37029
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Solt
    #15815: "Kb 8 éves a DCS és ezalatt 0 új repülőgépet sikerült hozni."

#15834: "Imádom ahogy egyesek képesek hülyeségeket beszélni (nem te) és még visszapofázni is."
  • molnibalage83
    Az lehet, hogy te onnan számolod, de az Eagle nem. Ugyebár és azért vettem meg az Ka-50 és a A-10C-t mert azt mondák mindkétszer, hogy az lesz a core... Nem az lett... Akkor is DCS-nek hívták. Pont.

Szu-30MK szerintem sem lesz adat hiányában, de F-15E-nél a two seater dolgot leszámítva semmi bibi nem lenne, ki lehetne dolgozni A-10C szinten erőlködés nélkül.

A Falconra való célozgatás felesleges volt, és a grafikai motorja már nem múlt századi. Viszont a gép részletessége és mélysége minden duma ellenére a DCS A-10C alatt van. Sok dolog csak grafikusan van modellezve, de nem fizikai paraméterekkel bíró valódi alrendszerként.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.04. 18:07:43
  • molnibalage83
    Mutasd a hsz-t, mert direkt visszakerstem és nem találtam...
  • sure
    Az első Black Shark egy "teljesen különálló játék" volt, de inkább még Lock-On/FC, mint DCS. Én a DCS-t onnan számítom, hogy bejött a DCS World, mint modul kezelő felület (kb. ekkor lett Black Shark 2 is) . Arra már nem emlékszem, hogy konkrét típusokat is ígértek volna a "9 havonta új gép" mellett, az egy dolog, hogy a community wishlistjében vannak kiemelkedően népszerű típusok, amiket a játékban szeretnének látni, és a játékosok azt hiszik, Ede majd hallgat a véleményükre...

Kibeszéltük többször ezen a topikon is, hogy a koncepció(tlanság), illetve a koncepcióváltás a Lock-On "Modern Air Combat"-hoz képest a Digital Combat Simulatorra helikkel, II. világháborús meg 50-es évek vadászaival kicsit furcsa, nyilván nem tetszhet mindenkinek, viszont van egy másik nagy réteg, akiket meg pont ez vonz.

Szu-30MK, F-15E (+Apache, Hind) - a kétüléses gépek (pilóta+lövész) kivitelezésével technikai korlátok vannak, én őszintén szólva nem hiszek benne, hogy valaha ilyesmit fogunk látni ebben a játékban...

F-16C - állítólag létezik olyan szimulátor, igaz, múlt századi grafikus motorral, ahol az F-16 (hogy pontosan melyik variáns(ok), azt nem tudom) olyan részletességgel van lemodellezve, hogy igen magasra tette a lécet, és ha betennék a típus bármilyen variánsát a DCS-be, akkor annak a bizonyos szimulátornak a rajongói valószínűleg ízekre szednék a DCS fórumokat, hogy "dehátabbanamásikhúszévesszimbenezmegezafunkcióezerszerjobanmegvancsinálvaésmennyivelélethűbbbezzegezadécsémekkorarakásfosigazhogynemisjáccokveledeakkoris"

F-A-18C - talán jön...majd valamikor...
  • beci43
    Köszönöm Solt,a többiek nevében is,azt hiszem ezt nyugodtan írhattam így is.
  • Solt
    Mindkét idézet szó szerint tőled származik, utóbbi ráadásul egy kerek mondat. Mondjuk, ha azt sem tudod mit írsz le, akkor érthető, hogy miért veled mennek ezek a viták szinte minden topikban ahol megjelensz.

Sure válasza után két lehetőséged lett volna. Az egyik, hogy közlöd, rosszul fogalmaztál és leírod, hogy az idézet mondat jelentésének ellenére te mire gondoltál. A másik, hogy a farkincát behúzod a lábikók közé és lapítasz. Ehhez képest már ott tartunk, hogy azokat hülyézed le, akik szembesítenek azzal, hogy ez így ebben a formában sehogy nem jó.

No ez utóbbi az, ami itt szerencsére egyáltalán nem szokás, úgyhogy nagyon örülnék neki, ha nem is honosodna meg ez az arrogáns, egoista, nagyképű magatartás. Van pont elég topik ahol kiélheted ezt a bájos szokásodat. Én tisztelem a lexikális tudásodat, de a félreértelmezéseidből adódó állandó egó csörték már nagyon unalmasak! (Mindenhol, nem csak itt) Főleg annak fényében, hogy a másik iránti tiszteletnek a minimális jelét sem mutatod. Igazán kinőhetnél már ebből.
  • VO101Tom
    Köszi, ez is hasznos :)
  • Hecker007
    Én csak azt nem értem, hogy orosz fejlesztők 7 éves ígéretén miért rugózik valaki még mindig?
    Egy hét alatt is képesek meghazudtolni magukat akár mikor... Egyébként most majd fog jönni, ott lesz az F18, szuperszonikus is, multirole is, kattintós is, szerintem az minden kívánalmat kielégít majd. Csak csinálnának már oroszból is egy olyan gépet ami passzal az F18, F15 mellé és kattintós kabinnal.
    Meg lesz majd F15E is viszont azt csak akkor adják ki ha megoldották hogy két player tudjon egy gépbe ülni, egyébként nem is sok értelme lenne.
  • molnibalage83
    Látom az olvasás nem megy, mert olyat idézel, amit soha nem írtam. Szuperszonikus multirole gépet írtam...
  • beci43
    Na meg "visszapofázni".
  • Solt
    "Imádom ahogy egyesek képesek hülyeségeket beszélni"

