Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek van kedve egy kis kötetlen repüléshez, azt szívesen várjuk az 59th szerverre este 8-tól.
Jelszó a szerverlistában látszik majd.
TS: vwt3.hu
Jelszó: JETfly
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.08.31. 19:38:06
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Egy pici OFF kérdés:
Az F-15C típuson miért nem végzik el azokat a fejlesztéseket, amit a többi gépen? Gondolok itt arra, hogy, hogy a kabin belső még mindig a 80-as évek elejét idézi. Ennél a gépnél miért nincs erre igény? Mert egyfeladatú? De a Raptor is az, nem? (Oké, hogy azt jóval később fejlesztették ki, de akkor a 15-ösben is megcsinálhatnák ezeket a módosításokat, nem?)
Köszi a válaszokat! 😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A TF-51-el sok mindent nem kellett szöszmötölni (szerintem egy pali egy napi munkája van benne max) mint ahogyan az A-10A-val sem.
A másik felvetéseddel egyetértek.
Az egyik oldalon vannak Szuhojok, Migek míg a másikon az az egy szem F-15C...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De nagyon nem érdekel a dolog mig ilyen kavarodás van, hogy nincs normális ellenpárja a gépeknek amiből egy normális hadjáratot lehessen összeütni.
- Mi-8
- Uh-1
- F-86
a Belsimtek produktuma és nem EDe kreálmánya.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
És ugyan nem értek hozzá, de szerintem akik most a Messert fejlesztik azoknak közük sincs a modern gépek programozásához.
Ők legalább dolgoznak...
GOOBY, pls
Ha a mapot még nem fejezték be akkor még is mit csináltak eddig? Vagy a fejlesztőknél is akkora káosz van, mint a játékukban és mindenki foglalkozik mindennel? Belekezdenek a mapba aztán kiadnak egy gépet, meg már lassan egy másikat is a map meg ott van hagyva és az utolsó pillanatba kiadják félkészen?
Lassan egy éves ez a videó és itt már a táj eléggé késznek látszik, több mint egy év kell, hogy feltöltsék?
Jövőre (hogy melyik jövőre azt most ne feszegessük) készül el a NORMANDIA térkép, ahol ezeknek a gépeknek lesz a helye.
Egyébként is, a 2 vh-s gépek a DCS WWII 1944 részét fogják képezni baszki. Az, hogy most elkészültek egy modullal és kiadták, egy dolog. Vagy üljenek rajta?? Igen, az is cél, hogy PÉNZT keressenek vele. Na és? Vagy úgy gondolja bárki is, hogy ha egy fejlesztő lemegy a közértbe, akkor "majd"-ra adnak naki valamit??
Flyable Aircraft:
Republic P-47D-28 Thunderbolt;
Supermarine Spitfire Mk IX;
Messerschmitt Bf-109K-4;
Focke-Wulf FW.190D-9 (from DCS: World);
North-American P-51D Mustang (from DCS: World).
Non-Flyable Aircraft:
Boeing B-17G Flying Fortress;
Messerschmitt Me.262A-1.
Landscape:
Normandy. Area of the historical D-Day Invasion, as well as the extensive preparation and follow-up battles.
Második vhs cuccokat szerintem is hiba volt kiadni a modern gépek köré, inkább adták volna ki külön játék ként egybe őket egy év múlva, csak úgy nem lehetne gépenként 10-15 ezret legombolni az emberekről. Boldog boldogtalan fejleszthet a DCS alá ami szép és jó, csak akkor kéne külön térkép és körítés is a gépekhez, nem lenne nagy valami csinálni második vh, korea, és modern multirole gépekhez 1-1 térképet, egy kis optimalizálás, netkód frissítés és lenne egy olyan repszim ami minden kort lefed, ráadásnak bármelyik korba csinálhatnak gépeket, földi egységeket vagy bármit. Így egy nagy káosz az egész...
Csak még annyit szeretnék tudni, hogy a modern gépek moduljaival mit csináljak a 2. vh-s gépek mellett, mert csak körberöhögni tudom majd ezt az egész dcs világot....
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

MiG-15-ről hír?
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
October 2014 - BF-109K
December 2014- Spitfire IX
March 2015 - P-47D-30
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Tegnap voltam fent TS-en, de csak az Arma szobában láttam aktivitást, így meghúzódtam az egyik félreeső lyukban... és közben lenyomtam egy küldit:
10e láb magasból, 4 db, egymástól 40 miliszekundum késleltetéssel oldott 87-es cluster bombával ki is fújtam az ellenség orrát. 😊
Apex
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ka-50