Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Szokott mostanában is magyar szerver és küldetés futni amiket Snowfox csinált amikor utoljára nyomtam?! Van olyan TS szerver ahol folyamatosan lehet infót kapni?!

Köszi,
Cancri55
Szedd szét a talprész, és ahol a műanyag alkatrészek egymáson csúszkálnak, forognak, kend be szilikonzsírral. Én mindig így kezeltem, és hálás is volt érte, csak aztán eladtam, mert jött a disznó 😄

x52pro
biztos én vagyok az agresszív, de én nem kezeltem soha, viszont amikor a gázkart húzni kellett én húztam (heli szerint fordítva)
azaz a holtponton átrántottam mert kellett a kraft, valami elszakadhatot benne!
az eredmény meggyőző - azóta mint a vaj :o)
megjegyzés: nem csak ezért szidom, hanem sok más bajom is van vele...

x52pro
biztos én vagyok az agresszív, de én nem kezeltem soha, viszont amikor a gázkart húzni kellett én húztam (heli szerint fordítva)
azaz a holtponton átrántottam mert kellett a kraft, valami elszakadhatot benne!
az eredmény meggyőző - azóta mint a vaj :o)
megjegyzés: nem csak ezért szidom, hanem sok más bajom is van vele...

Borisz80
X52 pro joy-t hol és mivel kellene kenni? Még sose csináltam ilyet, de most már esedékes lenne mert darabosan jár a kar ha finoman akarom pl hasrahúzni.
Köszönöm a segítséget!

@InterC
Nekem kell a magyar skined. Jobb mint a semmi 😉
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2014.09.26. 11:55:42

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

sure
<#integet2>

Utoljára szerkesztette: sure, 2014.09.26. 09:13:43

Isten nem bottal, hanem VMware.

Reaper
Megvárjuk Jack-et..😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

GaBika6
Start menüben ott van a dcs world alatt hogy update...
Steamesnél meg játék, jobb klikk, tulajdonságok, helyi fileok és ott épségének ellenőrzése...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Az miért van, hogy a saitek karok, és a microsoft joyt ugyanannak érzékeli a dcs. Gyakorlatilag a 3 kart így csak egynek tudom használni, mert egyedül a z axis marad..

Megcsináltam a küldit, de ezzel sem volt egyszerű azért.

Borisz80
<#idiota>

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

repvez
Hát "mauálisan " úgy hogy 2x rákattintasz <#banplz>

Amugy ha steames akkor a könyvtár letöltéseknél elvileg ott kéne lenni hogy várakozik vagy a játék adatlapjánál .
Borisz80
Manuálisan hogyan indíthatom el a DCS updater-t?
Mert updatel-te volna automatikusan csak én rányomtam hogy majd később. Azt hittem ha megint elindítom akkor megint felugrik az update, de nem.

Seaweed
<#eljen>
Na azért ez nagyon jól néz ki néhányszor!

köszi Leon este próbálom is!

Sajnos template nélkül elég gányolás lenne ha nagyobbra venném, és a perem sem lenne túl szép ha átfesteném: az orosz skin-ből lett átalakítva, de a specular map variálástól lett ilyen fényes.
Ha lesz template akkor remélhetőleg meg lehet majd csinálni tökéletesre, de persze akkor már Laci is sokkal szebb bőr tud majd készíteni ennél.
Reaper
Túl kicsi a csillag a svancon és szvsz a csillag fehér pereme túl vastag.

Utoljára szerkesztette: Reaper, 2014.09.25. 16:38:14

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Laci FC2-MIG-21 oldalszámainak a felhasználásával már alakul:
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2190360#post2190360

Borisz80
Úristen... ez a besugárzásjelző a 21-en egy hatalmas hulladék! <#idiota>

Seaweed
Meg lehet egyaltalan csinalni az negyszamjegyu oldalszamot?
Borisz80
<#eljen>

Magyar bőr készülőben !
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2189757#post2189757

Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.09.25. 00:59:51
GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6
Itt csak felkavartam az állóvizet nem kell izgulni ez a nevada repülhető, mivel egy korai patch-ben volt anno... Ha kell valakinek feltöltöm ha van tárhely kb 900mega...

