Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként most nézem, hogy G2A-n feleannyi, mint Steam-en 😄
FC2-vel is kísérletezhetsz az van "ingyen" is és amíg nem jön a karácsonyi vagy újévi akció addig szerintem el is leszel vele, a multija is él még.
Apropó: mikor várható, hogy megy lentebb az ára?
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.09. 22:16:21
https://fxmason.blogspot.com/
Viszont mivel nem tudtam a saját kártyámról meg paypalon keresztül megvenni kénytelen voltam felhívni nővéremet és szerencsére pont vizája van, elkértem a kódot és már meg is van a SU-27. <#nyes>#nyes>
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Pl a lézeres rakétáknál konkrétan nem lehetett működésre bírni a rakétákat semmiféle módon. Mindezt úgy, hogy bemegyek egy free flight-ra vagy gyors missiora és ott meg működik szépen, tehát tuti, hogy jól csináltam de a tutorial résznél egész egyszerűen ott nem működik, ahogy sok más dolog sem sajnos. Pl su-25-nél kapásból nincs cockpitben klikkelgetés sem. 😞
Szóval kicsit félek ettől a prg-től, nem sok kedvem van 50 dollárt kiadni amíg nem láttam, hogy legalább a fizetős repcsikkel nincsen komoly gond meg tényleg legalább ahhoz remélem tisztességes tutorialok vannak és nincsenek benne bugok által teljesíthetetlen gyakorlatok.
Szu 27-esem ma már sajnos nem repül. De lehet a sors akarta így és lehet inkább az egész FC3-at veszem meg holnap kapásból és akkor Szu33-asom is lesz. <#eplus2>#eplus2>
Lehet másként megoldani?
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.09. 19:12:26
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
"DCS Flaming Cliffs
Su-27. Flight dynamics corrected
Su-27. 3D model corrected
Su-27. Gear corrected
Su-27. Adjusted keyboard controls
Su-27. HUD indication field is corrected
Su-27. Updated campaign
Su-27. Wrong IAS indication is fixed"
Azt viszont valaki letesztelhetné, hogy a FAB-100 bombának nálam eltűnt a skin-je, csak narancssárga modell van. Su-25-re rakva 4-es tartóval és Su-33-on 6-os tartóval tapasztaltam ez a hibát, sőt a 6os tartónak sincs bőre. Majd leellenőrzöm, hogy más orosz típusoknál is van ez a hiba...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2014.12.08. 14:25:18
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Első felszállás után háton liftezve végeztem. 600 alatt ha előrenyomom a botot akkor háton dugó, 900 fölött azt csinálsz amit akarsz, akkor már ok. Ja, meg negatív manővernél pár mp után leáll a hajtómű mert kifogy a negatív tartály.Figyelni kell rá nagyon.
Mondjuk nem tudom ezek a dolgok mennyire reálisak, valahol olvastam hogy a légiharcok legtöbbje 6-800 km/h környékén zajlik, akkor viszont nem a legideálisabb gép közelharcra ha alacsonyabb sebességen ennyit kell bűvészkedni vele. Kiváncsi lennék egy igazi Su 27 pilóta mit szól az új repmodellhez.
Ami még érdekes volt hogy a trimmelésre nagyon oda kellett figyelni, gyakorlatilag folyamatosan használni kell, leszálláskor viszont 400 körül a futónyitástól kezesbárány, nagyon könnyen le lehet szállni.
Oculussal nagyon jó volt a Su 33, a su 27 után gyerekjáték volt kezelni. (A Warthog hotas is nagyon ott van, az x52 után is egy élmény)
Apropó, lenne egy kérdésem: úgy látom a su 27 10$ DCS-en, ha megveszem akkor simán le tudom tölteni és használni a world-ben? Nem kell hozzá FC3?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.12.08. 09:17:55
GOOBY, pls
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
A Szu-25-öt és a TF-51-et is kipróbáltam. Sajnos szaggat a felszálláskor és leszálláskor,pedig a Kaspersky-t is "játék módba" tettem. A Szuhojjal repkedtem főleg. 6 felszállás abból 4 billentyűzettel. Sikerült összehoznom egy állóhajtóműves leszállást is, billentyűzettel 😄 A Lock On óta nem repültem merevszárnyú géppel szimulátorban, kivéve a Condort, ami a téli vitorlapótló. A Szu-25T valahogy kezesebbnek tűnik mint a Lock On-ban volt. Azért, hogy ne csak egyedül legyek, beraktam egy Kamovot útvonalazni, Szuhumi reptérre való leszállással. Apróságok, de nagyon tetszik például az elképzelt Dél-Oszétiai festése a Cápának, és az is, hogy kicsit kormolnak a Gracs hajtóművei. Nem véletlenül választottam a Kamovot. Megvettem a BS 2-őt korábban, dobozosan. Aztán elszállt a notebook, a BS-2 pedig egy tőlem jó messze lakó ismerőshöz került, kölcsönbe. Ő nem tudta kipróbálni, de legalább még nála van 😄
A tegnapra visszatérve,megvártam amíg a Kamov a leszállás után kikapcsol. Elég szomorú lettem, mert ahogy lassult le a forgószárny, úgy kezdett láthatóan ismét szaggatni a program. Nem kapcsoltam be az FPS számlálót, nem kellett hozzá,de lehet,hogy ma megismétlem azzal is. Nagyon érdekes jelenség,az biztos. Valószínűleg a gépem egyéb jellemzőin túl, köze lehet ahhoz is, hogy a notebookban ATI videókártya dolgozik, a DCS pedig jobban preferálja az Nvidiát. Azt tudja esetleg valaki ,hogy a dobozos BS-2 kódját elfogadja e még a DCS World-ben a BS-2 modulhoz a program?
Su-27 instability
29:11-től épp azt magyarázzák, hogy mi is ez, és pont a 27-essel példálóznak.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2014.12.07. 13:05:52
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Nagy sebességen ha kikapcsolod a fly-by-wire rendszert, gyakorlatilag véged van. Picit húzol a botban, felkapja az orrát , ha gyors vagy és időben visszaveszed, akkor orra bukik, elájulsz leáll a hajtómű és így háton liftelve békésen földet érsz. De így megpusztulni lehet bekapcsolt rendszerrel is. Inkább az zavaró, ha így hátára bucskázik , miért kezd el ennyire stabilan háton liftelni, nem tudod elérni, hogy leadja az orrát, és újra vezethető legyen.
Próbálgattam a K4-est is. A felszállás az inkább csak véletlenül sikerült. Fent már barátságosabb, de itt is teljesen orra kell trimmelni.
Leszálláskor, pedig teljes fékszárnnyal repülve trimmelném tovább, de hiába.
Erről beszéltünk már a Mi-8 angol kabinbelső miatt, ha annyi időt rá tudnánk szánni amennyi anno a pilóta képzés volt, és megtanulnék oroszul, akkor valszeg az eredeti kabinbelsőt preferálnám. Mivel oroszul sem tudok, az szerintem sokkal fontosabb, hogy ha rápillantasz a kabinban a műszerekre, kapcsolókra, azonnal tudd, hogy mi micsoda. Én ezért cserélném le azt is azonnal, ha meglenne a minyóc.
A ww2 gépeknél is ezért csináltam meg a magyarításokat, ha mindenki elvégezte volna az reptiszti akadémiát és perfect lenne németből, akkor nem lenne szükség rá. <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu