Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egébként nagyon ajánlom minden VR-osnak végig játszani, az én ősöreg i7 4771 + 1080ti kombóbon reverb alatt (ami ugye barátok közt is 9M képpont) stabil folyamatos kép, F-18 600lábon 600 csomóval a város felett stabil és nem ugrálnak a házak, szóval újra mint a kés a vajban.
Aki nem ismerné erről van szó:
Illetve gyengébb gépen érdemes belockolni 45fps-re a reverbet, mert ezerszer jobb megoldás akár a 60hz-nél (így 90hz a kép) akár annál, hogy állandóan ugrál az fps - emiatt vannak a mikrolagok is. 90hz + 45fps, vajsima élmény.
Itt kell mókolni:
c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MixedRealityVRDriver\resources\settings\default.vrsettings
És ezt belőni (lehet auto is, de akkor megint próbálkozik 90fps-sel és amúgy tökfeleslegesen)
"motionReprojectionMode" : "motionvector"
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.07.28. 09:45:21
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Adtak is ki róla egy PDF-et, hogy hogyan alakítják, a P47-esen tesztelték a CFM szimulációban, hogy menynire pontos és ,hogy hol kellene még módosítani.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Azon funkciók, amiket erős túlzással szökőévenként használnak azok nem annyira fontosak. A gép alapvető harcértékét ezek adják. Ehhez képest szerintem minden kisebb prioritású.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Jöhetne már a Kiowa... Qrvára várom 😊 Ja, és még mindig imádom a gazellát!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
én mindre behuztam a very hight 😛
Viszont ami nem tetszik, hogy a hegyek mind olyan legömbölyitettnek néznek ki, sehol egy élesebb hegygerinc vagy változatosabb domborzat.Hullámos lankák vannak.
ott ahol erdös részek vannak ött fullra vannak fákkal nincs kihagyva egy kis tisztás vagy kilátszó sziklaszirt.
Az épületek ugy tünnke mintha nem lenne rajtuk textura és nyersz egységes szürke modellek lennének csak még egy alfa verzioba.
amugy elrejtve az elején már egy kis promo látszott az elvileg idén megjelenö Mi-24-esbol is. meg talán az Apache-bol. Talán még az F15E-is
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.07.18. 09:32:32
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.07.17. 19:10:54
www.pumaszallas.hu
Ez meg Samurai 1-1 "válasz" videoja Nick Grey kommentjére:
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.07.16. 17:29:04
Itt.
A kommentek között többen mondják, hogy van frissebb Liberation, de ettől a kommentek között felsorolt problémák nem tűnnek el.
Az MI egész egyszerűen sokszor képtelen különféle fegyvereket használni, a CAP nem létező fogalom, az MI seggülyén a világból kiüldöz bármit, stb.
ps. mit értesz BMS-nél single playeren? Vannak a hadjáratok, amiket vagy egyedül repkedsz, vagy ha hostolod szerverként, akkor becsatlakozhat bárki bármelyik oldalra. Single player, coop vagy pvp az mind ugyanazt használja, a különbség annyi lesz, hogy vagy az összes gép körülötted AI, vagy nem.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.15. 22:31:05
www.pumaszallas.hu
DCS-ben, meg siri csend mintha PPL jogsira készülve a solo repülésed alatt senkihez se szolsz amig nem muszáj.
Itt sinle player alatt senki más nincs csak amiket a pálya készitője lerakott, ha kirepülsz a célzónábol, onnantol senki nem fenyeget és nem is kell figyelned , hogy a leszállásnál esetleg beesik valaki eléd.
ez hiányzik , hogy egy élő környezetet teremtsenek a látvány mellé.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.14. 14:50:19
www.pumaszallas.hu
(Viszont, hogy "jó" hírem is legyen, az a mondás beta testerek környékéről, hogy az érkező patch nemhogy javítani nem fog a vr teljesítményen, de még szarabb lesz.)
Ez tisztán látszott azon a kedves húzáson is, amikor a gépigényt simán megemelték, meg közölték zseniális módon, hogy akkor vegyél erősebb hardvert. A jelek szerint ez sem segít.
Egy 4-5 éves gépen is játszató fps-t produkál. a játszhatót itt 30+ra értem, mert nem egy FPS ahol 1-2 képfrissítés dönt egy meccs győzteséről.
persze a minél több annál jobb .
