Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg az oldal ikonokat!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
De komolyan...
Itt egy gyak videó a játékból, ami majdnem ugyan az a valódi a-10-hez képest.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.13. 15:27:19
ennél a videonál azért az utról nem igen szóródik másmerre a lövés
Itt meg azért jól körbelövi és másodjára már direkt mellécéloz, hogy odamenjen,de erre mégse megy oda.
Tehát teljesen random, hogy merre megy a lövedék a célzástól függetlenül.
Mindkét esetben sztem megvolt a 1,5km.
Ami az A10-et illeti, az elsütőbill két fokozatú, első klikkre a robotpilóta megfogja a gépet, hogy a pont ne mozogjon amire célzol, tovább húzod, második klikkre lő. A robotpilóta kompenzálja a visszarúgást. Mivel a gépágyú hossztengelybe van építve, az, hogy a gép mozog a cél felé, az nem okoz nagyobb szórást, max ha a levegő is mozog amiben repülsz. De végeredményben akár mozog a levegő, akár mozog a gép, ez is a GAU pontosságát rontja. Nézd meg a videókat, ott facsoportot, meg házakat céloznak, de olyat nem látsz, hogy egy-egy embert célzottan szednének ki. Vagy ezt amit Sakkay linkelt, ott is látni, hogy a becsapódások tök random érik az egész területet, nem az van, hogy végighúzta a sorozatot innen-odáig.
www.pumaszallas.hu
Repvez, azért írtam, hogy nem találok megfelelő videót. Mindenesetre az mindegyik sorozatnál látszik, hogy nagyon egyben vannak. Míg az A-64 egy nagy amőmába' szórja még a 1 másodperces sorozatait is. Az hogy nagyon kicsi sebességnél vagy sok esetben lebegés közben adja le még plusz ront a szórásképen. Kp mintha valaki korcsolyán állva adna le egy sorozatot.
@Tom: Lehet hogy papir szerint pontosabb,de mig az A10esnél lehet nagyobb területen csapodnak be, ez adódik, hogy jelentös előre haaladása van a gépnek,de mégis a lövedékek szinte egymást érik és esélye sincs senkinek, hogy azon a területen belül sérülés nélkül megússza, mig az Apachnál a lassabb tüzgyorsaság miatt , elég nagy távolságok vannak a 2 lövedék között ahol tul lehet élni.
És a szálkereszt rajta van a kocsin ,de az első sorozat jó 10m-el arrébb csapódik.
M230 doksi: http://www.dtic.mil/ndia/2003gun/lam.pdf
GAU-8 a globalsecurity-n: http://www.globalsecurity.org/military/systems/aircraft/systems/gau-8.htm
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ott a szálkerest mellé megy jóval a sorozat és sokat kell helyesbiteni vagy ujratüzelni egy cél leküzdéséhez ,mig az A10 nél eléggé koncentrált a becsapódás.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Utoljára szerkesztette: Cancri55, 2015.02.13. 13:24:03
Milyen görbékkel használjátok DCS-ben?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ujratelepitettem lefrisitett ugyan ugy előjött aztán letiltottam a frissitéseket azóta jó.
váltottam win 8.1-re. fasza az új rendszer,a vlc player csak akadozva játsza le a filmeket,a battlefield 3 folyamatosan leáll játék közben,és ez még nem is minden.2 napja van fent,de már bánom,hogy váltottam win7-ről erre a fosra!
ON
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A10 high
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.12. 08:30:54
*ha az első videóhoz azt írja, hogy a hangsáv nem megjeleníthető az Ön országában, akkor kérem keressen rá az Ön országában elérhető tartalmak között a "sex pistols you need hands" kulcsszavakra, ezt a videót nyissa meg új ablakban/tabban/böngészőben etc., pauzálja le, majd
**indítsa a videót egyszerre a fentebb ecsetelt számmal
***ha a videó sem megjeleníthető, akkor kérem *, majd 2 perc 51 másodperc hosszan képzeljen maga elé egy feketére festett Su-27-est, amint 50 m/s-os szembeszélben egy gurulóúton egy Ikarus busszal lassúsági versenyt játsszik, majd a végén kvázi Jak-38 módra leszáll.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.02.11. 20:09:50
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ha egyre gondolunk...
Kavar lehetett valahol a verziókban.
Újra működik rendesen.
THX a segítséget.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ka-50