Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"""
BRAVO TO THRUSTMASTER!
I've asked a few of you if you were the one I was talking to about the stick getting loose and tilting to the right ever so slightly. Looking over on the ED forums I'd seen some others who had this issue as well and for the most part relented to dead zoning out that area.
I wasn't really ready to accept that so I wrote an email to TM support. I explained the problem to them and to my chagrin their initial response wasn't really my favourite- to the tune of do a diagnostic in Windows Control Panel... I said this was 100% mechanical in nature and that template response wasn't really what I expect from a company I bought a 500+ dollar stick from. I said that somewhat politely (read: I was bordering on a teensie bit ignorant)
The next response was much better- and they provided me a step by step instruction to disassembling the stick and what to look for. There is a rubber gasket that should have been underneath the pressure ring but it had worked itself to the top somehow. I moved it back where it belonged, moved some of the lubricant around a bit and put it back together. The stick is like brand new.
Some folks take out the spring and do some additional modification to it but I liked it the way it felt right out of the box. Other people take it one step further and take the entire pivot ball assembly off and polish it down to reapply a different type of lube... I had it in the back of my mind but taking out the pins that hold the assembly in place were a bit farther than I wanted to go.
Anyway- If anyone is having issues with their TM and find that it has worked its way loose then let me know and I'll pass on the same document they forwarded to me.
EDIT: I had to try to attach it for someone over at SimHQ so I might as well just share it here.
https://drive.google.com/file/d/0B8MeQLQ7pOpjbFFPYWhGSkJFU1E/edit
"""""
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ezen a videón is műXik: FaceTrackNoIR Bemutató1
Ez lenne a szoftver: FaceTrackNoIR Letöltés
www.smart-bus.hu
Ka-50
Most mi legyen, vigyem vissza?
HELP!
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.09. 18:50:38
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
az normális hogy van egy icipici kotyogása a botnak (kb 3 mm) jobbra amit természetesen kitérésnek érzékel? ez elfogadható normális efektus vagy nem kellene ilyen gondoknak lennie ezzel a termékkel?
Bekonfigoltam a gombokat, és most nem tudom visszakapcsolni!!!! Alap profilban is hiába csúsztatom a csúszkát, semmi. Hiába pipálok be minden led-et semmi.
Ötlet????
Nem frissül Steamen keresztül, de nem is tiltja meg a steam, hogy TF patch-el offline vagy online játssz. Hogy együtt élne, az kicsit túlzás 😄, gyakorlatilag minden online szerver TF patch-el fut, nem csak mert stabilabb és sok extra tartalom van benne, de pl online cheat védelem sem volt az alap clodban. Az írta át a gépek vagy fegyverek paramétereit, aki akarta. Olyan modokat használtál, amiket akartál, és egy ideig ezt a fejlesztők még bátorították is, hiszen amikor kijött a clod annyira bugos volt, hogy sok javítás és ötlet közvetlenül a játékosoktól jött.
A cikkedből küldd át az ide vonatkozó részt, és megnézem hogy mit lehet hozzátenni.
www.pumaszallas.hu
Reaper jól írta, hogy sajnos vga terén jelenleg csak Nvidia-val vga-val jobban fut, mint HD 7800-as vagy 7900-as vga-kal., de azt is észrevettem, hogy vannak olyan verziók is, amelyekben Nvidia is szenved, főleg azokon a repülőtereken, ahol vannak fedett repülőgép bunkerek. Ez jelenleg most is tapasztalható!
Én is belefutottam, hogy pl a HD 7870-es 2GB Vram-os kártyával brutálisan szar FPS volt, sokszor 20, high beállításon, FullHD-ban. Ekkor volt egy Nvidia GTX560Ti 1GB-os kártyám, amivel ugyanott, ugyanazon beállításon 40 FPS volt! Utána jártam a problémának, ami a VRam kihasználtságban jött ki. A DCS futtatásakor a HD7870-es kártya 2GB VRam-ja állandóan tele volt, az Nvidia GTX 560Ti meg 980MB-on megállt. Mint kiderült az AMD driverében lévő memórai menedzsment része volt szar a HD 7800-as sorozathoz, ami abban állt meg, hogy a már nem használt textúrákat nem ürítette, így mikor a VRam megtelt, folyamatosan arra várt az új textúra, hogy legyen neki szabad hely, de előtte törölnie kellett a régit a VRamból. Ez elvileg igen kevés idő lenne, de érezhető hatása volt, amit az AMD el is ismert és megígérte, hogy írni fognak egy drivert teljesen előlről, amiben átdolgozott memória menedzsment lesz. Közben azt is hozzá kell tenni, hogy a HD 7870-es kb 20%-al erősebb vga, mint a GTX560Ti és minden más játékkal gyönyörűen futott...csak a DCS-t nem szereti. A jelenleg AMD Catalyst 14.12 Omega drivert még nem teszteltem a HD 7800-as sorozattal, de talán érdemes próbát tenni.
