37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Mint mondottam volt: "D" verzió. Nem mai gyerek. A "V" "P" de különösen a "VP" és az "N"(mi-35)verzió ami mai körülményekre van tervezve. Az utóbbinál egy csomó rész a MI-28 legújabb verziójából van. És nem behúzható a kerék-ez is harci tapasztalatból adódó változtatás. Viszont az Apache-nál egyetértek. Az új rendszer már a kézifegyver tüzét is azonnal jelzi, és az irányt is. Ez mondjuk nagyon komoly. Meglepődnék ha az oroszok nem csinálnának-csináltak-hasonlót, ha nem is ilyen szintűt. Úgyis ott van Ukrajna, lehet tesztelni.
  • sakkay
    Ok egy más világba fogsz csöppenni. Már a fel, de főleg a sikeres leszállás is jó pár nap-hét-hónap, kinek,hogy.
  • VO101Tom
    Hát a ma este necces lenne, még fel sem raktam, kabinnal is ismerkednem kell, forgószárnyasokat is tanulni kell... szóval inkább jövő hét :)
  • molnibalage83
    A FLIR és MAWS-nak semmi köze egymáshoz, ahogy az RWR sem jó IR/SACLOS rakéta ellen, mint pl. a svéd RBS-70.

Az L-166V-1E Iszpanka az újabb MANPAD-ok ellen semmit csak szinte sem ér a működési elvéből kifolyólag.

Az apache-nál is ha valaki elbújik egy fal mögött, ugyanúgy fenékbe lehet lőni hőkövető rakétával, mert az nem bocsájt ki semmit ami miatt láthatnád.

