Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borisz80
Igen. Fordítva tekerted be a mutatót. Adótól kimenő radiálon van.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.21. 14:29:13

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Sziasztok!
Mit lehet tenni a "Cannot open debriefing file!" hibával?
Előre is köszönöm!!!
krisztian005
Ma próbálgattam a Mig-21-el a müszeres repülést, eddig nem volt időm jobban kipróbálni, de valami nem stimmel, egy kicsit jobbra repültem a kifutótol, és az npp-n azt jelezte hogy a kifutó jobbra van, pedig balra volt. Ez hiba, vagy a mutatóknak a végét gondoltam az elejének?

Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ezt idáig is megtehette... az újítás az arcfelismerés, ujjlenyomat olvasás, retina szkennelés, stb, a jelszavak helyett, de ezekhez hardver kell.

www.smart-bus.hu

repvez
nem figyelsz , nem kell neked látnod az egészből semmit, elég ha a win küldözget rólad adatot, hogy mit látogatsz a neten mikor mit nézel stb..
Ezek mind olyan infók amik értékesek számukra.
Na akkor erről ennyit... 😊) Ezek szerint annyira még nem ijedtek meg... 😄

Az azonosító kütyükhöz külön hardverek kellennek majd, de egyébként ja, az FB is ingyenes, bár nem szívesen látnék egy reklámokkal telepakolt winfost! 😊

www.smart-bus.hu

repvez
A kalóz win nem lesz legális frissiteni lehet rá,de attól még nem lesz jogtiszta.Gondolom olyan mint a mostani 30 napos regisztrációs korlát csak ittlehet ez 1 év. Bár azt sem értem ha egy nem jogtiszta szoftvert egy jógtisztával áttelepitem akkor az hogyan lesz illegális? vagy ha a feltört OS a hivatalos oldalról frissül akkor az legálisnak hiszi tehát simán megy a telepits is jogtisztán .
Amugy olyat is olvastam, hogy lehet ingyen lesz csak éves dija lesz , mivel nem termékként hanem szolgáltatásként tekintik ezentul a win10-et.

Az meg megint elgondolkodtató, hogy nem biztos, hogy véletlenül kerül bele a cotana személyes aszisztens ,meg a biometrikus azonositás és egyéb naplózó dolgok, hogy épp merre jársz és mit csinálsz. ebből lehet többet kaszálnak, mintha egyszer kifizetnéd a win árát. Gondolj be ha a FB ingyenes akkor miből gazdagodott meg a csávó?
Uhhh, hát ebben van egy nagy adag propaganda... 😊 A Késleltetésért főleg a szoftveres réteg felel, mind az OS, az Oculus, és a grafikus API terén... ha ezek rendben vannak, akkor a GPU-nak már "csak" az erőt kell hozzátennie. A low-level API-k esetén, driver sem lesz, vagy csak egy nagyon minimális alap, úgyhogy rengeteg fog múlni a játék fejlesztőkön. Végre közös lesz az "ellenségkép" nem a VGA driver készítőket kell majd szidni, hanem a játékfejlesztőt! 😊))

Egyébként szerencsére az AMD-vel is szövetkezik az Oculus. ÍME Rengeteg pénzt ölnek bele, muszáj lesz, hogy mindenen jól működjön, ha sok eladást akarnak... Jön a Steam VR is, úgyhogy konkurenciában sem lesz hiány.

www.smart-bus.hu

Én sem tudok, arra hagyatkozom amit a sok olvasásból leszűrök, de az tény, hogy nem egyszerű kiigazodni, kevés a valóban objektív forrás... már, ha egyáltalán van ilyen! 😊)

Igazából júzer szemszögből úgyis csak a végeredmény a lényeg, úgyhogy nagyon remélem, hogy ez az ígéretes környezet megindítja a játékipar szekerét, és ebből minél hamarabb profitál majd a szimulátoros réteg is. Nekünk nagyon jól jönnének ezek a fejlesztések, és a szoftveres CPU limit feloldása...

