Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na majdnem-The amount of lever movement determines the angle of attack and lift developed by the main rotor, and results in ascent or descent of the helicopter: When the lever is in the full down position, the main rotor is at minimum pitch.
When the lever is in the full up position, the main rotor is at maximum pitch. Desired operating friction can be induced into the control lever by handtightening the friction adjuster. A grip-type throttle and a switch box assembly are located on the upper end of the collective pitch control lever. The pilot switch box contains the starter switch, governor rpm switch, engine idle stop release switch, and landing light/searchlight switches. A collective lever down lock is located on the floor below the collective lever. The copilot collective lever contains only the grip-type throttle, governor rpm switch, and starter switch when installed. The collective pitch control system has built-in breakaway (friction) force to move the stick up from the neutral (center of travel) position of eight to ten pounds with hydraulic boost ON.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.22. 20:24:00
A helikopterek rotorjának a fordulatszámát egy adott fordulatszámra tervezik!!! Ettől eltérni csak nagyon kis mértékben lehet és szabad!
A jobb gépeken ez a szabályozás automatikus, az úgy nevezett "governor" végzi ezt a feladatot.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Olvastam az F-15 könyvedet ezért voltam rá kíváncsi hogy a játékban van-e rá lehetőség.
Köszönöm a választ!
vagy igy 😊
Mert mondjuuk egy X45 vagy barmilyensaitek gazkaron van keznel tekerheto poti, minimum 2db, azzal ki lehet valtani.
Ugy osszessegeben ha mar enyit barkacsol az ember nem lenne erdemesebb csinalni egy kollektiv kart?!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.22. 16:48:20
Jó cserkész segít ahol tud. :-)
Köszönjük a megosztott dolgokat és az eddigi munkásságodat is Laci!
Üdv.
Snowfox
Majkopról felszállva (2/1-es szektor, ARK 3, 5, 6 -os csatornákon), 5000m-en.
-ARK üzemkapcsoló be
-RSzBN / ARK választó ARK-on
-Szektor és a csatorna helyes, az adást fogom, morze kód hallható. (5000m, 100km-en belül vagyok az adóhoz)
-A navigációs műszeren a mutató nem mozdul el, fixen előre mutat akkor is ha fordulok.
-Illetve némelyik adónál működik, de egy idő után a mutató ismét fixálódik előre. Van amikor a fordulóban a mutató még követi a az adót balra, de jobbra már nem.
Ha nem én hagyok ki valami fontos dolgot akkor az ARK gyakorlatilag használhatatlanul bug-os.
Az RSzBN még eddig jól működött, de holnap útvonalazok majd egyet RSzBN navigációval, érintve minden repteret.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
igy gondoltam .
Ka-50
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(Egyebkent nekem is van egy felesleges X45-om, innen tudom)
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.22. 13:10:54
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
TS serverből a pc pilot és az 59 megvan. Hányra menjek fel az 59-re?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
(Nem tudom, mennyire publikus ez a ts cím, gondolom az itt fórumozó, hajózó kollégák mind jogosultak a használatára.)
Ma este terveztem repülni, neked jó a ma este?
Apex
Szabályzatok: (~5G😎. Ami után Ru, En, Pl rövidítés stb van az a szabályzat nyelvét jelenti.
https://drive.google.com/folderview?id=0ByGPIJaR9kyIVWpHYWNaczliZ2M&usp=sharing
Sok, eddig a netem még nem publikált doksi is van benne: MiG-21 Bison UPG, Szu-22M3, MiG-21Bisz nukleáris fegyverzet, R13M, PRP 23mm-es radar zavaró lőszer stb.
Könyvek: (~1G😎
https://drive.google.com/folderview?id=0ByGPIJaR9kyIckRFVkVOYXVKQUk&usp=sharing
A többi is érkezik hamarosan, ahogy feltöltési sebességem engedi.
Utoljára szerkesztette: beczl, 2014.09.22. 08:32:20
Én repülöm és imádok vele szórakozni. Harcolni nem annyira.
Kb még 2-3 hétig el vagyok havazva, aztán kecsit repkedhetnénk multiban.
Ha nem reagálok pár napig, nyugodtan küldj e-mailt is, azt biztos olvasom naponta.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.09.21. 23:37:55
www.pumaszallas.hu
Hát bajtársam, elképzelésem sincs róla 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
2.Amikor indítom a hajtóművet a "home"gombbal-na az hol van fizikailag?
<#vigyor>#vigyor>Köszi! Ja és amúgy küldikben hogyan navigálsz, térkép+iránytű?<#fejvakaras>#fejvakaras> Nagyon mást nem találtam.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.21. 21:59:01
A hülyével kapcsolatban meg ha van kérdésed tedd fel faterkám! Vagy írj pm-et. Mindig olvasom a fórumot ha nem is járatom a szájamat 😊
fent említett joy, saitek pedál, track ir és a gázkar külön<#fejvakaras>#fejvakaras>. Csak azért mert pl. a dsc menüben is csak 3 sor van..vagy megjelenik negyedik is ha érzékel több eszközt?
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Szokott lenni mostanában olyan szerver ahol A10-esnek való küldetéseket nyomunk? Mi szokott lenn a jelszó a szervereken?