Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szorri, most olvastam ezt. Ha még aktuális, felmehetek TS-re (MH59 vagy pumás)
www.pumaszallas.hu
shaken, not stirred
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nagy látótáv, részletes környezeti sérülés, sok földi egység, dinamikus hadjárat, 100 fős multi, plusz még a szép kinézet, egyelőre szerintem egyszerre nem igazán megvalósítható. Sajnos...
www.smart-bus.hu
A HDF 59th VAB szerverre be tudsz jönni?
ArmA óta meg simán lehet az erdőt tarolni tankokkal<#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.01.17. 15:58:38
A Béna.
Bos-ban valóban van, de ott sokkal kevesebb gépet, AI-t tud kezelni alapból a progi, nincsenek vezethető földi cuccok sem, CEM is egyszerűbb, gépek viselkedése is gáz, ott inkább a látványra, hangulatra mentek rá, amihez van egy részletesen kidolgozott légi és földi törésmodell is. Pl Sakkay mutatott egy videót régebben, kényszerleszállt gép épp egy tank elé került, aminek a szárnyát tök látványosan megviselte a tankkal való találkozás. Mondtam is neki, hogy hú, de kár, hogy a régi il-2-ben nem volt ilyen, akkor a 10+ éves il-2 karrierem alatt pontosan nulla alkalommal látthattam volna ugyanezt :)
Ami a blokkosított ütközésmodellt illeti, az azért nem járható út, mert akkor mi van a földi cuccokkal? DCS-ben van a CA, egyszerűen nem lehet az csinálni, hogy hopp, ott egy fasor, akkor tankkal nem mehetünk át köztük, csak ha megkerüljük az egészet. Erdőről nem is beszélve.
Sakkay. Ezekről a fákról te hol olvastál? Tudnál adni valami anyagot, fórum linket vagy dev updatet?
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én rohadtul elvárnám a fa pusztíthatóságot. Mai hardver mellett ennek mennie kellene... Mondom, ezt a Falcon 20 éves motorja is tudja...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Falconban a nagy object-ek részei lehetnek a fák, önállóan nem. Viszont nekik is úgyanúgy hitbox-szal kell bírni és ugyanúgy van HP-ja, mert aminek 3D modellje van és nem talaj, annak kell lennie. Tehát, ha a jövőben a DCS-ben is a meglevő objektum kóddal csinálják, akkor sanszosan megsemmisíthetőnek illene lennie, különben elég vicces lenne. A facsoportok ezután minden jármű számára áthatolhatatlan fedézek jelentenének. Jön egy tank, beáll egy SAM a sérthetetlen fa mögés és csá...? Vicces lenne. :)
Én legalábbis elvárnám azt, hogy szétlőhető legyen. Ez egyáltalán nem túlzó, a Falcon 20 éves rendszere tudja. Ha lehetne abban X,Y térkép kooridinátálént egynél több objektum, akkor akármekkora erdőt lehete csinálni 3D-s fákkal.
Ka-50
BOS video:
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.01.17. 12:55:24
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pumaszallas.hu
BMP-k lövöldöznek valami huzalvezérelt páncélelhárító rakétát,azt nem jelzi, ebbe szaladtam bele én is a multkor:D
Azt hiszem AT-3.
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.01.17. 10:44:26
A Béna.
Ka-50
Mondjuk ezek a képek tuti nem Nevada...talán erre lehet számítani-grafikailag-az után javított' régi térképen?
Régi amúgy.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.01.17. 09:30:48
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Hatalmas!<#alien>#alien> Angol-lépj be a hadseregbe hatalmas buli-toborzó videó! És lesz aki ezért lép be!<#vigyor>#vigyor>
Akinek van kedve/ideje vasárnap 10:00-kor, jó lenne egyet repülni, lehetőleg 2.VH.-s gépekkel, de természetesen más gép is jöhet.
Az ingyenes TF-51D_vel, P-51D_vel, FW190_el és a BF109_el. Van egy WWII AirShow mission_om, ha valaki hostolná, jó lenne.
A saját TeamSpeak szerverünket ajánlatos használni. Mehetünk a Virtual-Aerobatics szerverre is, ezen minden gépet tudunk használni.
Egy csapatépítő repülésre gondoltam, ahol segíthetnénk egymásnak, mit hogyan kell csinálni, stb. Aki még úgy gondolja, hogy nem akar/tud a többjátékos résszel repülni, azok természetesen jöhetnek spectator/nézőként is :-) TS-re is csatizzatok. Kérdéseket itt írjátok meg, biztos tudunk segíteni egymásnak. HUNter
CsapatÉpítő Közös Online Repülés - Vasárnap 10:00-tól

Utoljára szerkesztette: Frenky, 2015.01.16. 14:46:34
Volt alkalmam és leszedtem a legújabb FC3-at (FC3_1.2.14.35734.604-387) és próbálnám telepíteni, de megint ugyan az a problémám.
Kéri, hogy a 1.2.14.35734-es DCS World-öt. Holott persze, hogy az van fent, program szerint. Igaz a CA-om kulcsát megadtam steamben, de az FC-am kulcsát nem.
www.pumaszallas.hu
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja - Csatlakozzatok!
Üdv, HUNter

Nem vagyok hajlandó belemenni ilyen parttalan vitákba veled, mindig kiragadsz valamit amin okoskodhatsz ahelyett, hogy értelmeznéd amit irnak az emberek
Sakkay. Igen folytatódik és ha jól haladok este ki is adom public teszt-re.
De addig még sok a meló.
Üdv.
SnowFox
Arrafelé olyan vegetáció van, hogy egy eső után virágzik a cucc és lesznek ilyen zöldek adott magasság alatt is. Ezt tart néhány hétig, aztán szépen kimúlnak. Soha nem láttál még egy természetfilmet sem ilyen vidékről...?
Mondom, nézzed már meg a Google Earth térkéept évszakoknént. 2000 méter alatt alig van tartósan zöld és 1500 m alatt gyakorlatialg minden barnás.
A lenti fótón látszik, hogy a nagy barnaság és sziklás környezetben ez egy szép zöld folt. Magasság? Mikor esett eső? Stb... Lásd fent, egy kéből extrapoláltál a végtelenbe... A táj viszont fix egy szimben, tehát az ÁTLAGOS állapotot modellezi. Nem sziklás terüelten 2000 méter táján van zöld. Alatta nem nagyon...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.15. 14:10:11
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.01.15. 14:04:10
www.pumaszallas.hu
itt is látszik azért hogy némely hegynek nagyon eltérő a szine és a különböző területek is más más árnyalatuak