Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Nos a teljes újratelepítés megtette hatását.
Kavar lehetett valahol a verziókban.
Újra működik rendesen.
THX a segítséget.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Tegnap...<#buck>

Ka-50

Ahogy korábban írtam, a mostani helyszínek nem fognak változni talajtextúrában a DCS World 2-ben sem, csak a fények, időjárás és talajnövényzet lesz lecserélve. Új talajtextúrát csak az új térképek kapnak majd.
hrundibaksi
Nekem bejön!
Alapból a DCS World most is ilyen, mint a DTAC Terrain, csak 2096x2096 felbontást használ, a DTAC meg 4096x4096-os.

A többit én sem teszteltem, mert már a képek alapján sem tetszenek...
hrundibaksi
DCS 2.0 wait!!!!

De mikor? <#email>
Ezzel csak az a baj,hogy szép és jó-messziről.Talaj felett 50-100 méterrel már fos a textúra.Mivel Cápával repülök,nekem valószínűleg szembe ötlőbb.Kipróbáltam én több módot is,de az egyik olyan mintha akvarell lenne,a másik feleslegesen csillog-villog,a harmadikban rájössz hogy nem is 3D textúra,csak egy ráhúzott valami.
Én már nem modolom orrba-szájba,csak rontok az összképen szvsz.

DCS 2.0 wait...
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.11. 14:47:26

Ka-50

Üdv. A textúra modot hogyan kell letölteni? Az ed fórumra kell reg a töltéshez? Ha a download linkre bökök olyan ablak jön fel amit még sosem látttam
hrundibaksi
<#rinya>
Én nem próbáltam ezt a típust, szóval passz.
hrundibaksi
Van lehetőség arra, hogy a TF-51D-hez üzemanyag tankot hozzáadni?
Én manuálisan telepítem őket, de van bakcup az eredeti fájlokról, melyeket update előtt mindig visszamásolok és akkor nem tölt le annyit az update, hogy helyre állítsa az eredeti fájlokat.
hrundibaksi
fasza!

hrundibaksi
Nagyon jók a linkek! Köszi!

Azt szeretném tudni,hogy van e arra lehetőség, hogy a TF-51D-hez lehessen üzemanyag tankot hozzáadni?
Bár a mostani talajtextúra is lecserélhető, több lehetőség(mod) van rá, de kell a sok Vram-al ellátot vga. Én ezt a talajtextúra modot használom: DTAC Terrain

Ez egy 4096x4096 talajtextúra pack minden évszakra, de van itt fa mod is, azt nem használom, mert nagyon zabálja a vga-t.

Van itt még bőven textúra mod, lehet kísérletezni. Textúra modok
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.11. 10:09:33
hrundibaksi
Nagyon várom!
A mostani terület nagyban nem fog változni a DCS World 2.0-vel, csak a fényeffekteket, talajnövényzetet és a dinamikus időjárást cserélik le. Így az épületek, más egyéb 3D-s modellek és talajtextúra is maradnak a régiek.

Az új helyszíneken(Nevada, Hormuz, Normandia) kapjuk majd a teljesen új terepet.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.11. 09:49:11
Borisz80
Mintha a BMS-t hallanám 😄

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

hrundibaksi
Kipróbáltam,szuper!

hrundibaksi
Akkor lehet belevágok.

hrundibaksi
Heritage Flight

repvez
Az albatroszos képek nekem nem ugy tunnek mintha 2.0ával készült volna a fák és a talajtextura ugyan olyan mint most .
Cancri55
Ez csak a hang file-kat cseréli le, olyan, mintha hozzá sem nyúltál volna.

Minden programomat modolok, kivéve a dcs.Olyan sokat gagyizik, hogy inkább békén hagyom..de azért köszi. Na majd az edgénél<#nevetes1> Amúgy fasza mod, de Gabikáét sem rakom fel, pedig az is sokat dobna. <#fejvakaras>Mondjuk jó ez a hang dolog. Ha igazából ilyen, miért nem csinálta meg EDE?
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.10. 20:38:23

Én is köszi!
Csak azt nem értem, ha: "the terrain will be released when both the terrain and the graphics engine it requires are ready, and not two weeks sooner" akkor miért lesz alpha amikor megjelenik? Ennyi erővel már most kiadhatnák és lehetne így is mondani ha vmi nem megy, hogy ez még csak pre-alpha. Tényleg csak nekem furcsa?
Cancri55
Az RAE RWR expansion mod mindenképpen ajánlom használatra, itt láthatod, hogy a különböző besugárzásoknak egyedi hangja van, mint valójában: RWR audio mod video

hrundibaksi
Köszi.
Érdekes a cikk, csak gyakorlatilag a kiadási idő lehet akár jövő karácsony is. Marha kíváncsi vagyok mi az hirtelen előkerülő hiba, ami decemberben még nem volt...<#whatever>gyanítom a karácsonyi nagy eladási dömping kicsit vakká tette a fejlesztőket, aztán amikor vége volt, megint eszükbe jutott-ja még csak pre alfa.

TG Gida
Ja.

Isten áldja a pogányokat!

molnibalage83
OFF

A vicc az, hogy a BMS4 fórumon találtam a linket. 😊

ON

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

sure
<#eljen>

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nem volt,és köszönjük!Tegnapi blog bejegyzés,úgyhogy nagyon friss!<#taps>

Ka-50

molnibalage83

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Cancri55
A szimbolika itt található: >Eagle Dynamics\DCS A-10C\Doc\DCS A-10C Flight Manual EN.pdf és a 411 - 412 oldal. Ha a szimbólum sima rombuszban van, az földi besugárzás, ha a rombusz tetején látsz egy lefele kacsacsőrt, az vadász, vagy awacs besugárzás. Ha a szimbólum az RWR belső körén belül van, az hatótáv szempontjából veszélyesen közeli gép, vagy földi radar.