"Kb 8 éves a DCS és ezalatt 0 új repülőgépet sikerült hozni"
  • Borisz80
    elnézést, sose emlékszem a file-ra pontosan:
    hint_localizer.lua

"""""""""
    To change the language of just MiG-21 tooltips:
    in \DCS World\Mods\aircraft\MIG-21BIS\Cockpit edit Hint_localizer.lua (with notepad ++!). In line nr 5 change "RU" to "EN" so that line nr 4, 5 and 6 will look like this:

if LockOn_Options.cockpit_language == "russian" then
    country = "EN"
    end
    """""""""""
  • beci43
    Én 50 vagyok,gondolom te egy jó párral fiatalabb.Vegyél vissza,.nem vagyok neked öcsi.És szeretném ha innentől a kettőnk kommunikációja véget is érne.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.07.04. 06:57:34
  • molnibalage83
    Imádom ahogy egyesek képesek hülyeségeket beszélni (nem te) és még visszapofázni is. 2008 táján ilyeneket ígértek, hogy nyílt adatbázis, 9 havonta új gép, fejlesztői toolok, stb. Ebből mi valósult meg? Semmi... Ezzel együtt lehet élni, de olyan pofátlanul védni a védhetetlent...
    Még sure is téved, mert a DCS széria a Ka-50-nel kezdődött. Azt 2008 októberében adták ki. Erre elég jól emlékszem, mert azidőtájt kezdtem dolgozni és volt begipszelve a lábam. Szóval nem 5 év, hanem lassan 8...
  • sakkay
    Imádom ahogyan egymással tudtok kommunikálni srácok!
  • molnibalage83
    Tényeket öcsi... Írányítsál akkor. Hol kaphatok Szu-30MK, F-15E, F-16C, F/A-18C modult?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.03. 21:54:01
  • beci43
    Hát persze...
  • Borisz80
    Ha nem az orosz oldalt választod MiG-21-hez akkor alapból angol a felbukkanó szöveg a kapcsolókhoz. Amúgy meg csak át kell írni a "hint"...mittudomén milyen nevű ini file-ban a 21-es mappában, az első pár sorban lévő RU betűket EN-re és akkor minden kokpitban anglul jelennek meg a felbukkanó kapcsoló szövegek. ;).
    Bár egyszer kell csak megtanulni hogy melyik kapcsoló mire való és hogy hol van. Sose úgy kapcsolok valamit hogy "na nézzük hol is van felírva hogy "zapuszk" :D

Én is köszi a felvételt. Lesz mit hallgatni a munkahelyen ;)
  • Borisz80
    Még az Sz-4U mentőernyőre is kíváncsi lennék.
    Előre is köszönöm!
  • Borisz80
    Tudna valaki képet mutatni a PSzU-36 és a PSzm-3 mentőernyőkről? (én próbáltam magyarul és angolul is rákeresni google-val de nem jártam sikerrel)
    A magyar légierőben melyik géphez használták a PSzU-36-ot?
  • molnibalage83
    Mert? Van új szuperszonikus multirole gép? Nincs. Pont.

A MiG-21bisz nem az, atombugos és miféle élvezet van azzal F-15 és társai elen repülni, ha nem 3-4-szers túlerővel próbálkozol...? Ja, amúgy is atombugos...

