Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borisz80
ezt hogyan kell single-ben működésre bírni?
mit hová kell tenni?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Seaweed
"Make sex, not war!" ?!? <#nyes>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2015.01.25. 16:28:42
Ma nekem Békét hirdettek <#buck>

Este jön valaki helizni?

PhantomAss
<#eljen>

GOOBY, pls

<#eljen>

Ka-50

A HDF 59th VAB szerver Operation Dinamo V3 javított verzióval újraindítva.

Jelszó a szerver nevében látható lesz, aktív pause van beállítva.
Papa01
Egy nagyon jó vidi szerintem..főleg a kabinbelsős leszállás tetszik nagyon. 😊 ÉS végre nem erőltetik közben azt a nyomorult rock zenét.... (mivel sok bajom nincs, de ha repülős videó alatt hallom meg, a hideg kiráz.. 😄)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Biztonsági okok miatt levettük a jelszót. Nem akartuk elrontani pár idegen beugróval, aki esetleg mindenkit lelőni nagy buli miatt hentelt volna és így meg nem kicsit elrontotta volna mindenki örömét. Sajnos erre volt már példa.

Üdv All.

2 napos tesztelés alatt sok minden kijött amin változtatni kellett a küldetésben.

Bekerült pár nehezítés, pár behívható egység és végre lett hajtva sok-sok finomhangolás. A végeredmény itt van.

http://dcsworld.atw.hu/files/Operation_DinamoV3.miz

Ha hozzáfűznivalótok van, vagy hibát találtok akkor írjatok bátran. Addig is hegesztem a következőt.

Üdv.
SnowFox
Azóta még finomítottam is rajta. Nemsokára letölthetővé teszem a V3-at is. Köszi a dicséretet mindenkinek. Igyekeztem a legtöbbet kihozni a dologból.

Sirpalee: igen az a bandita elég közel volt. :-) Nem sokon múlt és csak véletlenül vettem észre :-)
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.24. 19:23:43
2Pete
Szólóban kipróbáltam, nagyon jó lett! Gratula és köszönet SnowFox!
A 3-as verzió letölthető lesz majd?

Akartalak is keresni, hogy miről maradtál le tegnap!

2Pete
Kár hogy végül nem írtátok ki a jelszót, nézelődni jöttem volna, ha már nem maradt Huey nekem.
Nem lehetne esetleg berakni még párat feladat nélküli "ready-5"-nak? 😊

Jah, izgi volt. 😊 Foleg mikor snowfox szolt, hogy jon utanam egy 29es majd 1 machhal, es sunyuljak vissza a bazisra alacsonyan repulve. 😄 Jo par percen keresztul kerulgettem a raketakat kb 300 lab magasan, mire egy vadaszunk a korzetbe ert.

shaken, not stirred

<#eljen>

Minden helikopter a 3. küldetésétől indul!

(részemről)Ha nagy probléma, akkor nem kell. Ha azonban nem nagy gond neked, akkor megköszönném.

Üdv All.

A tegnapi szerverleállás ellenére a küldetés onnan folytatódik majd, ahol tegnap befejeztük. Sikerült megoldanom, hogy a csapásmérők és a vadászok is kb. ugyanonnan folytathassák a feladatokat ahol tegnap "leadták a szolgálatot"

A helisektől kérdezném. Ők is szeretnék a tegnapi utolsó feladattól folytatni, vagy kezdenék a küldiket elölről?

mindkettő megoldható.

Üdv.
SnowFox
VO101Tom
Orionról filmeztek egy Szuhojt a balti tenger fölött. Tetszik a weathering, jó retkes. DCS-ben is lehetnének ilyen "élethű" skinek, nem csak a display festések <#alien>
https://www.youtube.com/watch?v=IfdR0G5gc_s

www.pumaszallas.hu

Igen fasza volt ez a mai repülés! Végre multiban is van értelme minyót használni. Igaz volt, hogy 2 minyó meg egy huey ment egy küldire, de csak mert egyedül kemény lett volna. Ja a többiről azért nem írok, mert nem értek hozzá, de vagy 20-an voltunk<#vigyor>.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.01.23. 23:46:40

repvez
Valamiben meg kell dögleni hamár más káros szenvedélyem nincs 😊
repvez
igen, az egyikhe z az kell az felel a 3dof fejmozgásért,de mivel az ingyenes annak a beszerzése nem okoz gondott a többi az ami nem olyan egyszerű.

