37031

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #16573 Nekem 6 óra volt 2 napja. -
zoltang #16572
DCS World 1.5 and 2 Discussion
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.08.23. 19:59:53 -
Lehet, hogy az a baj, hogy oda telepítettem vissza, ahol egyszer már volt? A telepítgetéssel az a bajom, hogy mindig nekiáll frissíteni az alap DCS-t, ami a mostani szar netem mellett eltart egy ideig...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.23. 19:53:59 -
feca1229 #16570 és ha újra telepíted az egészet, nekem az már segített. Valahogy nekem is elfelejtette egyszer, hogy miket vásároltam, aztán újra raktam az egészet és azóta működik! -
Sajnos ezzel sem megy. Marad a support. Csodás... :( -
Ha nem működik az aktiválás, akkor persze, hogy őket. Ki mást? -
xyZ:\Eagle Dynamics\DCS World\Mods\aircraft\Flaming Cliffs\bin\fc3_protect.exe
Nem elfogy, "újratermelődik" a nyolc lehetőség. -
Akkor most a supportot kéne cseszegetnem azért, hogy tessék már engedni használni azt, amiért fizettem...? -
Ez mit jelent? Elvesztem az összeset? Akkor miért írja ki, hogy még van 8? Az A-10C-nél is ezt csinálta, de ott másodikra sikerült. Itt most 6-szor próbáltam bevetése indítani és 20+ akalommal retry-t nyomni és közli, hogy ok, aztán visszavág. Komolyan mondom, hogy felbasszák ezek az agyamat... -
Ha jól tudom, ( de lehet rosszul emlékszem) 6 havonta nullázódnak az aktivációk számai. -
Hogy frászkarikába kelle aktíválnom a FC3 újra felrakott modult? Nem igaz, hogy a module manager látja a serialt és be vagyok jelentkezve, aztán meg a win ablakos és az is kiírja, hogy ok, még 8 alkalom van aztán újra és újra megkér arra, hogy aktiváljam.
Nem igaz, hogy nem képesek ezt is rendesen megcsinálni... -
sakkay #16562 Ráadásul 2-3 sec sorozat! Egy kamovon azért van anyag, de pár rácsapás után-gyakorlatilag lelövik. Na jó-jó pár rácsapás de a vége hanyatt fekvés.
Mondjuk az első lövésnél pont szembe mentem vele sülyedésben, de mindegy. Kiváló avarage lövész volt na.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.08.23. 15:16:27 -
Szerintem 300 méter táv és 100 km/h felett egy kicsit is flikflakkoló heli ellen a kézifegyver találat esélye marginális. Már az I. vh alatt is szinte esélytelen volt repülőgépet eltalálni úgy, hogy százszámra lőttek rá. Igen, nem egy ember isméltő karabéllyal, de az tűzgyorsaság meg volt. Ekkora távolságon a lövedék pályaíve rohadtul nem egyenes és egy számított találkozási pontot kell eltalálni úgy, hogy a cél iránya nem ismert és sebessége is szemmértékre van bízva...? -
sakkay #16560 Az ötlet jó, habár elfogultak lennének valószínűleg
, de most csak karabélyokról van szó momentán. Szíriában, valószínűleg jó páran hozzátudnának szólni a témához saját tapasztalatból.
-
sakkay #16559 A menüben az axis beállításoknál alul megtalálod. -
sulyid #16558 A joy érzékenységét hogyan lehet visszavenni a DCS-ben? A CLOD-ban is visszavettem 80%-ra, itt is eléggé ráférne...
Előre is köszönöm a választ. :) -
Szerintem egyszerűbb lenne az index légvédelmis topikban megkérdezni volt tüzért vagy mást, aki legalább ZS-23-on dolgozott, hogy azzal milyen esélyek lettek volna adott távolságon. -
sakkay #16556 Ne félj tőle.
Viszont abszolút félreértettél. Távolról sem akartalak megsérteni, de tényleg-visszaolvasva elég kétértelmű az igaz.
Arra utaltam csak vele, hogy biztosnak gondolom az igazam. Bocsi -
sakkay #16555 Annyi a különbség, hogy amikor közel érek mintha beszarna' és a szögben repülő gépre nehezebben fordul' rá. De a pontosság ugyanaz. Az első 2 másodperces sorozat 0.25 nm-ről indítva, és azonnali telitalálat a sebességmérőre
. Videó elmentve ha valakit érdekel. Viszont az aranyos ahogyan próbál menekülni amikor basztatom a forgószárnnyal.
-
kiskorúbézoltán #16554 Akkor udvariasságból én se kérdezem meg, hogy mennyire közeli barátod Kalasnyikov et. találmánya és milyen sűrűn jártál kötelék lőgakorlatokra... Félek sértődés lenne, az meg ugye minek. Legyen neked igazad én meg megtartom a "netto faxságom". ;) -
sakkay #16553 Csinálom közben a tesztet. Itt vége is a dolognak, 2-3 másodperces sorozatokkal ilyen pontosak
.