A W10 ingyenessége egy folyamat vége... eleinte úgy volt, hogy DX12 lesz a W7-8-n is, aztán kitalálták, hogy az túl költséges, ezért csak W10. Ekkor jött a lázadás, hogy a nemrég megjelent és megvett W8 után túlzás lenne, ha megint lehúznák a júzereket, ezért jött az, hogy akkor elősegítvén a váltást, legális W7-8-ról ingyen lehet frissíteni. Sokáig ez volt a "végleges verzió"

Aztán jött a Khronos Group és a cross platform Vulcan API, ami gyakorlatilag a Mantle 1.0, csak már NV kártyákat is támogat, és a jött a Valve a Steam OS-l, és a Steam Box-l, tehát hirtelen elég erős konkurenciát kapott a W10, mivel a Vulcan jóval szélesebb körű támogatást biztosít. Aztán jött még pár morzsa, amelyek szerint több fejlsztőt a Vulcan jobban érdekli, mint a DX12.

Ezek után találta ki az MS, hogy akkor a kalóz verziós windows oprendszerekről is lehet majd legális W10-re frissíteni! 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.19. 20:46:16

www.smart-bus.hu

sure
"De minek vegyek most?"

Hát mondjuk ez attól is függhet, melyik szcenárió a valós a #14308 -ból:

"Ezért nem vettem meg egyetlen modult sem még."
"A nagy semmiért vetettek meg velem eddig két modult..."

és ha a második, akkor melyik(ek) az(ok) (nem feltétlen kell elárulni), és mennyire áll(nak) közel a szívedhez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Le lett már több segítő szándékú topiktárs is basz dorgálva, hogy nem figyelünk, meg nem megy az értő olvasás, de sajnos a fentebbi módon illusztrált kommunikáció mellett tényleg egy kicsit nehéz.

"akkor az a gép, amit ma vennék még olcsóbb lesz."
<#wilting>
Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.19. 20:41:25

Isten nem bottal, hanem VMware.

repvez
Ennyit a filléres megoldásról , hogy széles körben elerjedjen a VR.

Amugy az AMD-t azért nem irnám le még , mert a táblázatból is látszik, hogy ott már most tudják a legmagasabb kitrériumot a DX12 re a VGA kártyák, mig NV oldalon még a legujabb sem . igaz hogy még az a szint is elég ahhoz , hogy az elkövetkezendö 3-4 év alatt nem készitenek olyan alkotást aminél kevés lesz .
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.03.19. 20:38:20
sure
Bizonyára azért nem mikrolaggol, mert az Y2K előtt ez a kifejezés még nem volt ismert, így nem is építették bele a játék késztői. <#vigyor1>

Isten nem bottal, hanem VMware.

VO101Tom
Én API-k szintjén nem tudok programozni, nekem az már túl hardcore. Én kénytelen vagyok a cikkeknek hinni, amiket olvasok 😊 De nem egyszerű 😊 Amikor 2014-ben bejelentették a Dx12-t akkor írták, hogy a fejlesztés a Mantle előtt elkezdődött, és a Microsoft mellett az AMD az NVidia és Qualcomm is be voltak vonva. Az AMDs faszi erre nem emlékezett pontosan, csak hogy a Mantle-t megosztották az első naptól kezdve a Microsofttal is, és sok dolog hasonló. Az Nvidiás faszi meg azon elmélkedik, hogy az AMD csak azért dobta ki a mantle-t fél évvel előttük, hogy ideiglenesen legyen kis piaci előnyük, mondhassák amíg a dx12 megjelenik, hogy övék a legjobb. Szóval nem kell félteni egyiket sem, ha a szarkavarásról van szó, csak győzzön eligazodni az ember. 😊
Az meg, hogy a Win10 miért lesz ingyenes, és hogy mennyit vet latba a dx12 piac (konzoloknál qrvamindegy lenne), azt az Ms-en kívül senki nem tudja szerintem. Már mobiloknál szó volt róla, hogy a Ms az oprendszert egyre inkább csak szolgáltatásként képzeli el. Ha ingyenes az oprendszer, akkor az online boltban előbb veszel kis alkalmazásokat, mint lopott szoftverre (mint az androidhoz vagy apple-hoz). De ez már régóta téma náluk, ha nem lenne ennyi kalóz windows az otthonokban, akkor lehet, hogy a cégek is inkább más szoftvereket használnának, ezért lehet pl simán frissíteni bármilyen windowst, nem ellenőriz semmilyan serialt meg jogosultságot a frissítéseknél.