<#wink>Közben megértettem(nagyjából), meg beállítottam a rendszert, de arra jutottam, hogy amíg nem tanulom meg ki-kicsoda és mit használ, 4 chaff, meg 2 flarest szórogatok' manuálban. Aztán ha már megy faszán a harcrendszer, visszatérek mélyebben a kérdéshez.

Cancri55
Úgy tudom van az A10c manual-ban talán a leges legvégén egy szimbolika jelmagyarázat. Te indítod a szórást HOTAS CMS up vagy forward, a billentyűzet parancsot meg tudod nézni a settings-en belül. A radarosról általában először besugárzásod van, ha indított hangjelzést kapsz, illetve villog a szimbólika az RWR kijelzőn. Ez ellen A ill. B program a legjobb, én a B-t szoktam használni. Úgy hallottam, hogy már a TOR indít megelőző besugárzás nélkül is, tehát érdemes felderíteni, arra van a jó kis target pod.Az infrás földiről nincs besugárzásod, csak akkor érzékeli a rendszer, ha az aktív missile veszélyt érzékel, csakhogy az lehet a közelben suhanó amraam, vagy r77, r73, 27ET, 27T, aim9. Tételezzük fel, hogy nincs A-A fenyegetés, akkor az infrás indításról hangjelzés, és egy villogó M az RWR-en. Akkor is jelezni fog a rendszer M azaz missile fenyegetettséget, ha a közeledben saját vadászok eregetik a raksit... szóval nem úgy van ám az csakfigyelnikellmindenre 😄

Tudom, azóta van még egy nálam deszkával együtt...

Amúgy elkelt a vga...
Cancri55
Wittman van nálad egy processzor is, azt nem akarod eladni? csak ötlet 😉

PhantomAss
pont most akarok venni én is nvidia kártyát (a gtx 560ti-t cserélném le), de minimum 2gb vram-mal szereltet keresek
de amúgy jó az ára
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.10. 13:26:07

GOOBY, pls

GaBika6
Nagyon megéri vigyétek... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Tudom, hogy nem hirdetési topik, de mivel szimulátoros körben áron alul odaadom, így hát ha valakit érdekel:

Eladó sorba került a jól bevált Asus Nvidia GTX 580 1,5GB VRam videókártyám.

A VGA kifogástalanul működik, csak lecseréltem ugyanúgy GTX 580-ra, csak 3GB Vram-os verzióra.

A szimulátoros közösségen belül 25.000Ft-ért elvihető, hardveraprón 30.000Ft-ért lesz hírdetve!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.10. 12:01:27
VO101Tom
Persze. Az intel azonos paraméter esetén is jobb lenne, a tied ráadásul 4 Ghz-en megy. Sokkal jobb a játékokra, akkor is ha a többi alkatrész ugyanolyan mint az enyém. Full HD-ban játszom én is, mert annyi a natív felbontása a monitornak. A kabinbelsőben nem tudok butítani semmit, a táj és a gépek viszont eléggé le vannak véve. De így is, ha beülök egy A10-be, akkro 3-4 másodpercig nézem, ahogy felépíti és betextúrázza a kabint. Nevetséges néha mennyi polygont és textúrát qrnak el, múltkor láttam képet a készülő ww2-es P-40-ről, egy qrva gázkar-gombra többszáz polygont pazaroltak, aminek a tizede is bőven elég lenne...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
hmm, ennyit számítana a proci?
nekem ugyanaz a gpu és a ram mint neked, csak egy i 2500k 4 magos 4ghz-en, és medium-high beállításokkal simán megy full hd-ban
online csöves légvédelem tényleg zavaró de játszható

GOOBY, pls

VO101Tom
Hú, az a gép így nagyon kevés a DCS-hez. Nekem 6 magos 1055T AMD-m van, 2.8 GHz-el magonként, 8GB ram, 560Ti kártya és igencsak minimál beállításokkal hajlandó csak futni. Online gyakran beszaggat így is, ha a csöves légvédelem rákezd akkor konkrétan diavetítés lesz 1 fps-el...

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
EDTracker ismerős valakinek? Trackir alternatíva, nem infra led-et használ hasnem giroszkópot.
EDTracker home page
otthon is el lehet készíteni, de lehet venni összeszerelt példányt is (~40 angol font), DCS támogatja
videó:

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.10. 10:40:11

GOOBY, pls

Azt hiszem 1 darabig mehetek a levesbe!<#fejvakaras> köszönöm...
Minimum system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz; RAM: 6 GB; Free hard disk space: 10 GB; Video: 512 MB RAM card, DirectX 9.0c - compatible; Sound: DirectX 9.0c - compatible; requires internet activation.

Recommended system requirements: OS 64-bit Windows Vista, 7 or 8; CPU: Core i5+; RAM: 8GB; Hard disk space: 10 GB; Video: Shader 3.0 or better; NVIDIA GeForce GTX560 / ATI 6950 DirectX 9.0c or better; Sound: DirectX 9.0c - compatible; DirectX: 9.0C; requires internet activation.
Üdv! A windovs 32 bites,a steames változatom van letöltve. A telepítés helye illetve felhasználó jogosultsága nem zavar be.Dcs mappa törlése megvolt! Az ms visual c ++ az oldalon lévők közül melyike kellene letöltenem?
Gépem adataiCPU P 3.4 GHz
RAM:1 Gb
HDD:37Gb
VGA:Geforce 7600 GT 256Mb DDR3