Inkább maradtál volna csendben...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.03. 16:10:24
  • beci43
    Legalább butaságokat ne írnál.
  • sakkay
    Ja végül is ez egy szimulátor! találtam jó leírást a minyó rádiós cuccaihoz-ez az-bár nem ezzel kell kezdeni az is igaz.
  • VO101Tom
    Nagyon szar úgy bármit elvezetni, ha nem érted a feliratokat a kabinban, és mint mondtam oroszul megtanulni nem fogok, így marad az átírt kabinbelső. Szimulálom hogy megtanultam oroszul
  • VO101Tom
    Köszi, ezeket le is szedem...
  • sakkay
    Én ugye oroszul használom,
    mert beteg vagyok. Aztán ha valami újnak ugrok neki, pl.rádió nav. akkor meg vért izzadok, meg megy a youtubon a vadászat
  • Hecker007
    Én ezeket használtam:
    MiG-15 angol kabin
    MiG-21 angol kabin
  • VO101Tom
    Ja ja, jópofa, de nem az én világom. :) Mármint hosszú távon biztos nem szokok rá, így elrepkedni, elszórakozni jó. Majd letöltök valami angol kabinbelső feliratot, hogy tudjam is, hogy mi micsoda a kabinban. Rendesen a gombok sincsenek beállítva, csak az alap irányítás. Hosszú idő után volt kis időm repkedni a minap, végigpróbálgattam az új orosz vasakat, Mi8 mellett megvettem a Mig 15-öt és a 21-est is, hát azokon is van mit tanulni, azt sem tudom mi micsoda a kabinban, ha körbenézek :) Oroszul megtanulni nem fogok, szal valami angol kabin textúrát néznem kell azokhoz is.
  • sakkay
    Bakker pedig eszembe is jutottál este, hogy vajon mit szólsz hozzá. De őszintén...azért egész más nem igaz?! Egy helyben lebegsz, aztán vért izzadsz-az igazi abszurdum. Leszállás megy nagy magasságból ahova te akarod? Mert az már egy szint.
  • sure
    "Kb 8 éves a DCS és ezalatt 0 új repülőgépet sikerült hozni."

kb. 12 éves a Lock-On/FC és 1 új repülőt + 1 helit tudott hozni, kb. 5 éves a DCS és 9 új gépet (10-et, ha az A-10C-t külön vesszük), 2 új helit, meg egy CA-t hozott. Igaz, nem supersonic multirole egyik sem, de azt azért nem lehet mondani szerintem, hogy nincs miből válogatni az embernek harcászati stílus szerint, már ha egyáltalán harcolni akar benne. Hogy épp a "kedvenc" gép nincsen - hát, ez bad luck, én is örömmel csapatnám a Gran Turismót tuningolt Kispolákkal, dehát asszameg, az pont nincs még az 1000+ autó között sem, be kell érnem az 500-as Fityóval.
  • VO101Tom
    Minyóval már én is repkedtem pár kört. És még rommá sem törtem :) Ez nagy dolog, lévén egy kávédarálóról van szó
  • sakkay
    Ok, de legalább harcképesek. A minyóval és a Huey-al imádok repülni(hatalmas élmény) de harcolni velük nem lehet. Még a Kamov is felejtős, lévén a fák átlőhetőek, és semmi nem jelzi ha befogna valaki radarral. Szóval Cobra és\vagy 24 nagyon hiánypótló lenne.
  • molnibalage83
    Vagy bármilyen más supersonic multirole gép. Kb 8 éves a DCS és ezalatt 0 új repülőgépet sikerült hozni. Hogyisvan az a 9 hónap ugye, ugye...

Más. Megnéztem a Szu-27-és jól emlékeztem. Tehető rá bombafegyverzet és használható is, meg van a Flanker 2.0/2.5 féle üzemmód. Ez annak fényében még viccesebb, hogy a CFE szerződés miatt az összes vagy szinte az összes gép ezen képességét felszámolták. (Mondjuk, hogy ez mit takar és hogyan ellenőrízték élőben azt nem tudom...)
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.02. 20:30:41
  • sakkay
    Közeledhetne már a Cobra vagy a mi-24-lévén 1.5 éves késésben vannak.
    De azért örülök
  • zoltang
    Egy újabb légcsavaros közeleg...
    P-40F Kittyhawk is on Pre-Sale on VEAO website

Anticipated release date is September 2015.
  • molnibalage83
    A Flanker 2.5-ben tudta mindkettő. Azóta nem néztem meg őket, de mintha a Szu-27-re engedne FAB-ot tenni.
  • repvez
    Ennyi erővel a mig 29 és a szu27-eshez is kéne, mivel mindegyik képes rá csak nem az az elsődleges módja
  • molnibalage83
    Lenne értelme annak kint topikot nyitni, hogy csinálják már meg az F-15C gépek AG képességének a modellezését? A gép képes rá, csak nem használják...
  • Solt
  • VO101Tom
    2003-ban mi is megreptettük Kontraszty Bandi bát, a régi Il-2-vel (Fw 190-esen repült, a poszert amit kapott, azon az ő gépe van rajta), de ő sem igazán érezte. Szintben repülés, fordulózás persze ment, de a célzás és légi harc már kevésbé. Egy valódi gépben sokkal jobban érzed a mozgást, sokkal könnyebb vezetni, a pilóta érzi a seggén is, hogy hogyan mozog, van normális FFB , és nem csak egy kis ablakon át látod magad körül a világot. És azt se felejtsük el, hogy ők jó pár évtizede nem is vezettek gépet. Tudom, olyan mint a biciklizés, csak elszokni lehet tőle, elfelejteni nem, de azért gyakorlás, megszokás ehhez is nagyon fontos.

Képek:

Olyan másfél órás beszélgetést vettünk fel, itt meghallgathatjátok:
    Kontraszty_interju