Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A többiek nevében is: szívesen Laci és azt hiszem mi tartozunk köszönettel Neked!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hello
As you can see I'm not a fresh reg.
I don't understand those who are unsatisfied.
First of all.
When the poll was announced, an older registration was not a condition. Many of us, from this little DCS community read the forum, but didn't register, because they didn't want to say anything on the topics.
Now they have, because they want to vote.
I think that's not a sin.
Second, I don't get why it's bad if a community stands as one (and votes) for one of their highly respected member.
All of us know beczl's work, and many of us think he deserves a copy of the game.
The IP or MAC addresses can be checked! Nobody makes more accounts to vote for Laci.
That's all I wanted to say.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Egyebkent ha mar ennyire geciznek szerencsetlennel, illetve velunk ED-nel. Ill nem tudom mit szolnak ahhoz hogy odaajandekozod es hogy ezt szabad e..akkor en abban is benne lennek hogy a magyar kozosseg ossezdobja Lacinak az arat egy kodra, es jol dorgoljuk az orruk ala ezt!
Egyebkent meg kapjak be!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én is azt tervezem, hogy karácsony vagy akár nyúl környékén majd megveszem. Minél kevesebbet akarok rá költeni.
Nem azért, mert most éppen földhöz vágna az a 12k amibe kerül. Minél kevesebbet fizetek érte, annál kevesebbet kap a LN...
És azt a keveset is (ha a jó Isten meghallgatta a fohászomat, akkor biztos) patikára költik....
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A Béna.
Ki tudja mi lesz még itt...
A lottó ötösömben lennék ilyen biztos!
Ka-50
Ka-50
Ka-50
De hogy maradjunk a tárgynál...ha azt írták volna a magyar honfitársaink akik eddig szavaztak például: 59th_Wittman, le se szarták volna, mert azt sem tudják, hogy kicsoda...beczl-el ellentétben.
www.pumaszallas.hu
Gyanakodnak
Ezek azt hiszik, hogy egy MAC-címről jön, meg hogy SPAM, szóval utánanéznek.
Bekaphatják!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.09.21. 02:37:29
Ez egyértelmű... 😊
Toljuk a szekeret...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.09.21. 00:32:33
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Hiszen akkor már tudtommal külön voltatok az LN-vel, vagy csak akkor bontotta fel a szerződést veled EDe ?
Mindegy. Természetesen tudomásul vettem az általad írt dátumot, és azt is megértem, hogy ha nem kommentálhatod az utolsó kérdésem.
Nekem azért úgy tűnik, hogy sikerült azt a 3.5 évet EDének kitolni majd 4 évre <#wow3>#wow3>
ED fórumról csak annyit, hogy a vmh-59-esek közül még sokan beszavazhatnak oda, csak hogy még szebbé tegyék az arányokat/esélyeket Laci számára 😄
Derelor teszter (német), Flanker (román) és SVK-Sniper (szlovák) is Lacira szavazott.
Azért sokan nem hitték el a mesét-habbal amit és ahogyan az LN tálalta.
Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.09.20. 22:46:51
Érdekes mert könnyebb repülni mint gondoltam a vidik alapján, és egyben nehéz is. Egyből 3x fel és leszálltam törés nélkül(gondolom a bs miatt ment jól) a 2. egy ház tetőn. Na az azért eltartott egy ideig<#alien>#alien>. Viszont a joynak olyan kicsi és érzékeny a gázkarja, hogy az rengeteget nehezít.
A 6. lapon vagyok én, Jack és alatta egy ausztrál srác (Kuky - ED Testers Team) aki szintén Lacira szavazott.