Itt a dx12-es cikk egyébként:
http://techreport.com/review/26239/a-closer-look-at-directx-12

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
De minek vegyek most? Mikor majd kijön a DCS 2.0 és eltelt fél év és (3 patch után <#vigyor1>) akkor az a gép, amit ma vennék még olcsóbb lesz. Most akkor mással foglalkoznom nem a DCS-sel. Ahhoz meg príma ez a gép. 1-2 éves AAA játékok is simán mennek rajta fullra húzva full HD-ben.

Ezen felül azt is megvárnám, hogy kinek milyen gépen hogyan fut. Vesz a halál többé "vakon" gépet. Lásd ezt. Minden józan emberi számítás szerint jól kellene futina a DCS-nek. Nem teszi, mert egy hulladék az rendesen megírt motorral rendelkező játékokhoz képest sajnos. Pedig akkora potenciál van benne, hogy jihááááááááááá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Úgy, hogy a hardverek évek óta sokkal fejlettebbek mint a szoftveres környezet, ezért toporog az egész játékipar évek óta egy helyben. ITT láthatod, hogy mi mit támogat, és milyen szinten.

www.smart-bus.hu

Molni, bakker vegyé' má' egy új gépet 😄 Komolyan a sírás kerülget, olvasva ezt a Tűz és Jég dala hosszúságú szenvedésedet. Azt írtad másfél ezer oldallal korábban, hogy a pénz nem gond, akár 300k-t is rászánsz a fejlesztésre,ha kell. Abból nagyon jó kiváló konfigot össze tudsz dobni. A többiek már elmondták pontosan, hogy mi kell,azt most nem tudom újra itt részletreiben leírni. A lényeg, hogy Intel+Nvidia vonalon indulj el a fejlesztésnél, mert az AMD+ATI kombót a DCS nem igazán preferálja,gyengébb rajta.Fontos az erős processzor, hogy tudja számolni az AFM-et, plusz fontos egy nagyon erős Geforce videokártya és minél több ram, annál jobb. Ennyi kell hozzá. Ha a pénz nem gond, akkor irány a bolt és ennyi. Vegyél egy minőségi új gépet! Ne itt sírjál oldalakon keresztül,hogy így meg úgy szar. Nem tökéletes, ez tény. Vannak vele bajok, de ettől még a piacon elérhető legkomolyabb szimulátor. Ha tényleg játszani akarsz vele, használni akarod, akkor irány a bolt, vedd meg a megfelelő Intel+Nvidia alapú új konfigodat, és a gondjaid nagy része megoldódik (a netkód probléma nem). Ennyi. Persze, ha csak oldalakat akarsz róla írni, hogy egy ma már nem élvonalbeli, ráadásul AMD+ATI alapú konfigon miért nem megy jól a DCS akkor azt is folytathatod. Csak ezzel már itt mindenki tisztában van, és már ne is haragudj, de nagyon sokan unják is. Ennyi. Miután épp eléggé túlragoztam ezt, javaslom, hogy orientálódj valamelyik PC bolt felé, és dobass össze velük egy megfelelő új gépet!

molnibalage83
Hogyan oldják meg, hogy a 2-3 éves VGA is támogasson egy olyan valamit, ami még kész sincs? Ilyen régi a DX12 specifikációja? Egyáltalán mit értünk mai hardverek alatt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Már az év végén lesz DX12-s játék, mert most nem az van, hogy várni kell az új DX-t támogató hardverekre, mivel már a jelenlegi hardverek jó része támogatja azt.

Hogy a DCS-ben mikor lesz bármilyen új API (DX12/Vulcan) arról fogalmam sincs... ha tippelnem kéne, a következő 3-5 évben nem valószínű, bár ez nagyban függ attól is, hogy az EDGE (új DCS motor) mennyire áll távol ezektől. A BIS (ArmA széria) programozója már pedzegette, hogy nagyon is érdeklődnek a DX12 után, és elképzelhető, hogy az új nagy kiegészítővel már megkapja az ArmA3 a DX12 támogatást.

