Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igy gondoltam .
Ka-50
Ka-50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(Egyebkent nekem is van egy felesleges X45-om, innen tudom)
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.22. 13:10:54
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.smart-bus.hu
TS serverből a pc pilot és az 59 megvan. Hányra menjek fel az 59-re?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
(Nem tudom, mennyire publikus ez a ts cím, gondolom az itt fórumozó, hajózó kollégák mind jogosultak a használatára.)
Ma este terveztem repülni, neked jó a ma este?
Apex
Szabályzatok: (~5G😎. Ami után Ru, En, Pl rövidítés stb van az a szabályzat nyelvét jelenti.
https://drive.google.com/folderview?id=0ByGPIJaR9kyIVWpHYWNaczliZ2M&usp=sharing
Sok, eddig a netem még nem publikált doksi is van benne: MiG-21 Bison UPG, Szu-22M3, MiG-21Bisz nukleáris fegyverzet, R13M, PRP 23mm-es radar zavaró lőszer stb.
Könyvek: (~1G😎
https://drive.google.com/folderview?id=0ByGPIJaR9kyIckRFVkVOYXVKQUk&usp=sharing
A többi is érkezik hamarosan, ahogy feltöltési sebességem engedi.
Utoljára szerkesztette: beczl, 2014.09.22. 08:32:20
Én repülöm és imádok vele szórakozni. Harcolni nem annyira.
Kb még 2-3 hétig el vagyok havazva, aztán kecsit repkedhetnénk multiban.
Ha nem reagálok pár napig, nyugodtan küldj e-mailt is, azt biztos olvasom naponta.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.09.21. 23:37:55
www.pumaszallas.hu
Hát bajtársam, elképzelésem sincs róla 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
2.Amikor indítom a hajtóművet a "home"gombbal-na az hol van fizikailag?
<#vigyor>#vigyor>Köszi! Ja és amúgy küldikben hogyan navigálsz, térkép+iránytű?<#fejvakaras>#fejvakaras> Nagyon mást nem találtam.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.21. 21:59:01
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A hülyével kapcsolatban meg ha van kérdésed tedd fel faterkám! Vagy írj pm-et. Mindig olvasom a fórumot ha nem is járatom a szájamat 😊
fent említett joy, saitek pedál, track ir és a gázkar külön<#fejvakaras>#fejvakaras>. Csak azért mert pl. a dsc menüben is csak 3 sor van..vagy megjelenik negyedik is ha érzékel több eszközt?
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Szokott lenni mostanában olyan szerver ahol A10-esnek való küldetéseket nyomunk? Mi szokott lenn a jelszó a szervereken?
Szavaztam beczl-re, és hipp-hopp, lement (az amúgy 0-n álló) reputation-öm 50% warn-ra.
Bekaphassák. De csak hipóval öblögetés után.
Isten nem bottal, hanem VMware.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
Bocsánat hogy megszakítom a mostani diskurzust, de most tértem át az FC3-ra* és lenne egy kérdésem: lehet-e az f-15C-re CFT-t rakni?
Előre is köszönöm a válaszokat és bocsánat a közbeszólásért.
*Ezelőtt LOMAC-t és IL-2 szériát repültem, de megvan a DCS KA-50 is.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Szerintem egyelőre senki ne írjon ED fórumra, hogy Laci már kapott egy kulcsot. Kutter is jól megmondta nekik 😄
Egyébként nem azok nyernek, akikre a legtöbben szavaznak, hanem minden szavazat egy esélyt ér amit kalapba tesznek és abból húznak.
Szóval matematikailag elég, ha másik 3 név szerepel Lacié mellett a kalapban és akkor már nem biztos a nyerés.
De azért várjuk csak ki a sorsolás végét. Nem esik olyan forrón azt a kását. Cichlidfan is régi "motoros", Ő is ismeri Beczl "munkásságát".
Még ha az összes új, 1. hozzászólásos szavazókat figyelmen kívül is hagyják, akkor is nagyon szép számban kiálltunk Laci mellett. Szerintem.
Addig is, aki csak tud szavazzon "beczl"-re, még 18 óra van vissza. Ha mégsem nyerne, akkor sem el elkenődnie senkinek sem, ha nem Sanyo jutattat Neki egy kulcsot, akkor megosztottam volna Lacival az enyémet (Indiegogo-s, nem mostani LN-s vásárlás), csak megvártam volna vele a sorsolás végét. Megmutattuk, hogy Mi igenis hiszünk Becz Laciban és amit tettek vele azzal nagyon nem értünk egyet.
...és azért annak is örülhetünk, hogy kijött a MiG-21 végre, mert mi tudjuk, hogy ez a modul Laci nélkül el sem indult volna és most talán Laci is lezárhat egy (rossz) fejezetet az életében és újabb dolgokra koncentrálhat <#vigyor4>#vigyor4>
Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.09.21. 12:32:18
-=MadCat=-
-Tigercat-
Interceptor
Reksi-Erkki
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Barmok....