Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Nekem egy LG 27EA33V van, 27 colos, full HD, LED-es, IPS paneles, csillogásmentes kijelzővel. Extreme digital-ban volt 70-80e Ft körül másfél éve. Teljesen meg vagyok elégedve vele (DTP-s melókhoz is használom), főleg mert az elődje, egy Samsung 226BW itt maradt második monitornak. Nap mint nap szembesülök vele, hogy annak mennyivel szarabb képe van 😊 A full HD-nél nagyobb felbontás nagyon megdobja az árakat, 150-200-nál kezdődnek a jó monitorok, de ezekkel sokan panaszkodnak clod fórumokon, hogy nem látják a kontaktokat, mert nekik az egy pixel sokkal kisebb mint másoknak.

LED TV lehet még alternatív megoldás, ha mindenképp nagy kijelzőt akarsz, de abban nem tudok segíteni, be kell menni egy media markt-ba és összehasonlítod a képeket.

www.pumaszallas.hu

repvez
PhantomAss
max 80k-ig gondoltam...

GOOBY, pls

Mégis mekkora? 😊 200 alatt vannak jó 27"-s monitorok, de, ha ennél is nagyobb kell, akkor csak a TV jöhet szóba, de ott meg a késleltetésekkel lehetnek gondok...

www.smart-bus.hu

Borisz80
Úgy tudtam a MiG-15-nek fix gunsight-ja van. Ezért is voltak a Sabre-k eredményesebbek mert nekik volt giro sight meg távmérőradar. Még a koreai háborús dokumentum filmekben is ezt mondják. Most akkor mi az igazság?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

hrundibaksi
Ez mit jelent? <#idiota>
PhantomAss
uraim, játszik valaki nagyobb méretű monitoron, esetleg tv-re kötve?
kicsi már ez a 23"-as monitor, váltanék nagyobbra, de nem tudom mire.
Ár-érték arányban kellene valami nagyobb, de nincs rá több százezer ft-om.
Van vmi tippetek?

GOOBY, pls

Megjött steam-n is a frissítés.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.02.27. 14:39:32

www.smart-bus.hu

pl. a GBU 38 nal ugyanaz mint eddig, a cel kijelolve, villog az L a HUd on szepen a cel fele repulsz, egyenesen azonos magassagon , majd mikor a HUd on a villogo L alatt megjelenik a MAN REL felirat, nyomva tartod a bomba kioldo gombot.

hrundibaksi

GBU-12 megoldva!

A GBU-38,CBU-103,105,97 CCRP dobásánál mi a helyzet?
hooah
Sziasztok
Mission Edotorhoz valaki nem tud valami tutorialt vagy leírást, amivel bonyoilultab dolgokat is meg lehet valósítaniu?

hrundibaksi
Le ellenőrzöm,jelentem,ha sikerült!
a lenyeg, hogy folyamatos lezer megjeloles legyen,
a TPG-n kapcsold a CNTL gombot (felul balszelen) RTN re valt, majd jobb kozepso gomb LATCH off kapcsold LATCH on ra, RTN gombbal vissza, majd a billzeten Insert gomb, ilyenkor folyamatosan villog az L betu a HUD on es a TPG n is, ekkor megfogja talani a lezeiranyitasu bomba a celt.

hrundibaksi
Ezen is túl vagyok,a MAP-on viszont nem steerpoint-ozok
ME-ben csinálok egy sima felszálásos mission-t,csak véletleszerű cél kiválasztást csinálok a levegőben

Magasságnál mi a megfelelő érték?
A GBU-12-höz lézerezni kell. Kezdésnek jó lehet bekapcsolni az auto lase funkciót és beállítani 10-15 másodpercre. Amúgy nézd meg a beépített tutorialt, ott nagyon szépen elmagyaráz mindent.

shaken, not stirred

hrundibaksi
Igen,kijelölöm a bombákat,TGP bekapcsolva, cél rögzítve, CCRP mód beállítva
MIt csinálsz pontosan? Beállítod a bomba profiljainál a megfelelő módokat?
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.27. 11:17:40

shaken, not stirred

molnibalage83
Majd este csinálok képet arról, hogy milyen beállítással próbálkoztam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

repvez
Nekem a 4850 1gb os VGA-mon a textura és a scene rész high-on van a viz low a többi médium .Igaz az élsimitásokat nem kapcsoltam be de sztem egy 2x-est elbirna ,mert nem akad . A láthatószági rádiusz 10km a fák 4km.
egy ismerősőm gépe hasonló a tiedhez csak AMD955x4el ott a FHD felbontással majd minden high-on megy.
Belső élsimítás olyan nem létezik, de értem mire gondolsz.
Alapszabály: ha van lehetőség az alkalmazáson belül(játékon belül) képminőség javító technológiák szabályozására, akkor mindig ott kell! Így természetesen a driverben alkalmazás kontrollált legyen.

Annak a vasnak, ami neked van, viszont sokkal jobban kell futnia a DCS Worldnek...mert gyengébb hardverrel is Medium-High beállításokkal használják.
hrundibaksi
Ha van köztetek A-10C driver, szükségem lenne segítségre: CCRP bomba oldási gondjaim vannak. Számos videót néztem meg, hogy elsajátítsam a kezelését,mégis,ha oldja a GBU-38,GBU-12 stb-t, túl repül a célponton.
Sőt láttam GBU-38-ast, ami mint egy rakéta repült tovább. <#falbav>
molnibalage83
A gafikai beállításoknál a belső élsimítást és egyebeket kell forszírozni és app cont. a VGA-nál vagy a VGA-nál érdemes játszadozni? Csak próbaképpen repkedek de megdöbbentően alacsony egyes helyeken az FPS úgy, hogy a textúrákat és a még egy opciót leszámítva minden minimumom van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

repvez
Nálam steam van ,de még nem ajánlotta fel a frissitést.

