Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borisz80
No problem. Semmilyen szempont nincs, mivel neki és nekem sincs halvány lila fingom se ezekről a modulokról.

A Black Shark-ról teljesen el is feledkeztem. Ez fogja inkább érdekelni.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Attól függ, mit szeretne. Huey-val igen jól lehet szórakozni, kitanulni a helikopter kezelését, kicsit perverzkedni vele, célokat megsemmisíteni. Én imádom. Minyóc egy kicsit komolyabb masina. Nem annyira pattogós, komótosabban kell repülni, de nagyon élvezetes az is. Más.
De Leonnál a pont: mindkettő kihagyhatatlan darab, és a cápáról se feledkezzünk el.

Valós életben a leszállító RSBNek a retér több részére vannak telepítve. Az irányadó (Azimuth, DME) a közepére, két külön csatornával (irány, távolság). egy kisegítő korrekciós adó a reptér mögé, 1-1db pediga leszállómezők végére. Sajna a DCS-ben nem lehetett ezt megoldani, így a közepére lett 1db letéve a 21-eshez. Amihez a reptér hosszának megfelelő eltolás lett alkalmazva a kódban. Tehát elvileg a leszállómező elejét kellene mutatni. De ahogy nézem a fórumokat el van cseszve (ez is).

SAU-t 100m alatt nem szabad használni, tehát a végső megközelítést megcsinálja, bevisz a leszállóirányba, de kézzel kell leszálnod. legalábbis így működött. :-)
Utoljára szerkesztette: beczl, 2014.10.01. 07:40:49
LeonSilver
NEM!!! bántásiból mondom, de a kérdés így ... értelmezhetetlen.
Miért melyiket érdemesebb megvenni?? Mi a szempont? mert mind a két gép kurva jó, de nem egy kategória.
Én azt monanám, hogy várjon egy akCHIOig 😄 és vegye meg mind a kettőt. Megbánni biztos nem fogja!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Borisz80
Egyik ismerősöm a DCS helikopterek iránt érdeklődik. Melyiket lenne érdemesebb megvennie? Huey vagy Mi-8?

21-est repülőkhöz is lenne egy kérdésem.
RSzBN-el próbálok leszálni, tehát műszeresen. De a nav műszerben az "ILS" nem jól mutatja a magasságot. Legalább is észrevételem szerint a beton közepén kellene talajt érnem. Na már most ha én minimális látási viszonyok között repülök akkor nem hiszem hogy ez a 1km-es csúszás tolerálható...
Minden jól van kapcsolva, Majkop reptér, RSzBN csat 5, PRMG 5, nav műszer lesszálló módba kapcsolva....
Nektek ezzel kapcsolatban észrevétel, vélemény? Igazából is ilyen?

A SzAU leszálló módját meg nem értem. Minden egyes esetben belevezet a földbe.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

whiteskull
Persze. Én is a TrackIr-rel célzok. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

macleody
Opsönszben van valahol, ahol be lehet állítani a hueyhoz dolgokat, hogy trackirrel is lehessen célozni. Be kell pipálni. Nekem megy egérrel is meg joy pov bizbasszal is.
LeonSilver
Úgy néz ki, de hogyan? Hisz' nincs sisakcélzó a hueyban..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az addig ok, csak éppen nem tudom irányítani. Nyomok egy videót mire gondolok. Szerintem fej fordítással nyomj a srác..
1.50-től!

LeonSilver
Egyébként én nem vagyok egy "vadász" típus.
Sokkal jobban szeretem a koptereket meg a Su-25T-t, A10C-t.

Ami engem NAGYON lázba hozna az a Harrier, mert azt kihívás kezelni, na meg egy Tornado 😊 Ezekért sok pénz hajlandó lennék fizetni

LeonSilver
Hát... megmondom őszintén, nem sokat mentem vele. Klassz a gép, bár vannak még bugok erősen.
Például ez, katapultálás után történik... a kabintető szépen a helyén, holott ledurrant 😄

Na meg amikor leeseik a 21-es, nagyon egyben marad....

LeonSilver
Nem próbáltam még, sőt. Nem is tudtam, hogy ilyen létezik 😄
Mondjuk én a Minyóval repültem többet

whiteskull
Amint bekapcsolod a másodpilóta célzókészülékét, az automata átveszi a gép irányítását, és te a fegyvereket irányítod. Azt hiszem az "M" billentyűvel lehet átváltani.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Leon, a fő pilóta nézetből a hentelés már megy<#alien>, de láttam, hogy a másodpilóta tud-talán fej fordítós módszerrel is célozni(trackir, vagy egér esetleg joy??), amíg az automata repül..na az, az hogyan<#nevetes1>? Te használod ezt a lehetőséget?

