Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ja! És ki fogom baszni a picsába a g940 pedálját! A nyomába nem ér a saitekének. Elképesztően szar

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem, én nem szeretem a huey-t. Izgága... a minyó tök nyugodt kis masinéria 😊 Nemhiába, orosz darab 😄

Ha azt a tetves kamerát sikerül életre keltened, szólj.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszönöm Tom a lényegretörő választ!

Ez kb el is döntötte a dolgot. Ez az rpg-s vonal (xp, level, unlock) teljességgel elfogadhatatlan számomra egy szimulátorban (amúgy imádom az rpg-ket 😊), de nyilván én vagyok maradi gyepszőnyeg... Sajnálom amúgy a Pe-2, Heinkel, Stuka, Il-2 miatt, de ha nem hc szimnek szánják amúgy sem akkor ugyanezt a pénzt inkább betolom a dcs-be...
Igaz ott meg csak vadászok lesznek amikért csöppet sem rajongok, de inkább szim vadászokkal mint nem_szim bombázókkal. 😄

Kár a cuccért, vártam amúgy valami jó kis keletifrontost, de így nem... 😞

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Töszi töszi! <#vigyor>Edzek, aztán megyek is szállítani kötéllel. . Néztem , hogy van egy letölthető kampány, azt próbáltad?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.24. 09:56:42

LeonSilver
Amikor a szerkesztőben leteszed a csomagot valahová, azután tudod kiválasztani, hogy Can be cargo vagy nem 😄

LeonSilver
Alóha!

Drága bajtársam! Egyelőre ne úgy képzeld el, mint ahogyan minden normális e,ber gondolná. A kötél most még nem olyan, hogy nyomsz egy gombot és elkezd szépen letekeredni vagy feltekeredni a kötél.
A csomag fölé állsz, megnyomod a gombocskát és hoppppárézimi... a kötélen is van a csomag 😄 Remélem ezt meg fogják csinálni, mert hát eléggé illúzióromboló ez így.

Csomagot szállítani vagy kész küldiben tudsz, vagy magadnak kell kreálni.
A mellékelt képen látható, hogy és hogyan.

Hecker007
Készül a P40:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Leon, hol van az a lehetőség, ahol:
1.van egyáltalán kötél' a gépen Mert ha jól látom csörlő" az van
2.ahol van mit elszállítani...vagy azt csak magamnak csinálhatok az editorban? És ha igen azt hogyan?!

Köszi...nemtom' mi van.

Hecker007
Nekem működik.

Ti most feltudtok lépni dcs multiba?

Ezen nem lepődök meg (szavazás) ezek is oroszok, a dcs-ben is magasról szarnak a szavazásra.

LeonSilver
<#eljen>

Pontosan erről van szó!

VO101Tom
Szorri az offért, nem DCS téma, de téma volt nemrég, ehhez hozzászülnék én is. Főleg mert sok pénzről van szó 😊

A ww2-es DCS nagyon jó, ami a gépek modellezését, FM-et illeti, azt a szintet nem éri el a BoS. A BoS a single player és multis küldetésekben nyújtana többet... elvileg.

A BoS-nak egy nagy hibája van, hogy elsősorban offline pilótáknak szánták, ezért összecsapták a multis részt. Majd kifutottak az időből, és összecsapták a single player részt (csomó feature hiányzik még). Ezen felül bevallottan nem hardcore pilótáknak szánják (az egyjátékos hadjáratban pl. egy kitalált század névtelen pilótája vagy, aki XP-t gyűjt, "level"-t ugrik és "kilockol" felszreléseket, fegyverzetet a gépekhez miközben kitalált kitüntetéseket gyűjt - mindezt úgy, hogy amíg offline nem szerzed meg, addig online sem használhatod). Bár Sakkay kolléga még reménykedik, valós esély nincs rá, hogy ezen a belátható időn belül változtassanak. Ennek ellenére van jó pár dolog, amit nagyon szépen megcsináltak, fények és a környezet nagyon szép, gépek törésmodellje az egyik legjobb, FM is alapvetően jó, a fáknak van ütközésmodelljük, a térkép is elég nagy, és van rajta élet a földi csapatok harcaiban is. Kár, hogy normál repülés közben inkább az FM és a DM érdekli az egyszeri pilótát, amiben viszont maradt pár komoly hiba (inkább német oldalon). Negatívum még a kevés repülhető gép (2 vadász, 1 csatarepülő/zuhanóbombázó és két bombázó a normálban, a prémiumban még két vadász), az AI gépek teljes hiánya (Sztálingrádi csata Ju52 nélkül milyen már... van viszont Fw190 ami ott sem volt). Mindezért mai árfolyamon számolva 24000 Ft-ot kérnek (ez a prémium, a normál "csak" 15000), ami jelenlegi állapotában qrvasok szerintem.

