Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z0ty4
gun sniper
eléggé egy helyre megy a cumó 😊
itt van még pár A-10es videó
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.02.14. 08:54:59

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Üdv. Deviza számla kell, vagy elég a sima? Mi az a zip code? A kitöltős résznél kinek az adatait kell meg adni, aki átutal vagy az enyémet?
Sziasztok. Nagy segítséget szeretnék kérni. Meg venném a cf3-at, de se bankom nincs se azt nem tudom, hogy mi a menete. Ha valaki meg venné nekem én meg ki fizetném személyesen Budapesten azt nagyon meg köszönném. Remélem nem kellemetlenkedtem. Üdv
hrundibaksi
Egy kérdés,hogy lehet ME-ban a MAP-ot SAT módra kapcsolni?
hrundibaksi
Eddig nekem a CoD, BoS van aktiválva a steam-en
Off
egy alkalmazása:

On

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ilyen kéne a Huey-ra...

Ka-50

Sok embernek van egy halom játéka steamen, ezért szeret mindent ott megvenni amit csak lehet. De pl a steamen vett kulcsokat lehet az ED oldalán is aktiválni és hozzárendelni az accodhoz. (én steamen vettem őket, de az ED-es accomhoz is hozzáadtam)

shaken, not stirred

hrundibaksi
Akkor sem értem ezt a Steam őrületet. Mi az,hogy ha ott veszed, "mindenhol használhatod"?
PhantomAss
szerintem az EDE shop a jobb, mert leárazáskor is olcsóbb, bár az igaz hogy a steamest mindenhol használhatod. Viszont én pl évek óta az EDE shopban vásárolok, meg szerintem a DCS userek 90% -a ott kezdte, szóval nagyon ekvés user lehet akik a steamet részesítik előnyben -SZERINTEM.
Az meg hogy dolgoznak rajta csak bullshit semmi több.

GOOBY, pls

hrundibaksi
Ez a CA is király!
Szerintem meg pont a steam kulcs a jobb választás, mert azt használhatod itt is, ott is. 😊 Az EDE shop mellett csak az ára szól... de, ha jól értettem, dolgoznak rajta, hogy a steam is elfogadja az EDE kulcsot.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Így van.

www.pumaszallas.hu

repvez
Na akkor a lényeget jól értem, hogy a steam nem engedi külsős kulcsok aktiválását viszont a steames kulcsokat engedi az EDE .Tehát az E-shopost DCS:Wordöt érdemesebb használni, mert igy ha a steamen ha a E-shopban van akció mindegyik kulcsot lehet aktiválni viszont a steamesnél csak a steames használható.

Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.02.13. 20:51:33
Papa01
Igen, az , köszi az infót! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Tavaly július 6.-a óta nem lehet a nem steam-n vett DCS kulcsokat aktiválni steam-n... előtte lehetett.

EZ a hivatalos álláspont. 😊

www.smart-bus.hu

repvez
Speed of angels (2008) meg van csak kár hogy még feliratot sem sikerült találnom hozzá
Papa01
Van még egy ami nagyon látványos, egy női F-14-es pilótáról szól (nem TC.. 😄), a címe sajnos nem jut eszembe...😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

akkor a mostani akció nekem kiesik 😞
pedig egy bf-109 érdekelt volna
repvez
Azért a Vadászpilóták c film is ott van a szeren látványra.
Nem. Habár nekem egyszer egy jutikulcsal-amit megvettem valakitől-sikerült!

Gondolkoztam is, hogy így többet nem élhetek ezzel a lehetőséggel..sebaj majd kitörpölök valami újat<#vigyor>

a dcs-en megvásárolt modult be lehet tenni steam alá?
a10c-m van meg de azt steam-en vettem.
Papa01
De a légi felvételek nagyon látványosak, az tény! 😊

VO101Tom
Napersze. Legközelebb nem hagyom magam belehúzni ilyenbe, az is biztos <#alien>

www.pumaszallas.hu

pontosan ahogy mondod és még így sokszor elbaszták a vágásokat...
<#vigyor>Én is..szó szerint nyerítettem!

Amúgy rájöttem, hogy lehetne téged úgy is használni mint valami virtuális adat terminátort. Érdekel egy téma, nincs kapacitásom, kedvem, agyam, hogy utána járjak-beléd kötök, és pár perc múlva jönnek is a keresett infók<#nevetes1>

hát ezen a képeken sírva röhögtem...
<#vigyor>Akkor ismét béke van...Ha már tüzet kérne kérnem magam mellé-ha lehetne jelölni is-azért az A-10-től kérném inkább. Ha meg az a kérdés miben lennék magam szívesebben, akkor egyértelműen az Apache.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.13. 19:53:29

