Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. Maga az alap, ingyenes. Töltse le, próbálja meg a szuval', vagy a p-51-el, aztán meglátja hogyan megy. Szerintem elindul, de aztán ennyi, egy laptop kevés ide...mondjuk szinte minden az, bár nálam elég jól fut, kivéve amikor gondol egyet és mondjuk a robbanások füstjénél beszaggat..de majd az edge<#eplus2>.

Nem tudom mik a barátod elvárásai, de laptoppal én ezt a játékot nem erőltetném, szerintem élvezhetetlen kategória, de az a legegyszerűbb, ha letölti és kipróbálja... :)

www.smart-bus.hu

Adam Jonas
Haha, 1 perccel is, de gyorsabb voltál. <#circling>

Adam Jonas
Viszont egyúttal kérnék is tőletek egy kis segítséget. Egyik barátom nagy repszim fan, régóta tolja IL2-t, és múltkorába gondolkodott a DCS-en, csak drágának találta. Most mutattam neki is ezt az akciót, viszont a laptopjába csak 4 GB RAM van, és a minimum követelmény meg ugye 6-ot ír. Ettől függetlenül futhat még neki jól a játék? Vagy egyáltalán van rá esély, hogy elindul?
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.10.30. 20:00:33

Igazán nincs mit... :) Én is csak azért vettem észre, mert ránéztem a kívánságlistámra... :) Mondjuk én kivárom a karácsonyi akciót... az lesz az igazi....

www.smart-bus.hu

Köszi!<#vigyor>
Nem is figyelmeztetett ez a hülye steam, pedig minden szart a képembe vág állandóan!

Adam Jonas
Bár nekem nincs meg a cucc, de így a képeket/videókat szívesen elnézegetem a játékról. :)

Szóval előbb láttam FB-on kirakva, hogy a MiG21-est leszámítva, korlátozott ideig (Winter Sale keretein belül) 70% kedvezmény van a cuccokra!

70%-s DCS leárazás van a steam-n... :)

www.smart-bus.hu

<#eljen> Hajjaj...
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.30. 18:25:40
Majdnem mondtam valamit hogy mit nyögdécselnél te komám, ha élőben előttem elnyomtad volna, a "nyögdécseli"szót! Ha én normálisan beszélek és írok vissza az eleve unintelligens beszólásodra, te is próbáld meg..hátha sikerül. Arról nem beszélve, hogy elég szánalmas úgy véleményezni valakit, hogy másnak írsz vissza. <#alien> Ehhez külön gratulálok.

Her Laca
Nem erre gondoltam:) Il2 topikban jellemzően sose az Il2 ről beszélünk:))) Hogy kiverné a biztit az itt:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

macleody
Egyetértés. Mi tudjuk, hogy szar a DCS :)
Her Laca
És én még ide se járok.<#bee1> Mi lenne akkor itt:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ahha. Írjál Te másról. Ennyit tudok javasolni minden rosszindulat nélkül!
DCS topikban DCS-ről volt szó.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Cancri55
Hidd el nem szeretnem olvasni, de amikor mar 3 oldalon keresztul azt nyogdecseli, hogy nem megy sehogy, es csak ezt lehet olvasni, akkor picit a homokozoban talalom magam (van privat vonal is)... es korantsem azt vitatom, hogy DCS temarol van szo... attol fuggetlenul, hogy jelenleg jobban preferalom a Falcont bizonyos DCS hianyossagok miatt, sokkal nagyobb FC1 FC2 DCS mult es jelen van mogottem, mint Falcon. Ezt paran itt a forumon tudjak is rolam. Arrol senki sem tehet, de foleg en nem, hogy hosszu-hosszu evek ota csak hitegettek minket, es nem kapjuk meg azt a szinto fejlodest, amire varunk, nem 2-3 evrol beszelek.

Te is visszamennyéééé... :D

www.smart-bus.hu

Sziasztok! Szoktatok a 21-essel gépészkedni? Ismeri valamelyikötök? Mostanában kezdtem el a fegyver rendszereit próbálgatni online. Nem lehet hogy bugos? Volt hogy a ub16,32 blokkok raketai nem robbantak a talajon. Illetve ma nem manőverező légi célra indítottam R-60m és R-13 rakeétákat. Találtak de serülést nem okoztak. De a fedélzeti gpu.is csak efekteket produkált a célgépen. Nem értettem. Jött egy humán su 27 és le is durrantott.
Hecker007
Van a fenét, még egy rendes drivert se tudnak csinálni :D

<#alien>De nem ám...amúgy tuti kitalálnak rá valami kulturáltabb megoldást.