GaBika6
Leon hogy megy a 21? <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Hello!
I would like to request new activation IDs because I ran out of them (re-installs, OS changes, etc...).
My Transaction ID is: xyz
The date of purchase: 17-07-2009

THX, best regards, Jakab Gipsz from Hungary

Ja! És kell még a lejárt szeriál is a levélbe!!!

LeonSilver
Ha jól emlékszem, akkor a sztárfórsz oldalán valahol meg lehet vizuálni.
Ha pedig elfogy a kulcs, akkor írsz egy üzit a szupportnak és kapsz újat.

hooah
Sziasztok
Mi történik akkor ha elfogy a key ativálási lehetőség és hol lehet megnézni, hogy mennyi van még?

Hungaro? Szept 23-án írt utoljára - ha tippelnem kéne sűrűbben felnéz ide, csak nem ír. Viszont volt hogy a PM-et is sokára nézte meg...

Reaper
Hungaro-ról tud valaki valamit?

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Hi! Akik még nem ismerik, bátran csatlakozzanak, ha gondolják:
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz!

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

GaBika6

LeonSilver
Öööö... ctrl-el az ajtókat nyitja. próbáld meg a shift+3-4 -et

VO101Tom
Én indítottam párszor szervert, van egy checkbox, hogy "public server", az legyen bepipálva. Nem emlékszem rá, hogy bármi mást kellett volna állítani...

www.pumaszallas.hu

macleody
Köszi, megnézem.
LeonSilver
Ha jól emlékszem még, akkor LCTRL+3 & LCTRL+4

macleody
Huey-nál mit kell nyomni, hogy a két oldalsó lövész lőjön? Mert tegnap valamit nyomkodtam és osztották az áldást. Csak épp nem tudom hogy csináltam.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.09.28. 11:12:00
Borisz80
DCS server indításhoz kell valami extra dolog a portok kiengedésén kívül?
Mert nem jelenik meg az elindított server a listában.

Hecker007
kis összehasonlítás a 2.0-val:

GaBika6

Kipróbáltam én is a klikkelhető cockpitet:
Nem hiszem, hogy pályázok, de az első kérdésre a helyes válasz valami döbbenetes szám... Százalékosan különösen...
Papa01
<#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
<#eljen>

Sanyo
No, felségjelzés javítva (a svancon nagyobb) és az egész bőr világosabbra véve, hogy hasonlatosabb legyen az alumíniumhoz. Az oldalszámok még elég furcsán fénylenek néha - nem igazán követik a törzs fényeit - szóval a számok specular mapjával még szórakoznom kell kissé.
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2192449#post2192449

Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.09.27. 18:58:35
Seaweed
<#integet2>
<#taps>Köszönöm kihúztam mindet így elindult..

Seaweed
Huzgald ki az usb-ket, mindet. Ugy inditsd el, ha elindul akkor egyenkent dugdosd vissza oket (lehetoleg oda ahol voltak) Neha van ilyen nekem is, foleg akkor ha szetszedem a gepet. Utana jo szokott lenni. Valoszinu az USB hubom okozza. De egyebkent jol mukodik.
Srácok kurva nagy a gáz. Reggel még átdugtam bár usb, meg letöröltem a monitort, most meg benyomom és semmi. Illetve előjön az alap kép amikor kiírja hogy nyomj f2 meg ilyesmi, de nem bootol tovább. Csipogás nincsen egy hang sem. Mi a fasz lehet ez?

Valaki estefelé-aki képbe van a Huey-al-fel tudna jönni ts-re? Lenne egy pár kérdésem, főleg a lövészek automata, és a másodpilóta használatával harc közben..köszi. Ja, és navigációval kapcsolatban is.

Borisz80
MiG-23, MiG-29 (a régi) és Szu-17/22-höz van valakinek magyar skin-je?

Borisz80
Sabre is kapcsolható.

értem köszi 😊

GaBika6

i robot
Nekem se ment az A-10-es ben, csak a kurzort láttam. Már nem emlékszem pontosan, de asszem vagy a 2 monitor volt a gondja vagy a felbontás.

macleody
Kamov, huey, mi8, mustang, dóra, a10c, mig21. Ezeket kapcsolgathatod, sabre-t nem tudom, a többit nem lehet kattintgatni.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.09.26. 20:55:43
Borisz80
Elméletileg amelyik gép kabinja kapcsolható annál alapból ott van az egérkurzor.

@Cancri
Köszi! Tocsog a zsírtól. De kiderült hogy a bot tövében a rugós rész az ami okozza az akadás. Adtam neki! <#hehe>

üdv, megtudja valaki hogy tudom beállitani hogy egérrel kapcsolgathassak a gépben? mert csak a keresztet látom de nem tudok vele kivéve a pd gépen