Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a mig-21-ben gondolkozom, annak ellenére, hogy nem vagyok annyira oda a gépért, ez az egyetlen normális, szuperszónikus gép, ahol mindent nyomkodni lehet... (na majd az F-18 <#worship>#worship> ) F-15-öt élvezet repülni, nagyon jó kis gép, de nagyon hiányzik a gombok nyomogatása. Szeretem nyomkodni a gombokat, mondtam már? <#idiota>#idiota>
Tud valaki valami jó kis összefoglaló videó sorozatot? (a hivatalos tutorialokba még nem kezdtem bele, amellé, azutánra kéne valami, főleg tippek, trükkök terén)
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.06. 18:19:42
shaken, not stirred
"sima ügy"listának.
mehetne így egy egész ország ellen <#violent>#violent>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nah ha így fel lehetne szerelni a hogokat, akkor nem baszakodna velünk senki sem. <#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.06. 15:57:32
shaken, not stirred
Filter-t magasabbra állítva az apró tüskéket ki tudod szűrni, de az kissé lomhábbá is teszi a pedált.
www.pumaszallas.hu
Míg nem volt meg nem igazán kedveltem a típust, de mióta megvettem nagyon megszerettem, igaz eddig nem sok mindent sikerült vele levadásznom, multiban eddig 1 F15-öt sikerült, azt is csak azért mert lassan reagált a kolléga <#vigyor>#vigyor>
Szóval hamarosan elkezdem bombázni kérdésekkel azon kollégákat, akik bírják a típust!
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként miért akarod így kipróbálni? Szerintem a DCS World-öt azért ismered annyira, hogy néhány youtube oktató videóból eldöntsd, hogy ez a modul tetszik vagy sem. Az A10 repülési élménye is ugyanolyan mint a többinél, a fedélzeti rendszerek azok, amik teljesen mások, de azt youtube-on is látni, hogy mit tudnak, sőt, ott látod is, hogy hogyan kell használni 😊 Beletanulni az A10-be nem egy hét, nem hiszem, hogy pár napos tesztrepülésekkel nagyon messzire jutnál (és ezt nehogy magadra vedd, egyszerűen qrvasok az anyag amit meg kell tanulni hozzá).
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
- Milyen windowsod van? 32 vagy 64 bites? 32-esnél írják még ezt a problémát, bár nemtom miylen 32 bites rendszer bírná normálisan futtatni a dcs-t egyébként...
- Steames vagy nem steames változat a DCS World? H az egyik lefagy, próbáld ki a másikat (amíg ingyenessel próbálkozol addig tökmindegy melyiket teszed fel. A beta modulokhoz viszont sima DCSW kell, steam alá azok nem jók).
- A telepítés helye és a felhasználói jogosultságok nem kavarnak be? C-n a program files eléggé védett mappa, illetve az dcs exe-ken jobb klikk, és "futtatás rendszergazdaként" esetleg segíthet.
- Amit korábban írtam, a DCS mappa törlése a mentett játékokból az ugye megvolt? (Reinstall azt nem szedi le!)
- A fórumon írtak egy érdekeset is (2014-es bejegyzés), hogy a srác nem csinált semmit, csak amikor ezt az üzenetet kapta, akkor klikkelt az OK-ra, majd ugyanazon a képernyőn belépett a mission editorba (nem a főmenüből), majd visszalépett és jó lett (Mission editorban nem kellett csinálni vagy megnyitni semmit). Ez megoldotta neki.
- Másik bejegyzés, ami eléggé specifikus, hogy az Open Broadcast Software-el akarta felvenni, annak valami baja volt és lefagyott amikor a dcs-t indjtotta. DCS-ben ugynezt a hibát okozta (can not open debriefing file).
- most az egyik legutolsó poszt az, hogy az MS Visual C++ -t kell újratelepíteni (telepítés előtt le kell szedni a régit, letölteni a legfisebbet innen http://support.microsoft.com/kb/2019667, majd a DCS repairt futtatni. Ezt korábban is olvastam, bár ebben az esetben írta a srác később, hogy neki nem oldotta meg. Kiderült, hogy egy Medevac/SAR script (by RagnarDa) okozta a fagyást nála, azt letörölte és jó lett. Teljesen új játéknál ez gondolom nem lehet ok, de azt látod, hogy mennyi féle szarság okozhatja... :/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.02.06. 14:57:37
www.pumaszallas.hu
Már a régi FC óta így igazán megcsinálhatnák.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Op rendszer Win7/64bit
Monitor LG HD '24 1920x1080
Proci: AMD(FX) 6300 6core processor 3.50GHZ
Kártya: Radeon R9 200 4GB
RAM: 8GB Corsair
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Hrundibaksi-szép ez a repcsi!
Ka-50
Peti mutatta.
Azért ez így is nagy segítség, köszi :-)