Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, hogy mikor kezdik el leadni azt az iddqd blogon, ami meg van, de nem rövid anyagot hoztam össze. 😉
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.30. 18:51:46
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valakinek ötlete, hogy lehetne
A Lock On és FC1.1 tájáról vannak szép screenshotjai még valakinek esetleg raktáron, amivel be lehet mutatni, hogy mennyire volt kinézetre ütős a LOMAC?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
gsg16: ja, jól mutatna 😊
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.29. 18:32:00

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ide is beteszem, hátha a face-t nem nézed meg.
http://dcsworld.atw.hu/files/peugeot1.JPG
http://dcsworld.atw.hu/files/peugeot2.JPG
PSA 6321671
Előre is köszönöm.
A Béna.
Üdv, HUNter
A küldiben nincs hiba legalábbis nem szerkesztési. a teherautók nem a megadott ponton állnak meg hanem teljesen máshol. Nem értettem , hogy lehet, de átvariáltam az egységeket és az eddigi teherautó sofőröket hadbíróság elé állíttattam parancsmegtagadásért.
Most szedd le és teszteld. Ja és a Sochi_MI8_02 re is kíváncsi lennék.
Link privibe megy.
Üdv.
SnowFox
ha valakinek összejött már ez a headtrack dolog androidos telefonnal,az privátban írja már meg nekem legyen kedves,hogy csinálta,mert én nem tudom megoldani ez alapján a link alapján,ami be lett téve.
köszönöm!
Teszteltem az iránytévesztést is. Nem nálam volt a hiba, legalábbis annyiban, hogy végig irányban tartottam, de megint a víz fölé csúszott. Talán a szél?!<#fejvakaras>#fejvakaras> Ok a golyót nem léptem be,(mondjuk nem is volt nagy kitérése) de 55 km-en ekkora csúszás okozna?Amúgy éppen hogyan, de még így is észrevehető a füst, csak gyakorlatilag jobbra van a végén.
DCS: MiG-15bis - Landing
GOOBY, pls
Jelszó a szerver nevében látható lesz, aktív pause van beállítva.
Nem jár véletlenül erre egy minyó pilóta? ki kellene valamit prószálni....
Ja és OFF
ha valaki tud pest környékén bontott Peugeot 306 1.4 benzineshez (97-es évjárat) generátort jó áron esetleg egy szakit aki nem drágán helyreteszi az enyémet akkor az keressen meg pls...
Megfeküdt a drágaságom...
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.25. 20:20:28