Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A repszim azaz ezek a rep harci szimek lássuk be nem valók mindenkinek,ahogy az életben sem lehetett mindenkiből vadászpilóta,vagy bombázó,mert kellettek hozzá megfelelő tulajdonságok,úgy itt se ,bárhogy is vágyakozik rá sok ember. Mert van aki gyakorolhat napestig akkor se talál el egy parlamentet se ha az az orra előtt van. Volt ilyen srác annó a ricsiben ,de ettől még lelkes volt,és szerettük ,viszont ő is tisztán látta mi a helyzet😊
Szóval ez egy ilyen szerintem,nem kell velük foglalkozni. Engem nem is igazán ezek bosszantottak soha hanem,hogy futkározik adminokhoz a sok gyenge lelkű,mert maga nem tud kiállni a vélt vagy valós igaza mellett. Na ez a beteg dolog szerintem😊
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.02.03. 09:29:05
Pedig nem az, hanem egy árkád repülős játék, csak ők azt hiszik hogy szim.
Igazad van hogy egy idő után kiismerhető a legbonyolultabb játék (pl DCS) is, de ezzel nincs semmi gond. Meg azzal sem hogy ha valaki élvezi a WT-t. Mi sem megyünk a WT fórumba hogy milyen gagyi, ha valaki szereti akkor játsszon vele, ennyi.
Csak ne keverje össze azokkal a játékokkal amiket eleve szimulátornak fejlesztettek.
GOOBY, pls
Szóval nem vagyunk egyformák,nincs is evvel semmi baj,csak ha már vetted a fáradságot ,hogy véleményezz engem akkor gondoltam lásd az érem másik oldalát is.
Mindamellett ezek a szim meg nem szim viták teljesen értelmetlenek ,most,hogy nem foglalkozom behatóbban a "repkedéssel" kicsit tisztábban látom ezt szerintem.
Játékokról beszélünk, mindenkinek habitusától függ mi jön be,de azért lássuk be ,hogy sok év szimulátorozás után max egy két hét amig megszokja az ember egy egy bonyolultabb gép kezelését és utána az is rutinszerűvé válik ,észre sem veszi mit miért csinál, automatikus minden mozdulat,ergo hót mindegy,hogy DCS vagy wartündér mert a végeredmény ugyan az lesz le kell lőni az ellent.
Olyan ez mint amikor megkapod a jogsit ,és az első időkben micsoda nagy dolog autót vezetni,de 30 év után pont mindegy mibe ül bele az ember mert már semmi sem nyújt újdonságot,lehet az felszerelve bármely technikával.
Különben jellemzően azok vergődnek ezekkel az összehasonlításokkal akik valamely oknál fogva vakegerek ezekben a harci szimekben,és győzködik magukat azaz megmagyarázzák önmaguknak (és persze másoknak is) ,hogy mit miért csinálnak azaz mit használnak és mit nem.
Mert azért ugye jellemzően ezek a játékok inkább a légiharcot hivatottak szimulálni ,vagyis én mindig is ezt helyeztem előtérbe,mert mint fentebb leírtam maga a gép kezelése az rutin egy idő után,bár a harc is azzá lesz ,ezt te is ugyan így tudod,ritka az amikor már meglepődsz dolgokon.Ha mindent jól csinálsz ,szinte lelőhetetlen vagy (legalábbis a prop os gépek tekintetében) .Ehhez kel az évek meg a rutin.
Úgy ,hogy had mondja x-y ,hogy szerinte ez vagy az a jobb ,,a lényeg ,hogy neked mi az ami tetszik,rá kell hagyni mindenkire oszt béke van.
Nem kell pálcát törni ,,mondja az "okosságát",rá kell bólintani,ő megnyugszik ,neked meg mindegy ,és van bodottág😊
Különben mindegy is az alapvetésn ez nem változtat.
Neked ebből az jött le, hogy én csak vakaróztam amíg te odamentél, helyretettél mindenkit, és elintézted egymagad, akkor mondd már el, Fürtös miért azokat az engedményeket kapta, amiket én beszéltem meg velük. és miért nem azokat, amiket te akartál elérni? Biztos jó oka van ennek is, csak nekem nincs fogalmam róla 😊
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.02. 23:01:04
Csak a tények miatt na. Fürti dolgát pont nem intézte el senki sem addig ,mindannyian csak vakaróztatok,de a lényeg felett könnyedén átsiklot mindenki. Mégpedig azon az apró momentumon,hogy igaztalan volt a vád vele kapcsolatban.
