37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Cancri55
    Akkor most letörném azoknak a szarvát, akik abban bíztak, hogy az EDGE-vel jelen config-on jobban fog futni a DCS: MultiEDGE
    Több 10 éves tapasztalat, hogy mindig szívás van a nagyobb változásokkal, és abszolut nem volt releváns sokak érve itt a fórumon, hogy most gyökeres pozitív változások lesznek, nem tudom ki, hogy van vele, de több 100 ezres fejlesztést qrvára nem ér meg ez a bughalmaz, a multi részéről nem is beszélve...
  • repvez
    Remélem, hogy csak a video lejátszás miatt akadt nálam és nem azért mert a játék is igy fog.DE egyelöre még ezt a fajta részletességet még DCS vonalon belül nem igen láttuk,csak olyanban ami nem a játék számára készült.DE ha ilyen lesz akkor fel köthetjük a gatyát.
  • sakkay
    Majd megnézem. Egy időben a kampányban csak akkor engedte, ha leálltam. Az is lehet, hogy bug volt, meglesem.
  • Cancri55
    Nem kell leállítani az A-10c-nél a hajtóművet tankolásnál és fegyverzésnél, csak akkor, ha javítást kérsz, akkor is úgy szoktam, hogy kérek leállítás előtt földi energiaellátást, így nem kell a CPU-t újra indítani... de ez csak akkor érvényes, ha maga a számítógépes navigáció és rendszer nem szállt el. a földieknél a support-os járművek elvileg automatikusan töltenek, de nem azonnal több percig biztos várni kell.
  • beci43
    EDGE 2.0
  • sakkay
    Na azt passzolom. De majd megmondják a skacok mindjárt
  • hooah
    CA-ban. Az tudom hogy kell truck a közelbe de azután mit kell csinálni?
  • sakkay
    Mármint ha repülsz valamit, vagy egyéb esetben?
    Ha repülésnél érted:leszállsz, minyónál elég az ablakot kinyitni és rádiózol a földi személyzetnek-van erre billentyű is-Warthognál le is kell állítani a hajtóművet. Legalábbis nálam.
  • hooah
    A járművek fegyvereinek újratöltése hogy történik?
  • sakkay
    A-10-el hol, melyik szerón érdemes multizni?
  • Cancri55
    A 7-es szakasz sokkal többet beszél a szimulátor történetről sajátosságokról, mint a 6. rész, szerintem teljesen rendbe van, a Falcon és a DCS is megkapta a neki járó jogos kritikát, nem esett át a ló túloldalára.
  • whiteskull
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a második monitorra a térképet ki lehet-e tenni olyan gépen, amelyikben nincs mfd (FW-190D)?
  • sakkay
    Nézd meg bármely csöves légvédelem, vagy leginkább pszh-k találati pontosságát! Na az ami hihetetlenül félre van kalibrálva. Én heliket repülök, meg A-10-et. Csináltam pár tesztet. Lesújtó....a pontosságuk. A legutolsó szaros BMP is egy terminátor pontosságával rendelkezik.
  • Frenky
    Sziasztok! Akik szeretik a repülést és kedvük van csatlakozni, mindenkit várunk a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába a FaceBook_ON
    Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
    Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája! Csatlakozz...
    Üdv, HUNter
  • Frenky
    Jó_reggelit!

További képek: DCS World MAGYAR Felhasználók
    by HUNter
  • hooah
    Nem hiszem, hogy nem tudnak a fejlesztők az AH-64 God módjáról. Nagyon idegesítő, hogy nem merek mission editorba betenni mert lassan jobb lesz mint egy SAM/AAA egység.
    Számtalan patch óta bent van annyi hiba igazán javíthatnák, legalább olyat amik egyszer már működtek mint pl a S-25/L lángcsóvájának a pozicionálását.
  • molnibalage83
    Akkó jó. :)

Mai teszten még az lepett meg, hogy az MI AH-64 gépágyúval úgy lekapta a rárontó 29-eset, hogy csak pislogatm.
  • Fürtös
    Mondtam ,hogy irónia! Én speciel nagyon örülök a cikksorozatnak, élvezettel olvastam/olvasom :D
    Van egy elképzelésem amivel nyaggattam már Snowfoxot is, hitem szerint ha azt sikerül öszekalapálni DCS alá akkor az elég élvezets lesz ahhoz,hogy ne sírjon senki offline kampányért.
    Kicsit közbeszólt a dolog, hogy a munkahelyemen erősen túlvállalták magukat, így meghalni sem nagyon van időm.
    Ez remélhetőleg változik mert csütörtökön állásinterjú :D
    Mondjuk ha az bejön akkor aztán végképp nem lesz szabadidőm
    Ami kis szabadidő játékra van azt elviszi az ARMA3 jelenleg(meg a DCS su25/fóka) :D

Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.04.26. 00:25:23
  • molnibalage83
    Mennybe emeljem? Elfogult...? Az agyon istenített SP4 féle adatbázist gyakorlatilag leköptem. Ezt használja mai napig a BMS4 is... Csak az majd a 2. részben jön...

A játék súlyos korlátjait folyamatosan sorolom. Ódivatú grafikai motor, rossz adatbázis, elavult 3D modellek, egy helyszín, a PMC helyszínek befejezetlenek, csak F-16-tal lehet reülni, gyenge multi kód régi változatokban, körülményes használat. (Lehet, hogy ezek egy része más a 2. részben van, nekem összefolyt, mert kettévágtam a Falcon széria ismertetőt.). Ami igazán süvegelendő az a kitartás, amivel fejlesztették és fejlesztik ma is. Nem tudok még egy olyan játékot mondani, aminek ennyire régi forráskódja van, ennyire komplex és ingyen szívszerelemből fejlesztik. Ezt kár lenne tagadni.

