Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv,most az akcio keretében megvettem az uh-t (steam/paypal) és mikor repülni akarok vele valami aktivácios kodot kér.. de emailba nem kaptam .. az hogy vagy hol van?? eddig ilyen nem volt

De... nagyon "kemények"... Sem a belga fogyasztóvédelem levelére, sem a Naturalpoint levelére nem válaszolnak! 😄 És baszki ez egy olyan webshop, ahol több tízezer ajrós cuccok vannak... Ez nálunk lenne, már szerepeltem volna a blikk címlapján... 😊

www.smart-bus.hu

a freetrackemmel nincs ilyen gond szerencsére <#beka3><#buck>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Most olvastam,nem mondod hogy még mindig tart a trackir hercehurca?A qrwa anyjukat!

Ka-50

Na abba' egészen biztos vagyok!<#banplz>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.30. 20:27:48

LeonSilver
Jaja. Mit is képzel... hüJJe postás.. 😄 😄
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.30. 20:26:58

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Sok-sok örömöd lesz benne faterkám!!! Qrva jó gép!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

majd rád lesz szólva!

Ok, próbája meg az alappal!

Adam Jonas
Nincs annyira gyenge gépe, de a saját szememmel is láttam, hogy tényleg elég fainul fut, és még mellette szép is a Cliff of Dover. Ez a gépe van amúgy: Dell Inspiron 5110

2. generációs Core i5, 4 GB RAM, nV GeForce GT525M....

Az hogyan<#wilting>? Atomerőmű, vagy atom levett grafika?!

Adam Jonas
Okés, megmondom neki akkor, hogy töltse le és próbálja ki.

Köszi a segítséget. 😊

13 euróért megveszem (tem) tőlük a minyót<#alien>..már most várom mennyi idegesítő, és felesleges kérdést fogok ide feltenni!<#finom>

Adam Jonas
A Cliff of Dovers simán futott a laptopján, ha ez segít. (Gondolom neki az az elvárása lehet, hogy akadásmentesen fusson a cucc.)

Igen. Maga az alap, ingyenes. Töltse le, próbálja meg a szuval', vagy a p-51-el, aztán meglátja hogyan megy. Szerintem elindul, de aztán ennyi, egy laptop kevés ide...mondjuk szinte minden az, bár nálam elég jól fut, kivéve amikor gondol egyet és mondjuk a robbanások füstjénél beszaggat..de majd az edge<#eplus2>.

Nem tudom mik a barátod elvárásai, de laptoppal én ezt a játékot nem erőltetném, szerintem élvezhetetlen kategória, de az a legegyszerűbb, ha letölti és kipróbálja... 😊

www.smart-bus.hu

Adam Jonas
Haha, 1 perccel is, de gyorsabb voltál. <#circling>

Adam Jonas
Viszont egyúttal kérnék is tőletek egy kis segítséget. Egyik barátom nagy repszim fan, régóta tolja IL2-t, és múltkorába gondolkodott a DCS-en, csak drágának találta. Most mutattam neki is ezt az akciót, viszont a laptopjába csak 4 GB RAM van, és a minimum követelmény meg ugye 6-ot ír. Ettől függetlenül futhat még neki jól a játék? Vagy egyáltalán van rá esély, hogy elindul?
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.10.30. 20:00:33

Igazán nincs mit... 😊 Én is csak azért vettem észre, mert ránéztem a kívánságlistámra... 😊 Mondjuk én kivárom a karácsonyi akciót... az lesz az igazi....

www.smart-bus.hu

Köszi!<#vigyor>
Nem is figyelmeztetett ez a hülye steam, pedig minden szart a képembe vág állandóan!

Adam Jonas
Bár nekem nincs meg a cucc, de így a képeket/videókat szívesen elnézegetem a játékról. 😊

Szóval előbb láttam FB-on kirakva, hogy a MiG21-est leszámítva, korlátozott ideig (Winter Sale keretein belül) 70% kedvezmény van a cuccokra!