3D VR szemüveg a szegény ember VR szemüvege!<#circling>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

macleody
Visszamennyé' :)
LeonSilver
Fasza...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pffff... :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
De az:) A fejlesztők is NV vel csinálják.Hallani sem akarnak a veresről:)
Kezdheted az összeesküvés elméletet:)))) Pedig most a ratyion van nyeregben elméletileg.

whiteskull
Akkor ezek szerint nem reménytelen. :)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Elvileg nem lehetne az...

www.smart-bus.hu

Fura, mert olyan mintha szúnyoghálón keresztül néznéd, de dogolás közben ezt nem vettem észre... Igen sajnos a felbontás olyan amilyen...
Neked is nagyon pixeles volt? Mert amikor visszaadtam előtte az utolsó pillanatban jutott csak az eszembe a dcs..azt hittem ne fog működni. Aztán már nem volt időm szarozni a beállítással..Szóval nálad milyen volt a felbontás?

Én dogoltam 3 mirage 2000 ellen egy Su-27 -el.... A végére leizzadtam a sok forgolódástól. Eszméletlen érzés!
Én kipróbáltam, faszán működött-csak nagyon pixeles volt-viszont gtx770-van. Tehát nv..a magasságot, és azt, hogy bent ülök a kabinban viszont olyan szinten hozta, hogy röhögtem egymagamban mint egy idióta<#alien>..

Borisz80
Oculus-al kapcsolatban tudna valaki segíteni?
Másod közvetítőként kérdezném.
Igaz hogy hardware specifikus a DCS-ben való használata? Pl AMD-n nem üzemeltethető...

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

sure

És most valami egészen más:
A vörösfenyő.

A legjobb szervernév. Ever.

Isten nem bottal, hanem VMware.

10 hónapja.... :((

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Az eszem megáll baszki! Mióta is megy a hercehurca??

Hecker007
http://www.youtube.com/embed/-L2EJ0Yu7Ao

Mostanában többször is volt rajdam-dk2-szóval ha felemeled a fejed, van egy kis rés és éppen láthatod a poharat.<#alien> Pedig nem éppen kicsi az orrom, de kiláttam mellette. Ha tudod hol a pohár, megfelel. Az azért halkan megjegyzem, főleg ha olyan típusú a játék-vagy új a tesztalany-nem nagyon érdemes teli poharakat kirakni a környékre.

Mert amúgy mi a gond a csomag témával? Esetleg prezentálná valami sokkal izgalmasabbat? Szerinted hová kelleni irkálnom a saját dcs hülyeségeimet az arma 3 fórumba? Xxxxxxx...

Nem, ne is mond... írtak nekik a belga fogyasztóvédelemtől, szartak rá... írt nekik az amerikai forgalmazó, szartak rá. Marad az EU-s kisértékű követelések eljárása... :(

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Te Solt! Még mindig nem rendeződött??? Nebassz!!!!!

Állítólag lesz rajta egy kamera, ami gombnyomásra kiteszi majd a kijelzőre a külső képet... :)

Én majd akkor játszom, ha visszakapom a TIR-em... :)

www.smart-bus.hu

whiteskull
Akkor mehetnénk multiban csomagot emelni. :)))

No meg poharat is.

Erről jut eszembe. Azért arra kíváncsi leszek, hogy oldják meg, hogy az oculus használata mellett megtaláljam a poharam az asztalon. :)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Na, most már ez is unalmas, nem csak a csomag! :D

( asszem többet nem iszom... legalábbis ma már... )

www.smart-bus.hu

whiteskull
Naná, de ez, hogy jön ide? :))

Rendetlen vagy... :D

www.smart-bus.hu

whiteskull
Pedig rá jobban hallgatok. :)))

whiteskull
Az asszony is mondta, hogy hagyjam abba az ivást, de .... :DDDD

Csssssss... a csomag téma unalmas. Nem mondták még? <#hawaii>

www.smart-bus.hu

whiteskull
Hát eddig nemigen foglalkoztam ezzel a csomag témával, de azt hiszem holnaptól én is megpróbálom. :)))

többek közt azt is,igen!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

macleody
Mert akkor be tudja kötözni a darut ha megsérül? :)