Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csssssss... a csomag téma unalmas. Nem mondták még? <#hawaii>

www.smart-bus.hu

whiteskull
Hát eddig nemigen foglalkoztam ezzel a csomag témával, de azt hiszem holnaptól én is megpróbálom. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

többek közt azt is,igen!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

macleody
Mert akkor be tudja kötözni a darut ha megsérül? 😊
arra azért kell ügyelni,hogy annak,aki felkötözi a csomagot a gép aljára,legyen darukötöző vizsgája!

LeonSilver
Nehogy már az is baj legyen, hogy a DCS topikban valaki a DCS-vel foglalkozik baszki.
HA nem tetszik ne olvasd el.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Cancri55
Picit unalmas mar ez a csomag tema, valami egyeb reszlet nem maradt ki?

Hm...most 2 csomagot raktam le egy tetőre a második pont ideálisan pottyant'...és függőleges maradt, éppenúgy, mint amikor felvettem..tehát ilyen is van<#vigyor2>.

Nvidia driver frissítés 344.48

DSR bevezetése Geforce 400-as sorozattól(FERMI): Dynamic Super Resolution

DSR teszt

Na egy tesztet csinálok ma, hogy mennyire terheli meg a GPU-t, meg milyen lesz a képminőség. Egyenlőre nálam 4xMSAA a DCS-ben, 4xSSAA a driverben plusz van bekapcsolva és 16xAF, azt még bírja a GTX580.

A DSR-el "megszűnt" az SSAA. Puding próbája az evés...
Ok, csak mondom hátha én vagyok béna.

LeonSilver
Nekem sem, szerintem ez fícsör. De csak képzeld el. Egy csomag össue van faszán készítve és bele van rakva egy neccgariba.
A dobozok szépen egymásra vannak pakolva. Majd felveszed, mész vele x kilométer és valahol lerakod. A necchari jellegéből fakadóan tuti, hogy nem szép, katonás rendben lesznek a dobozok. Mármint IRL.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Leon ha lerakom a csomagot, mindig szétlapul, vagy finomabban kell lerakni..Úgy értem a szétlapultat , hogy elfekszik a csomag, nem pedig egyenes, mint amikor felveszem.

LeonSilver
Ja, az 1000 kilogrammos cuccal én is oboáztam egyet 😄

Mondjuk az első rendes lebegős beakasztás után, hamar rájöttem, hogy az 1 tonnás doboz' az sok. Főleg amikor egy ház tetőre akarom lerakni<#zavart1>..főleg, hogy most néztem a másik meg 2.5 t...had ne mondjam. Kb. mint ha hozzákötném magamat a teherautóhoz, aztán nyomok egy sprintet..mármint elkezdem ugye, amíg meg nem feszül a kötél<#alien>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.27. 21:26:50

Ahogy sakkay is mondja - naon helyesen - nem a fadoboznak rádijózol (mert májer csávó vagy és nem egyszerűen kiinteget a fedes, hogy "Akasszátok vazze..."😉, hanem a földi jómunkásembereknek akik akasztyák a kampót e. 😉

Amúgy jól látom, hogy nem is a csőrlőn lóg a cucc hanem a középen lévő valamihez van bekötve? Szorri én már nem emlékszem, hogy mi a kultúrált megnevezése...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Hát pl. az, ha én megyek egy géppel aztán történetesen odamegyek a csomaghoz és kilököm a horgot, akkor tudjam már ellopni egy helikopterrel, még ha a torony nem is tud róla<#alien>! Értem én, hogy parancs nélkül nem kötik meg a katonákok,<#wink>de azért na.

pláne ugye egy fadobozzal?

Mi ezzel a probléma, hogy rádijózni köll?

LeonSilver
Örülök, hogy sikerült! <#eljen>

TE JÓÓÓ ÉG!!!!
Rádiózni kell a csomagnak, hogy felugorjon!!És tényleg! Beszar behugyoz! DCS világ<#taps>
De megy! Köszi Leon.Mindenre gondoltam,de erre nem.