WW2-es szimnek egyenlőre az Il-2 Cliffs of Dover (TF patchekkel) adják azt a multis lehetőségeket, amivel 100 fő +50 AI +több száz földi céllal online warok repülhetők (küldetésenként 80-100 fő, 2-3 óra/ küldi, full real, közös hadvezetéssel TS-en). És amíg a DCS-t fel nem tápolják térképpel AI-val és bombázókkal, addig a clod marad a legjobb ebben a kategóriában.

Sakkay. Mennyire foglalkoznak a sirámokkal? Nos, annyira, hogy a multis kilockolásról Jason indított szavazást, hogy mennyire jön be a népnek. 80% fölött volt azok aránya, akik utálják. Erre mi a reakció? "Ok srácok, a szavazás nem azt jelenti, hogy az eredménye kötelező érvényű lenne, az csak azt jelenti, hogy elmondhatjátok a véleményeteket". És minden maradt a régiben. Király 😊
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.10.23. 20:37:56

www.pumaszallas.hu

Na ha lesz steamos akció, eldöntöttem megveszem.Magyar bőr.

whiteskull
Vegyétek úgy, hogy kiadtak egy olcsóbb, lightosabb verziót azoknak, akik úgy se kapcsolják be a szimulációs módot. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Nekem is ez jutott az eszembe.... legközelebb azért is felárat kérnek, ha olyan verziót veszel, amiben elmentheted a joy profilodat.... döbbenet. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Na nekem most dobta le az agya, a gépszíjat baszki.
Sanyó irt a pcpiloton, hogy megvásárolható a VEAO Simulations által fejlesztett DCS: Hawk modul béta verziója.

Na most erre varrjatok gombot. Kétféle verzió lesz kérem.
- standard repülési modellel (SFM - Standard Flight Model) - 31.99 dollár
- részletesebb repülési modellt (EFM - Advanced External Flight Model) - 39.99 dollár

A pofám leszakad!

PC Pilot
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.23. 17:43:56

Csak jönne már ki az edge decemberben..biztos megélénkülne itt is az élet.

LeonSilver
Ezért imádom ezt a két közösséget (DCS, IL2) !!!

<#vigyor>Így már mindjárt más!

LeonSilver
Mondjuk az túlzás, hogy szart sem ér. Azért egy hajítófát adnék érte, mást nem 😉

LeonSilver
😄
direkt vót 😄

<#whatever> Persze ez nem így van, de ez a divat itt mostanában.

LeonSilver
Jelentős leárazás esetén megéri megvenni.
A jelentős = 10$ alatt
Egyébként egy darab szart sem ér 😄

Írom ezt úgy , hogy én képviselem itt a védelmét a bosnak<#alien>, szinte az eleje óta mint fizető teszter repülöm<#nevetes1>, majd egy éve. Az viszont tény, hogy ez így még mindig nem az amit én várok, viszont tagadhatatlan, hogy nagyon komoly potenciál van benne. A nagy kérdés, hogy alakulnak az eladások, és mennyit fognak foglalkozni a sirámokkal. Viszont kattinthatós fülke nem lesz soha az biztos.(most nézem ez nem is az il fórum..na mindegy)
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.23. 15:40:38

Nem- nem a dcs vonalat követi, inkább a régi il-2 és a clod között van jelenleg valahol. A készítők most már a komolyabb szim vonalat erőltetik, de egyenlőre még most sem látszik mi a vége. A repülés élménye és a "repülök" érzés messze itt a legjobb, nagyon ott van a grafika és a törésmodell is nagyon jó. Az fm-ben viszont sok a hiba meg csúsztatás'. Az orosz vadászok pl. fm terén nagyon jók, a németekben van a sok hiba.

Én még nem, határozottan nincsenek, és ami az utolsó kérdést illeti: talán.
Látom kijött sztímen az Il-2 Surmovik: BoS, kipróbálta már valaki? Ki vannak annyira dolgozva a gépen mint a musztáng meg a dóra dcs-ben? Érdemes figyelni rá és egy komolyabb leárazás esetén beszerezni vagy jobb várni a ww2-es dcs-re?

macleody, pinkis shiftelés bennem is felmerült, (lehet hogy az is lesz a vége) de szeretném elkerülni...

LeonSilver, a hátszviccseket alap, hogy használom, de kevés ami van a 2+2, igazából még a koncepción elmélkedek, a végkép befuccsolok, legfeljebb töltök pár kioasztást vagy elkérem tőletek itt a topikban.