Ebből arra lehet következtetni, hogy DX11-ről egyszerűbb átállni DX12-re, de ez sokban függ a motor felépítésétől is.

www.smart-bus.hu

Természetesen nem az alapja, ezt nem is állítottam. Az AMD csupán meghallgatta (más ezt nem tette) a fejlesztők igényeit, és reagált rá, ennek az eredménye a Mantle. Az, hogy az MS 2011 óta fejlesztené a DX12-t abban a formában ahogy írod, nem tudom mennyire "igaz", és mennyire marketing. (a dátum) Ha így lett volna, akkor kétlem, hogy a fejlesztők a legkisebb láncszemhez fordultak volna "segítségért", és borultak volna egymás nyakába... (pl EA-AMD), sőt akkor valószínűleg az NV kártyák többsége sem csak a Tier1-s szintet támogatná... ÍME

Egyébként pedig a DX12 nagyon hasonlít a Mantle-re... 😊 ÍME

Összességében nekem az jön le az elmúlt 1-2 év történéseiből, hogy az AMD azzal próbált kitörni a sarokba szorított helyzetéből (DX korlát, "felesleges" fejlesztések), hogy előre menekült, és ez alaposan felkavarta az állóvizet, ennek köszönhető ez a hirtelen megugrás.

Gondoltad volna, hogy egyszer az MS olyan szituba keveredjen, hogy gyakorlatilag ingyen osztogassa a legújabb windost? Én nem, és kétlem, hogy ezt tervezték volna... 😊 Ennek pedig a VULCAN érkezése alaposan megágyazott... 😊

Szóval a jelenlegi ígéretes helyzet kialakulásában vastagon benne van az AMD keze, ami egy ilyen (többiekhez képest) kis cégtől nem rossz szerintem. 😊

www.smart-bus.hu

molnibalage83
Ja, hogy akkor majd 2020-ban talán lesz játék DX12-vel és a DCS-en semmit sem fog segíteni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.19. 18:58:57

VO101Tom
A Mantle API az egy jól sikerült felület, de az nem az alapja és nem is része a Dx12 fejlesztésének, ezt sem az AMD, sem a Microsoft, sem az NVidia nem mondta sehol. Licensz van egyéb kreditet sem kér magának az AMD. Ami mondjuk vicces is lenne, ha igaz amit viszont a Microsoft írt, hogy a Dx12 fejlesztése 2011-ben kezdődött (jóval Mantle előtt), amibe kezdetektől bevonták az AMD-t, az NVidiát is, de az igények összeállítása nagyrészt a játékgyártó cégektől jött, nem a hardware gyártóktól.

www.pumaszallas.hu

Borisz80
OFF
Nosztalgia.
Dos-os F-14 Fleet Defender gyári manual
link

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Hogy érted, hogy visszafelé? Ha adott motorhoz megírják a DX12 támogatást, akkor Windos10-n élvezhető az áldásos tevékenysége.

www.smart-bus.hu

Igazad van, ez volt eddig. Viszont most is megjelentek az új hardverek, például az Oculus. Nekik az az érdekük, hogy 4K felbontásban is fusson a cucc a Riften, a nem vadiúj kártyákon is. Tehát ahhoz, hogy a jónép kinyissa a bukszáját, és megvegye az Oculust, ahhoz szükség van arra, hogy új videókártyára már ne legyen szüksége, hiszen meg akarják vágni még a játékfejlesztők is a legújabb 3D-s kijelzőkre fejlesztett csili-vili játékokkal.
repvez
Mint irtam, it a program készitőjének kell , hogy kompatibilis legyen DX12 vel, ha az megoldja a visszafelé kompatibilitást akkor fog müködni amugy nem, mármint nem azokkal az előnyökkel amit a DX12 hoz.
molnibalage83
Ez a DX12 mizéria visszafele is igaz lesz? Vagy csak a DX12 után készült játékok élvezik ennek előnyét?

Mert szoftveresen meg nem történt meg a normális többszálasítás... pont ez most a lényeg. 😊

www.smart-bus.hu

repvez
Igen , egyszer csalódjunk már pozitivan is bennük 😊
DE a prociknál sem jött el a kánaán a többszálasitással .Pedig, ott is hogy mondták, hogy az egyik mag megy a fizikára a másik a grafikára meg a többi , aztán több mint 10 év után sem jutottunk el oda, hogy legalább egyenlöen teljesen kihasználjon minden magot a program.
Egy 2 magos magasabb orajelű CPU lealázza a 4 magosat. akkor hol a fejlödés és miért vegyen akár 8 magost is az ember.
Ha nincs a Mantle, akkor még mindig ülnénk a langyos pocsolyában... amióta az AMD bejelentette a Mantle-t, eléggé felgyorsultak az események. 😊 Mióta kiderült, hogy a Vulcan cross platform lesz, nem úgy mint a W10 only DX12, már ott tartunk, hogy az MS a kalóz verziós windowsról is ingyenes frissítést igér W10-re... 😊)

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Hogy milyen kártya alkalmas rá és mit fognak engedni driverből - pusztán üzleti és nem technológiai szempontokat nézve- arra a quadro kártyák az ékes példa, nem félek én attól, hogy bármelyik gyártó szarul jönne ki ebből.