Egyébként meg az F-16 egyáltalán nem a szívszerelmem technikaitörténeti szempontból érdemei elismerése mellett.

A Falconnal kb. 6 éve nem repültem végig egyetlen hadjáratot sem egyébként, még a saját modommal sem. Arra nem volt időm, az alap adatbázis meg számomra olyan pocsék, hogy inkább nem tolom. A következő részben lesz még bőven negatívuma említve a szériának, ha ebben nem volt, persze az érdemek elismerése mellett.

Néha azt érzem, hogy nem elég figyelmesen olvassátok. :(

A DCS / LOMAC szériát minden hibája ellenére gyakorlatilag szinte a jövő egy igaz istenének állítottam be. Az Falcon szériáról meg kicsit bővebben írok, mert baromira összetett és szerinem történetileg is érdekes és már mennybe emelem...? Egyébként meg, ha F-15E-vel készült volt, akkor is toltam volna anno. A dinamikus hadjárata egyszerűen verhetetlen volt. A DCS-sel meg akkor sem játszenék ma sem, ha most lenne benne F-16C. Ma is repkedtem vele, de látni akartam, hogy rossz időben vagy felhős időben mi van. FPS halál. A felhők felett repkedve olyan FPS zuhanás van, hogy csak pislogtam. Ez egyébként nem egyedi, a Falcon BMS4-ben is a rossz időjárás megjelenítése odacsapja az FPS-t...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.26. 00:13:40
  • feca1229
    nekem is ugyan ez volt! Általában explorert használok de ha váltottam firefoxra, akkor utánna bejött az oldal, viszont a telomon chrom volt ott is előjött!
    Úgy kerültem meg ha bejelentkeztem a sg forumon akkor az előzményekből tudtam előszedni.
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2015.04.26. 00:12:40
  • Lysandus
    Nekem is ez volt a benyomásom...
  • Fürtös
    Te képes voltál ennyit írni csak azért ,hogy a sorozat végén mennybe emeld a falcon 4.0-át?
    Ugyanaz a toldozás foldozás megy mint a dcs ben :D
    Van egy olyan érzésem,hogy te a gépbe magába vagy szerelmes (ami nem baj), ha lenne repülhető f16 a dcs ben rá sem néznél erre az őskövületre
    Persze ez csak irónia, tetszett a cikksorozat,csak kicsit elfogult vagy te ezzel a falcon4.0 val.
  • molnibalage83
    Szimulátor történelem - 7. rész
  • Solt
    Akkor csinálja, ha mobilon is bejelentkezel... asszem...
  • gsg16
    a jelenség.én ilyent még nem láttam eddig:
  • LeonSilver
    A hiba az ön készülékében van .... :p

• Papa01 #15140
    Igen, köszönöm, hogy szóltál. :)
  • molnibalage83
    Elvileg két hét múlva esedékes az utolsó rész. Kész lesz addigra? :)
  • gsg16
    üdv!
    firefox-ban nem jön be ez az oldal.mi lehet a gond?egy ideig jó volt,aztán pár hete nem jön be
  • Papa01 #15137
    Készül. :) Miért?
  • sakkay
    Szerintem Papa.
  • molnibalage83
    A Rise of Flight írást ki is ígérte nekem?
  • Hecker007
    Úgy tudom lesz F15c-ből is kattintós meg lesz F15E-ből is, de az csak azután hogy a két player/gép dolgot megoldották.
  • krisztian005
    Igy van a CoreTex Designs csinálta az E változatott de valamiért most áll a fejlesztés, a C változatot ED-ék csinálják, de ha jól tudom előbb az L-39C-t és L-39ZA-t adják ki, amiben ha minden jól megy, már két játékos is lehet egy gépben.
  • molnibalage83
    A klikkelgetős F-15 tényleg jó lenne. Az is jó lenne, ha az orosz gépeken igen elméleti bombaterhelés engedélyezve van, akkor az F-15C-n is lenne. Az is rendelkezik számtalan bombacélzó üzemmóddal. Attól, hogy az USAF nem használta soha képes csapásmérésre. Amíg nincs F-15E vagy más gép, addig az F-15C is lehetne legalább buta bombákkal megpakolható. A MiG-29A-ra és az alap Szu-27-re enged bombákat tenni. Az lenne azonos szemlélet és reális is, ha az F-15C-re is lehetne.
  • sirpalee
    Oh, lesz klikkelheto F-15? Az awesome. :)

Amugy nem az van, hogy az ED kesziti az F-18C-t, es egy masik ceg az F-18E-t? Meg regebben ezt az infot irta valaki a facebook oldalon.
  • Hecker007
    Készül az is :) Viszont azt nem EDe csinálja hanem valamelyik másik csapat. A propellereseket EDék csinálják az jól is van úgy a kicsik meg adják a modern dolgokat illetve emlékeim szerint EDe csinálja az F15 klikkelős változatát meg a mostani ai egységek fejlesztését, szóval ők sem a töküket vakargatják :D
  • z0ty4
    Wittman küldtem privit
  • sirpalee
    Jogos a kritika, csak itt sokan, a beleolt tobb szaz, vagy ezer orak miatt, erzekenyebben reagalnak a kritikara. Az engem is idegesit, hogy bena legcsavaros gepeket pakolnak bele. Johetne inkabb az a franya F-18, az meno lenne.
  • Capt Baloo
    Új DCS modul: F-15C class U-boat. Merülési mélység mondjuk kissé eltúlzott...

he

Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.04.22. 21:59:37