Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egy rövid kört futottam eddig, várok innen legalább egy visszajelzést, hogy valakinek már sikerült.

<#worship>

www.smart-bus.hu

Nagyon szépen köszönjük hogy vetted a fáradságot és leírtad <#eljen>
Szia Sakkay!
Sikerült? Nekem Saitek X52 van és én nem tudtam rátenni a hotason lévő egérre pöcökre, az egeret!
a beállítosokban látszódik a hotas egér, ha mozgatom akkor lehet látni, hogy él az a pöcök, viszont ha a átékban akarom beállítani akkor semmi reakció. Te mire jutottál?

hrundibaksi
Azt írták,hogy most Februárban jelenik meg,de mikor? <#guluszem1>
Papa01
Köszönjük a segítséged! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nagyon köszi! Végre valami hír a heli frontról.

Hecker007
<#eljen> Köszönet az összefoglalóért!

Egy kis összefoglaló az elhangzottakról: bemutatták a kabint, minden részletre kiterjedően. Ha valakit nagyon érdekel, akkor leírhatom,majd hogy mi hol van,de a manualban majd úgyis minden benne lesz. Ezután jött egy földi áramforrásról ("zemnovo elektropitanyje, aerodrom pitanyje"😉 elvégzett indítás. Az indítási folyamat érdekes volt, részben mivel a földi áramforrás rácsatlakoztatása után az indítás szempontjából kicsit érdektelen fogyasztók AZSZ-eit kapcsolta fel először( pl. NSZ-23 gépágyúk),a jobb oldali AZSZ panelen. Másrészt persze azért mert most láttam először ilyen videót e erről a modulról.Utána felkapcsolta az üza pumpát és minden AZSZ-t ami van a bal oldali AZSZ panelen, és az indításhoz szükséges. Utána a gázkaron felhajtott egy kis takarót, az alatt van a hajtómű indító gomb.
A gombot az elmondása szerint 2 másodpercig kell nyomva tartani, majd amikor eléri a hajtómű a 600-as fordulatot akkor az ülés mellett kissé eldugva megtalálható "sztop kran" (hajtómű leállító csap) nyitott állásba rakásával üzemanyagot adni neki. Ekkor szépe felpörög a hajtómű és elkezd járni alapjárati fordulaton. Utána végigpróbálgatták a fékszárnyakat, aztán kigurulás, fékteszt, majd hajtóműteszt, felszállás. A felszállás kissé meredeknek tűnt, de nem estek le belőle, viszont az egyikük beszólt a joystickra.
Az interjú Alekszandr Podvojszkijjal ( a Belsimtek vezére és aktív Mi-8-as pilóta) és Alekszandr Csicsilanovval készült, ő a MiG-15 vezető fejlesztője a Belsimtektől. Rajtuk kívül még jelen volt Andrej Csizs az Eagle Dynamics-től.
A lényeg a 46 percben elhangzott az első kérdés egy usertől:
1.A Belsimtek milyen típusú helikopterek fejlesztésén dolgozik és ezeket mikorra adja ki?
PilotMi-8 válaszolt: Jelenleg az AH-1W harci helikopteren dolgozik a csapat, utána pedig a Mi-24P harci helikoptert szeretnék kiadni. A kérdés második felére, vagyis, hogy mikor arra, konkrét választ nem adott. Elkezdett arról beszélni, hogy a jelenleg már megjelent termékeiket is még próbálják tovább csiszolgatni ahol csak kell és,hogy ők minden programjukat úgy kívánják csak kiadni a felhasználóknak, hogy az legalább 90%-os elkészültségi fokon legyen,de konkrét időpont nem hangzott el,az új modulok megjelenésével kapcsolatban.
2.Nem rosszabb gázhővel és gyengébb képességekkel kerülnek e modellezésre a hajtóművek, mint amilyenek valójában?
Alekszandr Csicsilanov válaszot: próbáljuk az elérhető adatok szerint, a legvalósághűbb módon modellezni a hajtóműveket és az üzemeltetésüket.
3.Beszéljetek egy kicsit a katonai és a civil repülő pályafutásotokról
Itt ért egy meglepetés, mert kiderült, hogy Alekszandr Cscsilanov is katonai pilóta volt. L-39-esen kezdett, majd MiG-23M, aztán MLD később pedig MiG-31-es pilóta lett. Tehát a "Foxhound" név nem véletlen 😄
Podvojszkij elmondta, hogy az akadémia után a Mi-8-as különböző változatain repült a seregnél( most már civilként repül velük) majd arról kezdett beszélni, hogy lévén mindketten a légierőből érkezett pilóták,ezért nagyon fontosnak tartják, hogy a felhasználóknak a lehető legjobban kidolgozott gépeket adják. Azért,hogy azok valamennyit átélhessenek azokból az élményekből,köztük a gép vezetését és kiszolgálását, amelyek őket érték helikopter és vadászpilóta pályafutásuk során, úgy,hogy közben garantáltan nem halnak bele.
Ezután Andrej Csizsnek, az Eagle Dynamics project menedzserének tettek fel kérdéseket:
1Várható e változás a légiirányítási rendszerben?
Csizs szerint változások lesznek benne, de sajnos nem értettem meg, hogy pontosan milyenek.
2. Várható e az ejtőernyős légideszant dobás modellezése?
Erre sajnos nem adott konkrét választ.
3. Várható e koreai hadszíntér a közeljövőben, dolgozik e ezen a csapat?
Nem, nem várható a közeli jövőben Korea.Jelenleg nem dolgozik rajta a csapat,mert javítani kell a jelenlegi gameplay minőségén és egyéb projectek is zaljlanak (DCS 2.0) így erre nincs elég erőforrás.
4.Várható e az, hogy a több fős személyzetű gépeket többen tudják irányítani, akár oktató/növendék felosztásban online is?
űjelenleg ezen dolgozik a csapat, a többfős személyzetű gépek működésének tesztelését az L-39-el kívánják elvégezni.
5. Várható e a MiG-15-ösnél is a különböző helyzetek élethű modellezése, például átesés, dugóhúzó és a flatter?
Az átesést és a dugóhúzót bemutatták. Kiemelték,hogy a gép nem esik dugóba az oldalkormány használata nélkül. Kivételnél pedig nagyon fontos, hogy a forgási iránnyal ellentétesen lépjük be az oldalkormányt, a botkormányt pedig rakjuk középhelyzetbe. A flatter jelenséget nem mutatták be.
6.Tervezik e további kettős felhasználású (katonai kiképző+civil) gépek megjelentetését mint amilyen például a Jak-52-es?
A Jak-52-es egy népszerű gép, de a szimulátoros megvalósításán jelenleg nem dolgozik az ED. A későbbiekben viszont elképzelhető,de lehetséges,hogy csak külső együttműködő fejlesztők megvalósításában.

