Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a beépített 30ast nem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Kampány és Instant action indítottam, kampányban mindig földről indulsz, instantban levegőben. Na majd otthonról többet, ott már Nvidia vga van.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 16:01:56
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Vagy kérd meg Tomot (ők szoktak többen hadakozni) ,hogy menjen ellened egy 1vs1 et.
Ha alkalmazni tudod a nemmondjukki ban tanultakat és csak megszorongatod akkor is megemelem a kalapom.
De ha (és én bízom a tisztességes értékítéletedben) úgy érzed ,hogy azért ez mégse UGYAN az ,akkor kérlek jelezd.
Azért bátorkodom ezt így felajánlani,mert bár azér pár ezer órát elszöszmötőltem II.VH s szimekkel,és pl a nemmondjuk kkit is kipróbáltam,de pl a DCS az szerintem a legközelebbi élményt nyújtja a repülés ,a gép viselkedése,fizikája,nyomán. Itt már egész más még a prop os géppel is harcászkodni,és összetettebb is. Bár a Dóra ugye nagyfokú automatizálást élvez ,és gyakorlatilag tényleg csak a repülésre kell figyelni vele,de azt nem is lehet egy lapon,mit lapon,egy könyvben sem említeni a tudjukkivel.
Uff beszéltem.
Megoldás: Telepítés után patch(1.17), majd nGlide feltelepítése: nGlide
A telepítés után az F-15.exe tulajdonságaiban, kompatibilitás win98/Me és pipáljátok be, hogy mindig rendszergazdaként fusson.
Egyenlőre csak a munkagépemen teszteltem, itt csak annyi volt a bibi, hogy nem volt hang(integrált Realtek HD).
Otthon majd tesztelem megint TrakIR-el, meg Hotas Cougar-al.
1. Fontos, hogy nGlide telepítése után be kell azt is állítani, hogy milyen felbontáson legyen, akár FullHD is lehet.
2. Az F-15 indítása után, option-ban a grafikus résznél 3dfx glide-ot kell kiválasztani és accept!
3. Örül :) még 3dfx logo is bejön...mikor indul a mission, azok szép woodoo 1-es és 2-es évek....
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
A WT a DCS-hez képest árkád. Mégpedig azért mert a repülési modell a WT-ben sokkal egyszerűbb. Mintha a quake 3-at hasonlítanánk az ARMA-hoz. Egy szimulátor elsősorban a repülési modelltől és a komlpex rendszerek lemodellezésétől lesz szimulátor.
Annak aki a szimulátorokhoz hozzászokott kb. semmit sem jelent a WT. Nem érdekli. Legalábbis engem nem kötött le.
Én kipróbáltam, mert kb 15 éve minden repülős játékot kipróbálok, de csak néhány olyan van amivel játszom is, mert annyira komplex.
A WT nem ilyen, kb, egy óra játék után letöröltem mert semmi kihívás nincs benne. Egyszerű mint a faék.
Figyelj: nem azt mondtam hogy rossz, hanem hogy egyszerű.
Ettől még nem leszel itt közellenség, senki sem szól le, csak ne vegyük egy kalap alá a két játékot, ennyi
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.04. 13:49:34
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Senki nem pro szinten kezdet, mindenkinek meg kellett tanulni az alapokat keményen és nagyon sok órák hosszát gyakorolni, repülni. Mindent meg lehet tanulni, hogy a komplex dolgokat is alkalmazni tud onlány, mikor 4 gépes kötelékben kell dolgozni.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
. Tudom melyik játék melyik összetevőit használja mindkét játék. És ez lehet jobb lesz de amíg az itteni paraméterekkel nem leszek olyan amilyen elvárható a társaság részéről addig nekem az a jobb. És ha nem árkád számomra és még sok száz társam számára sem akkor csak lehet igazunk valamilyen szinten. Igen túllőttem a célon de legalább látom milyen szinten ragaszkodtok ti ehhez és milyen jól össze kovácsolódott a társaság. Természetesen nem a repülés mint olyan a gondom mert az mindkét rendszerben szeretném legalább elfogadható szinten elvégezni. Hanem az hogy itt annyira komplex néhány dolog ,és tekintve a szakmai hiányosságokat nem tudom az elvárható módon sem teljesíteni. Magyarul nem igazán szórakoztat.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ja és majdnem elfelejtettem: MiG-21Bis MH skins
Köszönni nem nekem kell, hanem 59th_Jack-nek főleg. Mivel template nem van, így a hibákról természetesen tudunk, szóval ennek tükrében tessék használni!
Ez a szim volt számomra a következő lépcső fok a komolyabb szimulátorokhoz.
kép
Ha jól tudom a Janes F-15 ennek a folytatása.
Wittman! Csak neked!
Su-25 Sturmovik
Az a kemény még ebben a szimben hogy valós távokat kellett lerepülni. Eltartot pár óráig egy egy Operation Desert Shield vagy Storm küldetés.
Repvez.
Na jó még egy F-15E modult még bevállalok ;)
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.04. 10:22:58
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 08:52:16
Feltelepítem a mai nap az biztos. 1.17-es D3D patchel.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Most látom hogy steam-en is fent van.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 01:52:45
Ugyan olyan...
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.04. 01:34:10
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 01:24:15
Amúgy itt figyel a polcomon a gyári dobozos változat. A kézikönyve miatt vettem meg 12 ezerért, az MM-ben árulták.
Hány-hány full kampányt nyomtam le. Felszállás full fegyverzet+3 tök, légitankolás mikor már szárazok voltunk sokszor 8 gépes kötelék, megvárni mindenkit, hogy feltankoljon, harci feladat végrehajtása, kötelék összerendeződés, tankerrel újra randevú, majd leszállás. Hányszor volt ez ám éjszakai bevetésen! Imádom!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.04. 01:12:37
Mondjuk ott az űrben még "valós" fizika volt, nem ez a "vízben úszós", mint mostanság. :-)
Nem tudom, én kerestem anno, de nem találtam. Az EF2000 azért volt szimulátor, mert az akkori hardware színvonalon maximálisan modellezte a repülést. Meg a D.I.D. - a cég is eltűnt már - a katonai szimulátorból butította le a játékot.
A DID EF2000 volt az abszolút ever best of, még ma is borsózik a hátam ha meghallom ahogy az AWACS a jellegzetes hülye hangján dadogja a célinformációkat, vagy azt az elbaszott sziréna hangot, ami akkor szólalt meg, ha lehetett indítani a raksit. Nem tudjátok, nem lehet esetleg valahonnan beszerezni még valami emulátoros verziót vagy dosbox alá? Fizetnék is érte, hogy újra rámehessek a quick combat 3. pályáján a 3 Mrijára vagy CRV-7-el a duzzasztó gátra. :)
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2015.03.04. 00:04:01