Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Black Shark-ról teljesen el is feledkeztem. Ez fogja inkább érdekelni.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
De Leonnál a pont: mindkettő kihagyhatatlan darab, és a cápáról se feledkezzünk el.
SAU-t 100m alatt nem szabad használni, tehát a végső megközelítést megcsinálja, bevisz a leszállóirányba, de kézzel kell leszálnod. legalábbis így működött. :-)
Utoljára szerkesztette: beczl, 2014.10.01. 07:40:49
Miért melyiket érdemesebb megvenni?? Mi a szempont? mert mind a két gép kurva jó, de nem egy kategória.
Én azt monanám, hogy várjon egy akCHIOig 😄 és vegye meg mind a kettőt. Megbánni biztos nem fogja!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
21-est repülőkhöz is lenne egy kérdésem.
RSzBN-el próbálok leszálni, tehát műszeresen. De a nav műszerben az "ILS" nem jól mutatja a magasságot. Legalább is észrevételem szerint a beton közepén kellene talajt érnem. Na már most ha én minimális látási viszonyok között repülök akkor nem hiszem hogy ez a 1km-es csúszás tolerálható...
Minden jól van kapcsolva, Majkop reptér, RSzBN csat 5, PRMG 5, nav műszer lesszálló módba kapcsolva....
Nektek ezzel kapcsolatban észrevétel, vélemény? Igazából is ilyen?
A SzAU leszálló módját meg nem értem. Minden egyes esetben belevezet a földbe.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1.50-től!
Sokkal jobban szeretem a koptereket meg a Su-25T-t, A10C-t.
Ami engem NAGYON lázba hozna az a Harrier, mert azt kihívás kezelni, na meg egy Tornado 😊 Ezekért sok pénz hajlandó lennék fizetni
Például ez, katapultálás után történik... a kabintető szépen a helyén, holott ledurrant 😄
Na meg amikor leeseik a 21-es, nagyon egyben marad....

Mondjuk én a Minyóval repültem többet
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
I would like to request new activation IDs because I ran out of them (re-installs, OS changes, etc...).
My Transaction ID is: xyz
The date of purchase: 17-07-2009
THX, best regards, Jakab Gipsz from Hungary
Ja! És kell még a lejárt szeriál is a levélbe!!!
Ha pedig elfogy a kulcs, akkor írsz egy üzit a szupportnak és kapsz újat.
Mi történik akkor ha elfogy a key ativálási lehetőség és hol lehet megnézni, hogy mennyi van még?
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz!
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.09.28. 11:12:00
Mert nem jelenik meg az elindított server a listában.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2192449#post2192449
Utoljára szerkesztette: InterC, 2014.09.27. 18:58:35
Utoljára szerkesztette: macleody, 2014.09.26. 20:55:43
@Cancri
Köszi! Tocsog a zsírtól. De kiderült hogy a bot tövében a rugós rész az ami okozza az akadás. Adtam neki! <#hehe>#hehe>