Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem fogok tudni élni nélküle, bár a HMCS érdekesnek tűnik.
A 16-os (nagyon-nagy) upgrade-nek jobban örülnék
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.07.29. 08:39:56
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
Egébként nagyon ajánlom minden VR-osnak végig játszani, az én ősöreg i7 4771 + 1080ti kombóbon reverb alatt (ami ugye barátok közt is 9M képpont) stabil folyamatos kép, F-18 600lábon 600 csomóval a város felett stabil és nem ugrálnak a házak, szóval újra mint a kés a vajban.
Aki nem ismerné erről van szó:
Illetve gyengébb gépen érdemes belockolni 45fps-re a reverbet, mert ezerszer jobb megoldás akár a 60hz-nél (így 90hz a kép) akár annál, hogy állandóan ugrál az fps - emiatt vannak a mikrolagok is. 90hz + 45fps, vajsima élmény.
Itt kell mókolni:
c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\MixedRealityVRDriver\resources\settings\default.vrsettings
És ezt belőni (lehet auto is, de akkor megint próbálkozik 90fps-sel és amúgy tökfeleslegesen)
"motionReprojectionMode" : "motionvector"
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.07.28. 09:45:21
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Adtak is ki róla egy PDF-et, hogy hogyan alakítják, a P47-esen tesztelték a CFM szimulációban, hogy menynire pontos és ,hogy hol kellene még módosítani.
Ka-50
Azon funkciók, amiket erős túlzással szökőévenként használnak azok nem annyira fontosak. A gép alapvető harcértékét ezek adják. Ehhez képest szerintem minden kisebb prioritású.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Jöhetne már a Kiowa... Qrvára várom 😊 Ja, és még mindig imádom a gazellát!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
én mindre behuztam a very hight 😛
Viszont ami nem tetszik, hogy a hegyek mind olyan legömbölyitettnek néznek ki, sehol egy élesebb hegygerinc vagy változatosabb domborzat.Hullámos lankák vannak.
ott ahol erdös részek vannak ött fullra vannak fákkal nincs kihagyva egy kis tisztás vagy kilátszó sziklaszirt.
Az épületek ugy tünnke mintha nem lenne rajtuk textura és nyersz egységes szürke modellek lennének csak még egy alfa verzioba.
amugy elrejtve az elején már egy kis promo látszott az elvileg idén megjelenö Mi-24-esbol is. meg talán az Apache-bol. Talán még az F15E-is
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.07.18. 09:32:32
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.07.17. 19:10:54
www.pumaszallas.hu
Ez meg Samurai 1-1 "válasz" videoja Nick Grey kommentjére:
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.07.16. 17:29:04
Itt.
A kommentek között többen mondják, hogy van frissebb Liberation, de ettől a kommentek között felsorolt problémák nem tűnnek el.
Az MI egész egyszerűen sokszor képtelen különféle fegyvereket használni, a CAP nem létező fogalom, az MI seggülyén a világból kiüldöz bármit, stb.
ps. mit értesz BMS-nél single playeren? Vannak a hadjáratok, amiket vagy egyedül repkedsz, vagy ha hostolod szerverként, akkor becsatlakozhat bárki bármelyik oldalra. Single player, coop vagy pvp az mind ugyanazt használja, a különbség annyi lesz, hogy vagy az összes gép körülötted AI, vagy nem.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.15. 22:31:05
www.pumaszallas.hu
DCS-ben, meg siri csend mintha PPL jogsira készülve a solo repülésed alatt senkihez se szolsz amig nem muszáj.
Itt sinle player alatt senki más nincs csak amiket a pálya készitője lerakott, ha kirepülsz a célzónábol, onnantol senki nem fenyeget és nem is kell figyelned , hogy a leszállásnál esetleg beesik valaki eléd.
ez hiányzik , hogy egy élő környezetet teremtsenek a látvány mellé.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.14. 14:50:19
www.pumaszallas.hu