Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kamov Ka-50SH változat. Ez volt a típus utolsó változata, FLIR-el és minden széppel meg jóval ellátva. A gép óriási előnye volt, hogy a DCS-ben repülhető változattal szemben már teljesen megfelelő volt az éjszakai alkalmazásra. Nem kellett már világítóbombákat dobálni éjjel, hogy lássa a célokat. Ez egyébként a második éjszaka is alkalmazható változata volt a Ka-50 típusnak. Összesen 15 darab Ka-50-es épült és ezeknek egy részét újra átépítették. Most nem sok kedvem van keresgélni, de ahhoz képest, hogy összesen 15 db Ka-50-es készült, én négyféle különböző fejlettségű műszerfallal láttam felszerelve a típust. A legelső változaton az Abrisz helyett még valami Junoszty tv szerű kezdetlegesebb fedélzeti számítógép volt. Aztán ahogy a belinkelt képen is láthatjuk eléggé komolyan kikupálódott a típus, 3 nagy MFD, éjszakai alkalmazhatóság, stb. A 15 példány közül szerintem valószínűleg nem találnánk kettő teljesen egyformát. Az SH változaton is még dolgozhattak a fotó készítésének idején. Mindenesetre ez a műanyag kábelkötegelővel a HUD oldalára rögzített eszköz nem arra utal, hogy teljesen befejezett lenne a gép. Azt pedig nagyon sajnálom, hogy a Ka-50-esnek ezt a fejlett változatát nem repülhetjük a DCS-ben.

Valószínűleg egy olyat takartak ki, hogy miért arra csak tippelni lehet.

Passz, ebben a témában nem vagyok otthon, csak a kitakart képre kerestem rá.
Seaweed
Viszont archivumokbol lehet elo lehet banyaszni:
http://archive.today/bop.agria.hu
Seaweed
Nekem anno volt ilyen irasom Neuroval az oldalunkon. De sajna ez mar tizeneves tema lassan, igy nekem sehol sincs meg.
repvez
ez melyik verzioja a ka50nek? a sok MFD miatt kérdem
Talán ezt ?

Molnibalage
Ezzel kezdtem, ez már meg van írva, mert a '90-es évekhez tartozik. Már csak a XXI. századról kell írni, ami nem nehezé, mert két jetes katonai HC szimulátor van, a LOMAC-DCS vonal és a Falcon. Minden más arcade vagy fél arcade.

Nem tudom, hogy mikor kezdik el leadni azt az iddqd blogon, ami meg van, de nem rövid anyagot hoztam össze. 😉
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.01.30. 18:51:46

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Köszi , ez igy müködik is,csak van egy kis gondom vele, hogy ha igy állitom be a felbontást akkor a mission betöltése után megjelenő kis ablak aminél a fly gombra kéne kattintani a gombot kitakarja a tálca és nem tudok rákattintani(ha esc-et nyomok akkor eltünik az ablak,de a játék nem indul el) , windows modban sem és ugye olyankor meg az egér kimászik a játéktérből és máshova is tudok kattintani.Arról nem is beszélve hogy ilyenkor nem érzékeli az egeret ugy hogy nézelődni lehesen vele.

Valakinek ötlete, hogy lehetne
krisztian005
A LOMAC széria előtt még volt a Flanker sorozat aminek az első verziója 1995 ben jelent, meg azt is az Eagle Dynamics csinálta, a Lock On ennek a továbbfejlesztése volt, a történetet talán itt kéne kezdeni, de összefoglalóra nem válalkozok mert annyira én sem ismerem.

Molnibalage
A LOMAC széria történetét össze tudja foglalni valaki röviden az KA-50/DCS-10 és DCS World megjelenéséig? A szimulátor történetes sorozathoz lenne erre szükségem. Egyrészt nem merültem el a sorozatban annyira sosem, ezen felül egy másik nézőpont sem rossz. Természetesen a szerző felntütetésével venném át a kapott anyagot.

A Lock On és FC1.1 tájáról vannak szép screenshotjai még valakinek esetleg raktáron, amivel be lehet mutatni, hogy mennyire volt kinézetre ütős a LOMAC?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Akkor ezt kapd ki. 😊

macleody
users/.../saved games/dcs/config/options.lua fájlban a graphics résznél van a felbontás. Ha átírod működnie kell, de ha a játékban belépsz a konfigba, lehet, hogy visszaállítja magát.

gsg16: ja, jól mutatna 😊
ha ED-éknek lenne egy kis humor érzékük,akkor ez a következő BS2 frissítésben benne lenne!esetleg egy hawai fűszoknyás táncoló bábu!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

repvez
hogy lehet a játékot egyedi felbontásra és aspet ratio-ra beállitani? 840*1050 8:9-es és 960*1080 8:9 felbontás és képarány kéne
Elvisz Prézli.Ki gondolta volna...