A glichek terén nekem a legfájóbb pont, az pont a fények. mert mig a nap elég szép látványt varázsol, addig a mesterséges fényforrások nem igazán hozzák a szintet. a helyzetjelző fények egy kicsit távolabbról egy nagy pingpong labdaként látszódnak a vezérsíkokon. a leszálló fénycsova még nappal is látszik a betonon, a mayak fények meg kb 20mes körzetben mindent pirosra festenek
Illetve a szárnyvégi kondenzcsík meg szinte nonstop jelen van függetlenül, hogy milyen az idő
Az SC valóban durván eszi az fps-t, a fenti beállításokkal, naplementében, egy jól berendezett hajón állva, kihajtott tükrökkel valóban van, hogy akár 27-28-ig is lemegy, ami nem mondom, hogy nem bántja az OCD-met, de tekintve, hogy nem egy kompetitív fps játék, azért együtt lehet élni vele. Főleg, hogy ugyan itt, ha már nem lapos szögben süt a nap, simán van 40-50+. Szóval aki monitoron játszik, azt nem nagyon tudom megérteni, hogy mire meg miért panaszkodik, már performance terén, pláne, hogy amit az elmúlt hetekben-hónapokban a világítással mókoltak, az azért elég brutál javulást hozott látványban megint. Persze, régi a dcs motor, tudjuk. Kéne új, persze. De amíg fut ez az "addig használhatatlan, a dcs alá a legerősebb gép is kevés, azon se fut szépen" című régi lemez, addig közben meg elég sokan játszunk vele napi-heti szinten órákat, közel sem I9+2080TI kombókon, és az egyetlen bajunk a teljesítménnyel, hogy 2 év után, azóta számtalan helyen felpimpelt grafikával, maxra húzva, már nincs meg mindenhol stabilan az 50 fps, csak a nagy átlag van felette. Lehet, hogy én vagyok eltájolva, de szerintem azért ez már kicsit a túlzott elvárások kategória. Ha már a grafikát kell fikázni, akkor sokkal inkább a glitcheket kellene elővenni, mert abból van bőven, az egyes patch + driver kombóknál előjövő fekete bevillanások, a naplemente körül vibráló árnyékok, elbaszott lodolás, az ED modulok LSD trippes tükrei (bezzeg a HB meg tudta csinálni gyönyörűre), az Alba kabinkeretének torzulásai, vagy az abszolút szégyen, a sok éves sky-banding, amit a mai napig nem orvosoltak, és hát néha szépen agyonveri a látványt (mondjuk ez utóbbi egy reshade egyszeri telepítésével és beállításával fps veszteség nélkül nettó 4 perc alatt orvosolható, de persze nyilván nem megoldás, hogy külsős toolokat kell telepítgetni, mert ED képtelen valamit kijavítani évekig, amit egy külső tool fejlesztői ingyen megoldanak brahiból.) Szóval arra akarok kilyukadni, hogy amíg monitorról van szó, addig ez a 'bármennyit költünk a gépünkre az nem elég', ez szimplán nem igaz (már bocs). Vannak problémák, de az esetek döntő többségében a DCS nagyon szép és teljesen vállalhatóan is fut. Nem csak nálam, hanem sokunknál.
A VR-eseket megértem, nyilván eladták a játékot nekik, kifizették, megvolt az ígéret, meg az újabb ígéret, aztán telik az idő, a teljesítmény meg hullámzó az éppen elfogadható meg a kritikán aluli és használhatatlan között. Ugyanakkor magam részéről pont ezért nem váltottam VR-re még, hiába egészen más élmény, összehasonlíthatatlan immersion, egyszerű józan paraszti ésszel végiggondolva a nedves álom kategóriába soroltam, hogy egy DCS-hez hasonló szimulátor 100-200e négyzetkilométeres, olyan részletességgel kidolgozott open world térképeit, amik kis túlzással pár éve még fps milsimek között is megállták volna a helyüket, érdemi, stabil fps-el fogják tudni támogatni, a köztudottan "semmire se jó" motorral, meg a két heti QA nélküli patcheléssel a spagetti kódban, a jelenlegi hardware opciókon. Nyilván ED-t ez nem mentesíti semmi alól, főleg ezzel az elbaszott gőgös kommunikációjukkal, de azért az lássuk be, ezzel grafikával és részletességgel VR-ben stabil fps-t várni az elmúlt 1-2 évben, az azért kicsit optimista hozzáállás volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
augusztus 18 megjelenés
3 verzio lesz
standard 59.99 dollár (20 repülö+30 reptér)
delux 89,99 (standard+5reptülö+5 reptér)
premium 119,99 (+5repülö+5reptér)
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.07.13. 16:32:02
www.pumaszallas.hu
Mondjuk árnyalja a képet, hogy a DCS-es fb csoport szerint ez a Samurai gyerek is lelkesen cenzúrázza a kommenteket, ha valaki leírja, hogy nem kellene mindent azonnal elhinnie ED-nek, az a komment rövid időn belül törölve lesz, de hát ilyen ez a biznisz (úgy látszik ED még mindig nem tanulta meg, hogy ha a kritikus hangokat elfojtják, azok találnak másik platformot, és ott már nem valszeg lesznek annyira diplomatikusak sem mint elsőre lennének. Nem baj, Nick majd megy megint redditre ígérgetni és minden rendben lesz).
www.pumaszallas.hu