Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdemes a postot is elolvasni hozzá:

As the ever present "when" question... we estimate between March and June.

Tényleg soha nem fog elkészülni.... <#hehe>
repvez
nálam is a 5.3.0.0341 van fenn a linkelt előző drivereknél meg nem találtam egy olyan linket sem ahonan elindult volna a letöltés.
Egyébként ujratelepitettem a drivert, de a teszt ablaknál szürke az audió rész igy nem tudom megnézni a capture részét.
Az eszközkezelőben a képalkotzásnál ottvan a PS3eye az hang játékvezérlőnél meg az USBcamera B4-09.24.1
Fogalmam sincs hogy mi okozhatja ezt az anomáliát,de pár forumon is olvasok hasonló hibák. egyébként win7 64bit , asrock lapban .
Nálam egysincs a listán csak az hogy nincs telepitett eszköz azon a fülön., lejátszó részről van 3
A hang tulajdonságok ->Felvétel-> Itt kell megjelennie az összes felvevő eszköznek. Nekem 11 eszközt mutat, sorba mindet letiltottam, csak a hangkártyán lévő bemenetet engedélyeztem.
Van teszt program hozzá, ott sem működik rendesen?
macleody
Nálam az 5.3.0.0341-es volt fent.
CL-Eye-Driver-5.1.1.0177, CL-NUI-Platform-1.0.0.1210 Én ezt a két drivert telepítettem fel, és a win7 gond nélkül felismeri a mikrofont is.

CL Eye plattform
Utoljára szerkesztette: asw27, 2015.02.15. 14:50:42
repvez
nem ismer fel mikrofont a rendszer igy nem is tudok semmit sem állitani . 1-2 havonta random módon igy nem tudom előidézni ,hogy mi lenne ha müködne.
macleody
Mikrofon beállításnál van olyan, hogy lejátszási hangerő. Azt vedd le teljesen, vagy némítsd.
repvez
Nekem nincs más, de igy nem tudok komunikálni senkivel sem élő szóban .
Én azonnal letiltottam a mikrofonját, mert a fülesen lévőt használom.
repvez
A mikrofonjával valakinek van problémája? Mert nekem a PS3eye nem hajlandó mikrofonként üzemelni vagy amikor néhanapján a gép indulásával együtt bekapcsolódik akkor meg visszajátsza a hangszórón keresztül a hangokat és igy öngerjesztővé válik.
A képpel nincs bajom ,de beszélni nem tudok rajta keresztül.
Akkor egy PS3 EYE a megoldás a problémádra. Floppy lemez a kamera lencséje elé és 3 db. infra led.
Nem kezeli a kamerámat
Tudom , hogy amúgy is szoktuk itt, de ha beindulna a steamos akció, kérlek ordítsatok rám<#wink>

Jó_reggelit! Most nézem, hogy akciós Fw 190 D-9 Dora
Valakinek nincs egy felesleges Fw 190-ese, jó lenne letesztelnem.. :-) vagy át is venném...

A FaceTrackNoIr működik minden modulban. FaceTrackNoir
Üdv. Megvettem a BF 109-et. Nem működik az opentrack benne. Mi lehet a baj? Az FC3-at is megvettem, ott működik jól. Üdv
ME-ben ha kiveszed a pipát akkor a fegyver tartó konzolokat is elhagyhatod, szebb és karcsúbb a tehén 😊
Borisz80
Használja valaki a MiG-21-hez a zöld műszerfalat?
Nálatok is bemattulnak a műszerfalon minden kijelző lámpa fénye?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

hrundibaksi
megtaláltam!

