Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy hogyan tudsz olyan LOS blokkolást csinálni, ami geometriai számítás nélkül jár...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most fent vagyok a 59th TS3-on.
Fut a nyílt szerverünk, oda tudsz csatlakozni?
www.pumaszallas.hu
shaken, not stirred
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pumaszallas.hu
shaken, not stirred
Mondjuk a fizika a fasorban sincs a DCS hez képest....
A Béna.
Épp a virtual aerobatics szerveren repültem(ök) és kb 10 gép repült egymás mellett. Kb 10 fps-el futott az egész, miközben egy A-10C-vel mögöttük cirkáltam...
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.01.17. 18:10:06
shaken, not stirred
A zoomolható hőkamera meg minden nyugati harci helikopteren alapfelszerelés a kilencvenes évek eleje óta. De nevezhetem FLIR-nek is ha az népszerűbb elnevezés.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szorri, most olvastam ezt. Ha még aktuális, felmehetek TS-re (MH59 vagy pumás)
www.pumaszallas.hu
shaken, not stirred
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nagy látótáv, részletes környezeti sérülés, sok földi egység, dinamikus hadjárat, 100 fős multi, plusz még a szép kinézet, egyelőre szerintem egyszerre nem igazán megvalósítható. Sajnos...
www.smart-bus.hu
A HDF 59th VAB szerverre be tudsz jönni?
ArmA óta meg simán lehet az erdőt tarolni tankokkal<#violent>#violent>
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.01.17. 15:58:38
A Béna.
Bos-ban valóban van, de ott sokkal kevesebb gépet, AI-t tud kezelni alapból a progi, nincsenek vezethető földi cuccok sem, CEM is egyszerűbb, gépek viselkedése is gáz, ott inkább a látványra, hangulatra mentek rá, amihez van egy részletesen kidolgozott légi és földi törésmodell is. Pl Sakkay mutatott egy videót régebben, kényszerleszállt gép épp egy tank elé került, aminek a szárnyát tök látványosan megviselte a tankkal való találkozás. Mondtam is neki, hogy hú, de kár, hogy a régi il-2-ben nem volt ilyen, akkor a 10+ éves il-2 karrierem alatt pontosan nulla alkalommal látthattam volna ugyanezt 😊
Ami a blokkosított ütközésmodellt illeti, az azért nem járható út, mert akkor mi van a földi cuccokkal? DCS-ben van a CA, egyszerűen nem lehet az csinálni, hogy hopp, ott egy fasor, akkor tankkal nem mehetünk át köztük, csak ha megkerüljük az egészet. Erdőről nem is beszélve.
Sakkay. Ezekről a fákról te hol olvastál? Tudnál adni valami anyagot, fórum linket vagy dev updatet?
www.pumaszallas.hu
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Én rohadtul elvárnám a fa pusztíthatóságot. Mai hardver mellett ennek mennie kellene... Mondom, ezt a Falcon 20 éves motorja is tudja...
A Falconban a nagy object-ek részei lehetnek a fák, önállóan nem. Viszont nekik is úgyanúgy hitbox-szal kell bírni és ugyanúgy van HP-ja, mert aminek 3D modellje van és nem talaj, annak kell lennie. Tehát, ha a jövőben a DCS-ben is a meglevő objektum kóddal csinálják, akkor sanszosan megsemmisíthetőnek illene lennie, különben elég vicces lenne. A facsoportok ezután minden jármű számára áthatolhatatlan fedézek jelentenének. Jön egy tank, beáll egy SAM a sérthetetlen fa mögés és csá...? Vicces lenne. 😊
Én legalábbis elvárnám azt, hogy szétlőhető legyen. Ez egyáltalán nem túlzó, a Falcon 20 éves rendszere tudja. Ha lehetne abban X,Y térkép kooridinátálént egynél több objektum, akkor akármekkora erdőt lehete csinálni 3D-s fákkal.
Ka-50
BOS video:
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.01.17. 12:55:24
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
www.pumaszallas.hu
BMP-k lövöldöznek valami huzalvezérelt páncélelhárító rakétát,azt nem jelzi, ebbe szaladtam bele én is a multkor😄
Azt hiszem AT-3.
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2015.01.17. 10:44:26
A Béna.
Ka-50
Mondjuk ezek a képek tuti nem Nevada...talán erre lehet számítani-grafikailag-az után javított' régi térképen?
Régi amúgy.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.01.17. 09:30:48
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!