hrundibaksi
hrundibaksi
PM-ment!
JoeDestroy
Az is megvolt, ugyanaz az eredmény.
Lehet le kellene töltenem és úgy ráinstallálni? Vagy újra?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

macleody
Nyomj neki egy repairt start menüben. Lehet összekócolódott valami.
JoeDestroy
A Program működése leállt. (Runtime error)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Friss DX, és Friss NV driver.

Hibaüzi:

Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Launcher.exe_DCS
Alkalmazásverzió: 1.2.14.36041
Alkalmazás időbélyegzője: 548c8748
Hiba – modul neve: DXRenderer.dll
Hiba – modul verziója: 1.2.14.36041
Hiba – modul időbélyegzője: 548c81e0
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 000000000002531b
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 2df6
További információk 2: 2df67ce17c6b1fa82ac0fbe2816907f6
További információk 3: 3661
További információk 4: 366119598766a25ca016e484fb10b42a

Hibaüzenet van? Verzió szám?
Srácok az egeret be lehet állítani a dcs-ben a g940 "választókájára"(nem tudom mi a neve ennek a valaminek)? Gondolok itt arra, hogy a kurzort(amivel kiválasztom mit akarok nyomkodni) ne csak egérrel hanem, a joy-al is tudjam irányítani?

JoeDestroy
Nyomtam egy updatet és most nem indul el a DCS.
Ötlet?

Borisz80
Közben látom hogy ez a C verzió. Akkor nincs.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

TG Gida
Az enyémnek használt.

Isten áldja a pogányokat!

Úgy tudom verzió függő C-n belül is.
Ja és köszi az ötletet! Még a végén lehet, hogy a saitekes kart is megjavítja! Na most sajnálhatja valaki, hogy nem vette meg<#nevetes1>

<#wilting>Ez nagyon durva! Szét szedtem, szétfújtam, összeraktam-tökéletes!

Hecker007
Passz, én még most láttam először a HUDot is működni. Nem ismerem a típust.