hrundibaksi
Kérdésem,hogyan lehet eltüntetni a Mi-8-ról a pilonokat és az EVU-t?
Én is így tudom,hogy a Mi-28 a legpáncélozottabb helikopter a világon. A tendert azért vesztette el,mert gyengébb összességében teljesítményt ért el az összehasonlító teszteken. A 80-as évek szovjet helikoptertenderén még a Ka-50 ellen versenyzett,a Mi-28A típusváltozat. Ott is vesztett, a gyengébb fegyverzet miatt plusz azért, mert a légierő VKF egy vadászpilóta volt, akinek tetszett az együléses kialakítás,amit a Kamov használt( "én egyedül repülök a vadászon, akkor a helikopteres is meg tudja oldani egyedül"...).
A Kamov -52 még mindig fejlettebb elektronikával és jobb rakétafegyverzettel is rendelkezik mint a jelenlegi Mi-28N és NE. A Mi-28N és NE( exportváltozat) nem rendelkezik olyan fejlett fedélzeti radarral mint a Ka-52-es Arbalet radarja. A főrotor agy fölé elhelyezett radart csak a következő Mi-28NM típusváltozatra ígérik ,pedig már a jelenlegi N és NE változaton is ott kéne legyen,csak eddig nem tudták befejezni a radart.

Irányított rakétafegyverzet: Mi-28N: Ataka-V (6 km-távolságról indítható maximum)
Ka-52: Ataka-V és Vihr ( a Vihr 10 km távolságról indítható, 2 km-el messzebbről, mint az amerikai Hellfire)
Az elektronikai fejlettsége miatt a Kamov alkalmas arra, hogy felderítési adatokat, célpont koordinátákat,küldjön más helikoptereknek vagy földi egységeknek. Akár valós idejű videó felvételeket is tud továbbítani a célpontokról.Ennek segítségével koordinálni tudja, hogy mit támadjanak a többiek.
A Mi-28N típust később mégis rendszeresítették az oroszok, mert fejlődött annyit,hogy érdemes legyen rendszeresíteni. A Kamovot felderítő és harci helikopterként használhatják, mert a fedélzeti rendszerei mindkét feladatkörre alkalmassá teszik. A Mi-28N "csak" harci helikopter.
A Kamov azért nyomta le a tenderen a 28-ast, mert "hosszabb a kardja" és fejlettebb elektronikailag. A 28-as a tender óta sokat fejlődött, például tud adatokat fogadni a Ka-52-estől, így még eredményesebben tudnak közösen harcolni.
A világverő páncélzat és a sokkal nagyobb szögtartományban használható gépágyú kivételével vagy ugyanannyit, de inkább kevesebbet tud a 28-as, mint a Kamov Ka-52.
A típusnak egyébként is hányatott sorsa volt, a 90-es évek orosz gazdasági összeroppanása olyan súlyosan érintette a Mil céget, hogy az 1997-re a csőd szélére került. A Mi-28N (nocsnoj= éjszakai) típus 1996-ban szállt fel először, nagy reményekkel voltak iránta. A Ka-50-est eközben 1995-ben kezdték sorozatban gyártani. A Ka-52 1997-ben szállt fel először. A Mi-28N-el kapcsolatos reményeket a gazdasági válság derékba törte. A típus főtervezője, Mark Weinberg 1997-ben, év elején meghalt,az óriási stressz miatt, amit a cég és a típus rendkívül nehéz helyzetbe kerülése okozott. A Mi-28N fejlesztését 2002-ben tudták tovább folytatni. Jelenleg a Mi-28NM változaton dolgoznak a Mil szakemberei.
Az oroszoknál a Kamovot hagyományosan inkább a haditengerészet preferálta és alkalmazza,mert a farokrotor hiányának köszönhetően kisebbek a gépek, és könnyebben elférnek a hajókon. A Ka-52-es típusból 142 darabot kívánnak rendszeresíteni,ezeknek egy része Ka-52K (hajófedélzeti) változat lesz. A Ka-52K fejlesztése még tart.A Mi-28N-ből 60 darabot akarnak rendszeresíteni 2015-ig. A Mi-28-as típusra eddig Irakon kívül még Egyiptom és Algéria jelentkezett be. Algéria hagyományosan komoly vásárlója az orosz fegyverzetnek. Szu-30MKA már évek óta repül, a Jak-130-as kiképzőgépet is rendszeresíteni fogják.

Imádom azt a dagit! Multiban sokat nem tudsz vele ugyan kezdeni, kivéve ha Snow fellő valami megfelelő feladatcsomagot.

hrundibaksi
Jóféle! Tanulom a ramp start-ot,felszállás megy,a leszállást és a helyes ajtómű leállítást kell megtanulnom!
Helyes...még egy ember akit zaklathatok a kérdéseimmel<#vigyor>

macleody
Nem tudom, én el se kezdtem a küldiket. De annyit beszéltetek itt az A10-ről mostanában, hogy a végén még előveszem megint a joyomat.
<#banplz>

Na, hogy tetszik?

Nem ccrp-be voltam..Lehet, hogy a küldiben is gond van, mert magától továbbdob a következőre, ha átrepülök a környéken. Vagy az beállítás kérdése? Ez amúgy az első instand küldetés. Ja amúgy azt sem értem:több az ellen mint a fegyverem. Hogyan gondolják? Amúgy a társ meg csak lelöveti magát, hiába rádiózok, hogy dolgozzon már<#fejvakaras>

hrundibaksi
macleody
Hülyeeeee... <#nyes>

sakkay: nem lehet, hogy CCIP-ben akartad dobni CCRP helyett? Vagy valami összeakadt. Próbáld meg újratölteni a fegyverzetet MFCD-ben.
Cicu input error? Hmmm... nekem erről EZ jut eszembe!

www.smart-bus.hu

Miért írja gbu-38-nál, hogy cicu input error? Első körben még halálosan pontos volt a tankoknál meg ezt írja, és a közelében sem jár..Most néztem, nem az általam beállított tankra, hanem a waypointra dobálja.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.14. 16:46:13

Iraki Mi-35M:

hrundibaksi
<#eljen>

HUNter

macleody
Van rajta.
egy ilyen modulért is adnék ki pénzt.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ha jól tudom z a legpáncélozottabb heli a világon. És nem nyert tendert, ezért gőzerővel árulják. Fura, hogy a kamov-52 lenyomta. Habár most olvasom, hogy az új verzió mégis hadrendbe lett állítva.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.02.14. 11:44:22

Gondolom az amik egyből meglepik a gépeket, hogy mi a helyzet odabenn..

Én nagyon ajánlom. Amióta szimulátorozok messze a minyó okozta eddig a legnagyobb élvezetet, pusztán azzal, hogy megtanultam szépen repülni. Ahogyan Marci írta, már önmagában egy szép leszállás komoly dolog. Fegyverkezelés is van<#alien>, nem egyszerű, de nem úgy értem mint az A-10-nél, hanem egészen máshogy nem egyszerű...olyan oroszosan logikus<#nevetes1>

A Mi-28-as harcihelikopter Irakban érte el az első exportsikerét. Az irakaiak tavaly vehették át az első szállítmányt az új gépekből. A múlt héten újabb gépek érkeztek az országba. A gépeket a Volga-Dnyepr légitársaság AN-124-ese vitte Irakba. A Mi-28-as mellett az irakiak a Mi-35M típusból is vásároltak, ami a Mi-24-es továbbfejlesztett változata.
Mi-28-asok érkezése:

Kicsomagolás, és összerakás a rosztovi gyár szakembereinek segítségével:

Összeszerelés utáni berepülés valahol Irakban:

hrundibaksi
fegyverkezelés?
Szerintem érdemes. Egy szép tiszta felszállás vagy forduló is kihívás és élvezet, nemhogy egy szép leszállás 😊
Mondjuk nincs összehasonlítási alapom mert Sabre-m nincs.
hrundibaksi
Érdemes a Mi-8-at megvenni? Gondolkozom a Sabre vagy Minyó
Üdv.

Nem lehet.
Nem
z0ty4
gun sniper
eléggé egy helyre megy a cumó 😊
itt van még pár A-10es videó
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.02.14. 08:54:59

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070