Ka-50

macleody
Sokkal egyszerűbb oka van 😊

Az egy iPHONE tartó az iPHONE-n GPS program fut. <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.29. 18:32:00
repvez
Sztem a pilóta szeretője képét és , hogy az asszony meg ne tudja 😛
DonZorro
Lehet volt már de nekem új még. Miket takargatnak ezek a fránya oroszok a KA50-HUD mellett??? :$

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

<#taps> Ku.va jó!

Molnibalage

Wittmannak hiába teszed be a facebookra, mert nekem az nincs...
Wittman.

Ide is beteszem, hátha a face-t nem nézed meg.

http://dcsworld.atw.hu/files/peugeot1.JPG

http://dcsworld.atw.hu/files/peugeot2.JPG

PSA 6321671

Előre is köszönöm.
Üdv. Már meg van. Így azért jobban megáll a madár. Soha nem találtam volna meg 😊 Mi lehet a multival?
Deploy chute néven keresd.

A Béna.

Szia. Próbáltam a multit de nekem úgy akad, hogy egyszerűen használhatatlan. Percekre beáll
Szia! Akkor egyszer repülhetnénk WWII_es gépekkel, a P-51D_vel vagy TF-51_el tudok jönni :-)

Üdv, HUNter

<#alien>

Köszi. Nem szoktam csöves gépeket " repülni", csak nekem szárnyas tégla a su25.
Hi! Nekem a P :-)

Sziasztok. Láma kérdésem van. A su25t-ben melyik gombbal nyitom az ernyőt? Nem találom a controlsban. Köszi
5m/s szél van 10 méteren.

A küldiben nincs hiba legalábbis nem szerkesztési. a teherautók nem a megadott ponton állnak meg hanem teljesen máshol. Nem értettem , hogy lehet, de átvariáltam az egységeket és az eddigi teherautó sofőröket hadbíróság elé állíttattam parancsmegtagadásért.

Most szedd le és teszteld. Ja és a Sochi_MI8_02 re is kíváncsi lennék.

Link privibe megy.

Üdv.
SnowFox
nem csak egy olyan tornyon melóztam ahol lebontottam mindent az antennákat is. így nem volt térerő valamiért :-)
üdv!
ha valakinek összejött már ez a headtrack dolog androidos telefonnal,az privátban írja már meg nekem legyen kedves,hogy csinálta,mert én nem tudom megoldani ez alapján a link alapján,ami be lett téve.
köszönöm!

Faxt, balra!<#zavart1>

Snow nem jó a teszt heli küldi! A füst már ok(a szín is), meg látom, hogy a teherautók máshol állnak meg kicsit, de ugyanúgy nem száll ki belőle a gyalogság.
Teszteltem az iránytévesztést is. Nem nálam volt a hiba, legalábbis annyiban, hogy végig irányban tartottam, de megint a víz fölé csúszott. Talán a szél?!<#fejvakaras> Ok a golyót nem léptem be,(mondjuk nem is volt nagy kitérése) de 55 km-en ekkora csúszás okozna?Amúgy éppen hogyan, de még így is észrevehető a füst, csak gyakorlatilag jobbra van a végén.

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

DCS: MiG-15bis - Landing
<#alien>Imádom ezeket a gyagyásokat! Na nem a robot miatt konkrétan, hanem mert tiszta gyagyák tudnak lenni!

Cancri55
Hívtalak mobilon, de ki vagy kapcsolva...vagy az ED kommandósai elvittek málenykíj robotra, mert jobb missiont csináltál, mint az új Su-27 kombájn...
Molnibalage
Amen.

A 9-es és a 43-as fotókon meg anyahajó egészségügyi személyzetéről készült képeket látjuk ugyebár, melyek teljesen rendben vannak! <#taps>
PhantomAss
A HDF 59th VAB szerver Operation Dinamo V3 javított verzióval újraindítva. Bárki jöhet szabadon.

Jelszó a szerver nevében látható lesz, aktív pause van beállítva.
mélységesen szégyellem... De ettől még kell egy másik :-)
szégyelld magad,hogy nem tudod megjavítani!!!!

Vagyok egy fél órára!

:-) kukába vele

Nem jár véletlenül erre egy minyó pilóta? ki kellene valamit prószálni....

Ja és OFF

ha valaki tud pest környékén bontott Peugeot 306 1.4 benzineshez (97-es évjárat) generátort jó áron esetleg egy szakit aki nem drágán helyreteszi az enyémet akkor az keressen meg pls...

Megfeküdt a drágaságom...
Utoljára szerkesztette: SnowFox79, 2015.01.25. 20:20:28