Ha valakinek csak a fejmozgás érzékelés kell annak itt a leirása:
3dof headtrack
macleody
Milyen szoftver? Opentrack?
Borisz80
A mobiltól arcrákot kapsz majd <#idiota>

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

repvez
Szegény ember Ocoulusz riftje 😊
másik módszer

A tesztek megkezdődtek,de még csak a fejmozgásátviteléig sikerült eljutnom , a video streameléséhez még nem igazán tudtam rájönni, hogy hogyan lesz SBS verziós a játék ha növelem a felbontást, illetve a szoftver beszerzés is akadályba ütközött 😛 ( privátba segithet aki tud 😛)
Én is jelentkeznék a küldetésre lehetőség szerint su-27-tel, ha betelt akkor su-25T-vel ma este.
Ne viccelj, mi köszönjük hogy foglalkozol vele és fasza küldiket gyártasz 😊 <#eljen>
Galamb Repült
Köszönöm.

a küldi jöhet.
Igen, tud. Van egy gyakorló küldim amit én is kaptam. Próbáltuk is, 3t az már eléggé határeset, de gondolom ez irreleváns most.
Belenéztem ME-al, én amit látok hogy Static Objects/Cargo/Cargo1 le van rakva, és be van pipálva mint Cargo, innentől a játékban Rádiómenü/F6 al lehet aktiválni. De elküldhetem a küldit hátha valami elkerülte a figyelmem (triggerelés?).
Tisztára mint az országgyűlési választási kampány lenne...ez lesz meg az lesz...szánalmas.
Üdv All.

A minyó tud külső terhet cipelni? Próbálta már valaki?

A pontos válasz fontos lenne.

Üdv.
SnowFox
Borisz80
Hogy ne csak negatív legyek 😉
Amúgy szép ez a Nevada. Tisztára FighterOps feelingje és kinézete van. Csak a domborzat árnyékai legyenek dinamikusak.

Borisz80
Elolvastam. Sok sok ígéret és parasztvakítás. Tudják mit kell mondani, hogy ne lankadjon az átlagfelhasználók lelkesedése a produktumuk iránt. Állítom hogy a felsorolt fejlesztések feléhez se fogtak még hozzá.

Fizetős kampányok? Sose fogok ilyet venni. Ott a küldetésszerkesztő, olyat szerkesztek amiet akarok.
Talán 1x próbálkoztam meg gyári kampánnyal -még FC-s időkben- de miután a levegőben pár perc múlva mindig elromlott a radar, mert szerintük így izgalmasabb... hát jah... köszi... sok esélyed van F-15-ök ellen.

Nevada
Miért pont ezt?
Inkább csinálták volna a Hormuz-t. De mint olvasom gyakorlatilag sehol sincs még.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.01.23. 08:44:53

LeonSilver
Mit-mit?? Hát képeket meg videókat 😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DonZorro
Köszi, ez éppen elég lesz Mester! 😊

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Ez ilyen orosz szindróma...

www.smart-bus.hu

Ez a nyílt alfa teszt érdekelne..az mit is jelent náluk?! Komolyan, azt sem lehet nekik elhinni, amit kérdeznek.

Idáig is tiszteltem a hozzáállásod, de, hogy mindezt józanul... szóhoz sem jutok! 😄

www.smart-bus.hu

Ugyan nincs mit. 2 pálesz lesz. Az egyik Reapernek a másik Wittman részére. Én ugyanis nem iszok. :-)
Érdekes mondat a Q&A -ból:

Not only will this allow better missions/campaigns for our entertainment audience, it also goes a long way to satisfying the needs of our professional clients.

Kíváncsi lennék a "professional clients" arcokra, meg a kérdéseikre, mikor megkérdezik, hogy ez mégis miért tart eddig? <#gonosz1><#hehe>
Dettó így vagyok én is, ezért nem vettem semmit már a BS2 óta...

www.smart-bus.hu

Seaweed
Pomt ez jutot nekem is eszembe...ezek evekig semmit se csinaltak ezen a teren akkor?!
Vicc az egész.

Ha még most járnak pre-alpha szinten és ez az év teszteléssel megy el, akkor éveken keresztül mi a fészkes fenét csináltak...Na ezért nem veszek semmilyen modult meg...(A-10C, FC3, CA bőven elég)
VO101Tom
Engem ez a "pre-alpha" állapot lep meg. Ha az ED-nél is ugyanúgy használják ezeket a fázisokat, mint a nyugati stúdiókban, akkor nem tudom, hogy mennyire lehet ezt komolyan venni... és ezek után bármit amit mond, mennyire lehet komolyan venni...

www.pumaszallas.hu

Köszi a linket
Szintúgy, mindkét nap.

Remélem a pénteki nap kevésbé lesz kaotikus mint a tegnapi. (vagy legalábbis nem lőnek ki a felszállópálya felé gurulva 😄 )

shaken, not stirred

Molnibalage
F-111 a DCS kapcsán soha nem merült fel egyébként?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM