Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.10.30. 20:00:33
www.smart-bus.hu
Nem is figyelmeztetett ez a hülye steam, pedig minden szart a képembe vág állandóan!
Szóval előbb láttam FB-on kirakva, hogy a MiG21-est leszámítva, korlátozott ideig (Winter Sale keretein belül) 70% kedvezmény van a cuccokra!
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.30. 18:25:40
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
DCS topikban DCS-ről volt szó.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Kezdheted az összeesküvés elméletet:)))) Pedig most a ratyion van nyeregben elméletileg.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.smart-bus.hu
Másod közvetítőként kérdezném.
Igaz hogy hardware specifikus a DCS-ben való használata? Pl AMD-n nem üzemeltethető...
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
És most valami egészen más:

A legjobb szervernév. Ever.

Isten nem bottal, hanem VMware.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én majd akkor játszom, ha visszakapom a TIR-em... :)
www.smart-bus.hu
No meg poharat is.
Erről jut eszembe. Azért arra kíváncsi leszek, hogy oldják meg, hogy az oculus használata mellett megtaláljam a poharam az asztalon. :)))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
( asszem többet nem iszom... legalábbis ma már... )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!