37029

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nekem is volt veznélküli, de egy idő után én is hagytam a francba... -
gsg16 #16130 én játék közben,a legnagyobb csata közepén jártam úgy,hogy a vezeték nélküli egerem azt mondta,ennyi volt,és lemerült.rögtön ballisztikus pályára állítottam.amíg gyártanak egeret vezetékkel,én biztos hogy nem veszek vezeték nélkülit. -
Jól gondold meg, én nem javasolnám a vezeték nélkülit, hosszabb távon szívás. Ha merül az elem akkor bizony laggol. Én használtam vagy 2 évig egy Geniust de aztán meguntam az állandó töltögetést és lecseréltem egy normális vezetékesre. -
-
Természetes Papa -
sirpalee #16126 Régen az ipon mellett innen is vásároltunk. Havernak volt több garanciális problémája, és minden esetben simán ment az ügyintézés. -
Sziasztok, szeretnék wireless billentyűzet+egér kombót venni, ami nem laggol. Árakat, specifikációkat, ajánlott helyeket is kérek.
(nem off, mer décséhez is használnám majd)
Előre is köszi!
-
Majd számolj be, nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre! :) -
Hidd el megvenném, de sajnos money, money, money.... :( -
GPx8 #16122 
Ráadásul a héten akciós...
-
sakkay #16121 Vedd meg inkább a 940-et! -
Wow! Gratulálok és irigyellek! :) Én is örülnék egy olyan telónak. :) -
sakkay #16119 Lumiát vettem a végén, 640-es. Jónak tűnik, csak hülye vagyok hozzá.
-
Kurfürst #16118 
Nálam a SATA 3-as vinyó beszerelése után futattam valami tesztet, döbbenetesen gyors, olyan 140-150 Mbyte/seccel másolt, majdnem a régebbi típusú SSD-m sebességét hozta e téren.. ami ugye folyton betelik, hiába gyors. 3 Terránál már nincsenek ilyen gondok. :D -
Én gépházat vettem tőlük, rendelés lead, visszaigazolás jött mailben, másnap meg hívtak maguktól, hogy elnézést kérnek, de nincs raktáron és várni kéne 2 hetet míg jön belőle megint. Lehet ezt is dolgozója válogatja hogy milyenek. -
Rendeltem egy videokártyát, visszaigazolták emailben, utána semmi, egy hét múlva felhívtam őket h mi az ábra és mondták hogy nem lehet rendelni. De maguktól nem hívtak volna...És a kártya ugyanúgy fent volt az oldalon továbbra is.
Egy ismerősöm komplett gépet akart összerakatni és ugyanígy járt. Nem is szóltak neki hogy nem tudják összerakni, csak miután telefonált. Persze azt is visszaigazolták előtte...
A múltkor egy hdd keretet akartam venni, direkt rákérdeztem van-e Fehérváron, persze át lehet venni, kimegyek hozzájuk, naná hogy nincs..
Ehh, akkor elment a kedvem az egésztől, soha többet nem megyek oda.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.07.21. 16:40:02 -
A mostani gépem iPON-os. Mivel és a hűtés miat soha nem rakom fel a ház oldalát azonnal levettem. Kb. 1 év múlva akartam visszatenni, hogy nyári nagy melegben megnézzem, hogy mit tud a nagy venti az oldalán, mert direkt olyan házat kértem. Akkor derült ki, hogy csórikáim úgy erőszakolták a helyére a ház oldalát, mert a CPU hűtő kb. 1-2 mm-re kilóg a ház síkjából. Ehm... -
Megnyugtatlak az iponnál is van hogy elfelejtenek :) Egy Asus alaplapom járt úgy hogy egyszer csak hetek múlva előkerült. Mondjuk ebben benne volt az Asus is gazdagon :) Mindenképp valami nagyobb névtől vásárolj, aki esetleg még 2 év múlva is piacon lesz. -
Na, akkor most legyen okos az ember... :)
Akkor kérek mindkettőtől árajánlatot ugyanarra, oszt meglátom. Mi volt a baj az AQUA-val?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.21. 15:41:25 -
Én kifejezettem nem ajánlom az Aquát, az elmúlt 2 hónapban többször is megszívtam velük, és nem csak én. Megfogadtam hogy soha többé nem veszek semmit tőlűk mert le se sz***ák az embert. Ha jót akarsz akkor Ipon, bár ott egy picit drágább. -
Aqua nem rossz, én rendeltem tőlük elég sokat, sose volt bajom náluk semmivel.
-
Páran ajánlották az AQUA-t. Az Ipon-hoz mérve majdnem minden néhány ezressel olcsóbb. Asszem onnan szerzem be a gépet. -
Eltökélt a gépvásárlási szándékom. Nem viccből kérdeztem. Ha más ötlet nem jön, akkor a Solt féle megoldás lesz, az alaplap a kérdéses, hogy lehet-e olcsóbb. Ha nem, akkor az lesz és ennyi.
A DCS meg azt mondtam, hogy nem prioritás, mert lesz DCS 2.0. Ha ezen konfigon nem fog a DCS 2.0 megmozdulni értelmesen és gondok lesznek, akkor bekaphatják. Akkor semmilyenen nem fog. Ennyi. Számomra nem létkérdés. Valahogy mindkét repszim számomra elvesztette a varázsát egyszerűen, legalábbis perpillanat.
Azért veszem meg, mert már vannak olyan játékok és célok, amért megéri megvenni. Kb. 1 éve nem volt, most már van, de ez nem a DCS 1.x...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.21. 12:46:40 -
A hardver irányú szétoffolás explicite jóváhagyása és bátorítása után borítélkolni lehetett a forgatókönyvet - Molnibalage hamarosan gépet akar majd venni...ahogy félévente-évente menetrend szerint lefárasztja ezzel a topikot.
A vége az lesz megint úgyis, hogy áh, most mégse veszek gépet, mert 1) arra, amire kellene az új, tulajdonképpen a mostani is megfelel (hiszen az AAA-s vagy milyen játékok meg a "másik" repszim saját állítása szerint röccenésmentesen futnak, illetve egyes alkatrészei 400%-al (sic!) tuningolhatóak), 2) megvárom, míg kijön az új generációs CPU/VGA/RAM/SATA/USB stb. 3) mégis jobb helye lesz annak a pénznek máshol.
Azt persze már az elején kijelentette, hogy décsézni úgyse akar rajta.
De nyilván megint én vagyok a
Kérem kaccsojja ki (=házigazda, kérem, szkriptbotoljon vagy miacsuda engemet is ki, hogy ne flémeljek má...olyan kultúúúúráltan néz ki, mikor a 16665-ös HSz után a 16667 következik...)
-
Csak annak lesz lassú a betöltése ami rajta van, tehát adattárolásra jó, max lassabban nyílnak meg a nagyobb fájlok. -
Ha csak pusztán adattárolásra megy, de semmi sem fut rajta, akkor ha nem lassítja vissza a gépet, akkor felőlem akármilyen lassú lehet. Csak backup van azon a meghajtón... Tehát a kérdés az, hogy akkor lassú, ha a HDD-vel dolgozik, vagy az egész rendszert visszalassítja? -
Amíg nem használtál SATA3-as HDD-t vagy SSD-t addig nem is érzed feltétlen lassúnak. Ha elég sokáig használsz SATA3-as cuccokat még a SATA2-t is lassúnak fogod érezni. Backupnak vagy csak adattárolásra persze jók a régebbi darabok, de az ATA-s cuccokat szerintem már akkor is felejtsd el. -
Ez infót kaptam alaplap ügyben.
Ha ATA-s HDD-t használnál(ami csak átalakítóval fog menni), akkor borzalmasan lassú lesz.
A lassú alatt mit értünk? A régi 160 DB-os (asszem) ATA vinyót csak azért tartottam meg, mert azon van backupban minden, ami fontos, bár most a Witcher 3 is azon van és nem vettem észre, hogy ez faktor lenne... A másik nagy vinyóm a TB-os az SATA-s. -
Én is a T16000-et venném meg, mert az hall szenzoros (precíz, nem kell kalibrálni és nincs benne kopó alkatrész). A speedlink nem. És nem is igazán FFB-s – ahogy hirdetik –, a botot csak rezgetni tudja, de nem mozgatja. -
Paladin #16102 A "Szerintem" lemaradt az elejéről :) -
Paladin #16101 Semmiképp. A speedlink ugyan nem szétesős fajta gagyi, de rémesen pontatlan lesz nagyon hamar.
A T16000 minőségibb anyagokból van, tartós darab.
De budget kategóriában pedig a Hotas X kistesója, a Flight Stick X a best buy, ha csak bot kell. -
GPx8 #16100 Nem azért, de akkor már jobban jársz egy "SPEEDLINK Black Widow Sl-6640" -al. -
sakkay #16099
-
Nekem is 16 giggantyú ram csücsül a masinériában és hát az az igazság, hogy szinte észre sem venni a különbséget a nyóc meg a 16 között. Jelenleg!
Lassan jövök vissza röpülni. A srác lejegelte nekem az x65f-et. A jövő héten megrendelem a germánoktól a TIR5-öt is.
Pedált is találtam a rosszfogáson, de még nem reagált a srác a levélre. -
sirpalee #16097 Összedolgozhatnak. Mármint ha a fejlesztőnek van annyi esze / ereje, hogy megcsinálja. Azt nézve, hogy a DCS 2 sem fogja egy ideig támogatni, így tök fölösleges erről beszélni.
Én nem mernék az ED kezébe DX12-t adni. A mostani verzió alatt is képesek memóriát leakelni hónapokig, mi lesz ha ők írják a GPU memória managementjét?
-
fölösleges a régi dcs motorra bármilyen PC konfigot rátervezni, majd akkor, ha jön az edge :)
Nnna akkor el lehet kezdeni gyűjtögetni karácsonyi ajándékra...a 2018-as évben manifesztálandó...
Valahol azért vicces, hogy ugyanott tartunk, ahol a Lock-On megjelenésekor - az Atyaúristen konfigja nem elég neki, mert ha a kraft meg is lenne egy gépben, hogy feszített 60 FPS-el szaladjon, akkor ilyen ostoba memory leakek teszik random játszhatatlanná, amelyek már számos patch óta ott figyelnek a játékban. -
"Hmm, igen, tulajdonképpen a 4 gigás videokártyával és 16 giga rendszermemóriával rendelkezők is folyton panaszkodnak azon a szerveren az "átlátszó textúra és/vagy pszichedelikus ég-föld" jelenségre"
Szóval akkor tökmindegy, hogy 8 vagy 16, egyformán szar :)
Szerintem fölösleges a régi dcs motorra bármilyen PC konfigot rátervezni, majd akkor, ha jön az edge :) VA-n nem szoktam repkedni, de a WW2-esen fent voltam párszor, 10-15 géppel teljesen oké, ott pl akkor lett diavetítés, amikor a kiskaliber rákezd. És ez nem gépfüggő, haver high end gépén is ugyanaz, mint az én régebbi gépemen. -
Hmm, igen, tulajdonképpen a 4 gigás videokártyával és 16 giga rendszermemóriával rendelkezők is folyton panaszkodnak azon a szerveren az "átlátszó textúra és/vagy pszichedelikus ég-föld" jelenségre, de gyanítom, maga a szerver is kifut az erőforrásokból, bizonyára ezért van 4 óránként (korábban 2 óránként volt...) automatikus újraindulás...
Az is lehet, hogy van VGA mem leak meg system mem leak bug is benne... :)
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.07.21. 00:08:38 -
Ja, bocs, mindig elfelejtem, melyik topikban vagyunk...
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.07.21. 00:00:38 -
Solt #16092 Szerintem utóbbi. Nálam 16GB ram van, és ennek ellenére előfordul ilyen, de csak W7 alatt.