Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amúgy jó az ára
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.10. 13:26:07
GOOBY, pls
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Eladó sorba került a jól bevált Asus Nvidia GTX 580 1,5GB VRam videókártyám.
A VGA kifogástalanul működik, csak lecseréltem ugyanúgy GTX 580-ra, csak 3GB Vram-os verzióra.
A szimulátoros közösségen belül 25.000Ft-ért elvihető, hardveraprón 30.000Ft-ért lesz hírdetve!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.10. 12:01:27
www.pumaszallas.hu
nekem ugyanaz a gpu és a ram mint neked, csak egy i 2500k 4 magos 4ghz-en, és medium-high beállításokkal simán megy full hd-ban
online csöves légvédelem tényleg zavaró de játszható
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
EDTracker home page
otthon is el lehet készíteni, de lehet venni összeszerelt példányt is (~40 angol font), DCS támogatja
videó:
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.10. 10:40:11
GOOBY, pls
Recommended system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core i5+; RAM: 8GB; Hard disk space: 10 GB; Video: Shader 3.0 or better; NVIDIA GeForce GTX560 / ATI 6950 DirectX 9.0c or better; Sound: DirectX 9.0c - compatible; DirectX: 9.0C; requires internet activation.
Gépem adataiCPU P 3.4 GHz
RAM:1 Gb
HDD:37Gb
VGA:Geforce 7600 GT 256Mb DDR3
Aha fel van telepítve a DX9c. 😊
(Clod, ROF, BMS4 ETS2 és még sok egyéb megy)
A DCS is ment eddig.
No de délután akkor újrahúzom a legfrissebb letöltésekkel.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Szerkeszthetsz tetszőlegesen magadnak programot, legalább tudni fogod, hogyan kell csinálni, de felesleges, hacsak nem valami specifikus feladatot hajtasz végre Lényegében elég jók az alap programok, csak meg kell tanulni, melyik mit tud.
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2015.02.10. 04:27:05
Deaktiválni nem kell és így aktiválni sem.
1. DCS World uninstall
2. telepített DCS World mappa törlése, mert maradhat benne egy pár dolog.
3. DCS World telepítése
4. DCS modulok telepítése
Elvileg, ha a géped jó, akkor indulnia kell.
Ugye dx9c fel van telepítve a gépedre?
Be van tervezve, hogy keresek egy normálisabb csapatot, ahol van idő / lehetőség ilyenekbe beleszokni, de azt majd csak pár hét múlva. Addig, meg míg egyedül repkedek (mostanában úgyis szinte csak VA szerveren játszom).
shaken, not stirred
Isten áldja a pogányokat!
Ha jól rémlik az erre vonatkozó beépített tutorial végigvezet ezen. (én a félautomata módot szoktam használni, ami a megfelelő programot indítja akkor amikor én mondom neki és kézzel lövöm le a programot, hogy tartalékoljam a CMS-t - éljen a lustaság <#hehe>#hehe> )
A képen jobb felül a Fuel Gauge alatt.

Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.09. 16:59:42
shaken, not stirred
Alakul alakul, de mindjárt kifolyik az agyam..még jó , hogy szabin vagyok<#nevetes1>#nevetes1>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Van négy modulom is hozzá. Teljes reinstall esetén (gondolom uninstallal kezdve) a modulokat újra kell telepíteni, és aktiválni?
Kell inaktiválni előtte valahol?
A mostani:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Launcher.exe_DCS
Alkalmazásverzió: 1.2.14.36041
Alkalmazás időbélyegzője: 548c8748
Hiba – modul neve: DXRenderer.dll
Hiba – modul verziója: 1.2.14.36041
Ka-50
Az újabb játékoknál kivétel nélkül van néhány fps növekedés, sok játékkal teszteltem.
Megéri váltani.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.09. 13:11:45
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.09. 13:07:35
Ka-50
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Beállítás után ráklikkelek "save as" és nem történik semmi!
Ötlet?
Számomra rossz hír, hogy a multi PvP irányban nincs érdeklődés, az a kép jön le, hogy rengeteg igény van mindenféle repmodellre, és ezt az igényt próbálják teljesíteni. Ebből az következik, hogy nem lesz erőforrás megfelelő mértékben arra, hogy az alapvető hiányosságok PvP tekintetében megvalósuljanak, és valljuk be, ebből sok van. Az, hogy rendszeresen csak öröm-röpködjek különböző típusokkal valós kihívás lemodellezése nélkül nem szórakoztat hosszú távon. Most tegye fel a kezét az, aki nem venne részt egy krím incidens szintű dinamikus kampányban...
Ka-50
www.smart-bus.hu
Tényleg akinek g940 van állít a hystersis vagy milyen beállításon?
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.08. 19:32:03
Ka-50