És már csak a végén mondtam,hogy ha lúd akkor had legyen kövér, viszont az én kitiltásom az meg pláne nem volt fair.
No mind1 csak azért írtam,hogy ne terjessz már minden félét testvírem, 😊
Amúgy olvasom a fórumot csak nincs mit mondanom lévén nem repkedek,bár szvsz ezzel kb a topiklakók 90% a így van😊
Ha játszanék aktív lennék .
Érdekes vagy sem számodra😊
Na csak ezért regeltem a francba bele😊
Természetesen használnánk, de így tökéletesen szar...
S-25L szinte mindig van rajtunk, a H-25ML-nek csökkentették a maximális indítási távolságát 7km-re, így előnye az S-25L-el szemben, hogy gyorsabb rakéta.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 20:31:05
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
hmmm sokat használta 😊
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ka-50
www.smart-bus.hu
....parasztszínvonal a ti "vitakultúrátok"....
www.pumaszallas.hu
@PhantomAss: A RoF topikban mikor? 😊 (#13019)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Érdekes egyébként, hogy tényleg sokkal több a WT-s arc a fórumokon, de nem csak itt, hanem az angol fórumokon is. És ott is ugyanez a faszság meg, hogy "nem is olyan szar az, nem is annyira más, próbáld ki, érdemes". Az sem lehet mondani, hogy a WT hibája lenne, ha úgy promózzák azt a szart, ahogy, a mai világban mindig találni olyan pocokhülyéket, akik azt is elhiszik, hogy a citromlé csak aromából készül, a bútorápoló meg valódi citromból. <#alien>#alien> Egy ideig még vicces is lehetne, csak aztán beesnek olyanok, mint decemberben az a gyökér, és áll a bál napokig <#falbav>#falbav>
www.pumaszallas.hu
"az a plusz, ami miatt az ember a DCS-t választaná (plusz kidolgozottság) ezeknél a gépeknél (sabre, mig15) nincs meg úgy mint a modern gépeknél. Elvégre alig van bennük elektronikus berendezés, a legbonyolultabb berendezés bennük a Sabre giroszkópos célkeresztje"
Elektronika valóban nincs bennük, de nem ettől szimulátor hogy milyen bonyolult berendezések vannak benne. Akkor ezek szerint egy ww1-es repülőgép már nem lehet szimulátor, egy f15 meg az, bármelyik játékban is van?
A DCS attól szim (a ww2-es gépeket összehasonlítva), hogy a repülési modell és a fedélzeti rendszerek modellezése/működése nagyon közel áll a valósághoz, míg a WT egy árkád játék ehhez képest nulla kidolgozottsággal.
Biztosan remek légicsatákat lehet vívni benne, de nem szimulátor.
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu

Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 15:41:17
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezt magyaráztam nekik. De úgy látszik hogy itt olvasásra, szövegértelmezésre képtelen gyári munkásokkal meg földművesekkel van tele a topik, hát olyanokkal nem is kívánok beszélgetésbe keveredni.
Szóval ezért neház már tolerálni ha minen héten jön valaki hogy a wt milyen jó szim-
Légyszi ne keltsd a feszültséget ilyesmivel!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.02. 15:34:10
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 15:30:27
(DCS, il2, ROF).
Általában friss regek...és általában arról megy a téma hogy a WT milyen király szim.
GOOBY, pls
Én azt hittem csak viccelsz, de a helyedben ezek után nem fölényeskednék, főleg ha Caterpillar a beírásodnak tökéletesen megfelelő színvonalon kezelte azt a hozzászólást. <#eljen>#eljen>
www.pumaszallas.hu
Azt nem tudja valaki, hogy a occulust támogatást ami az optionsban szerepel azt ha bepipálom akkor hogy lehet előcsalni az eszköz nélkül?
Egyszerűen nem érzem, hogy egy ilyen gifnél több energiát érdemes lenne belefeccölni, olyan vitákba, amik már számtalanszor meg lettek beszélve, ráadásul direkt flémkeltő baromságok...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2015.02.02. 13:26:51