Csak most néztem meg..kíváncsi vagyok, mert ennél jóval közelebb szálltam le, és úgy sem akasztott. Na megpróbálom a pipát is.

Ilyen esetekben a pilóta elővenné okostelefonját és a játékon belül elkezdhetnél angry birdsezni 😄
Pilota kimentést már akkor is terveztünk wargamemben amikor még csak kamov volt. Hozzá tartozik a történethez, hogy ehhez nyugis pilotára van szükség, aki megvárja azt a 15-30 percet is, hogy oda érjenek érte (addig nincs repülés :o)

LeonSilver
Értelek én. De ha már... Én úgy képzelném, hogy leszállna melléd a heli és szépen becsüccsennél hátra.
Aztán ha visszaszállítana a bázisra, akkor akár új gépbe is ülhetnél és hajrá 😊
De szép lenne 😄

Borisz80
Mivel füst meg semmilye sincs a lelőtt pilótának, így a helit rádión (TS-en) kellene odanavigálnia a helyszínre, kb belőnie a saját pozícióját, koordináta és aztán mehet vizuálisan is a heli leszállásának a helyesbítése.

Hát ha nem is lehet a lelőtt pilótával beszállni azért a helikopter le tudna még szállni mellé. Ezután a lelőtt pilóta meg ESC quit-elhetne... az az beszállt 😄

Kíváncsi vagyok hogy ha ellenséges földi egységek mellett érek földet a pilcsivel akkor vajon rám lőnek majd? Mert az biztos hogy meg lehet halni a pilcsivel, mert amikor a felszállón bóklásztam és rám szállt egy AI Szu-25-ös akkor kampec volt.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

merjünk nagyot álmodni! 😊

LeonSilver
Ez tényleg jó ötlet, de szerintem nem működik 😞
Offline még scak csak, bár szerintem ott sem. Online meg az kellene, ami nincs.
Tudod, hogy két ember tudjon egy gépben lenni. Állítólag talán-talán lesz majd ilyen, akkor lehet ez is menni fog.
De az ötlet nagyon fasza!!!

Borisz80
Heliseknél lehetséges -e az, hogy ha lelőnek egy gépet és a játékosa katapultál, -ugyebár akkor a játékos még tud a földön bóklászni a pilótával- és megtalálná egy heli akkor a pilótát fel tudná venni?
Jó kis multis harci kutató mentős játék alakulhatna ki 😄

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

LeonSilver
Mivel sokat repkedtél vele, gondolom a rádiót beállítod rendesen. Szóval a toronnyal tuccccc beszélgetni, ugye?

LeonSilver
Szállj fel!
Ha 2000m-nél közelebb vagy a csomaghoz, akkor rádió menü, F6 majd F1. Ha fasza, akkor a csomag nekiáll jelzőfüstöt eregetni!!!
Szállj le mellé.
RCTRL+RSHIFT+K (cargo auto hook), majd RCTRL+RSHIFT+L (cargo hook)

ilyen közel -->

LeonSilver
Bazeee! A cargo kamera akkor működik csak, ha az opcióknál kiveszed a pipát a full screen elől....

Szerintem meg<#vigyor>, de ha nem is lett volna meg, pont azért örültem-egyfajta ellenőrzési lehetőségnek-hogy ha mellé szállok is felugrik. De nem ugrik akkor sem. Így biztos , hogy nem én vagyok a nyomi.<#fejvakaras> Valakinek van Ötlete? Mondjuk ez olyan lehet mint a trackir..akármit csináltam nem működött, pedig minden úgy volt ahogyan kell. Újraraktam, működött.

LeonSilver
Jajám! Ha lebegve akarja felvenni az ember, akkor 5mp kell felette stabilan.

