Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shaken, not stirred
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
Amikor megtudtam, hogy ez történt, akkor eldöntöttem, hogy lehet akár egy atomerőművem is, ezektől nem kell semmi. A MiG-21 nagyon tetszett, de ezek után nem kell. Ha lesz feltört verzió, akkor azt lehet, hogy kipróbálom. Viszont pénzt egyetlen alkotásukért sem vagyok hajlandó kiadni,legyen az akár a Magyar Légierőben korábban megfordult bármelyik típus. Az ED, Belsimtek, és egyéb a DCS-hez fejlesztő cégek termékeire ez a megállapítás természetesen nem vonatkozik. Azokat, ha tetszenek és a gép is bírja, akkor pénzért megveszem. De ettől a leathernektől semmit.Hányingerkeltő amit csináltak, és ráadásul olyan módon adták utána elő az egész világnak, mintha még ők lennének az áldozatok. Egy szó mint száz, csinálhatnak ezek Halálcsillag szimulátort is, akkor is csak egy undorító bagázs maradnak.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
FB-on keressen rá erre: BUDAPEST ALBÉRLET kb 42 ezer tag szerepel a csoportban. Itt napi szinten hirdetnek szobákat is.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.02.25. 18:12:11
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.25. 15:11:57
Ka-50
HDF 59th VAB szerver frissítve és fut. Elérhetőség a szerverlistában.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.25. 14:00:20
Ka-50
SnowFox adta nekem is az okosságot! Az 59th tagok megkapták az általunk használandó mod packben, így sokunk használja.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.25. 12:52:53
Fontos dologban kérném a segítségeteket!
Egy lányismerősömnek sürgősen szüksége lenne albérletre. A 4. és a 13. kerület lenne a legjobb de minden megfizethető dolog érdekli! Szoba is megfelel neki de az max 40E ft-ig rezsivel. Kérek mindenkit kérdezősködjön, mert a hölgynek szombaton költöznie kell.
Előre is köszönöm!
http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=119163&highlight=fire
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A Béna.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Működik, én használom!
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
2. Ugyanebben a mappában van egy DCSFireLarge.lua fájl ezt másold bele ebbe a mappába FireVehicle.lua névvel és írd felül mikor megkérdezi.
A röhej az, hogy mint látod, a DCS-ben benne van a jó füst, csak nem ezt a DCSFireLarge.lua fájlt hívja be, hanem a FireVehicle.lua, az meg gyárilag elég karcsú füst.
Ráadásul ebben a lua fájlban, szépen időzítve is van, hogy milyen egység kb mennyi égési idővel rendelkezik, a füstölés mennyisége is szintén. Üzemanyag szállító járművek sokkal jobban füstölnek például...
A Kuky verzió nem tudom, hogy működik-e még a mostani DCS-vel, miről kaptál linket.
Jó páran a fenti módszert használjuk.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.02.23. 15:53:13
Ha ez már megvolt akkor passzolom mi a hiba, nekem nincs meg .
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
De mint korábban írtam már egy párszor, az EDGE jelentősen nem fogja "átrajzolni" a grafikai megjelenítés a mostani térképen. Még a talajtextúra is a mostani marad.
Ezeket kapja meg a mostani térkép: - új dinamikus időjárás
- fényeffektek(dx11 miatt) HDR és árnyékozások
- módosított talajnövényzet(füvek, bokrok)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/