VO101Tom
Na, sikerült elérni as rácot, aki JTAC-ként dolgozott kint, ő is azt mondta, hogy összehasonlítani felesleges, mert A10 általában messzebbről dolgozik, de ha pontos adatok érdekelnek, akkor itt egy korábbi JFIRE doksi (google-ból túrt, nem titkos anyag: https://info.publicintelligence.net/MTTP-JFIRE.pdf), amiben a JTAC -esek által használt távolságok vannak (céltól mért biztonságos távolság, ezen belül nem lehet saját egység). A papír szerint (108-as oldal alján) GAU-8-nál 65 méter (ha engedélyezik a danger close csapást akkor 40 m), az Apache M789-ese (110-oldal teteje) 75 méter, danger close esetén 30. Gyakorlatilag azonban mindkettőnél 100 métert használtak a biztonságos távolságra, úgyhogy nyugodtan lehet azt mondani, hogy ugyanolyan pontosak.

www.pumaszallas.hu

Papa01
Nem vagyok benne biztos, h ez eredeti. Ha jól tudom, ez egy film, és elég sok plusz effektet is betettek a készítők a robbanásoknál.A Disovery-n mutatták is, hogyan készült a film.. de lehet ez épp egy hiteles felvétel. 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.02.13. 19:43:44

<#fejvakaras>Mondom értem én, hogy adatok, csak az a helyzet, hogy az apacsnak 1000 után, olyan a lőképe' mint a fos! Lehet ezt ragozni, csak tök felesleges. Az A10 lehet, hogy sávban dolgozik, de a keresztirányú kitérés, nagyon kevés. Míg az apache bizonyos táv után tényleg egy egész parkolót beterít. Találtam egy propaganda vidit-kéretik is helyére rakni, de tán' az A-10 találatok becsapódása a földbe nem manipulált.0.40-től.
Habár a fasz tudja...robban itt még a fű is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.13. 19:36:49

repvez
azért abban igaza van Tomnak ha ezt az A10esről lövik akkor az utca nem marad épen.
Az is igaz ,hogy utána nem szaladnak el a tenoristák.

Nekem csak ez nem jön be hogy a szálkereszt csak disznek van nem lehet rá adni, hogy hova mennek a löveékek csak az első sorozat után derül ki hogy merre helyesbitsen.
5.13-nál, az első 6 találat hány méteres távra van egymástól? A távolságot le lehet olvasni. Szerintem nem értem mit nem lehet ezen érteni<#fejvakaras>

Gatling alapú nem?

repvez
ott is egyszerre csak egy tüzel <#banplz>
A lényegen nem változtat, mert nem is az volt a kérdés melyiknek nagyobb a fa*a<#wink>

Reaper
Azért vicces, hogy képesek vagytok összehasonlítani egy 1 csövű 30 millist egy 7 csövűvel...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Gondolkozhatnál az ügyvédi pályán Tom<#vigyor>

Ha közvetlen irányításra gondolsz, az nekem wasd-vel simán ment, amint átvettem az irányítást egy földi egység felett. (vagy kurzor? már nem emlékszem)

shaken, not stirred

hrundibaksi
Az a bajom,hogy nem tudom mozgatni a járműveket,lőni tudtam
repvez
Tom nehogy megsértődj már ilyenen, én nem azt mondom, hogy nincs igazad sőt.. csak azt mondom, hogy ha A10el ráviszed a célkeresztet egy tankra akkor ( az előrehaladás miatt) hosszabb hosszirányú és mondjuk egy 20mes keresztirányú sávban rendbetesz mindent és nagy valószinűséggel a cél is megsemmisül.

Mig az apachenál ha rávitte a célkeresztet és függésből lehet, hogy kisebb területen de random modon csapódnak be a lövedékek és többször meg kell ismételni a rácsapást mire baja lesz a célnak.

ÉS az előbbi bár lehet pontatlanabb ,de a célt egy rácsapásból likvidálja , ezért A videorol, nekem "érzésre" ez jobb hatékonyságot jelent.

És mint lenni szokott sztem csak az eltérő értelmezés adja a nézeteltérést nem azért mert nem hinnénk Neked.
Peace.
Én régebben CA-ztam valamennyit, elbohóckodtam vele, de ha magát komolyan vevő stratégia modern környezetben érdekel akkor inkább Combat Mission: Black Sea.

shaken, not stirred

hrundibaksi
Megvettem a Combined ARMS modult,van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Igen, általában így szokott lenni... 2-3 nap, és steam-n is leárazzák.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Előbb mondtad, hogy a katalógus adat nem lényeg, a tényleges használat számít. Oké. Nézzük azt. De ezek szerint neked harctéri alkalmazásnál csak a keresztirányú szórás számít mint pontosság (ami egyébként nem is látszik a videón), minden más lényegtelen, ezért nyilvánvalóan pontosabba GAU... aham... faszán lehet azért veletek így beszélgetni, de komolyan. Mindegy, engem meggyőztél.

Amiket korábban írtam, az vegyétek tárgytalannak.
Köfi.

www.pumaszallas.hu

Mert mindenem az, és ha most itt vennék, akkor két dcs fajtát kellene állandó jelleggel a gépemen tartani. Egy steamos, meg egy simát.

Szerintem nem. A lövedékek-értelem szerűen hosszirányban csapodnak be az A-10-nél, de ha a keresztirányt nézed nagyon jó a szórása..Az ,másiké mint mondottam amőba.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.13. 16:45:48

Borisz80
hmmm.... az a fincsi uránium por <#finom>

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X