Üdv. Letöltöttem a facetracknoirt. A camerám nem szerepel a listájában, de a kezelőfelületen kiírja a típusát. Kérdésem, hogy amikor indítom a progit a camerát bekapcsolja mint a freetrack? A freetrack működik ez meg nem
LeonSilver
Nincs off vagy onlined aktiválás.
Egy aktiválás van. Valamelyik mappában (minden modulé külön-külön) van egy, ha jól emlékszem protect.exe file.
Ez a sztárforsz védelem cucca. Ezt kell elindítani, megadni a szeriált és kész. Ezzel van úgymond aktiválva a cucc.
Az online játékhoz az email címed kell, ami a felhasználónevedhez van regisztrálva az ede oldalán. És a jelszó.
Amikor online akarsz játszani, akkor be kell ezekkel jelentkezned, a szoftver meg ellenőrzi, hogy az emailhez tartozó modult megvásároltad e. Ha igen, akkor tudsz nyomulni onlne - ha nem, akkó nem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

csá, olyan kérdésem lenne a skint amit leszedek hova kell másolni? pl foka?!

repvez
és offline hogy aktiválod? erről a részéről nem sokmindent tudok
LeonSilver
Persze hogy megy, ne akasszatok már hasba! Tom! Az én e-mail címemhez van rendelve, ezért online csak én tudom használni - vagy bárki más, akinek megadnám az e-mail címemet és a jelszót.
Viszont offline mindenki tudja használni akinek megadom a szeriált.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Emlékeim szerint anno valamelyik Logitech kormányom pedáljainak a potméterét úgy pucoltam ki, hogy egy kis tálkába tettem sebbenzint, abba beledobtam, hagytam állni pár percet, aztán jól kilötyköltem benne, majd megúsztattam WD40-ben... 😊) Ezután tökéletes volt... iszonyat sok kosz ázott ki belőle... olyan volt a sebbenzines kis tál alja, mint amikor a homokozóból hazatérő gyereket megfürdeted a kádban... 😄

www.smart-bus.hu

Oté, egy próbát megér...jól befújok vele mindent<#vigyor>a faéken kívül.

😉

Autósbolt, praktiker, benzinkút, tesco, madaras tesco, obi, tán még az MM-ben is láttam...

www.smart-bus.hu

Köszi..pedig már pont oda indultam.

Nemrég voltam a hentesnél, ott ne keresd! 😄D

www.smart-bus.hu

Nem csinált valaki esetleg oktató vidit magyarul az A-10-hez?<#alien>

Köszi. Praktiker, vagy hol van olyan?

TG Gida
Nem kell azt azonnal cserélni, lehet, hogy egy kis kontakt tisztító spray segít rajta.

Isten áldja a pogányokat!

Ja, én is így vagyok ezzel.

Papa01
Sajnos, ezekhez (elektronikai dolgok) én totál nem értek.. 😞((

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sajnos nem az a baj. Na most ha elbaszódott a potméter benne, akkor gatya? Mármint ezeket egy szaki műszaki boltban ki tudja cserélni, vagy olyan egyedi dolgok, hogy ez esélytelen? A-10-nél még nem gond, de helinél már kezd gáz lenni..

Papa01
A deadzone nincs elállítva?

Szia Zsolt!
Láttam a munkád a BOSban is, mármint a skinjeidet nagyon szépek, tetszenek!
Remélem csinálsz még sokat! :-)

Na úgy néz ki tényleg van pontatlanság a pedálba. Ha jobbra lépem, kb a két harmadnál van egy 10%-os inogás...mit lehet ezzel tenni? Szétszedtem, hátha látok valamit, de semmi minden a helyén.

Borisz80
A-G radar van már ezen a gépen?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

hrundibaksi
Egyébként elérhető a munkám:
Lockonfiles:
hrundibaksi
Engem is nagyon érdekel az A-10C és FC3,ha valakinek van eladó kulcsa..... <#nevetes1>
Ezt nekem?<#wink> Amúgy néztem már. Komoly munkásságod van a témában.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.06. 23:55:31

Hecker007
F18-nál szerintem hamarabb kész lesz a Mirage 2000C. Most tettek fel egy videót a HUD-ról:

GaBika6
Sajnos mostanában nem nagyon érek rá, de ha lesz szabadidőm ki is próbálom a g940-em. Közös a-10c repkedésben, tanulgatásban benne vagyok. Nagyon összetett és okos gép az a-10c! Szinte minden enemy-t le lehet benne küzdeni ésszel, megfelelő rutinnal. Hol a magassággal, hol a völgyben való bujkálással!!! Addig is nemtom ez ismerős?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"