37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • zoltang
    Akit érdekel:
    DCS World Live Streams

" The next live Stream will be on Saturday, July 4th at 1800 UTC. The Q&A will start at 1730 UTC." (Szombat !)
  • PhantomAss
    Na ja, de ez igaz a másik oldalra is: mindegyik pilótának a saját gépe a legjobb, ezért is nagyon nehéz korrektül modellezni. A játékfejlesztők annyit tehetnek hogy a gyári leírások alapján megadnak egy csomó paramétert, aztán reméljük hogy megközelíti a valóságot.
    A DCS számomra ezért szimpatikusabb, mert nem mennek el a "kiegyensúlyozás" felé, hogy minden gép jó legyen.
  • Ludowik
    Érdekes dolgokat mondott .A leszállási sebességről meg hogy a hosszú kifutón hagyta kigurulni a gépet. És a pedálra azt mondta hogy nem nyomta be soha teljesen mert akkor fék ugye csak piciket nyomott. Az meg hogy nem műszert nézett az már a rutin dolga ,hogy fülből vezérel.A gázkar állás dolog is jó,meg az hogy a d-9 kezesebb volt mint a játékban. A messerre meg azt mondta a dorahoz képest hát .... A spitnél meg a mustangnál jobb volt fordulóharcban! Jó az ilyet hallani a fejlesztőknek van mit ácsolni.
    Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2015.07.01. 23:08:44
  • sakkay
    Oh..nagyon köszi!
    Habár nem ez kell. MIndenesetre érdekes.
    Mennyi kütyü van a dagiban
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.07.01. 22:21:51
  • GaBika6
    Sakkay ezt neked találtam...

http://www.mudspike.com/how-to-use-the-doppler-navigator-in-dcs-mi-8mtv2/
  • sakkay
    Nézegetem a minyó radió navigációját. Az ARC-9 működik, pittyeg is rendesen, de az UD nem kapcsol be, és az óra sem áll irányba...mi lehet a gond!?
  • zoltang
    Szívesen.
    Gondoltam, hogy érdekli az itt fórumozókat is a beszélgetés.
  • sakkay
    Ezen azért meglepődtem. Olyan hiperkorrektek, hogy simán berakják a nem kicsit kritikus riportot az öreggel. Tényleg le a kalappal!
  • VO101Tom
    Érdekes interjú, köszi a linket!
  • repvez
    Az lehet, mert én nem is feltételeztem, hogy felszálláshoz egyáltalán a féket használná mint iránytartás.
  • Lysandus
    Szerintem félreérted. Azt, hogy sosem használta a féket felszálláskor, arra mondja, hogy elég volt az iránytartáshoz az oldalkormány. Azt lépte, hogy egyenesben tartsa felszállásnál a gépet.

A másik sztori meg másik helyzetre vonatkozik, amikor a felszállási úthosszt kellett rövidíteniük a mezőn. De akkor nem iránytartáshoz használta a féket felszállás közben.
  • zoltang
    Mindenki megnézte már, csak én nem... :)

(Még csak belehallgattam, nem volt időm teljesen végignézni. Németül figyelném, de az eleje nagyon rosszul hallható sajna, remélem a hang azért jó lesz zömében.)

Nem mai gyerek már... :) 1923.06.02 ha jól látom.

Erich Brunotte FW190D9 Livery

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.07.01. 16:56:29
  • Nesuten
    Felszállás fékkel a rövid mezőről történt ,egyébként a reptéren nem használtak féket és a DCS egy kaki az eredetihez képest mert egy vicc a túlkombinált cucc ...
    A másik ,hogy nem nézte a hengerfejnyomás mérő műszert a leszállás közben mert ment a teljesítmény hallásról mert amit nézett az a sebesség kopása volt ...
    köszönöm a figyelmet ...
  • PhantomAss
    de azt szerintem csak a mezőre szálláshoz mondta, hogy azzal nyert pár métert
    akárhogy is, régen volt, lehet ő sem emlékszik már annyira
    mindenesetre szeretem az ilyen videókat
  • Nesuten
    Jó kis videó az öreggel ...
    ( ezt a történetet a mezőn leszállással valahonnan ismerem ,de ott valami sör is volt a történetben meg egy lány aki miatt leszállt )
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.07.01. 13:29:07
  • repvez
    Bár én egy kicsit furcsáltam, mert egyik mondatával mintha ütné a másikat.
    MErt mondta, hogy sose használták a féket felszálláshoz, a következöben meg azzal storizgatott, hogy teljes fék mellett ráadta a gázt és fék kiengedés után meglódult a gép és igy 50-80m -t is nyert a felszállási uthoszban.

Illetve, hogy hallás alapján szabályozta a motort és nem nézte az ATA müszert csak a sebesség mérőt
  • PhantomAss
    Számomra érdekes dolgokat mondott az öregúr, pl. mindig 3 pontra szálltak le és ha nem így volt akkor büntetést is kaphattak érte. Vagy hogy a me 109-nél a felszállásnál sosem használtak féket csakis full jobb rudder, és azzal játszottak. meg hogy pl. a fordulatszámot sosem nézték csak a nyomást, 0.9-1.2 ata között kellett lennie.
    Ja és érdekes volt hogy a fókában a full gázt sem használta, csak felszálláskor.
    Jó videó, köszi a megosztást!

