Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha azt a tetves kamerát sikerül életre keltened, szólj.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez kb el is döntötte a dolgot. Ez az rpg-s vonal (xp, level, unlock) teljességgel elfogadhatatlan számomra egy szimulátorban (amúgy imádom az rpg-ket 😊), de nyilván én vagyok maradi gyepszőnyeg... Sajnálom amúgy a Pe-2, Heinkel, Stuka, Il-2 miatt, de ha nem hc szimnek szánják amúgy sem akkor ugyanezt a pénzt inkább betolom a dcs-be...
Igaz ott meg csak vadászok lesznek amikért csöppet sem rajongok, de inkább szim vadászokkal mint nem_szim bombázókkal. 😄
Kár a cuccért, vártam amúgy valami jó kis keletifrontost, de így nem... 😞
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.24. 09:56:42
Drága bajtársam! Egyelőre ne úgy képzeld el, mint ahogyan minden normális e,ber gondolná. A kötél most még nem olyan, hogy nyomsz egy gombot és elkezd szépen letekeredni vagy feltekeredni a kötél.
A csomag fölé állsz, megnyomod a gombocskát és hoppppárézimi... a kötélen is van a csomag 😄 Remélem ezt meg fogják csinálni, mert hát eléggé illúzióromboló ez így.
Csomagot szállítani vagy kész küldiben tudsz, vagy magadnak kell kreálni.
A mellékelt képen látható, hogy és hogyan.

1.van egyáltalán kötél' a gépen Mert ha jól látom csörlő" az van
2.ahol van mit elszállítani...vagy azt csak magamnak csinálhatok az editorban? És ha igen azt hogyan?!
Pontosan erről van szó!
A ww2-es DCS nagyon jó, ami a gépek modellezését, FM-et illeti, azt a szintet nem éri el a BoS. A BoS a single player és multis küldetésekben nyújtana többet... elvileg.
A BoS-nak egy nagy hibája van, hogy elsősorban offline pilótáknak szánták, ezért összecsapták a multis részt. Majd kifutottak az időből, és összecsapták a single player részt (csomó feature hiányzik még). Ezen felül bevallottan nem hardcore pilótáknak szánják (az egyjátékos hadjáratban pl. egy kitalált század névtelen pilótája vagy, aki XP-t gyűjt, "level"-t ugrik és "kilockol" felszreléseket, fegyverzetet a gépekhez miközben kitalált kitüntetéseket gyűjt - mindezt úgy, hogy amíg offline nem szerzed meg, addig online sem használhatod). Bár Sakkay kolléga még reménykedik, valós esély nincs rá, hogy ezen a belátható időn belül változtassanak. Ennek ellenére van jó pár dolog, amit nagyon szépen megcsináltak, fények és a környezet nagyon szép, gépek törésmodellje az egyik legjobb, FM is alapvetően jó, a fáknak van ütközésmodelljük, a térkép is elég nagy, és van rajta élet a földi csapatok harcaiban is. Kár, hogy normál repülés közben inkább az FM és a DM érdekli az egyszeri pilótát, amiben viszont maradt pár komoly hiba (inkább német oldalon). Negatívum még a kevés repülhető gép (2 vadász, 1 csatarepülő/zuhanóbombázó és két bombázó a normálban, a prémiumban még két vadász), az AI gépek teljes hiánya (Sztálingrádi csata Ju52 nélkül milyen már... van viszont Fw190 ami ott sem volt). Mindezért mai árfolyamon számolva 24000 Ft-ot kérnek (ez a prémium, a normál "csak" 15000), ami jelenlegi állapotában qrvasok szerintem.
WW2-es szimnek egyenlőre az Il-2 Cliffs of Dover (TF patchekkel) adják azt a multis lehetőségeket, amivel 100 fő +50 AI +több száz földi céllal online warok repülhetők (küldetésenként 80-100 fő, 2-3 óra/ küldi, full real, közös hadvezetéssel TS-en). És amíg a DCS-t fel nem tápolják térképpel AI-val és bombázókkal, addig a clod marad a legjobb ebben a kategóriában.
