Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nemrég volt erről szó. A DCS modulok bármelyikéhez képest a WT egy arcade szintű izé.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 13:26:51

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hülyeségre hülyeséggel válaszolva, tessék, kapsz értetlenkedő niggát:

Nagyon megy neked ez a vitatkozás meg érvelés dolog, öcsém. <#eljen>

Már megjelent, a Sabre és a Mig-15 is. Más kérdés hogy nem tudom minek venné meg bárki is, War Thunderben tök ingyen ki lehet húzni mindkét gépet, és remek légiharcokat folytatni velük. Az a plusz, ami miatt az ember a DCS-t választaná (plusz kidolgozottság) ezeknél a gépeknél nincs meg úgy mint a modern gépeknél. Elvégre alig van bennük elektronikus berendezés, a legbonyolultabb berendezés bennük a Sabre giroszkópos célkeresztje. 😄

repvez
mivel a graikus engine mindennek az alapja ezért igen ingyen lesz a frissités ezért lesz DCS:world 2.0 az alap ingyen lesz és a modulok amiket megvettél is ingyen frissülnek az új verzióra. DE még senki nem tudja mikor lesz az, mert kora 2015re jósolták,de mégcsak prealfa verzióban van ,pedig már majdnem 2 éve igérgetik.
hrundibaksi
Durva! Az is ingyenes lesz,ment a DCS World?
repvez
Az uj Grafikus motor megnevezése DCS alá, ami elvileg szebb és jobb lesz a mostaninál. (Eagle Dinamics Grafic Engine)
hrundibaksi
Igen jó lenne,nem tudom a kis MiG-15 mikor jelenik meg
hrundibaksi
Mi az az EDGE?
repvez
Remélem ezeket a távolról méteres fénylabdának tünő fényekkel kezdenek valamit , nagyon kiábránditóan néz ki igy a szárnyvég és kifutópálya fénye az összképhez képest.
hrundibaksi
<#eljen>
Molnibalage
Pont erről beszélek. Ez csak az oldalán ennyir koszosz, nem egyenletesen és mindenhol... Nézd meg a hajtómű gondolát... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hrundibaksi

Brutál!!!!
hrundibaksi

<#eplus2>

Üdv!

Beleznay Zsolt
Molnibalage
A sztorival is rossz a skin...

A gépen azért koszos, mert valamennyi olajos anyag mindig távozik a gépből. Az a géphez tapad filmrétegként, és abba ragad bele a szennyeződés. Persze a folyadék legjobban a panelvonalaknál marad meg a felületi feszültség miatt.

Egy a DM (Boneyard)-on állomásozó gépben 0 gramm olajos folyadék van tudtommal, ezen felül nem szivárogna semmi, mert nem üzemel, ezért nem is koszolódik így...

Néhány kép, de nem találsz olyan gépet, ami ilyen. B-47-ről is van kép, azok is ragyognak.

Elég régen ott állnak ahhoz képest tiszták.

Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 11:08:38

Molnibalage
Az A-10A mitől lenne koszosabb, mint egy A-10C? Temérdek hidegháborús A-10 kép van, még az ODS idejéről is, amikor nem volt prioritás a takarítás... Akkor sem voltak ennyire koszosak...

Hecker007
Tudom, ez egy fiktív festés. Itt le is írja a készítő a storyt amit kitalált köré.

hrundibaksi
Egyetértek,ez egy jó A-10A-n még elmegy de az A-10C nem ennyire retkes
Molnibalage
Szeritnem ez nem szép skin, teljesen természetellenes. A koszolódás nem ennyire markáns a panelvonalaknál a valóságban és nem ennyire egyenletes.

hrundibaksi
Klasz, weathered A-10C,sajnos nincs rá lóvém
Hecker007
Imádom ezt a gépet 😄 Ezzel a textúrával meg szerintem még jobban néz ki:

hrundibaksi
Szevasztok! Nemtom mi az az EDGE, de ez a FC3/DCS A-10A
Aha. Hát megnézem én azt a nyugati fejlesztőcsapatot, aki egy nagy nyugati kiadónak dolgozva nem szállítja le időre a karácsonyi dömpingre szánt és tervezett játékot. Ott ha ilyet egy fejlesztő cég megenged magának, többet nem kötnek vele szerződést.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.02. 10:25:23

Tudnak a problémáról, de hát a Pre-Alpha EDGE elviszi a a munkaórát...ami már idén sem fog kijönni publikusan, max open-alfa néven...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.02. 10:10:40
Sima A-10C modell, semmi köze az EDGE -hez...
Molnibalage
Ez új 3D modell vagy csak ennyire jó az EDGE?