Egyébként akinek Warthog joya van, meg tudná mondani, hogy mekkora a bot kitérése minden irányba (fok vagy cm) illetve a tengely átmérője.
Vagy van valahol részletes méretekkel rajz róla?
Minden nap, ha a single-t indítod, akkor ellenőrzi a frissítést. Manuálisan is indíthatod az update-t, start menüből.
hrundibaksi
Érdekes,nekem nem
molnibalage83
Indításkor nekem tegnap felajánlotta automatikusan.

hrundibaksi
A "sima" DCS World ami jelenleg is letölthető,ha installálva van az,hogy frissül?
repvez
Az hogy van egy openbéta DCS:World ami elöbb megkapja a javitásokat ,hogy lehessen tesztelni és van a sima ami meg márcsak a stabil patcheket kapja meg.
Ezért a mig - 15 elöbb a bétára jött ki a simára meg majd ma .
Jó reggelit! Vasárnap 10-órától Valaki egy online reppenésre?

Üdv, HUNter

hrundibaksi
Na jó,én ezt már nem értem! Valaki magyarázza el nekem,hogy pontosan mit jelent:

"DCS Openbeta-n van és pár nap múlva lesz teljes verzióra is."

Leszedtem a DCS-t mondván lesz egy új exe (frissítés)......vagy most mi van?

#13599,#13593
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.27. 04:14:58

Ka-50

hrundibaksi
Pénteket ír!
hrundibaksi
Honnan lehet tölteni?
hrundibaksi
Megjelent???
Oksa, ezekről én nagyon lemaradtam. 😊

shaken, not stirred

Nem.Az egész project Laci nevéhez fűződik,ill. már csak fűződött.Beczl stúdió néven kezdte el a munkát,majd két évig csinálták,aztán valami miatt nem tudott megegyezni a társaival, jól kigolyózták.Ez van,ha visszaolvasol tavaly kb. januárig,megtalálod az ezzel kapcsolatos infókat.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.26. 13:36:29

Ka-50

hrundibaksi
Az FSX verziót használom,DCS verzió nem tudom mikor jön ki,de ez a RAZBAM egy igazi fos cég!
December elején megvettem elővételben a Razbam A-7 Corsair TacPack csomagot,azta semmi hír,de még nem is válaszolnak!
Legszívesebben felnyomnám őket!
DonZorro
Nem tom vóte már de itt van megint. 😊

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nem szeretem az ilyen történeteket, mert általában csak kívülről lát bele az ember. Lehet az egész csak egy megkeseredett dolgozó véleménye...

shaken, not stirred

<#eljen>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Hát ez szomorú történet.

Dettó! <#eljen>

www.smart-bus.hu

Beczl-t gusztustalan módon kicsesztek a társai. Gyakorlatilag valami machinációval kitúrták a saját cégéből. Az ED sajnos nem szólt bele a konfliktusba Beczl oldalán, hagyták, hogy az ellenérdekelt felek egymás között rendezzék a dolgot. Sajnos az lett a vége ami. Aztán ezek egy svéd vezetésével megalapították a leatherneck simulations és ők vitték tovább a MiG-21 projectet. Az eredmény olyan lett amilyen, az ED első körben visszadobta a munkájukat,aztán második körben nagy nehezen átmentek és kiadhatták. Ezt a brigádot egy svéd vezeti, rajta kívül tag még egy szerb MiG-21-es pilóta ( legalább szakember is van köztük), egy szőröstalpú román, és egy jenki ex tengerészgyalogos.
Amikor megtudtam, hogy ez történt, akkor eldöntöttem, hogy lehet akár egy atomerőművem is, ezektől nem kell semmi. A MiG-21 nagyon tetszett, de ezek után nem kell. Ha lesz feltört verzió, akkor azt lehet, hogy kipróbálom. Viszont pénzt egyetlen alkotásukért sem vagyok hajlandó kiadni,legyen az akár a Magyar Légierőben korábban megfordult bármelyik típus. Az ED, Belsimtek, és egyéb a DCS-hez fejlesztő cégek termékeire ez a megállapítás természetesen nem vonatkozik. Azokat, ha tetszenek és a gép is bírja, akkor pénzért megveszem. De ettől a leathernektől semmit.Hányingerkeltő amit csináltak, és ráadásul olyan módon adták utána elő az egész világnak, mintha még ők lennének az áldozatok. Egy szó mint száz, csinálhatnak ezek Halálcsillag szimulátort is, akkor is csak egy undorító bagázs maradnak.

Borisz80
Ez a mod pack-otok mit tartalmaz még? Esetleg nem lehetne közkincsé tenni nem tagok számára is?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

molnibalage83
A külső 3D modell semmit nem ér kabin és avionika modellezés nélkül. Ha a lehető legautentikusabb modellt szeretné valaki csak AFM nélkül a külső 3D modell és a skin az kb. a munka 5%-a... Ha AFM-et is akarsz, akkor 1%-nál kevesebb...

Papa01
Szia!

FB-on keressen rá erre: BUDAPEST ALBÉRLET kb 42 ezer tag szerepel a csoportban. Itt napi szinten hirdetnek szobákat is.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.02.25. 18:12:11

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

hrundibaksi
Jól értem? A Mig-15 beta elérhető?
Gripent én is megvenném szó nélkül!