Sakkay. Mennyire foglalkoznak a sirámokkal? Nos, annyira, hogy a multis kilockolásról Jason indított szavazást, hogy mennyire jön be a népnek. 80% fölött volt azok aránya, akik utálják. Erre mi a reakció? "Ok srácok, a szavazás nem azt jelenti, hogy az eredménye kötelező érvényű lenne, az csak azt jelenti, hogy elmondhatjátok a véleményeteket". És minden maradt a régiben. Király 😊
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.10.23. 20:37:56
www.pumaszallas.hu
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Sanyó irt a pcpiloton, hogy megvásárolható a VEAO Simulations által fejlesztett DCS: Hawk modul béta verziója.
Na most erre varrjatok gombot. Kétféle verzió lesz kérem.
- standard repülési modellel (SFM - Standard Flight Model) - 31.99 dollár
- részletesebb repülési modellt (EFM - Advanced External Flight Model) - 39.99 dollár
A pofám leszakad!
PC Pilot
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.23. 17:43:56
direkt vót 😄
A jelentős = 10$ alatt
Egyébként egy darab szart sem ér 😄
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.23. 15:40:38
LeonSilver, a hátszviccseket alap, hogy használom, de kevés ami van a 2+2, igazából még a koncepción elmélkedek, a végkép befuccsolok, legfeljebb töltök pár kioasztást vagy elkérem tőletek itt a topikban.
Sanyó bácsi, üdv neked is! Ha itt ritkán is járok, azé' a pécépilotot hetente többször is nézem, köszi a legutóbbi dcs villámakcijós hírt! 😉
Herr Wittman, jelentem allásan szerintem én korábban néztem, gyönge nyugger testemmel nem is gondoltam rá, hogy jóval később mentek... Pedig régen is ilyentájt vó'tak a repülések, de sajnos eszembe se jutott...
Na... amúgy meg... Ma majdnem sikerült kiszednem a harmadik sztrelát is musztánggal... Erre földhöz vertem a gépet... 😄 Amúgy újratöltenek a légvédelmi gépek? Mert néztem a trekket és már egynek se volt rakettája (9 indítást éltem túl, ebből egyet benyelt a paci de túlélte... 😛), de kapkodtam és béna is voltam... Egy háromszögletű, folyótorkolati szigetre szoktam feltenni amúgy 4 Sztrela-1-et, expertet vagy mifenét, úgy hogy négyen négyfelé néznek és éppencsak a karikájukon kívülről indulok 500m magasan musztánggal.
Nagyon jó kerülgetni a raksikat, ma volt, hogy egy alattam, egy felettem egy pedig előttem húzott el kb2 másodpercen belül... 😄
Sokat segít persze, hogy a raksinak nincs közelségi gyújtója, húzza a csíkot rendesen és nem túl manőverképes. Meg gondolom a musztángnak se lehet túl combos hőképe.
Lehet meg kéne próbálni kifogyasztani a rakétákat és aztán tatásan kigyomlálni őket, de ahhoz meg túl kéne élni - viszonylag sértetlenül - 16 indítást...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Azért ennél jobban megy már<#vigyor>#vigyor>! Milyen aranyosan odakeni a végén! Mint a zsíros kenyeret a betonra..
Jól van összerakva a kampány, mire végignyomja az ember, egész jól megtanul (kénytelen) repülni, meg szinte mindent megért a gépen.. Köteles' küldetés még nem volt<#nevetes1>#nevetes1>.
Ha igaz lenne ez a vonal már az f16/18-as ,apacs, cobra gépek készen lennének.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ezeket próbáltad?
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/181012/
http://www.digitalcombatsimulator.com/en/files/181017/ <#eljen>#eljen> <#awink>#awink> <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.10.20. 18:40:35
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
HUNter