Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LED TV lehet még alternatív megoldás, ha mindenképp nagy kijelzőt akarsz, de abban nem tudok segíteni, be kell menni egy media markt-ba és összehasonlítod a képeket.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
kicsi már ez a 23"-as monitor, váltanék nagyobbra, de nem tudom mire.
Ár-érték arányban kellene valami nagyobb, de nincs rá több százezer ft-om.
Van vmi tippetek?
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.02.27. 14:39:32
www.smart-bus.hu
Mission Edotorhoz valaki nem tud valami tutorialt vagy leírást, amivel bonyoilultab dolgokat is meg lehet valósítaniu?
a TPG-n kapcsold a CNTL gombot (felul balszelen) RTN re valt, majd jobb kozepso gomb LATCH off kapcsold LATCH on ra, RTN gombbal vissza, majd a billzeten Insert gomb, ilyenkor folyamatosan villog az L betu a HUD on es a TPG n is, ekkor megfogja talani a lezeiranyitasu bomba a celt.
ME-ben csinálok egy sima felszálásos mission-t,csak véletleszerű cél kiválasztást csinálok a levegőben
Magasságnál mi a megfelelő érték?
shaken, not stirred
Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.02.27. 11:17:40
shaken, not stirred
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
egy ismerősőm gépe hasonló a tiedhez csak AMD955x4el ott a FHD felbontással majd minden high-on megy.
Alapszabály: ha van lehetőség az alkalmazáson belül(játékon belül) képminőség javító technológiák szabályozására, akkor mindig ott kell! Így természetesen a driverben alkalmazás kontrollált legyen.
Annak a vasnak, ami neked van, viszont sokkal jobban kell futnia a DCS Worldnek...mert gyengébb hardverrel is Medium-High beállításokkal használják.
Sőt láttam GBU-38-ast, ami mint egy rakéta repült tovább. <#falbav>#falbav>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Egyébként akinek Warthog joya van, meg tudná mondani, hogy mekkora a bot kitérése minden irányba (fok vagy cm) illetve a tengely átmérője.
Vagy van valahol részletes méretekkel rajz róla?
Ezért a mig - 15 elöbb a bétára jött ki a simára meg majd ma .
Üdv, HUNter
"DCS Openbeta-n van és pár nap múlva lesz teljes verzióra is."
Leszedtem a DCS-t mondván lesz egy új exe (frissítés)......vagy most mi van?
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.27. 04:14:58
Ka-50
shaken, not stirred
Utoljára szerkesztette: beci43, 2015.02.26. 13:36:29
Ka-50
December elején megvettem elővételben a Razbam A-7 Corsair TacPack csomagot,azta semmi hír,de még nem is válaszolnak!
Legszívesebben felnyomnám őket!
shaken, not stirred
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
Amikor megtudtam, hogy ez történt, akkor eldöntöttem, hogy lehet akár egy atomerőművem is, ezektől nem kell semmi. A MiG-21 nagyon tetszett, de ezek után nem kell. Ha lesz feltört verzió, akkor azt lehet, hogy kipróbálom. Viszont pénzt egyetlen alkotásukért sem vagyok hajlandó kiadni,legyen az akár a Magyar Légierőben korábban megfordult bármelyik típus. Az ED, Belsimtek, és egyéb a DCS-hez fejlesztő cégek termékeire ez a megállapítás természetesen nem vonatkozik. Azokat, ha tetszenek és a gép is bírja, akkor pénzért megveszem. De ettől a leathernektől semmit.Hányingerkeltő amit csináltak, és ráadásul olyan módon adták utána elő az egész világnak, mintha még ők lennének az áldozatok. Egy szó mint száz, csinálhatnak ezek Halálcsillag szimulátort is, akkor is csak egy undorító bagázs maradnak.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
FB-on keressen rá erre: BUDAPEST ALBÉRLET kb 42 ezer tag szerepel a csoportban. Itt napi szinten hirdetnek szobákat is.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.02.25. 18:12:11
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb