Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Én inkább azt kérdezem, hogy éssss... mikó?? Mert tele a pöcölöm a képekkel, videókkal 😊
A qrva Kiowa is.... meg szeretném VÁSÁROLNI!!! 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De amúgy nem, nem húznak le senkit, nem kell megvenni. Párhuzamosan marad az eredeti A-10 is, használható továbbra is, sőt, ingyen kap néhány upgradet, pl. új kabint, javított FM-et. HA és AMENNYIBEN igényt tartasz az új dolgokra, mint kipattintott sisakcélzó, LJDAM, APKWS, Laser Maverick stb. akkor kőkeményen elkérik egy Mekis nagymenü árát érte. Persze megértem a felháborodást, én is megvettem a COD4-et anno, és szemeteknek van pofája pénzt kérni utána pár évente minden újabb kiadásért. 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Egy kicsit jobb, ha a saját szoftverében felprogramozod, de ha csak a DCS-ben, akkor bizony kevés. És van 4 kapcsoló, aminek a használata (ha nem az eredeti funkciót használod rajta), akkor eléggé nehézkes.
Én csináltattam egy külön kapcsoló bizbaszt, ami tök király lenne, de a VR miatt gyakorlatilag használhatatlan, itt porosodik a polcon.
minden esetre nem tünik rossznak
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2020.09.13. 07:37:45
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
IR ledes tracker-el sokat szenvedtem a világos háttér miatt, ez teljesen megszűnt azóta, hogy telót használok, immár két éve. Nekem bejött.
Ezért írtam, hogy újra fel akarják találni a spanyol viaszt,, mert mások is ugyan ilyen elvek alapján működnek és mindegyiknek ugyan az a baja.
A legtöbb ilyen mindig elmaszik a center pontból vagy elveszti a jelet. Abban is biztos vagyok, hogy ez a 10 dolláros is ugyan igy lenne.
A legpontosabb és a legkisebb gonddal az Edtracker jár. Ott nincs gond a fényekkel nem nehéz nem nagy van vezeteknelkuli verziója nem kell keresni neki jó helyet a head set meg amúgy is ott van ahol kell
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.09.09. 18:34:09
headtrack smartphone
Utoljára szerkesztette: gantus68, 2020.09.09. 18:00:31
Utoljára szerkesztette: Klusi86, 2020.09.09. 17:11:56
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Bár a teló, ha jól értem akkor valahogy fejmagasságba kell tenni a monitorra, amit meg speciel pont nem tudok megoldani sehogy...
vagy az eredti program is frissult, az is ugyan ugy eszköz nélkül használható
www.pumaszallas.hu
Sok köztük ingyenes is. Opentrack, facetrack noir. Vagy csak az Edtracker amihez még kamera sem kell és van már vezeteknelkuli verziója is, igaz hogy nem teljes 6dof,de a mintavetelezes eléggé magas és nem befolyásolja a környezeti fényviszonyok
https://www.polygon.com/2020/9/8/21427871/smoothtrack-head-tracking-microsoft-flight-simulator-track-ir
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.09.09. 08:27:41
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.