Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE a DK-nál erre nincs szügség tehát nem kell szemtengelyferdüléstöl tartani 😊
Bár azért egy szemmozgás követést elbirnák még , Mert azért sokszor van, hogy csak odapillant valahova az ember és nem a fejét mozgatja , ez még természetesebbé tenné a viselését vagy épp a fokuszpont megjelenitését pár játéknál ahol már használják a DOF effectet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A monitor csere részemről is egyenlőre halasztva, inkább OR ha a következő már jó lesz és még a DCS 2 is beleszólhat. Lefolyik még egy pár liter víz a Dunán, mikor már otthonra megrendelem.
Jut eszembe, mikor kiskorúnak csináltam a konfigot, akkor egy Asus 24"-os 3D-s monitort szereztem be neki, amihez adtak szemüvegeket is. Na azzal a DCS A-10C kb. szűk két évvel ezelőtti változatával teszteltem, akkor még csak ez volt 6DOF-os 3D-s kabin. A monitorban be lehetett kapcsolni 3D üzemmódot a szemüveg használatával és ekkor tapasztaltam hasonlót, de csak a kabinban. A kabinon kívüli teret nem lehetett így érezni, ahogy az OR 2-vel, de a kabin az nagyon jó volt akkor, meg hát sokkal élesebb, de ezt nem kell magyaráznom miért.
www.smart-bus.hu
Szóval nem, nem kattintgatott, és valóban nekem sem ment. Bár tegyük hozzá, fórumon azt írják, ha az Oculust teszed elsődleges kijelzőnek az megoldja ezt a bajt DCS alatt, csakhogy az meg nem megoldás, a legújabb SDK szeretné, ha az Oculus már nem kijelzőként lenne kezelve és a Windows még csak nem is látná kijelzőnek (csökken a késleltetés)...
23-as MLD-n volt, soha nem értettem, hogy ML-nél miért nem alkalmazták utólag. Egyes orosz fórumtagok szerint nagyon limitált mennyiségben, de volt ML infracsapdával.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de működik, jött egy patch pár hete és tökéletes,tudok kapcsolgatni oculussal a fejemen
A földi fegyvereknél igen ez a hir járja és talán még az Aranysas egyik cikkében is leirták ezt és ott volt is róla cikk, hogy milyen fegyverzete van a szu-22-eseknek ,de tudtommal UB blokkon és szabadoneső bombákon kivül nem használtak mást éleslövészetek alkalmával
Reaper és én is jeleztem, hogy Oculus 2 használata mellett nem tudsz az egérrel klikkelni semmire sem, ergo használhatatlan. Ez DCS bug egyenlőre. Természetesen én is szerettem volna pl fegyverzetet pakolni a Su-25A-ra, de a panel behívása után az egérrel nem tudsz kiválasztani semmit sem. A-10C vagy más klikkelhető kabinban nem teszteltem, de szerintem Reaper igen.
Természetesen működik az egér az oculus alatt is.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Magyar 23-ason volt? Szu-22?
Valamint meg tudná valaki mondani hogy a 90-es években milyen _bevethető_ fegyverzettel (levegő levegő és levegő föld) rendelkezett a magyar légierő? Pl. azt hallottam hogy a Szu-22-esekhez vettünk 36 db H-29L rakétát csak éppenséggel az indítósínt már elfelejtették megvenni hozzá... <#szomoru1>#szomoru1>
DCS-ben a világító bomba zavarja az infrafejes rakétákat?
@Zotya
Köszi! Mindig szerettem ilyen dokumentum filmeket nézni. <#eljen>#eljen>
Bár uncsi már hogy az egekig magasztalnak olyan légiharcokat ami kb egy kategóriába esik egy Tricikli vs Porsche versennyel.
Lőttek volna le Szu-27-est a '80-as évek közepe / végén .... na arra már azt mondom hogy igen az légi harc volt, nem pedig "turkey hunt".

https://www.facebook.com/video.php?v=1572381439647583&set=vb.100006272269238&type=2&theater
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.11.13. 10:03:25
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Air Warriors S01E01 F15 HDTV XviD-AFG
trailer
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.11.13. 09:25:06
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nekem akkor van szaggatás ha:
1.ha sok rakétát lövök ki egyszerre és belerepülök a füstbe'
2.véletlenszerűen ha valahol valami történik pl. kampányban, de nem látszik semmi. Ez általában 2-3 sec
3. néha 1-1 másodpercre, nem tudom miért. De olyan, hogy jön valami város és azért recegne-még nem vettem észre. Te mit repülsz? Nem lehet, hogy sugarasoknál a magasság és a sebesség(főleg az) különbség miatt jobban érzékelhető?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.12. 21:22:38
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Itt is minden a fejlesztőkön múlik illetve azon hogy mi jó a piacnak. Mert abba senki ne ringassa magát, hogy a DX12 megjelenésekor majd a 4 éves VGA-n is folyamatosan fog futni ami DX11 alatt csak docogott. Ez ártana a VGA gyártóknak.Nekik az az érdekük, hogy mindent minél elöbb lecseréljünk.
Ha nem igy lenne még mindig böven elég lenne minden hardver amit eddig használunk.
Amúgy ha csak a fele igaz a dx12-nek, és valóban viszonylag könnyű az átállás a dx11-ről...az egy kisebb forradalmat hozhat a programozás világába. Nem gondolom, hogy véletlen az oculus 15-ös kiadási ideje.
Amúgy még nem lehet dx12-re fejleszteni, illetve kidobni progit . Úgyhogy nem is értem mire gondolsz akkor, amikor kevesled a dx utáni számot, az EDGE esetében<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.12. 18:25:57
Ok számomra is erősnek hangzik, de akkor is ezt mondják. Mindenesetre a ha az 5 év jelenthet is valami, nem feltétlenül azt, hogy elavult lesz már megjelenéskor. Valószínűleg pont azért csúsztatták újra és újra.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És itt jön be a repülés. Nagyon érdekel, régebben még a valós életbe is volt hozzá egy kis közöm, de egy seggel egy lovat lehet megülni. Ennyi. Akinek viszont nincsen lova-na az van nagyon komoly veszélyben. A fiatalok még inkább, hiszen lehet, hogy a virtuális világ miatt szalajtja el az élete nagy lehetőségeit.
Tetszik maga a légi harc ,a matekolás,de nem hinném,hogy vágynék a mindennapokban a gyilokra.)
Maga a repülés csak egy dolog a sok összetevő közül számomra.
Míg pl egy vérbeli pilótának maga a repülés a lényeg,ha harci pilcsi akkor maga a harc az csak szükséges rossz.
Mint mondtam nem vagyunk egyformák😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Maradva a topic jellegénél, csak nézzen magába mindenki aki itt van. Ha tehetné mindenki katonai vagy civil pilóta lenne, de nem lehet ilyen vagy olyan okból. E hiány pótlására "játszik" mindenki szimulátorral.
Biztos jó lesz ha elkészül,de nekem akkor se köll😊 BÚVÁRSZEMÜVEGBEN nem ülök a dolgozó szobában és kész😊
Innen már egy ugrás ,hogy mint mondtam szkafandert húzzak,bőrkesztyűt stb az élmény érdekében.Azért ezek csak játékok bakker😊
De azért még lenne mit fejleszteni a gépemen.
Valaki majd egy kis reppenésre a 21-essel?