37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nekem működik. Akár "communications" gombbal, akár a "push to talk" gombbal kérem, a földi személyzet pörgeti az indítót, és ehhez nem kell semmit sem kapcsolni, sem rádiót, sem elektromos rendszereket. -
Indi69 #15366 üdv. multiban a 109 k4 földi személyzet miért nem tekeri a motort az f4-re? minden más parancsra reagál -
beci43 #15365 Igen,így lenne a normális.Merthogy a büdös életben nem láttam egy madarat sem ebben a játékban.
-
Na, csináltam gyorsan egy Freeflight-ot az szerverünkre! Lehet jönni mindenféle géppel! Briefing-et olvassatok! ;) -
Megnézem mit tehetek! ;) -
Pedig előfordulhat,, Flaming Cliffs 1 vagy 2-höz volt is tökéletesen működő vizuális madárraj mod. Ha jól emlékszem, csak tengerpart/kikötőben voltak, mert valahogy a kikötői darukhoz voltak kötve. -
Igen ütközési %-ot ad meg. Ezen felül be lehet még állítani egyéb hibákat, meghibásodásokat %-os arányban, hogy még közelebb álljon a valósághoz. Nekem talán 1x volt hajtóműgondom felszállásnál eddig, feltételezhetően madárütközéstől...
-
A madár ütközés modellezése statisztikailag. Szerintem fizikailag soha nem látni, csak számol valami eséllyel adott magasságon és annak sérülésével. Mivel a valóságban ez órás nagyságendenként történik ilyen még 1000%-os beállításon is jó sokat kell alacsonyan és gyorsan repkened, hogy láss ilyet. Nem arról van szó itt, hogy madárrajokat fogsz látni a DCS-ben tudtommal. -
beci43 #15359 Srácok,a Birds beállítással miféle madarakat lehet varászolni?Én állítgattam mindenhogyan,de semmi változást nem veszek észre...valaki mondja 'má meg mire jó! -
Indi69 #15358 +1 -
Frenky #15357 Sziasztok!
Kivel kellene felvenni a kapcsolatot
az 59-esek DCS szerverével
kapcsolatban?
Amikor multizni megyek látom, hogy
általában üres a szerver.
Azt szeretném megkérdezni, hogy
tudnának-e betenni a küldetésbe pár
2.VH-s (WWII-es) repülőgépet.
Nem kellene semmi extra feladat,
csak lehessen repülni, gyakorolni,
kötelékezni ezekkel a gépekkel is :)
A jelenlegi elérhető légcsavaros
gépek a DCS_ből: TF-51D , P-51D,
FW190 és BF109
Szerintem alkalmanként a DCS World
MAGYAR Felhasználók csoportjából is
lennének páran,
akik látogatnák a szervert :)
Üdv, HUNter -
A pcpilot (pumaszállás) TS újra működik, az IP 1 helyett 0-ra végződik, minden más változatlan. -
Lehet rosszul tudom, de régen a lockonos gépekhez hiába csinált valaki saját skint csak akkor látszódott multiban ha mindenkinek megvolt a gépén ugyan az a skin? Ez azóta gondolom változott és szinkronizálja ezt is egymással a játék -
Nem vagyok benne biztos, hogy az változtatható, elvileg a default skin azért van kódolva, hogy ne lehessen sokkal jobb észlelhetőségű, feltűnő skint betenni az ellenfélnek, mint ami a default. Szerintem a fókának szándékosan kódolták le, függetlenül attól, hogy máshol volt-e rá lehetőség.
A nem default festésekre a dds fájlok rendesen a mappákban vannak, esetleg a VA-s srácokat kellene megkérni, hogy engedélyezzenek más skint is, ne csak a default-ot. -
Frenky #15353 Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy hol vannak a DCS_ben az FW190-es textúrái, a .dds fájlokra gondolok. A P-51D és TF-51D esetében megtaláltam a szokásos helyen és az általam készített, egyedi festést, így tudom is használni a publikus VA szerveren. (HUNTER skin - igaz csak én látom) Ebben az esetben az általam kiszemelt és a szerveren is használt, nem alap "P-51D Excalibur" és a TF-51D Excalibur gépet használom. A DCS_ben az Excalibur mappába bele is tettem a
saját .dds fájlokat átnevezve arra, ami a mappában volt. Ez sem alap festés, de a VA szerveren ezt használják, ezért is működik a saját fényezés. A Fiam készített egy festést az FW190-hez is, de ezt sajnos nem tudom használni a VA szerveren. Amikor én készítek egy küldetést és ott kiválasztom a gépet, az természetesen működik a saját festéssel, mappában van. A DCS_n belűl az FW190-es mappában az alapgépeknél lévő mappák csak a description.lua fájlt tartalmazzák! Akkor honnan tölti be a skint/dds fájlokat? Hova kellene a saját
dolgaimat bemásolni, hogy a VA szerveren is tudjam használni? A szerveren az FW190 Germany Red001-et vagy 002-öt választom és ezzel repülök. Sima alapfestés a piros 1-es vagy 2-es számmal. Ezzel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Üdv, HUNter
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2015.05.07. 15:23:15 -
Jaja, jól emlékszel, nem tudom hogy csináltam, de annyit repültem billentyűzettel, hogy a zárt kötelék is ment egy idő után, így zajlott az oktatásom is a vmh59-nél.... meg kell hagyni, tudok fanatik lenni 
amikor Lementünk Szolnokra előtte pár nappal vettem meg az X52-t, melyet lassan 2 éve Snowfox nyüstöl, ha nem armázik
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2015.05.07. 14:49:30 -
Jé, te vagy a a néhai Bonomi? 
