Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agyrém...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.16. 21:38:43
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
sure: ha emlékeim nem csalnak, a BS2 még a World előtt jött ki. Én nem vettem meg a teljes BS2-t, csak upgrade-eltem, így olcsóbb volt.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.16. 18:32:53
Nem volt igazán jó, és autentikus de sokkal jobb volt mint az Evo joy-t tekergetni.
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.03.16. 18:11:13
(spoilerben, mert nem szép dolog senkinek az örömét elvenni egy 40 dodós addon telepítési rejtelmeinek azonnali elárulásával)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szinte zökkenőmentesen, most az install után pusztán explicite aktiválni kell mint modult -
Alapértelmezetten szürke az a pipa (edit: nyilván nem az FC3-nál, hanem a Hawk-nál szürke a pipa install után, most hadd ne csináljak külön screenshotot ), de ha nem nyomunk rá még egyszer külön,hogy bezöldüljön, akkor ez a kedves üzenet fogad
(így már csak a korábbi verziókkal készült küldiknél dobja fel, de ha elmentjük a jelenlegi patchben, utána elmúlik neki)
Kedves ED, nyilván azért húztam ma le 1.4 gigányi DCS update-et, meg 180-valamennyi megányi már korábban megvett Hawk modult, hogy inaktívban figyeljen a modulok közt.
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.16. 17:42:25
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.16. 17:08:12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.16. 16:55:53
www.smart-bus.hu
A P-51 farokfutó rögzítése kicsit más mint a fókáé. A bot közép vagy kicsit hasrahúzott állapotban már rögzíti a farokfutót, de nem fixen, hanem 6 fokot jobbra-balra engedi fordulni az oldalkormánnyal együtt. Ha élesen kell fordulni, akkor viszont középállástól előre kell tolni a botot.
A hasrahúzott bot viszont azért is fontos, mert a lécsavarszél lenyomja a gép farkát, nagyobb súly, nagyobb tapadás jut a farokfutóra, sokkal könnyebb irányban tartani. Az viszont gáz, ha ebben az állapotában szívódna el, ezért kb 100 km/h környékén középre kell engedni a botot. Ott már a pedál magában is elég hatásos ahhoz, hogy irányba tartsd a gépet.
www.pumaszallas.hu
A World kétségtelenül lépett előre a kinézet terén, van HDR, meg jobban kihasználja a videokártyát, optimalizálás szempontjából...hát, heggesztgetik, heggesztgetik, szerintem javult valamennyire a kinézet vs gépigény ráta, de ha csak kicsit olvasol vissz, még izmos gépeken is jelentkezik mikrolaggolás, FPS drop városok, vagy bizonyos fegyverek alkalmazása esetén.
"Esetleg megérné megvárni a World 2-t (ha nem lesznek kompatibilisek a gépek)" - az majdnem biztos, hogy vagy frissítést, vagy a teljes modulokat le kell majd húzni, de őszintén remélem, hogy nem játsszák el azt, mint az FC3-al vagy a BS-el (hogy meg kell mégegyszer venni...)
A BS nekem pont nincs meg World alá, csak standalone BS1-em van, de nem hinném, hogy egetverő különbség lenne repmodellben, kabin kinézetben, egyéb paraméterekben, valószínűleg sima ED-lehúzás keretében lett fizetős a BS2 a World-be integrálása után.
Nekem Thrustmaster T-Flight HOTAS X-em van, elégedett vagyok vele, az árához képest teljesen jó, nyilván nem lehet ugyanazt elvárni egy 10 és egy 100 ezer forintos vezérlőtől anyagminőségben, precizitásban stb. Az egyetlen kissé zavaró dolog a gázkar középállásánál, ahogy fordítod, egy kis mélyedés van, hogy könnyű legyen megtalálni ezt a pozíciót, ez az arcade játékokban (ahol a gázkar középálllásban = sebesség tartása...) könnyítés, szimulátorban (helikopternél főleg) eleinte kicsit idegesítő, de meg lehet szokni.
Most utoljára úgy sikerült ahogy a végén írod... irányba álltam, minimális flaps, kicsit orra trimmelem, plusz jobbra a ruddert, megfékezem, kb 50% gáz, felengedem a féket, és közben a botot középen, semleges állásban tartom. (emlékeim szerint az oktató videón így van) Így viszonylag stabil, és elég hamar elemelkedik...
A hasra húzott bot itt is rögzíti a farokfutót?
G940
www.smart-bus.hu
Mivel pedálozol?
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Régen nem mentem a DCS-sel, de most ez az olcsó "HOTAS" reményt adott, hogy újra nekilendüljek. Leginkább a helikopterek érdekelnek (a repülőkben nem igazán tudok tájékozódni - bár lehet csak tanulás és gyakorlás kérdése lenne😊) A Black Shark első része van meg, viszont az ugye nem integrálható a World-be. Az érdekelne, hogy a második rész, vagy a World grafikailag szebb-e, gép optimalizálás szempontjából jobb-e, irányítás szempontjából és általában előre lépés (az egyértelmű előnyökön kívül, pl. Huey) a World, vagy hasonló a BS1-hez? Esetleg megérné megvárni a World 2-t (ha nem lesznek kompatibilisek a gépek)
A másik, hogy a Thrustmaster T-Flight HOTAS X-et próbálta már valaki? A legnagyobb bajom eddig az volt, hogy a kollektív kart nem tudtam rendesen szabályozni, de ezzel meg lehetne oldani. Mivel nem tudom, hogy mennyi időt tudok "játszani", ezért most drágább vezérlőbe nem fektetnék, bár látom, hogy azok jobbak😊 Ennyi pénzt viszont talán megér, hogy kipróbáljam. A neten fellelhető teszteken jónak mondják, de érdekelne hazai saját vélemény is.
Ezen kívül a World-ből melyiket érdemes használni? A steamest, vagy a letöltőst?
Illetve milyen grafikai megoldások érhetők el (a Sweet Fx-en kívül), hogy úgy nézzen ki, mint a Korea kiegészítőben a 21-es, vagy láttam 1-2 Huey-s videót, amiben szintén nagyon jól nézett ki. Tudom, hogy nem ez az elsődleges szempont, de ha van rá lehetőség, akkor miért ne.<#wink>#wink>
Köszönöm.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A Janes F-15-je sajnos sehogy se akar működni, se a nagy gépen se a laptopon.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Eredetileg 2 cd-s kiadás volt.
😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Utoljára szerkesztette: DonZorro, 2015.03.16. 08:01:19
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Nade mi ez a két FILE?
Egyik 101f a másik 100b?
Ez a két CD lenne???
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Anno nekem ez működött..
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Jane's USAF cd1-2, ha az kell, K3B-vel most csináltam, és tölt a médiára.
Ha kész linkelem.