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.07.01. 12:59:30
  • zoltang
    Revisiting the Fw 190D-9 Dora

• krisztian005
    Sziasztok.
    A munkám miatt kellett vegyek egy jobb laptopot és kiváncsiságból feltettem a DCS-t, elég türhetően megy, és arra lenék kiváncsi hogy ha az asztali gépen is fentvan és a laptopra is feltenném a modulokat lenne bármiféle gond, pl nem tiltanák le hogy egyszer fizettem de két gépen van, vagy esetleg korlátozás pl nem enged neten játszani? A rendes gépről nem törölném, mert az csak erősebb, nagyobb monitor, de mostanában elég sokat vagyok távol, és néha a szabadidőmben repkednék egy kicsit.
  • sakkay
    Mivel lehet előhozni a frekvencia kódokat? Mármint a repterek "kódjait"?
    Töszi..
  • PhantomAss
    egyetértek, szerintem sem néz ki rosszul. De azér a Witcherrel összehasonlítani...
  • molnibalage83
    Nagyon nem értek egyet. A DCS 2.0 az pont úgy néz ki, mint a csúcskat játékok 2015-ben. Próbáljd meg a Witchert ilyen felbontásban futtatni csak közép felbontáson. Good luch with that...
  • sirpalee
    Nem kimondottan. A DCS graf szintje pár évvel le van maradva, folyamatosan. A 2.0 csökkenti a rést, de nem éri utol az új játékokat... Ezt sima ügy kirakni 4k-ra, főleg mivel a CPU limit miatt a felbontást olcsó növelni.
  • molnibalage83
    Nem értem, hogy miért gondolja azt bárki, hogy OR működni fok ezzel. Teljesíményt nem lehet a semmiből varázsolni. Egy szerverfarm alatt mi mozgátná meg ezt megfelelő felbontásban? Egyáltalán bármilyen játékot mi...? Ma kb. 500k-1M között lehet egy olyan gép, ami talán tud valamit kezdeni a problémával.

A magyar átlagfizetéséket nézve felesleges erről is beszélni 5+ éven belül és akkor is megszállottak hobbija lesz.
  • repvez
    Bocs hang nélkül néztem. Amugy amit most jobban megnéztem a tegnapi leirásom a hegyekről részben visszavonom,de ami megzavart az az, hogy a távolság fügvényébe lesz részletesebb és hamar egy fátyolos rész lesz elötte ami homályossá teszi az egészet és emitat tunik olyan mosottnak és tompányak.
    Ugyan ez a házakra és a területre is igaz, a leszállásnál egy ideig nem volt semmi egyszercsak előbukkant egy egész város a semmiből és elég közel, hogy ez zavaró legyen.
    egy kicsit laggolt földközelbe, kiváncsi vagyok, hogyan lesz ebből 90 hz az occuluson.

Egyébként a látványra nem lehet panasz, mert az eléggé meggyőző és a város is , márha elég alacsonyan vagyunk, hogy minden betöltődjön.

A közvetités már-már Molnit idézte, hogyha nincs mit látni akkor dobjunk pár flare-t, hogy feldobja a hangulatot :P ( bocsi )
  • Caterpillar
    Na nem mintha védeni akarnám, mert nem, de az elején szólt, hogy remélhetőleg hibák nélkül, de az előző streamet szeretné újra lepörgetni... Figyelni azt minek, fikázni azt megy.... :D

Most mondja, a jövőhéten kicsit más lesz, térkép meg helikopterek, ilyesmi....

Legalább olyanba kötnétek bele, amiről nem szólt... -.-'
    Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.06.28. 21:03:17
  • molnibalage83
    Ha gonosz akarok lennei, akkor mi másra képes a DCS? :)
  • zoltang
    Sajnos úgy néz ki igen. A csili-vili ámítás a "fő történet". Most már az F-15 C-ben vagyunk... :)
  • repvez
    Most komolyan minden héten csak ez lesz , hogy felszáll a szu27-el és kondenz csikokra lövöldöz?
  • zoltang
    Nemsokára élő adás. (Vagy már megy is...)
    http://www.twitch.tv/wagmatt
  • molnibalage83
    Repvez, ezt már lezongoráztuk. A valódi terep ilyen... Most akkor a te kedvedért módosítsák a valóságot...?
  • gsg16
    dolgozott az erózió...
  • repvez
    Nézd meg a videót,és nézd a -hegyeket.Nem találsz köztük hegyes hegycsúcsot vagy hegygerincet vagy egy meredek szurdokot.
  • molnibalage83
    Ezt a hegyekre vonatkozó részt nem értem.
  • Papa01 #15773
    Ami azt illeti, nekem sem teszik ez a Nevada (így képekről, videókról)... Az árnyékok olyan furcsák. Nekem olyan pacának tűnik. :)
  • repvez
    Én is ezt néztem,de betudtam a YT minőségének,de nekem is olyan homályosnak tünnek a hegyek. a cikkben szereplő terület meg nem tünik olyan nagy fejlesztésnek, olyan mintha a mostani táj lenne csak , nem látszanak azok a természetes hegyvonulatok.

Remélem a vasárnapi video adások majd azért tartamlamasabbak lesznek és több infóval szolgálnak
  • wittman
    Ebben nagyon is igazad van. Az egy órából kb fél perc volt, ami érdekes volt, a többi ugyanolyan szar és dögunalmas, mint Wags összes videója...Ráadásul ez a Nevada egy fos azzal a lekerekített hegyekkel.
  • zoltang
    Látványos és izgalmas matiné! Kis akcióval... :)
  • molnibalage83
    A bajom pont ez. Semmi kedven egy órás dögunalmas felvételt csak ezért megnézni...
  • zoltang
    Egyedül rakéták indítását láttam légi célokra, Szu-27 -el. Még a gépágyút nem használta tudtommal. F-15-el meg azt hiszem semmit...

Nézd meg a több mint egy órás felvételt.