37061

Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Most néztem egy missiont kikapcsolt és 16x anizoval. A10c-ben ülve a reptéren kb. ugyanannyi volt az fps, persze elég csúnyán néz ki a kifutó. Egy repülő SU-27-et nézve F2-vel és F3-mal viszont akár a 30fps-t is elérte a különbség. -
wittman #17762 Sajnos nem elérhető a HDF 59th Server internet problémák miatt. Ha esetleg helyreáll, akkor indítva lesz és látszódni fog a szerverlistában. A jelszó is ki lesz írva magyarul ofkorsz...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.10.31. 12:04:05 -
WOW!
-
Már nyomom! Brutál szép! -
SnowFox79 #17759 Üdv All.
A küldetésben voltak hibák így javítanom kellett. A javítások eredménye az lett, hogy most már OFFLINE módban is elindul a küldetés és fut rendesen.
OPERATION DINAMO V4
2015.10.31.-én 15:00 kor Wittman fellövi a VMH59-es szerverre a missiont. Akinek van kedve csatlakozhat.
Üdv.
SnowFox -
wittman #17758 Ez egy jelentett hiba, memória szivárgásnak hívják. Hotfix 3-ban(múlt héten szombaton jött ki) sajnos még sem rakták bele a javítást, pedig a hírlevélben meg azt írták, hogy javítva lesz a hotfix 3-ban. Ez hiba, amúgy a hotfix 2 mellékterméke lett...
Reméljük javítják...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.10.31. 02:28:41 -
DCS benyalta nálam ma a 8-10 giga ramot, de macleody "ősjátékos" is erre panaszkodott... Elég durva sztem! Meg macleody is! 

-
Kijött az új BMS4, DCS skippelve... -
nézz átt itt az sg a falcon 4 topicban ott megtalálsz mindent hozzá, és a felmerülő kérdéseidre is ott kapsz majd választ -
A BMS 4.33 kvázi ingyenes, installnál kéri, hogy mutatsd meg az ősrégi falcon4.0 exe-t, de az csomó helyről letölthető.
Az sg-n van saját topikja, ott kaphatsz segítséget, ha telepítésben, használatban kérdés lenne (fejlécben a telepítéshez szükséges linkek is ott vannak). Falcon 4.0 - Generation -
gsg16 #17753 a DCS-t nem kell megvenni,csak a modulokat. -
sakkay #17752 Mármint hogy érted, hogy megvenni? -
Honnan lehet megszerezni? -
OFF:
kijött a BMS 4.33. Hangulatos kis trailer.
ON
A DCS-t most akartam megvenni, de asszem egy kicsit csúszni fog. -
zoltang #17749 -
Mig-21-nél UB-32-ből lehet egyenként vagy csak egy pár rakétát inditani? Nekem mindig egy csomót lő ki egyszerre. -
Ez a Halloween sale karcsúra sikerült: :-) -
SnowFox79 #17746 Üdv all.
Íme a javított verzió. Ez is multiban indítva megy csak de legalább rendesen megy.
OPERATION DINAMO V.4
Üdv.
SnowFox
-
Működik rendesen az A-10 C-n az ALQ 131 és a 184? Miben különböznek? -
-
Mivel csak F-15-tel repkedek, nekem a csapásmérés egyelőre kimaradt. Évek óta nem repülök már a Falconnal sem, olyan fakezű és béna lettem, hogy arra szavak nincsenek. -
SnowFox79 #17742 A földi csapatok meg vannak osztva. Aminek a nevében megtalálható a CA jelzés az irányítható.
Mentés nincs és időgyorsítás sincs ezek multiban nem működnek.
Tegnap alakítottam még rajta így ha kevesen játsszák nagyobb hangsúly helyeződik az MI irányította erősítésre. Ma ezt a verziót publikálom. (Sajnos ez is csak multiban megy majd)
A túlerő az valós de ezt a hadihelyzet miatt alkottam ilyenre. Egy reptér invázió elején, körbevéve ellenséges erőkkel. Így lett valósabb a dolog.
Ez 10-12 embernek 10-12 óra alatt teljesíthető ha mindenki teszi a dolgát.
Dinamikus környezet: Ha beülsz vadászba akkor nem mindig ugyanazon irányból, ugyanazon magasságon ugyanazon gépek jönnek. Ez változik mint ahogy az ellenséges légierő eloszlása is.
Csapásmérőként, a kapott célok változnak, nem biztos hogy minden csapásmérő ugyanazokat a feladatokat fogja kapni mint előtte.
A légvédelmi egységek változóak. Más helyeken jelennek meg minden induláskor, ki-be kapcsolgatják az érzékelőiket és némelyik helyet is változtat véletlenszerűen. A hadihelyzet alakulása is befolyással bír a dolgok menetére. Ha túl sok ellenséges egység hal hősi halált akkor a küldetés ellencsapást generál. Ez lehet egy egyszerű páncélososzlop, vagy egy taktikai nehézbombázó osztag a kiindulási reptér ellen. Szintén dinamikusan számolja a küldetés az elvesztett gépeket és az elvesztett földi technikát is. Ennek függvényében ad vagy vesz el földi csapatokat a földi parancsnoktól...
