Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bugot fenntartom, mert nálam pl. ha csatlakozott egy mustang a multi szerveremre, akkor a célzón vagy "nemHUD"-on eltünt a megvilágítás, valamint egy erős manővernél a nem irányított rakéta konténerek eltűntek a gépről, ezt követő próbálkozásnál meg a gépen maradtak. <#nevetes1>#nevetes1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Vagy alapból 1000%-ra van állítva 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem túl régen elmélkedtem azon, hogy megvásárolom én is. Illetve régóta rágódom rajta, csak nem régen megint felötlött bennem.
Akkor mondta valaki, hogy várjak, mert hamarosan (?) kijön valami új verzió. Tudsz erről valamit? Kint van már vagy nem, vagy WTF?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Valamint ha az FFB-n a "shake"-et felteszem akármennyire - folyamatosan zizeg a bot.
Azt viszont nem értem, hogy hogy lehet az hogy egyes embereknek valami nem működik, még másnál meg igen?
@Beczl.
Nincs véletlenül a 21-eshez valamilyen kiképzési útmutató kiskönyved? Ami alapján a magyar pilóták is tervezték, hogy akkor ki milyen feladatot kell hogy végrehajtson a repülések során.
Az FS2004-es MiG-21UM-hez volt mellékelve valamilyen kiképzési tervtábla ami klasszul leírta a dolgokat.
Másik kérdésem;
Lehetséges a 21-es műszereit egy második monitoron megjeleníteni LUA script-el? A-10-re meg Ka-50-re láttam ilyeneket, gondolom a Sim City-s szimulátorok is így vannak megoldva.
Ez irányba lenne még majd kérdésem.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Utoljára szerkesztette: beczl, 2014.09.24. 08:22:16
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Gratula Becz Lacinak és köszönet az összes szavazásban résztvevő személyeknek <#eljen>#eljen> akik ilyen szép és nagy számban támogatták a MiG-21bis modul szellemi atyját !
(Virult a képem mikor láttam a sokat hitetlenkedő hozzászólást, hogy már megint "beczl"-re jönnek a voksok) <#nyes>#nyes>
Szép volt Skacok <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: HungaroJET, 2014.09.23. 19:57:35
HAVE A BANDIT DAY !
Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan vagyunk! :-)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
ÉS nagyon örülök, hogy így összetudtunk fogni! Azért ez qrva sokat számít ám srácok!
Szóval én is köszönöm mindenkinek! <#worship>#worship>
DE nem biztos hogy a 8 dollárnál olcsóbban kijönne.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.09.23. 16:40:47
Ka-50
HOTAS Warthog O-Ring problem
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Én azért nagyon is számítottam rá - és nem csak a "Magyar társaság" szavazataira.
A "beczl" nicknevet nem kevesen ismerik szerte a Világon <#eljen>#eljen>
Laci, most már talán ideje lenne lecserélhetnéd a hóemberes avatar képedet az ED fórumon 😄 Talán egy jelzés értékű SA-2 avatarra ?! <#eplus2>#eplus2>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Seaweed és Sanyo hozzászólásához csatlakozva: a Bőrnyakú társaság pedig (Harry Pottert idézve): EGYENEK CSIGÁT ! <#nyes>#nyes>
Azért, azt hiszem gratulálhatunk magunknak <#eplus2>#eplus2> Nem volt hiábavaló a igyekezetünk !
és persze Gratulálunk Lacinak <#finom>#finom> ! ! !
u.i.:
Azért az a Cichlidfan rendes egy fickó, és persze Ő sem most jött le a falvédőről, szerintem érti a csíziót (Ő is) mi is történhetett ott Laci és az LN között.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DE ugy látom azért keserű lett a szájuk ize, mert irták, hogy a körülmények miatt 4 nyertes lett és Lacit csak 4.ként irták.DE legalább sikerült.
www.pcpilot.hu
Isten nem bottal, hanem VMware.
De mivel tényleg ritka dolog a CFT az F-15C-n ezért lehet, hogy ED simán elfelejti a dolgot, mint a bombaoldást.
Viszont ha "megpiszkálod" Hungarót, hogy csinálja meg már végre, akkor lehet hogy hamarabb meglesz a CFT mintha ED-re várnál.
Már korábban szétszedte az F-15E modellt, úgyhogy vannak tökéletesen illeszkedő, különálló CFT-k, viszont a CFT pilonokon igazítani kell majd, mert a 15C CFT-n máshol vannak a függesztővállak mint a 15E CFT-n.
http://www.aviation-art.net/Lou%20Drendel%20Aviation%20Art/resized/eagle%20detail%201.jpg
Egyébként Molni, Te milyen F-15-ről tudsz amin CFT-volt ? Én csak izlandi, izraeli és alaszkai gépekről tudok. Volt F-15A is vagy csak 15C volt mind ?
http://www.aeroflight.co.uk/wp-content/uploads/2010/03/eagle.jpg
Legalábbis, ha jól értem, ahogy Leon mondta, ez az amit a modernebb gépek automatikusan "csinálnak" helyetted.
http://www.happycopter.hu/menu/a_helikopter_tortenete_es_mukodese.html
A Kamovnál például a pilóta mellett van két kar, amivel lehet a fordulatszámot befolyásolni (vagy mónika sósan folyásolni be 😄 ).
na majdnem-The amount of lever movement determines the angle of attack and lift developed by the main rotor, and results in ascent or descent of the helicopter: When the lever is in the full down position, the main rotor is at minimum pitch.
When the lever is in the full up position, the main rotor is at maximum pitch. Desired operating friction can be induced into the control lever by handtightening the friction adjuster. A grip-type throttle and a switch box assembly are located on the upper end of the collective pitch control lever. The pilot switch box contains the starter switch, governor rpm switch, engine idle stop release switch, and landing light/searchlight switches. A collective lever down lock is located on the floor below the collective lever. The copilot collective lever contains only the grip-type throttle, governor rpm switch, and starter switch when installed. The collective pitch control system has built-in breakaway (friction) force to move the stick up from the neutral (center of travel) position of eight to ten pounds with hydraulic boost ON.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.22. 20:24:00
A helikopterek rotorjának a fordulatszámát egy adott fordulatszámra tervezik!!! Ettől eltérni csak nagyon kis mértékben lehet és szabad!
A jobb gépeken ez a szabályozás automatikus, az úgy nevezett "governor" végzi ezt a feladatot.
Olvastam az F-15 könyvedet ezért voltam rá kíváncsi hogy a játékban van-e rá lehetőség.
Köszönöm a választ!
vagy igy 😊
Mert mondjuuk egy X45 vagy barmilyensaitek gazkaron van keznel tekerheto poti, minimum 2db, azzal ki lehet valtani.
Ugy osszessegeben ha mar enyit barkacsol az ember nem lenne erdemesebb csinalni egy kollektiv kart?!
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.22. 16:48:20
Jó cserkész segít ahol tud. :-)
Köszönjük a megosztott dolgokat és az eddigi munkásságodat is Laci!
Üdv.
Snowfox
Majkopról felszállva (2/1-es szektor, ARK 3, 5, 6 -os csatornákon), 5000m-en.
-ARK üzemkapcsoló be
-RSzBN / ARK választó ARK-on
-Szektor és a csatorna helyes, az adást fogom, morze kód hallható. (5000m, 100km-en belül vagyok az adóhoz)
-A navigációs műszeren a mutató nem mozdul el, fixen előre mutat akkor is ha fordulok.
-Illetve némelyik adónál működik, de egy idő után a mutató ismét fixálódik előre. Van amikor a fordulóban a mutató még követi a az adót balra, de jobbra már nem.
Ha nem én hagyok ki valami fontos dolgot akkor az ARK gyakorlatilag használhatatlanul bug-os.
Az RSzBN még eddig jól működött, de holnap útvonalazok majd egyet RSzBN navigációval, érintve minden repteret.