Sanyó bácsi, üdv neked is! Ha itt ritkán is járok, azé' a pécépilotot hetente többször is nézem, köszi a legutóbbi dcs villámakcijós hírt! 😉

Herr Wittman, jelentem allásan szerintem én korábban néztem, gyönge nyugger testemmel nem is gondoltam rá, hogy jóval később mentek... Pedig régen is ilyentájt vó'tak a repülések, de sajnos eszembe se jutott...

Na... amúgy meg... Ma majdnem sikerült kiszednem a harmadik sztrelát is musztánggal... Erre földhöz vertem a gépet... 😄 Amúgy újratöltenek a légvédelmi gépek? Mert néztem a trekket és már egynek se volt rakettája (9 indítást éltem túl, ebből egyet benyelt a paci de túlélte... 😛), de kapkodtam és béna is voltam... Egy háromszögletű, folyótorkolati szigetre szoktam feltenni amúgy 4 Sztrela-1-et, expertet vagy mifenét, úgy hogy négyen négyfelé néznek és éppencsak a karikájukon kívülről indulok 500m magasan musztánggal.
Nagyon jó kerülgetni a raksikat, ma volt, hogy egy alattam, egy felettem egy pedig előttem húzott el kb2 másodpercen belül... 😄
Sokat segít persze, hogy a raksinak nincs közelségi gyújtója, húzza a csíkot rendesen és nem túl manőverképes. Meg gondolom a musztángnak se lehet túl combos hőképe.
Lehet meg kéne próbálni kifogyasztani a rakétákat és aztán tatásan kigyomlálni őket, de ahhoz meg túl kéne élni - viszonylag sértetlenül - 16 indítást...

Hecker007
A Su27-esen honnan tudom, hogy az ECM be van-e kapcsolva? Nyomom a gombot, de semmilyen visszajelzést nem látok sehol, természetesen az ECM fel van pakolva a gépre.

De nem jó..ez olyan mintha kiválasztanának pár szép élethű felhőt, aztán csak olyan lenne..<#nevetes1> na jó, ez nem jó példa.

úgy vannak vele,hogy ami jó,azon minek változtatni?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

repvez
csak azzal a V alakban ugyan ugy szétrobbanó gépekkel is kezdenének már valamit, annyira kiábránditó, hogy az első lomac óta minden, gép ugyan ugy semmisül meg .
Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Megy a hasa a legénységnek..amúgy a válasz: DCS.<#alien>

a tatnál,mi az a barna folt a vízen?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

z0ty4
Ismét egy nagyon jó Ralfi videó:

Ralfi's Alley- Chariots of Death

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Azért ennél jobban megy már<#vigyor>! Milyen aranyosan odakeni a végén! Mint a zsíros kenyeret a betonra..

Megtudná valaki mondani, hogyan lehet gyakorolni szállítást(uh-1) mármint külső rögzítésest(kötél).<#nevetes1> Számítok rá, hogy nem lesz válasz, de azért rendületlenül kérdezem a hueyt-aztán rájövök azért magam is, csak így egyszerűbb(lenne)
Jól van összerakva a kampány, mire végignyomja az ember, egész jól megtanul (kénytelen) repülni, meg szinte mindent megért a gépen.. Köteles' küldetés még nem volt<#nevetes1>.

Csináljanak helikoptereket.<#fejvakaras> De legalább azt amit megígértek. Nem értem a belsimteket sem. Nagyon sokan megvehették a heliket, erre ők sabre, meg mig...még ha lenne komoly hír Korea-Vietnám vonalról megérteném..de így? Habár Isten tudja mit mér tesznek.

Hecker007
Remek kérdés. Szerintem az F16/F18 jobb választás lenne a jelenlegi gépek közzé.

repvez
Edénél ésszerüséget ne keress, gondolom ugyan azért amiért az F35öst is. Ha elfogadjuk azt a vonalat, hogy az elsődleges megrendelő valamelyik hadsereg és mi csak a butitott részt kapjuk meg akkor kérdem én a Sabre és a mustáng foka melyik hadsereg megrendelésére készült ki használja még öket?
Ha igaz lenne ez a vonal már az f16/18-as ,apacs, cobra gépek készen lennének.
macleody
F-22 raptor? Minek az?
Hecker007
Már megint belekezdtek valamibe:

GaBika6
Én azt vettem észre, most hogy ráfeküdtem picit a témára, hogy a dora az egy "speciális téma"... <#awink> A mustang hozzá képest szelíd lovacska a fel és leszállás tekintetében. <#integet2>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Megcsinálta itt valaki az összes huey missziót?

Igen, köszi +vannak :-)

GaBika6
Szia!

Ezeket próbáltad?

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/181012/

http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/181017/ <#eljen> <#awink> <#integet2>

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.10.20. 18:40:35

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Üdv! Azért vannak szép festések :-)

HUNter