A Dx12 kapcsán egy fejlesztői blogon olvastam egy érdekes megjegyzést, valami olyasmit mondott a faszi, hogy a DX12 kapcsán "azért beszélnek 40-60%-os gyorsulásról, mert azt még elhiszik az emberek. ha azt mondanánk, hogy 4x-6x lesz gyorsabb, mindenki hülyének nézne, pedig ez az igazság". Hát, legyen igaza, én drukkolok neki 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Hát, akkor ki?

www.pumaszallas.hu

repvez
Azért én nagyon kiváncsi vagyok erre a dx12-re. pont emiatt , hogy azt irják, hogy hardweres változást nem igényel.De ez ugye nem érdeke egyik cégnek sem, hogy a mostani vagy akár a régebbi VGA-k még akár évekig jók legyenek a programokhoz mivel a dx12-vel majd ki tudják használni a bennük rejlő dolgokat.
Már olvasni is lehet, hogy milyen architecturák lesznek kompatibilisek .Mivel ezentúl a program készitőjének kell a VGA-ra optimalizálni a programot és nem a VGA gyártójának , igy lesznek érdekes dolgok majd.

Amugy meg ugyan ezt a reklámszöveget sütötték el a DX11 kapcsán is , hogy akkora elörelépés, hogy uj VGA-t kell hozzá venni, hát láttuk vagy inkább nem , hogy szinte semmi egetverő változás nincs a 2 mód között.

Ha csak a tiszta számadatokből indulunk ki és akkor legalább 4-5x gyorsabb programfutást vagy azonos teljesitmény mellett több vagy részletesebb efecteket ( fizika ,roncsolódás, részecske stb..) kellene hogy müködjenek azonos konfigon mint most.
Majdnem... 😉

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Hmm... Microsoft? 😊

www.pumaszallas.hu

Magas labda, nem bírom kihagyni! 😄

És ez kinek köszönhető? 😊)

www.smart-bus.hu

PhantomAss
jaja, most kb. úgy néz ki a dx12 forradalmasítani fogja a pc -grafikát, sokkal használhatóbb lesz és kisebb erőforrást igényel
Kíváncsian várom mi sül ki belőle.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.19. 15:41:20

GOOBY, pls

Igen, sőt, a low level API-k tudásához képest még a DX11 is rettenetesen elavult. Csak egy példa... az Intel ajánlása szerint, az az optimális, ha a fejlesztő 2000 rajzolási parancs alatt marad képkockánként. Az NV és az AMD ugyanezt maximum 10000 rajzolási parancsban határozza meg, a mai modern játékok pedig olyan 3-5000 rajzolási paranccsal dolgoznak, de ide azért már kell tudás, idő, és pénz. Ugyanez a szám low-level API-n 100.000 rajzolási parancs képkockánként úgy, hogy ez kizárólag szoftveres előrelépés, hardveres fejlesztést nem igényel.

Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.19. 15:12:17

www.smart-bus.hu

molnibalage83
A DX9 is ennyire elavult már?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.19. 14:59:59

Ez nem csak a motor hibája, hanem a DX korlátja is... sok a számítás, és a driveres réteg akkora plusz terhelést jelent, hogy a többi adat csak sorban álldogál. Azért esik le az FPS, mert adott körülmények esetében akkora a szoftveres CPU limit, hogy a GPU nem kap adatot amit kiszámolhatna. Nyilván ebben a fejlesztők keze is benne van valamennyire, de az nem véletlen, hogy valamennyi komolyabb szimulátor küzd ezzel a gonddal. Lásd FSX, ArmA magas látótávnál, vagy éppen a CloD nagyobb városok felett, amikor annyi objektum van egyszerre a képen, hogy ott már az aktuális DX a korlát.

www.smart-bus.hu

repvez
Mindegy akkor hagyjuk is. ha nem megy nem kell eröltetni .
molnibalage83
Mint kiderült semmi baja nincs. (Mintha egyesek nem gyakorolnák az értő olvasást...) A CPU erőtlen. Viszont nevetségesnek tartom azt, hogy ennyire gyenge a motor és nem használja a VGA-t a CPU-nál meg a sok maggal nem tud mit kezdeni. Paccs... Ez a baj. Remélhetőleg a DCS World 2.0 majd előrelép ezen a téren.

