Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha pénzt akarnak a néptől, akkor nem csak félkész modelleket és lagos térképeket kéne gyártani,
Majd jól megkapod a DCS fanboyoktol hogy nem kötelező megvenni a modulokat, meg vegyél jobb PC-t <#nevetes1>#nevetes1>
Lásd supercarrier vs régi carrier. Nekem ne magyarázza meg senki, hogy normális az, kb. 20db atomgagyi ember meg pár extra textura mozgatása befelezi az fps-t még akkor is ha a levegőből ránézek(!!!) a SC-re. Ez valami szánalmas vicc. Ott aztán nem kell egy komplett vadászgépet folyamatosan szimulálni, azt megértem hogy egy F18 és egy FC3 gép között van erőforrás igény, de a SC ... nemár. Évek óta hitegetnek VR optimalizálással, erre csak rosszabb lett.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Gyanítom, hogy a syriai térképen nem a mostani szétlőtt állapotot rekonstruálják.Viszont nem tudom, hogy mennyire kész a térkép, mert számomra egy kicsit furcsák, hogy az épületeknek egyáltalán nincs színe sehol, mindegyik egységes fehéres szürke. még akkor is ha ez jellemző az ottani építkezésekre, akkor is elvétve csak van valami színes épület részlet valahol.
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2020.07.12. 01:21:30
Mert hiába vannak 1x nél több magos CPU-k, ha a szoftver még mindig csak max 4et használ ki azt is a gyorsabb maggal részesiti elönybe.
A lobbival, meg hátráltatjk az innovativ megoldások elterjedését.
Az AMD már milyen régen megcsinálta az x4 x6 os CPU-kat amikor az intel mégcsak 1 vagy két magon bohóckodott, de erőfölény miatt öket támogatták .
Ugyan ez látszik VGA vonalon is, az AMD technikai fölényben van, hiszen ök már a 2. generációt hozzák ki a 7nm es szériábol, miközben az Nvidia, mégcsak a 10nél tart és még sorolhatnánk, hogy softveres oldalon is mennyi dolgot fejlesztettek ami végül, nem terjhedt el az nvidia és inteles befolyásolés miatt.
Itt van most a softveres raytracing, sokkal gyorsabban kevesebb erőforrásbol alig észrevehető különbséggel csinéálja ugyan azt amit az NV erőből hardveresen fele FPS árán.
Isten nem bottal, hanem VMware.
"eddigi dx12es vulkános játékoknál se láttunk semmi óriási változást sem az elözö dxekhez képest."
ETS2 nekem sokkal jobban fut dx12-vel (nem tudom, az Vulkán-e vagy mi), max. grafikán reccenésmentes 60FPS a magyar térképen is, előtte dx11-el volt, hogy beesett 30 FPS alá helyenként, szerényebb grafikai beállítások mellett.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.07.11. 12:38:02
Ezt a kérdést a hardver-iparág már nagyon régen eldöntötte, pont ezért nincs 10 GHz-es egy-, két- vagy 4 magos magos CPU, nem látom be, miért is kellene nekik evvel a feljődési iránnyal számolni, a több szál jobb kihasználásán én nem kétlem, hogy dolgoznak, de valószínűleg tényleg nem megy a teljes alapkód újraírása nélkül, amit eddig javult, annak nagy része inkább az, hogy maga a Windows 7/10 jobban kezeli a többszálas futtatást, mint az XP.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.07.11. 12:25:40
www.pumaszallas.hu
A távolabbi gépfejlesztásekhez azt jó lenne tudni, hogy akarnak e vagy tudnak e változtatni azon, hogy az egyszálas magasabb orajelú procik lesznek elönyben vagy meg tudják oldani, hogy a többszáló folyamatokat jobban kihasználja.
Elvégre a vulkánnak füleg ez lenne az egyik lényeges eleme.
Igaz, hogy eddigi dx12es vulkános játékoknál se láttunk semmi óriási változást sem az elözö dxekhez képest.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.07.11. 09:30:15
És persze az is lehet, mostmár évvégéig ki kéne húzni, mert papíron ősszel jön mindenből az újdonság (kivéve intel aki már kiadta). Új ryzen, új Nvidia család ...
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.07.11. 08:10:59
Na mesélj mit tudsz az idén megjelenő Intel GPU-ról ? anynira jó lesz, hogy az NVIDIA és a AMD-t is el lehet felejteni ? <#alien2>#alien2>
Igaz hogy 5ghz-n járatom, de szerintem nem oszt nem szoroz annyit az órajel, jó az AMD is. Viszont gpu-ból mindenképp Intelt vennék.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.07.10. 13:18:34
GOOBY, pls
Rendszeresen olvasom, hogy szar a driver az AMD-nek, nálam sose volt probléma vele, minden ment ahogy kell.
Lehet bennem van a hiba, de engem nem az érdekelt, hogy hány FPS-em van a játékban hanem , hogy menjen, ha ehhez viszább kellett venni valamilyen opciot akkor megtettem és nem gépet cseréltem . az már csak akkor volt amikor végkép válalhatatlan volt a játék.
Viszont azt tudom, hogy az AMD oldaláról mindig ott voltak az okos és hatékony megoldások, de az INTEL ÉS NVidia erőfölényben nem hagyta érvényesülni és inkább erőböl mint ésszel taktikát preferálta .
Ezért tartunk még mindig ott közel 10 év után is , hogy az egy szálu magasabb orajellel jobb vagy mint a több maggal.
Tehát sztem ha költséghatékonyan akarsz gépet fejleszteni akkor AMD a jó választás, ha meg az számit, hogy a 90 helyett 95 fpsed legyen akkor intel.
Mellékesen az AMD-nél legalább 3-4 generációs CPU-t tudsz ugyan abba a lapba tenni, mig az intelnél max 2-t
A jelenlegi I7-4771 alapú rendszeremen nincs mit tovább fejleszteni, és a reverb talán meghálálná némi FPS-sel a váltást :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.07.09. 22:01:33
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.07.09. 14:52:03
1 terrás SSD-re ráfér majd talán <#alien>#alien>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Egyébként meg épp valamelyik nap láttam valahol, hogy az egér bal klikket a Control VR (vagy UI interface ?) funkciók között rá lehet definiálni egy szabad (ha van) joy vagy gázkar gombra, így legalábbis ezeket az egyszerű egérklikk funkciókat tudod használni a VR kurzorral rámutatva és a joy gombbal klikkelve is. Persze a tekerés meg a RMB továbbra is manuális marad...
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.07.03. 16:05:59
Egyébként csak azért kérdeztem, mert tervezek én is venni, bár ennek az új változata már tölthető aksis.
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
Kiderül..