hrundibaksi
Hecker007
A határidőt azt tartják, 2 hét múlva jön <#eplus2> csak azt nem tudod hogy mihez képest 2 hét <#idiota> Egyébként sajnos nem csak az orosz fejlesztőkre jellemző ez a munkamorál <#lookaround>

a játékban az options-ben a monitors-nál a legördülőből kiválasztod: Stereo
Ezek orosz fejlesztők, akik teljesen szavahihetetlenek, ha határidőkről van szó(vagy akármi másról). Ne számíts tőlük semmire, és akkor ha valamit mégis kiadnak, akkor majd kellemesen meglepődhetsz-

Seaweed
Belathato idon belul nemm valoszinu! Mint kiderult edge-el es nevada terkeppel se tartanak szinte sehol. Mintha az elmult ket evben semmit se csinaltak volna. Vegulis igy nezopont kerdese...3-5 even belul elkepzelheto....de ki tudja?!
Egy kérdés uraim: ha lekészül az l-39-essel együtt az a lehetőség hogy 2 ember repülheti a gépet egy időben akkor várható-e hogy kiadják a mostani vadászok kiképző verzióit? Például F-15D, Szu-27UB, MiG-29UB? Vagy akár csak valami értelmes harci gépet ahol használható is (pl F-15E, Szu-30)?
Papa01
Értem én, de a irányított rakéták nélkül szerintem jelentősen csökken a Szu-25 harcértéke. 😊) Szóval nem értem, miért nem fontos nekik. (Jó tudom, naiv vagyok. 😄)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

tetszik,amikor emberek,ilyen gyermeki naivitással szemlélik a világot! <#awink> még hogy kijavították...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Papa01
Ma elindítottam a DCS-ét, láttam, hogy frissülni akar.. hagytam neki. Gondoltam, hátha már kijavították a Célpont rögzítés után szarul működő lézert a Szu-25A-ban.. hát nem... 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

repvez
na ez még akár jó is lehetne csak kérdés, hogy aktiválom ezt a lua fájlt , hogy a megadott értékekket használja
Sajna nincs tapasztalatom abban, hogy a VR-hez hol, milyen beállítások kellenek. Annyit találtam, hogy a monitorsetup mappában van egy stereo.lua, ami félképernyőre a két szemnek külön-külön rendereli a képet. 3D-s TV-n szemüveggel szerintem működne.
Csak az a baj, hogy ez régen volt...jöhetnél már megint "dolgozni".
<#alien>

Cancri55
Neked meg rossz a májad, tudom, hogy meg kell halni valamiben, de ni igyál ennyit <#ejnye1>.

rossz topic-ba írtad.

repvez
Az occulos rifthez hasonlo ugymond házi megoldást probálnék a google cardboard segitségével Telefonnal. ehhez ugye mindegyik szemnek külön kell kijelezni igy a FHD képernyő egy szemre jutó felbontása a 960x1080. A monitoromé meg 840x1050 és tesztelném, hogy melyik a jobb megoldás. ehhez még probálnám beállitani a tridef3d nevü progit,de egyenlöre nem jön össze mindig kifagy.
Szia!

Miért írtál 2 felbontást? Mi a végső cél?
Esetleg pl A10C mfd képét szeretnéd exportálni? Akkor még pár plusz dolog kelleni fog...
Az options.lua-n kívül még ezt érdemes megnézni:
Ha a játékban az options-ben a monitors -nál "1 screen" szerepel, akkor a ....\DCS World\Config\MonitorSetup\1Camera.lua file-t nézd meg. Itt a width=screen.width; azt jelenti, hogy az aktuális felbontás szélessége lesz a szimulátorban renderelt kép szélessége. Ugyanígy a magasság és a képarány.
Tehát vagy a játék indítása előtt átállítod a windows-ban a felbontást a kívántra, vagy beírod ide a konkrét értékeket.

Remélem érthetően fogalmaztam és sikerül működésre bírni. 😉
Ja ja. Még az sem lenne egy utolsó, ha utólag belenyomnák a dcs kamovba..na ez az ami tuti nem lesz<#nevetes1>

ha én ülök az adott földi légvédelmi eszközben,akkor 100%-ban csak a szerencsén múlik a kolléga túlélése...<#violent> volt olyan,hogy gyakorlatilag a gép alá gurultam,és onnan lőttem.tényleg nagyon kellene bele az a besugárzás jelző.

Éppen ezt olvasgattam, kb. a védelmi rész leírás fele nincsen a jelenlegi ka-50-ben lemodellezve, és\vagy eleve nincs is az adott létező modellben<#alien>

Na igen. A fák hiánya, és egy radar besugárzás jelző nagyon kellene. Igazából az utóbbi nélkül, egy használhatatlan eszköz. Meggyőződésem , hogy a későbbi ka-50-ben van. Így jelen állás szerint, akármilyen faxa vagy, a túlélés 60% nem rajtad, hanem a szerencsén múlik.

Köszönjük a leírásod.Legalábbis részemről nagyon hasznos volt.Sajnos egyre jobban hanyagolják ezt a típust a szimulátoron belül,már a modkészítők sem foglalkoznak vele,pedig megérne pár misét hogy kicsit feldobják.

Ka-50