Anno aki összerakta X összegőbl inkább a VGA-ra feküdt rá, mert a nomálisan megírt játék azt használná...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.03.19. 14:48:59

repvez
Meg azóta, hogy itt szenvedsz a gépeddel már rég bevihetted volna egy szervizbe diagnosztikára 3k körül átvizsgálják és megmondják, hogy mi a baja mit cserélj benne. aztán túl vagy rajta,de már kb 2 éve ezen variálsz.
Reaper
Azért mert neked fos a géped, attól még nem a DCS a hibás. Érdekes módon nekem jól fut és a társaság jelentős részének szintén. Ezt már ezerszer elmondtuk és rohadtul lerágott csont. Egyszerűen nem értem, hogy miért tartunk még mindig itt 20+ oldal óta...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

molnibalage83
User oldalról nagyon egyszerű. A Falcon nem mikrolaggol és játszható FPS-t ad, ha nem kapcsolok fel mindent maxra. A DCS meg sajnos nem. Ez kétbites értékelés, de elég egyértelmű. 😊

VO101Tom
Igen, rendesen elbeszélünk egymás mellett 😊
Grafikai fejlődésekről volt szó. Ott példálóztál, hogy neked játszhatatlanul szaggat üres térképen is. Később mondtad, hogy alapvetően jó, de vannak helyek és esetek, amikor szar lesz. Azért itt van kis árnyalatbeli különbség. Főleg, ha a grafikát bárhova húzhatod, a hiba marad, akkor pláne nem a grafikával, tágabb értelemben a grafikai fejlődéssel van a gond. Vannak egyedi esetek, amiket elqrtak a készítők, lustaságból vagy hozzá nem értésből benne maradtak hibás elemek, ez tényleg gáz, de csak ezért lehúzni az egész rendszert, és azt mondani, hogy a Falcon sokkal jobb, ez nagyon erőltetett azért. A hangár amit Wittman is írt, vagy a légvédelem, füst, részecske rendszerek, ezeket ki kell gyomlálni, optimalizálni kell és akkor jó lesz. Clodnál is rengeteg ilyesmit el kellett végezni, egyszer az egyik gyerek betett egy 8200x8200 pixeles félig áttetsző képet nagy magasságú Cirrus felhőnek, mondván milyen jól néz ki. Utána meg ment a hápogás, hogy mikrolagol minden tesztgépen 😊 Ez sem a Clod vagy a grafikai engine hibája volt 😊
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.19. 12:21:27

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Most direkt nem figyelsz? 😊

Üres térképen csak úgy repkedve átlagban 50-70 FPS, de a repterek és egyes objektumok környékén esik le 20 alá. Egyszerűen valamit elbaszott ott az ED. Mikrolaggok meg mindenhol vannak, ha pl. gyorsan mozgatom a fejem.

Biztos a gépem szar, amkor minden úgy hasít rajta, ahogy kell csak DCS nem... <#fejvakaras><#nemtudom>

Capt Baloo
Köszi a segítséget!

Olvastam én is a Flanker időkből származó bunkereket, nem értek hozzá, de ha ekkora teljesítményt kötnek le, lehet lassan tényleg lecserélhetnék a modelljüket, gondolom azért nem akkora munka mint egy-egy új modul fejlesztése, viszont némelyiknél több értelme volna 😊
Jó az a RAM(kb 1-2%-ot jelent), SSD-ről fusson a DCS és mindig rendszergazdaként fusson, ezt beállítható a parancsikonon is.

TOM videóján látszik egy komoly DCS hiba. Azok a bunkerek akár 40km-ről is látszanak, mert jól(szarul) van LOD-olva. Erre mi már keressük a gyógyírt, ha már az ED szarik rája.