Hosszú a lista a dinamikus dolgokról.
Holnap délután Wittman fellövi az 59-es szerveren a javított/bővített OPERATION DINAMO V4-et. lehet jönni bárkinek és próbára tenni tudását.
Üdv.
SnowFox
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.10.30. 15:03:09 -
A földi csapatokat én irányítom vagy háttérben MI? Tegnap próbáltam mozgatni őket, nem sikerült.
Menteni gondolom nem lehet, tehát addig tart a móka, ameddig fut a játék? Időgyorsítás sincs, mivel multiplayerben megy akkor is, ha csak én tolom.
Mivel egyedül repülök nekem úgy tűnik, hogy így kevesebb gép van fent, mintha valóban emberek repkednének. Felszáll az elején én meg talán egy F-15C és jön egy rakás heli és alsó hangon 4 MiG-29. Elég komoly túlerő, ez van...
Mennyi időra van tervezve a móka? Hány órás futásra lőtted be? Tetszik a dinamikus környezet, csak még nem látom át, hogy ez pontosan mit is jelent számomra meddig és hogyan. -
Tudtok valamit áremelési, vagy inkább ár le nem engedési fenekedésről Eagle Dynamics részről? Múlt heti nagyon langyos Black Shark 2 akciónál csiripelték, hogy mostanában erre lehet számítani, vége a jó világnak.(ami már réges-rég elmúlt az orosz Steam régió tavalyi vaslefüggönyzésével, nincs több 1200 forintos Flaming Cliffs 3
)
Most éppen szintén árat engedményeznek Steamen, és a 20-40%-os kedvezmények nem épp az ellenkezőjét bizonyítják a pletyinek. Márpedig ha a 45 eurós modul árból szokássá válik max 30%-ot engedni, akkor nem lesz annak jó vége.
-
SnowFox79 #17739 a klikkelhetőeket nem kell leállítani, az fc3 gépeket le kell.
Molni majd referálj, hogy tetszik.
Üdv.
SnowFox -
THX! Valamiért nem tudtam letölteni a reg file-t, de manuálisan töröltem és úgy elfogadta újra a serialt. Buktam egy regisztrációt, de bekaphassák... :) -
Nem. Nálam is. A V1.5 repkedésnél volt, hogy 30-40-re zuhant az FPS, ami eddig volt 70-80. -
Csak nekem van olyan érzésem, hogy az első open beta klassz volt, az update-ek után viszont kezdett esni az fps? -
Közben rájöttem, hogy ezt köll csinálni. Elég mozgalmas az eleje, le is szedtek annak és rendje szerint. -
Bal ALT+ '
(Rearming and Refueling Window)
Gépe válogatja, hogy a felfegyverzéshez/tankoláshoz le kell-e állítani vagy nem a masinát (MiG-15, Mi-8-at nem kell, Su-25, Su-27-et igen)
-
Ne, futtatom a v1.5 missiont. Apró gond, hogy fegyverzet nélküli F-15C-be ülök bele és nincs briefing előtt arming. Hogy a rákba rakok fegyverzetet a gépre? -
-
SnowFox79 #17731 Vegytiszta No comment kategória. -
wittman #17730 Feri!
Hát ez még off-nak is rossz, szóval meg se néztem. -
Ezt nekem is eljátszotta tegnap indításkor, nemtom miért. Mondjuk bedobtam még 8GB RAM-ot, lehet ez nem tetszett neki. De a retry-re nyomva megcsinálta. -
gsg16 #17728 off:
vegytiszta művészet!!!
on -
Ez nekem nem működött...
Elvileg ez az. Töltsd le a modulhoz tartozót, nevezt át, .reg kiterjesztésre és futtasd a reg fájlt. Aztán mehet újra az aktíváció.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.29. 17:23:03 -
krisztian005 leírta a #17193 -ban, az nekem működött. Mig-21-nél a "Mig-21" -et kell a végére írni.
(hmm, lehet, hogy ez más probléma, nekem nem a serial volt rossz, egyszerűen nem látta a feltelepített modult)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.10.29. 17:21:08 -
Igen. Van erre valami DCS link, amit a support adott, hogy mi kell csinálni. nálam is ez volt. Egy letölthető fájt kell átnevezni reg-re és futtatni és törli a rossz reg bejegyzést és enged futtatni. Írj a supportnak és megadja a linket. Én képtelen vagyok megtalálni még Google keresővel is.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.10.29. 17:18:49 -
Nem működik a 21-esem. Azt írja ki hogy a serialt aktiváljam, de hiába aktiválom nem fogadja el valamiért. Valaki tapasztalt hasonlót?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.10.29. 17:01:29