Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem mindjárt megpattan az ér az agyamban... <#falbav>#falbav> Ezt a RAKÁS SZAART!!!
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ami játék alatti használatot illeti, én sokkal előbb szoktam észrevenni a távoli kontaktokat, mint akikkel együtt repülök. DTP-s melóhoz kalibrált monitorként a fényerő és a kontraszt elég alacsonyra van véve (54 és 56 a 100-ból), viszont nagyon jó a színhűsége, egészen kicsi árnyalatbeli különbségek is nagyon jól látszanak. A flancos tv-monitorok a sok hülye előre programozott "mozi" meg "játék" meg miatököm profiljukkal, dinamikus kontraszttal, egekbe feltolt fényerő, kortraszt meg telítettség értékekkel teljesen elqrják a távoli gépek láthatóságát a szimulátorokban, az ilyeneket messzire kerüld el. Nem pixelvadászatra tervezték azokat, hanem hogy jól nézzen ki rajta a Battlefield (ugyanaz a helyzet, mint az agyoneffektezett sweetfx profilokkal. Jól néz ki, kontrasztos, darkos hatása van, de ha ki kell látni a kabinból, akkor használhatatlanok).
www.pumaszallas.hu
ITT írd le, hogy mit szeretnél, a sok kocka elég naprakész... 😊 Ott van az Oázis, és a Monitorguru tulaja is. Válassz ki 2-3 darabot, szánj rá egy fél napot és gyere fel nézd meg őket... amelyik tetszik, viheted is.
www.smart-bus.hu
de azért megnyugtat hogy többen is használnak ilyesmit
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
pont 27" monitoron gondolkodom, bár sokan mondják hogy a full hd akkora méretben már pixeles, de ez szerintem hülyeség.
Mondjuk kérdés hogy van e értelme 23-ról 27-re váltani, látni fogok-e valami különbséget...
Még valami, Tom és Papa, ezek a monitorok pwm-esek? Ha igen, nem zavaró?
köszi
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
LED TV lehet még alternatív megoldás, ha mindenképp nagy kijelzőt akarsz, de abban nem tudok segíteni, be kell menni egy media markt-ba és összehasonlítod a képeket.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
kicsi már ez a 23"-as monitor, váltanék nagyobbra, de nem tudom mire.
Ár-érték arányban kellene valami nagyobb, de nincs rá több százezer ft-om.
Van vmi tippetek?
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.02.27. 14:39:32
www.smart-bus.hu
Mission Edotorhoz valaki nem tud valami tutorialt vagy leírást, amivel bonyoilultab dolgokat is meg lehet valósítaniu?
a TPG-n kapcsold a CNTL gombot (felul balszelen) RTN re valt, majd jobb kozepso gomb LATCH off kapcsold LATCH on ra, RTN gombbal vissza, majd a billzeten Insert gomb, ilyenkor folyamatosan villog az L betu a HUD on es a TPG n is, ekkor megfogja talani a lezeiranyitasu bomba a celt.
ME-ben csinálok egy sima felszálásos mission-t,csak véletleszerű cél kiválasztást csinálok a levegőben
Magasságnál mi a megfelelő érték?
shaken, not stirred
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.27. 11:17:40
shaken, not stirred
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
egy ismerősőm gépe hasonló a tiedhez csak AMD955x4el ott a FHD felbontással majd minden high-on megy.
Alapszabály: ha van lehetőség az alkalmazáson belül(játékon belül) képminőség javító technológiák szabályozására, akkor mindig ott kell! Így természetesen a driverben alkalmazás kontrollált legyen.
Annak a vasnak, ami neked van, viszont sokkal jobban kell futnia a DCS Worldnek...mert gyengébb hardverrel is Medium-High beállításokkal használják.
Sőt láttam GBU-38-ast, ami mint egy rakéta repült tovább. <#falbav>#falbav>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Egyébként akinek Warthog joya van, meg tudná mondani, hogy mekkora a bot kitérése minden irányba (fok vagy cm) illetve a tengely átmérője.
Vagy van valahol részletes méretekkel rajz róla?
Ezért a mig - 15 elöbb a bétára jött ki a simára meg majd ma .
Üdv, HUNter
"DCS Openbeta-n van és pár nap múlva lesz teljes verzióra is."
Leszedtem a DCS-t mondván lesz egy új exe (frissítés)......vagy most mi van?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.27. 04:14:58
Ka-50
shaken, not stirred
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.26. 13:36:29
Ka-50
December elején megvettem elővételben a Razbam A-7 Corsair TacPack csomagot,azta semmi hír,de még nem is válaszolnak!
Legszívesebben felnyomnám őket!