Sőt, ha jól emléxem, akkoriban sokáig joystick nélkül, billentyűzetről toltad.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.05.07. 11:28:18 -
Legalább annyi ideje repülnek a lockonnal mint Te meg én.... emlékszel még a Vampinál (Szolnok Ducky, Vampi, meg mi akkor még pestiek ) rendezett lanos reppenésre? Mikor is volt? 2005-6? -
Dehogy is csak vissza tette a lockon Wingman AI-t és a kamerát a fülkébe pozicionálta, nem nagy kunszt :P
-

Aztaq, paliklacisan mondva "beakasztotta a húskampót", ilyen szoros kötelékben ilyen fegyelmezetten, nekik se 2 órányi virtuális (és/vagy valódi) repülés van a kezeikben-lábaikban!
-
sirpalee #15347 Nem hiszem, hogy sokan eladnak a TIR 5-ot, nagyon jo cucc az. :) -
Én tévedtem, rosszul emlékeztem. A BMS4 fórumon volt téma. Az F-16 gépekről vonták ki, A-10-hez elvileg van. Ritkán látni, mert az AGM-65 amúgy is kikopó fegyver már a jenkiknél. A SDB szépen nyugdíjva zavarja...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.06. 23:40:59 -
Lehetséges, sőt biztos igazad van, ha valami használhatatlan.... ennyire nem vagyok naprakész információk terén. -
LOL ez cheat! Így nem lehet repülni..... 
Beszarás. -
Utólag leesett, hogy én vagyok hülye :) -
Nem arra gondoltam azt azért felismerem a kabintető szimetria vonalában a pilóta feje mögött és megy egy vezeték is oda. Ha jól tudom az A verziónál, nem volt semmi a kabintetőn.
DE mindegyik gépen kell egy viszonyitási pont amelyik sisakcélzót használ, az F-16-osnál a kabintető oldalsó keretén helyezték el. -
őőőő... az a doboz, az nem Go:Pro?
Amúgy állat jó ez a videó, tisztára olyan mint a DCS, csak nem esik le az fps, amikor rossz felé néz... :)
Update: vagy a kabin tetejére gányolt valami, a felszigszalagozott kábellel? Mert az engem is érdeklne :)
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.05.06. 20:07:21 -
Remélhetőleg meglesz az új gép záros időn belül, aztán ha kiér hozzám a HOTAS és a pedál, akkor tolhatjuk ismét! -
Igen, azt sejtettem, hogy az életben gondolnak arra is, hogy mekkora tömegű géppel egészséges harcba menni, de hát ez a DCS, itt ha 40% üzemanyaggal még nincs meg a max felszállósúly, akkor szinte meztelennek érzem a gépet :) Tegnap vettem észre, hogy létezik a tripla GBU opció, mondom nagyszerű, innentől 3 felszállásból megvan egy zászlóalj, csak közben nem akarok azért (teljesen) a HAWX szintjére süllyedni. De ha elvileg lehetséges, akkor rendben van. :)
@molnibalage83: Csak a 16-osról vonták ki, az A-10 elvileg még vígan alkalmazza: http://en.wikipedia.org/wiki/Fairchild_Republic_A-10_Thunderbolt_II#/media/File:A-10C_arrives_in_Davis-Monthan.jpg Mondjuk, az sokat elmond ennek rendszerességéről, hogy ezt az egy képet lehet találni a neten az elmúlt 10 évből, amin fel van függesztve.
@sirpalee: köszi. És egyúttal ha van valakinek eladó, akkor vennémvinném :) -
Sniper célzókonténer a Lantrin 3as utódja -
Minden gép ilyen stabilan repülne, ha van hozzá olyan FCS... Az F-16 aerodinamikailag instabil és pont ilyen viselkedésű. Varga Ferenc is mondta, hogy mikor közeli kötelékezést akart F-16-tal, akkor az orosz gépeken megszokottan akart korrigálni és ugrált összevissza a gép a pilóta által indukált oszcillászó miatt. Az instruktor szólt, hogy engedje el a botot és a gép repült szépen egyenesen tartva a magasságot. Na, az A-10 új FCS-se sanszosan ezt tudja és az a gép alapból is stabil. -
5:10-nél, balról a második pilonon mi van? -
Van pár érdekes rész, ebben a videoban.
A kabin plexijére rögzitett dobozka gondolom a sisakcélző pozcionálását végzi.A másik ami érdekes volt számomra, hogy használnak sisakcélzót és 2 tipust is az általánosabb JHMCS és a Skorpiót.Gondolom it a célmegjelölés miatt használják és nem a légiharc miatt.
A video közepén a kamin üvegén a feliratok mi jelenthetnek vagy miért irták oda?
Elég stabil egy masiona azért ez az A10, ha alasony magasságon is elengedett bottal irogat a noteszébe. -
Nagyon jó video! THX! Kedvet kaptam újra a repülésre...
Ezzel a cancri gyerekkel is jó volt anno kötelékben repülni és rácsapni, pusztítani...
-
Ez a repülés megüt egy szintet (SU27 AFM)!!! -
Frenky #15332 Igen, kösz a tanácsot, legközelebb jobban összehangoljuk a gépeket. Ez egy random összejövetel volt, azért én élveztem a repülést :-) -
Indi69 #15331 Üdv. Ha bent ülök egy gépben és a közelemben van egy másik gép azt nem látom a fülkéből. Viszont ha külső nézetre váltok akkor ott jól látható. Ez ilyen, vagy van rá valami megoldás? Nagyon zavaró, hogy nem látom a kontaktot. 1680-1050 a monitor -
Ja ja, állat videó
-
A LAU-88-at tudtommal 2000-ben kivonták a szolgálatból. -
Nagyon zsír videó!!!!