70%-s DCS leárazás van a steam-n... 😊

www.smart-bus.hu

<#eljen> Hajjaj...
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.30. 18:25:40
Majdnem mondtam valamit hogy mit nyögdécselnél te komám, ha élőben előttem elnyomtad volna, a "nyögdécseli"szót! Ha én normálisan beszélek és írok vissza az eleve unintelligens beszólásodra, te is próbáld meg..hátha sikerül. Arról nem beszélve, hogy elég szánalmas úgy véleményezni valakit, hogy másnak írsz vissza. <#alien> Ehhez külön gratulálok.

Her Laca
Nem erre gondoltam😊 Il2 topikban jellemzően sose az Il2 ről beszélünk😊)) Hogy kiverné a biztit az itt😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

macleody
Egyetértés. Mi tudjuk, hogy szar a DCS 😊
Her Laca
És én még ide se járok.<#bee1> Mi lenne akkor itt😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ahha. Írjál Te másról. Ennyit tudok javasolni minden rosszindulat nélkül!
DCS topikban DCS-ről volt szó.

Cancri55
Hidd el nem szeretnem olvasni, de amikor mar 3 oldalon keresztul azt nyogdecseli, hogy nem megy sehogy, es csak ezt lehet olvasni, akkor picit a homokozoban talalom magam (van privat vonal is)... es korantsem azt vitatom, hogy DCS temarol van szo... attol fuggetlenul, hogy jelenleg jobban preferalom a Falcont bizonyos DCS hianyossagok miatt, sokkal nagyobb FC1 FC2 DCS mult es jelen van mogottem, mint Falcon. Ezt paran itt a forumon tudjak is rolam. Arrol senki sem tehet, de foleg en nem, hogy hosszu-hosszu evek ota csak hitegettek minket, es nem kapjuk meg azt a szinto fejlodest, amire varunk, nem 2-3 evrol beszelek.

Te is visszamennyéééé... 😄

www.smart-bus.hu

Sziasztok! Szoktatok a 21-essel gépészkedni? Ismeri valamelyikötök? Mostanában kezdtem el a fegyver rendszereit próbálgatni online. Nem lehet hogy bugos? Volt hogy a ub16,32 blokkok raketai nem robbantak a talajon. Illetve ma nem manőverező légi célra indítottam R-60m és R-13 rakeétákat. Találtak de serülést nem okoztak. De a fedélzeti gpu.is csak efekteket produkált a célgépen. Nem értettem. Jött egy humán su 27 és le is durrantott.
Hecker007
Van a fenét, még egy rendes drivert se tudnak csinálni 😄

<#alien>De nem ám...amúgy tuti kitalálnak rá valami kulturáltabb megoldást.

3D VR szemüveg a szegény ember VR szemüvege!<#circling>

macleody
Visszamennyé' 😊
LeonSilver
Fasza...

Pffff... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
De az😊 A fejlesztők is NV vel csinálják.Hallani sem akarnak a veresről😊
Kezdheted az összeesküvés elméletet😊))) Pedig most a ratyion van nyeregben elméletileg.

whiteskull
Akkor ezek szerint nem reménytelen. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Elvileg nem lehetne az...

www.smart-bus.hu

Fura, mert olyan mintha szúnyoghálón keresztül néznéd, de dogolás közben ezt nem vettem észre... Igen sajnos a felbontás olyan amilyen...
Neked is nagyon pixeles volt? Mert amikor visszaadtam előtte az utolsó pillanatban jutott csak az eszembe a dcs..azt hittem ne fog működni. Aztán már nem volt időm szarozni a beállítással..Szóval nálad milyen volt a felbontás?

Én dogoltam 3 mirage 2000 ellen egy Su-27 -el.... A végére leizzadtam a sok forgolódástól. Eszméletlen érzés!
Én kipróbáltam, faszán működött-csak nagyon pixeles volt-viszont gtx770-van. Tehát nv..a magasságot, és azt, hogy bent ülök a kabinban viszont olyan szinten hozta, hogy röhögtem egymagamban mint egy idióta<#alien>..

Borisz80
Oculus-al kapcsolatban tudna valaki segíteni?
Másod közvetítőként kérdezném.
Igaz hogy hardware specifikus a DCS-ben való használata? Pl AMD-n nem üzemeltethető...

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

sure

És most valami egészen más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vörösfenyő.

A legjobb szervernév. Ever.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Isten nem bottal, hanem VMware.

10 hónapja.... 😞(

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Az eszem megáll baszki! Mióta is megy a hercehurca??

Hecker007