Amelyiknek van MAWS és DIRCM azt nem annyira könnyen. Irak és Afganisztánban tucatszám vágtág haza a rakétákat.
  • Jumurjack
    Az apache-nál is ha valaki elbújik egy fal mögött, ugyanúgy fenékbe lehet lőni hőkövető rakétával, mert az nem bocsájt ki semmit ami miatt láthatnád.
  • priluki
    Udv. Steamen lesz effele akcio? Vagy ha most a hivatalos oldalon veszem Valamelyik modullt akkor kètszer kell feltennem a jatekot vagy azt is hozza tudom tenni a steamhez ?
  • sakkay
    A magyar D verziót ezek védik:SZPO-15 lokátor besugárzásjelző rendszerrel, L-166V-1E Iszpanka típusú passzív infravörös zavaró berendezéssel, valamint ASZO-2V típusú infracsapda kilövő kazettákkal.
  • sakkay
    Elvileg már Afganisztán vége felé(után) beépítették. A Kamovba el nem tudom képzelni miért nincsen, de talán azt nem adták ki az oroszok mert valami teszt rendszer volt benne, esetleg mivel nagyon alfa példányt modellez a dcs, nem is raktak még bele. Az FLIR a talán nem is legutóbbi mi 24-ben már van...valami éjjeli akármi a mellékneve.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.06.07. 08:42:04
  • sakkay
    Naaaaa Tom. Este minyó? Elvileg repülünk Papával.
  • bgabor911
    Javítsatok ki ha tévedek, de ezeknél az őskövület, modernizálatlan harci helikoptereknél, amiken nincs se FLIR, se körkörös rakétaindítás figyelmeztető rendszer, szerintem elég ha a támadó beül egy nagyobb bokorba egy MANPADS-el, a reptér körzetében, megvárja amíg elrepül felette a Mi-24, aztán szépen előbújik és fenékbe lövi. DCS-ben a Ka-50essel is ez volt a bajom, FLIR nélkül ezek a gépek már úgy húsz éve életképtelenek.
  • VO101Tom
    Köszi a tippet, Mi-8-ast és a Mig-15-öst be is szereztem.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.07. 00:19:53
  • macleody
    A picsába, nemá.
  • Solt
    Ez kemény, de kitartok... :))
  • PhantomAss
    néhány óráig villámvásár:
    dcs flash sale
  • sakkay
    ok
  • Papa01 #15592
    Sakkay, PEti, nézzetek már át a Rof-topikba.. :) Köszi!
  • Papa01 #15591
    9 után leszek gép előtt, a holnap jobb lenne! :)
  • sakkay
    Papa este???Peti már jelzett..
  • sakkay
    Értem én ezt, de sok indok van , hogy mégis csinálják. És ne aggódj az amik is csinálnák ha rá lennének kényszerítve. De mivel kb. a 2 vh. volt az utolsó háborújuk amiben egyenrangú ellenfél ellen küzdöttek, így jelenleg a veszteségek szempontjából a legjobb statisztikával járó stratégiát-taktikát alkalmazzák. Mert megtehetik. De ha jönne egy igazi háború, sok olyan dolog ami most evidencia, egy pillanat alatt menne a levesbe. Nem is írok példát, szerintem egyértelmű, mennyire torz képet ad az I. és A. háború. Ezért is érdemes nézni az ukrán konfliktus videóit ott kb. egy szinten van a technika. Gondolom amit te és én tudunk, azt az ukrán 24 pilótái is tudták, mégis így jártak.
  • Cancri55
    Hoppácska, egy kis modernizáció: MIG21
  • Cancri55
    A pilótáknak fogalmuk sem volt arról, hogy infrás indítást kaptak, becsattant jobbról, és az eredmény látható. Az infra-csapda vajmi kevés vigasz lenne számomra egy hindben csücsülve, egyrészt nincs benne annyi, hogy amíg a célkörzetben vagyok, folyamatosan tudjam szórni, és még az sem garancia, hogy megvéd. az apache videókon is egyértelműen látszik, hogy nagy távolságból operálnak, vélhetően az általuk ellenőrzött területről. Merev-szárnyú alacsony csapásnál általában indul az infra-csapda program, előny az, hogy viszonylag gyorsan el lehet hagyni a MANPAD hatótávon belüli körzetet.
  • sakkay
    A 24-esen is van infra csapda, és elvileg egyéb más zavaró és jelzőrendszerek is. Az alatta lévő vidin látszik is, hogy nyomja a a flareket a 24 éles helyzetben. Nekem éppen ez fura, hogy lehet hallani a pilótákat, de a becsapódás előtt semmi duma...mintha nem is észlelték volna a rakéta indítást. Illetve duma van, de nem különösebben ideges, vagy kapkodós.. Mondjuk ez becsületükre válik.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.06.06. 08:38:44
  • Cancri55
    Hát merev-szárnyúval azért más a helyzet, eleve biztonságos magasságból csapsz, vagy felderítesz, nagyon ritka, ha MANPAD hatótáv alá merészkednek, de akkor is üzemel az infra csapda. Ha mégis fűnyíró üzemmódban repülnek, mire észbe kap, már ott sincsenek, nincs ideje lereagálni a célt.
  • Cancri55
    Írja a mellékelt szövegrész, hogy hordozható légvédelem (MANPAD) kapta el, annak a kis kamerának meg nem biztos, hogy olyan komoly mikrofonrendszere volt, hogy a nagyon erős robajt fel tudná dolgozni.
  • VO101Tom
    elírtam, 1:15 környékén mintha egy nagyfesz oszlop menne ki a képből pont ezen a magasságon.
    Nekem az a furcsa, hogy robbanást nem hallani amikor megbillen, rakétának meg bármilyen robbanószernek azért van hangja rendesen (és a mikorfon működik utána is)
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.05. 23:51:58
  • VO101Tom
    Ez nem a magasfeszültséget kapta el, ami 1:25-nél baloldalt épp kiúszik a képből? A lövések a zuhanás után meg a saját függesztménye, ami elpukkant...
    Mindenesetre csúnya videó.
  • sakkay
    Ahogyan nézem tök mindegy miben lettek volna ebben a magasságban.
  • whiteskull
    Köszi szépen! :)
  • beci43
    Nem fogsz mellé.Geforceokon jobban fut a DCS.Ráadásul a 750Ti már Maxwell GPU-val szerelt,így fogyasztás/melegedés nuku.És az 5770-eshez mérve sebességben +50-60%.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.06.05. 21:24:26
  • whiteskull
    Sziasztok! Érdeklődnék, hogy egy GTX750Tinv 750 ti-vel nagyon melléfognék -e? Most egy Ati 5770-esem van.
  • Cancri55
    Az egyik érv a sok közül, hogy miért inkább a merevszárnyú
  • sakkay
    Mondjuk a fejlett magyar autópályán sok minden nincsen ami belógna. Főleg világítás
  • molnibalage83
    Ezen a videón látszik, amit említettem. Egy ideig annak lámpaoszlopok, aztán nem. Meg semmi más, ami belóghatna.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.05. 15:48:36
  • GaBika6
  • GaBika6
    Ne kelljen ilyet látnom soha...
  • GaBika6
    Sztem az lenne a legkevesebb. KPM most is megcsinálna egy 1-2 km-es szakaszt 2-3 óra alatt. De akkora nem is kell! Gondolom én azt, hogy ha ez itt eszébe jutott valakinek, akkor az ilyen tervek ott figyelnek már régen valamelyik asztalfiókban és mappában, ahol kell!!

• molnibalage83
    A gépek fesztávolságát nézve az elválasztó sávot sok helyen teljesen ki kellene irtani.
  • sakkay
    Elég sokat utazok-sajnos. Azért 2-3 km egyenes szakasz rengeteg van az M1-M7-en. Inkább szerintem a körülötte lévő területek a fontosak, pl. utak, települések, hogyan lehet megközelíteni, körülötte építeni a talajon stb. Akadálymentesítés nem nagy dolog, ha amúgy a szakasz megfelelő.
  • f2d
    Köszi szépen. Ez a beta kavart be nekem, mert nem mindegyik típusból van beta verzió, ami szerepel az FC3-ban. Elsőre arra gondoltam, hogy ezt a két gépet külön kiemelve fejlesztgetik az alapjátéktól függetlenül. De így nem kérdés, az FC3-at kell megvennem.
  • VO101Tom
    Hello. Nem. A külön megvásárolható FC gépeknél oda van írva, hogy FC tulajok ne vásárolják meg, mert teljesen ugyanaz mint ami a csomagban van ("Note: the aircraft model is identical to the Flaming Cliffs 3 module. Owners of FC3 do not need to purchase.").