Tehát a kihasználtság: Nvidia kártyákon 2GB VRam jó hatással van, lehet élsimítást és AF-et kapcsolni, akkor sem lesz teli a VRam, de high beállításon kb 1,2-1,3GB VRam igénye van. GPU esetén a GTX 580-asok pl sokszor 90%-on mennek, de volt már nekem 99%-on is. CPU sosem értem el a 60%-ot magonként, de azt is érdemes megjegyezni, hogy mind a négy magot használja, de persze nem egyformán.
RAM használat, amii DCS verzióként is változik, de átlag 2-2,5GB-ot fogyasztanak.
Vegyétek figyelemebe, hogy ezek az értékek mindig multiplayerben mértem, mert így kevesebbet eszik a gép. Szerverként sokkal többet fogyaszt, főleg RAM-ból(6G😎 és CPU-ból(4magos AMD proci esetén, két mag 90%-on, másik két mag 30-40%-on). Aki single-ben repül, az is tapasztalhat hasonlót, hogy többet CPU és RAM igénye van.
Én jelenleg AMD FX 4350(4,2GHz), 8GB DDR3 RAM, GTX 580 3GB VRam és SSD-t használok DCS-hez, 4096x4096-os talajtextúrával, FullHD 4xAA, 16xAF, HDR: Cold, de csak Grúzia területén van átlag 30FPS, máshol 40-60. Persze mikor robban a kazettás bomba és belenézek, akkor nálam is FPS Drop van, de ez a DCS bugja. És én nem repülök kondenzben, hanem sokszor csak 2000 méteren, meg lentebb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.09. 14:56:09
www.pumaszallas.hu
Az biztos, hogy üres pályán, néhány földi céllal, pár másik géppel a légtérben nálam egész jól fut (csak gépet váltani ne kelljen), pedig az én gépem szarabb mint a tied (AMD 1055T proci, 560Ti 1GB kártya, 8GB RAM). Ha a légvédelem rákezd, vagy online bemegyek 15-20 gép közé, akkor diavetítés (proci lesz a kevés).
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2015.03.09. 14:12:59
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
www.pumaszallas.hu
Nagyon kezdek töprengeni azon, hogy mennyiben fáj egy olyan gép, amin értelmesen fut a DCS/2.0 és úgy, hogy közben ne egy fűnyíró hangját produkálja a sok venti miatt... Lehet, hogy ennyit nekem meg sem ér? Még, ha drágább CPU-t is vettem volna a jelek szerint 2012-es árfolyamon egy 230k-s gépen (monitor nélkül) is csak szenvedés a cucc...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.09. 13:57:53
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
(Igen, más műfaj, de azért valahol döbbenetes, hogy a full HD-ban futó Tomb Raider vagy Alan Wake száguld maxra húzva, ahol a DCS a 30 FPS tartásáért izzad úgy, hogy majdnem minden minimum táján van... Én valahogy azt gyanítom, hogy ahhoz van köze ennek, hogy egy ennyire régi elődön alapulú - Flanker 2.0 -kód ennyit tud... Ezért kellene már nagyon az EDGE, ha tényleg igaz a +30% FPS azonos konfigon.)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.09. 13:01:14
Nekem viszont nagyon megnyerte a tetszésemet. Készül az új Desert scenery is, amit Ga-bika belinkelt már. Az is ütős lesz!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.09. 08:50:52
Mindegyik a CLod szintjén részletezett és a mig-15 és a LA-9-esnél Korea war era nevet is irt.a többinél csak a WWII europe. ezek szerint lesz egy ilyen vonulat is a DCS-ben.
Meg ha kiadták volna a Clod folytatását akkor ezek lettek volna repülhetőek .
A képek a saját összekutyult módom használatával készültek! Tartalmazza az említett GROUND TEXTURES MOD-ot, Sweet FX-et, Improved Villages Mod-ot és Smoke Mod-ot. Gyakorlatilag azon vagyok hogy valami használható kombinációt összerakjak, mert véleményem szerint a DCS-nek így kéne kinéznie nagyjából! FPS problémákkal küszködök és fogok is, de hátha valamit sikerül. "reményhal" <#nyes>#nyes>
Ezt is várom! Ügyes a srác...
Indi69-nek a file-okat a DCS World\Bazar\Terrain\Structures\High\EDM útvonalon találod meg. Beírtam keresőbe! <#awink>#awink>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ka-50
vietnam
Link
USAF Sandy textura-t ha leszeded a P51-hez, akkor ad némi Skyraider illúziót 😉
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
- LCtrl+P
-LShift+P
-LAlt+P
Isten áldja a pogányokat!
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.07. 23:41:05
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"