Ok , hogy nem gyalogsági taktikai szim, de ez akkor is gáz. Viszont így megértem ezt a rengeteg találatot. Azért folytatom, mos a legkiválóbb lövészeket tesztelem. Megnézem mi van alább. -
sakkay #16552 Nem minyó, hanem kamov. Jóval kisebb, meg 100 alatt van 200-on
.
A 100-150 méter még ok is-erős túlzással. De a 200m fölötti találat dömping egy szögben menekülő 200+ menekülő kamovon-szerintem-nettó faxság! A szerintem csak udvariasságból
-
kiskorúbézoltán #16551 Én azt mondanám, hogy egy nyufi szakasz összefogott tüze 100-150m-ről igencsak kellemetlen lenne egy minyó máretű és védettségű helinek. Még akkor is ha keresztirányú a mozgása. Szembe mozgás esetén simán rátenném a pénzem, hogy le is lövik. Mozgás szögétől függően persze, de szerintem úgy 300m-ig kopognia is kell a célon a találatoknak. -
sakkay #16550 Nem illik szorosan a témába, de érdekes lehet. 
Tálib lőkészség. -
sakkay #16549
Szerinted?! Közük nem lett volna hozzám 200 után...és addig is csak véletlen.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.08.23. 13:29:08 -
kiskorúbézoltán #16548
-
Caterpillar #16547 Kiskorú, baszod te még élsz?
-
kiskorúbézoltán #16546 Márminthogy kevesled a találatokat/sérüléseket? -
Vesporigo #16545 Most találtam, remélem még nem volt. :)
Chuck's Tutorial Library
-
sakkay #16544 Na Peti mai dcs teszt. Téma:kézi és egyéb nyílt irányzékos fegyverek irreális találati aránya.
Kb.30 gyalog, Ak-val. Tűz alá vesznek kb 100-150 méterről(hegy takarásából kerülök eléjük). Manőver jobbra, full gázon menekülés, magasságot és irányt is folyamatosan változtatva....kb 4-500 méter távolságig, folyamatosan csattognak a találatok a gépemen
. De nem költői túlzás, hanem nincsen olyan másodperc, hogy ne lenne találat
.
Ezt remélem nagyon átgondolják az 1.5-ben. Azt hiszem csinálok egy rendes tesztet aztán elküldöm nekik. Hogy legyen mit leszarniuk-tudom. -
Frenky #16543 Morgen! Műrepülés, formációban való repülés légcsavaros gépekkel. Olyan tagok „jelentkezését” várom, akik szívesen repülnének, gyakorolnának légcsavaros 2. VH. gépekkel. Heti 1-2 alkalom lenne, aztán igény szerint szervezhetnénk, kinek melyik időpont a megfelelő. Készítenék egy missiont, amiben TF-51D, P-51D, FW190D és BF109K várja a pilótákat. DCS World MAGYAR Felhasználók - DCS HUNGARY - DCS virtual HUNAF üdv, HUNter
-
Namost így nézegettem a cseh webshopokat, milyen játék kontrollereket kínálnak, nahát ránézésre is azokhoz képest akár egy Extreme 3D Pro maga a megtestesült minőségi cucc...a kormányokat inkább nem is mondom. -
Hát még az első milyen fasza volt! Van vagy 16-17 éves és még működik. Csak ugye az még gémportos volt, az meg ma már felejtős.. :( -
sakkay #16540 AZ említett joy a kedvencem, csak azért a g940-ben egyben van minden és tutira megvan a progik megfelelő támogatása. De még mindig megvan a sidewinder 2-de 10000ft olcsóban nem adom. Azért meg nem vették, így inkább megtartom. Imádtam, nagyon finom joy, nagyon jó ffb-vel. -
Én elvagyok a tizenéves MS sidewinder ffb-vel, mellette egy x52 gázkar és egy pro flight pedál van.
Szerintem jó...és olcsóbb is volt így használtan mint a g940. -
sakkay #16538 Spu-9 ptt..a ptt-ről beugrott! -
sakkay #16537 Mivel hozom elő a kamovnál a rádiós menüt? Amivel gondoltam, az egyik sem az. -
sakkay #16536 Alap persze
de ez a legjobb összességében a sok szar közül.
Arról nem beszélve, hogy az újabbakban nincs ffb. Ja kérem úgy könnyű...lenne de ahogyan hallgatom a népeket nagy a baj
Azon gondolkodom, hogy ha minden meglesz amit elterveztem, jövőre veszek még egy g940-et-hacsak nem tűnik fel valami ffb újdonság.
De komolyan. -
Az ugye alap, hogy a lógitek nem tud joyt csinálni. Ezen kár is vitatkozni :)
A pedált alig lehet belépni, a joynak is kicsi a mozgása. Meg mit tudom én :D -
Én nagyon utáltam :)