Ez a videó viszont a 6. perctől lesz érdekes a háttérben ahogy betölt a térkép nevetséges és ezt fent merték hagyni... (persze ez se mai video)

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.09.25. 00:14:25

LeonSilver
Ad egy kis kakaót 😊 Ott van a kapcsoló az üzemanyag kapcsoló mellett. Két állása van az alsó állásban van az emergency. Oda is van írva, hogy EMER 😊
Próbáld ki! Állsz a kifutón és kapcsold át EMER-re! Látod és hallod, hogy sokkal magasabb fordulaton dolgozik a gép.
Azt nem tudom, hoyg meddig de szerintem nem túl hosszú ideig lehet így üzemelni.
HAsznos ha nagy terhet kell emelni, de (szerintem) ha áramlás-leválás van, akkor is jól jöhet, bár ezt ki kell próbálni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ez mitől nevada?hogy átfestettél szocsi környékét sárgára?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Srácok a uh-1 nél mi az az emergency govenor?
Leon, az első misszió felszállásnál(vissza a hegyről) említi a másodpilóta, hogy be kell kapcsolni, mert túl nehéz a gép...
Mármint ha jól értelmezem, ki kell kapcsolni az automatát és manuálisan állítani a nemrég emlegetett10%-ot?!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.24. 22:06:02

hogy mi ?
hát akciófilm esti mese 6 éveseknek <#eplus2>
Papa01
Szigorú.. 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Mi a fas***om ez a duplazsé kategóriás bizbasz??? 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Seaweed
<#wilting>ekkora szart <#gonosz1>
Seaweed
Tenyleg gaz.
Papa01
Urak, ezt a videót nézzétek meg.. LOL!!
Link

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Akkor, huh... remélem igazad van! 😊

Egyetértek. A táj katasztrófa..ok sivatag, de ahogyan az a bázis-falu kinéz, az kritikán aluli.

Ez még az első Nevada térkép,ami 2010-ben jött az A-10C-vel.

Ka-50

Papa01
Köszi a linket! 😊

Hát-hát... ez szerintem vérszegény. Pl, 1:56-nál a táj kritikán aluli... <#levele> de lehet, hogy csak nekem volt hosszú a napom.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.09.24. 20:58:49

GaBika6

Nekem frissítés van. Most kapcsoltam be.

http source error.Ezt írja a frissítésnél.Már mindent megpróbáltam,hogy a f...ba tudnám rávenni hogy végre letöltsön?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.09.24. 16:27:40

Ka-50

A baloldali műszerfalon a futómű behúzásnál,a kar felett van egy kis "pöcök",azt kell kioldani és be tudod húzni a futóművet Papa.

@beczl Laci: valamikor megkaphatnánk a 21-es magyar kézikönyvét?Ígérjük nem mondjuk el senkinek...<#awink>
Utoljára szerkesztette: beci43, 2014.09.24. 15:50:24

Ka-50

Borisz80
Értem, hogy miről beszél. A múltkor mi is tapasztaltuk GaBikával.
Csak tisztázni akartam, hogy sok bugnak vélt dolog nem az; hanem olyan rendszerhibák eredényei amik (más szimulátorokkal ellentétben) szokatlan módon le vannak programozva. Ezért nem árt tudni, hogy maga a DCS-21 mire képes és mi az ami csak a valós gépen létezik.

Szerintem rossz ajtón kopogtatsz, Seaweed valószínűleg tisztában van ezekkel a dolgokkal.

A random error generator alatt arra gondolt, hogy nem minden bug jelentkezik mindenkinél és ráadásul még csak nem is ugyan úgy... <#wave>
Borisz80
Nem ezekre gondoltam. A vmh59-esek csináltak valami olyat amire én gondolok.
Harckiképző feladatsor vagy mi. Igazából is van / volt egy ilyen dokumentum. Tehát nem a géppel való repülés tanulásához kell, hanem konkrét feladatleírások a hajózószemélyzet gyakorlatoztatásához, képességeik szintentartásához.
Pl:
23-as feladat
Nagy magasságú elfogás
-bla bla bla... feladat végrehajtásának módja, és hogy mire kell figyelni....

Seaweed
Ez igy szepen hangzik meg ok is..ha mar hard core szimrol van szo. En inkabb arra gondoltam hogy az elvarhatototol eltero mukodest program hiba okozza, random 😊
Borisz80
Hát nem szebb, ha a 21 modulnál ez a kezdőkép fogad?
UI base Menu

Bug-jaitól eltekintve én nagyon élvezem a vele való röpködést.
A DCS-ben meg lehet teremteni azt a világot, amikor a magyar légierő még nagyban ezekre a gépekre támaszkodott a 90-es évek elején, pl a Balkán konfligtusnál. SA-6, szerb 21-es, 29-es....stb.
Legjobb lenne úgy tolni 21-el harci dolgokat, hogy valaki magáravállalja a vadászirányítás szerepét.

@Seaweed
Röhögni fogsz de; igen!
Minden egyes rendszer használata, üzemeltetése csökkenti az üzembiztosságát. Ha mindent rendeltetésszerűen használsz akkor ez az üzembiztossági százalék sose fogja elérni a meghibásodási pontot. Ellenben ha észnélkül használsz mindent, nem tartod be pl a hajtómű üzemeltetésére vonatkozó paramétereket akkor könnyen leáll a hajtómű a levegőben miközben csak egyenesen repülsz. Aztán vagy újra tudod indítani vagy nem <#crazya>

A folyamatos transzszónikus sebesség tartományban (M 0.95 - M 1.05) való repüléskor a műszerek fals, egymásnak ellentmondó adatokat közölhetnek. Valós jelenség.

Vannak olyan paraméterek amiknek átlépésének következményeit azonnal érzékeled, mint pl a max megengedett terhelés vagy sebesség bizonyos függesztményeknél. Egyszerűen leszakadnak.

Leszálláskor arra sem árt ügyelni hogy a gép leszálló súlya az erre vonatkozó érték alatt legyen.

....stb,stb..... olvassátok el a manualt 😉

És mindezek mellett ott van a DCS random meghibásodás generátora is. Csak be kell kapcsolni.
Ezeket tudván mindjárt nagyobb értelme van néha ellenőrizni a különféle nyomás, hőfok és hasonló (az átlag szimulátorokban szinte csak dísznek való) műszereket.

@Ga-Bika
Rátértem a radarra és a légiharc fegyverzetre. Elsőre sikerült elfogni és leszedni egy aktív zavarást végző B52-est R-3R-el.
Nagyon tetszik az ócska radar. Verődnek vissza a felhőkről a radarjelek. Meteo szűrő be. Megjelent a zavarjel sáv a radaron, aktív zavarszűrő be. Erre kikapcsol a meteo szűrő, de megjelenik egy elkülöníthető radarjel a felhőjelekben.....áááh imádom!

Steel Beasts PRO PE-ről:
Én is jó pár hónapja nem játszottam már vele. Annak idején a v3.0-ra várt mindenki mert nagy upgradenek számított. + játszható tankok (pl M1A2 SEP), kicsi grafikai tuning, árnyékok már vannak, egy kis HDR efekt. Civileket is be lehet már rakni....stb. Ezred szintű stratégiai irányító felület...stb. Hatalmas valós domborzatú térképekkel, amiből kiszelhetsz egy akkora részt emekkora részen ténykedni akarsz. Küldetésszerkesztő, térképszerkesztés (domborzat szerkesztés nincs)
Ha kell egy modern harckocsi szimulátor akkor mindenképpen szerezd be. Ugyebár ez egy katonai kiképző program, a PE annyit tesz hogy Personal Edition, az az a katonák ezt a verziót hazavihetik és otthon a gépükön is gyakorolhatnak vele, akár hálóban is. A sima PRO verzió meg ugyebár magán személyként nem vehető meg.
uhhh....

GaBika6
Én azt látom, hogy az a-10c-t kiismerni és megtanulni sem volt kis falat. Már 1 év kihagyás után rengeteget felejtettem is, de előjön az csak rá kell ülni picit. A mig-21bis bár elavult gép a-10c-hez képest, de kidolgozottságában és műszerezettségében sztem veri az a-10c-t mint szimulátor. És ezt neked köszönhetjük "beczl"! Gyakorlatilag minden meg van hozzá és le van modellezve hogy élvezni lehessen a sok bugot kivéve még persze. Látom már miről beszélt Laci anno a programmal kapcsolatban mikor kirobbant a balhé... Azt hozzáteszem hogy annyira szar gép hogy itt a dcs-ben szinte használhatatlan, de a maga idejében és a saját környezetében jó lehetett.

Úgy lehet ennyi hiba, hogy hiába ismerik magát a 21-est, attól még a DSCW struktúrájával nincsenek rendesen tisztában. Illetve ezelőtt a 4 emberből 3 még csak nem is használt semmilyen ED-s programot (LockOn, DCS stb...)

Kiképzési segédleteket itt megtalálod, amint már írtam. ;-)

https://drive.google.com/folderview?id=0ByGPIJaR9kyIV0lQc3JST0M4NmM&usp=sharing&tid=0ByGPIJaR9kyIVWpHYWNaczliZ2M#list

Bármelyik műszert, radart, stb.. ki lehetett exportálni lua-ra alapból, jelenleg passz, hogy beletették-e.
Utoljára szerkesztette: beczl, 2014.09.24. 10:09:38