LeonSilver
Nem azért kell szólnod, hogy felugorjon baszki 😄
Egyelőre az egy statikus ojjektum, ami a vizbül veszi kia zokszigént... vagy mi 😄

VO101Tom
Én úgy látom a videón, hogy "legalább 5 másodperces stabil függés" kell a csomag fölött... az megvolt?

www.pumaszallas.hu

Jó baxszki de szólnom kéne rádión a csomagnak, hogy ugorjon fel? Vagy most miért idegesítesz<#vigyor0>? Mondtam , hogy nem megy! Az egy dolog , hogy nem akar felakadni, de mellé szálltam 15!!!centire és úgy is semmi!
De tudod mit..reggel szólok neki..hátha felugrik! De ha igen, na akkor tényleg bekaphatja a dcs..

Reaper
Valaki kérdezte nem rég, hogy miért van sűrűn zárva a szerverünk. A válaszom az, hogy az olyan agyhalottak miatt, mint a "R4pthor" nevezetű kretén, aki bejön a szerverre, bombázik egyet aztán úgy gondolja, hogy jó poén R-60-sokat indítani ránk, miközben géppározunk. Nem tudom jár-e ide, de ha igen akkor ezúton üzenem, hogy bekaphatja! <#gunyos1>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

LeonSilver

LeonSilver
Te, faterkám!
A rádió menüben van egy ilyen ha csomag van letéve. F6 majd F1!

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.25. 22:28:27

repvez
Most azok a gépek amiket ezen a VFAT-on lehet látni csak házi modok vagy ezek is kiadásra váró modulok? Gloster Meteor, Spitfire, P-40?
"de mivel a helik csak megtűrtek a dcs világában(nem róluk szól a dolog)"

Naaaa.... 😊

A rendesen kidolgozott cuccok közt van:

- 3 lökös (10C, 21, 86),
- 2.5 propi (190 és 51(/T)),
- 3 azaz HÁROM helikoppanter (minyó, kamov és huey)

Ha ez az arány maradna a későbbi megjelenések során is akkor én bizony csöndesen vigyorognék magamban... 😉

ha kiadják addigra,jövőre én is indulok ezen a Hindenburggal,szólóban!

Molnibalage
Ez a régi VFAT utódja?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Én tegnap próbáltam, működött. Valamit nem jól csinál sakkay mester!

Élő közvetítés MOST! :-)

Virtual United Air Festival LIVE

amikor kitalálták ezt a csomag hurcolást,akkor működött.egészen a következő frissítésig,gondolom.akkor biztosan javítottak rajta.

Nem működik..még az sem , hogy mellé szállok. Gyakorlatilag 15 centire leszállok-még az ajtót is kinyitottam hátha az a baj😊 de semmi. Rohadt bugos szar dcs...Egyetlen szerencséjük, hogy nincsen alternatíva, hogy rohadnának meg!

Köszi.
Aki esetleg nagy szaki az ilyesmiben, (gondolva ránk) ha közös reppenések vannak, nem tudna csinálni hasonlót hueyra, meg minyóra? Megköszönném, mert akkor esetleg többen is össze futnánk-szerintem van itt olyan aki a heliket preferálja rajtam kívül<#wink>. Ti meg repülitek a szokásos csöves gépeket, mi meg vernénk a port lent.

sure
Igen, egy-két hónappal ezelőtt a 2RIMA-Gaming szerveren futott "Heli World" küldetés, ahol lehetett csörlőzni, a Mi-8-al meg lehetett utast felvenni és adott helyre vinni, pontokat is adott a sikeres teljesítésekért. Nem tudom, miért szedték le, szerintem nagyon jó ötlet volt.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Kampányban igen<#wink>, de , hogy ezt multiban működik-e...szerintem elméletileg működik, de mivel a helik csak megtűrtek a dcs világában(nem róluk szól a dolog), nem nagyon van ilyen élesben. Bezzeg ha lenne Vietnám map...húúúú nagyot változna a dolog-álmodik a nyomor<#vigyor>. Vagy akkor lehetne mondjuk értelme a mai korban is, ha pl. kidobnának egy használható harci heli, és azokkal karöltve igen komoly küldiket lehetne repülni. Mondjuk nem nagyon repülöm a multi dcsén, úgyhogy a további okoskodást befejezve inkább tovább passzolom a kérdést azoknak, akik rendszeresen multizna-még ha nem is halikopáterrel: Szóval srácok , van ilyen?