Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Jonny: (<#hawaii>#hawaii>) Dobozos sörből betárazol, egy húzásra megiszod, mehet a kukába... más kérdés, hogy mennyire rázódik fel! 😊)
www.smart-bus.hu
Úgyse lesz az egyhamar .
Nekem a legnagyobb gondom az, hogyha nem oldják meg, hogy szemüveg nélkül is lehessen használni és valami beépitett dioprtia korrekcióval vagy valahogy de mindenkinél éles képet adjanak.
Ha meg netán az sikerülne akkor ez a szerkezet gondoskodik arról,hogy ki is jöjjön.
Ez egy marhaság😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.22. 18:40:05
www.smart-bus.hu
A búvárszemüveg jobb lesz, ez nem is 3D, hátra nem is vetít semmit, és ahogy nézem ez felfelé sem. Ez csövesekhez való, pucurkázni az MFD-ken, nem ww2-esekhez 😉
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.22. 18:05:10
www.pumaszallas.hu
De komolyan mondom ha valamit akkor ezt érdemes megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.22. 18:05:09
Elvileg egy hajlitott kijelzőre 7db projector vetiti a képet, 100 fokban vizszintesen . újzélandiak csinálják.
még egy kis kedvcsináló 😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A graphics.lua file-ban kellett beírni az új bejegyzéseket, melyek:
"./Bazar/World/textures/Su-24M",
"./Bazar/World/textures/Su-24MP",
"./Bazar/World/textures/AeroWeapons",
Ezek az új modellek! Majd TS-en megkereslek ha ráérsz aztán az új módomat is átnézhetnénk. Célom egy szebb, jobb hangzással (hangmódok) futó kinézet fps romlás nélkül. A hangokkal is olyat lehet variálni, hogy nem értem miért nem írják át azt is pöcsbe. Ezek hülyék komolyan mondom! Eddig jó irányban haladok, de több gépen jön ki igazán...
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Fejből nem tudom mi a file neve.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ka-50
TS? Ott vagyok.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.22. 02:35:43

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.22. 02:26:45
köszi
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.22. 02:08:27
DCS World\Bazar\Effects\PFX mappában van a low, medium és high mappa. Ezekből kell kitörölni a ground.pfx, ground1.pfx és ground2.pfx fileokat. Tehát 3-at kell mindegyikből ami összesen 9! <#ejnye1>#ejnye1> <#wave>#wave>
Jelezd csak nekik légy oly szíves és tedd hozzá, hogy innen is üzenjük nekik kapják be!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Másik dolog: annyira pubik dolgoznak az ED-nél, hogy 1.2.14-es update-el javították a Su-25A-ról indított lézeres rakéták irányítását, a mostani 1.2.16-os verzióban megint nem jó. Ezek a balekok, nem a legutóbbi jó verziót fejlesztik tovább, hanem egy korábbi verziót , amivel jönnek az újdonságok és cserébe így visszaköszönnek a korábban kijavított hibák. Szánalmas bagázs. Nekem már kedvem sincs jelezni a hibát az ED felé, megteszik mások is...szimplán bekaphatják.
Az idegesítő a dologban ,hogy az embernek nincs ideje mindent kitesztelni, hogy na most mit basztak el megint(újra), csak mikor repülünk onlány és hát persze hogy bevetés közben derül ki, hogy a lézeres raksik megint nem jók.
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.21. 23:08:52
"I've found that removing ground, ground1 and ground2 from the medium and high folders in \Eagle Dynamics\DCS World\Bazar\Effects\PFX will eliminate the problem. Removing low seems to have little effect.
Tested with Su25, S8's, RBK and KMGU."
Kezdek bepöccenni a készítőkre, mert ezek a problémák állandóan előjönnek és nem hiszem el, hogy a béta tesztek alatt nem jelentkezett, erre felpöcsölik szarral a játékot folyton!!! <#gun>#gun>
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.03.21. 21:01:00
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Legjobban egy repülős térképen megtervezett útvonal lerepülésekor érvényesülne a teljes körő használata. Pláne ha mondjuk pár fordulópont nem is egy-egy adott adó fölött van. De nem tudom hogy a DCS-hez készítettek e ilyen térképet.
pl: kép
-ellenőrizd hogy a reptérnek melyik irányában van ILS-e
-bal panelen a reptér RSzBN adóját beállítani, leszálló program csatornáját beállítani (ugyan az mint az RSzBN)
-szintén bal panelen az ARK mutató RSzBN adóra váltása
-irányszög mutatót reptér irányára tekerni
-leszálló üzemmód kapcsolása
Persze csak akkor fog működni ha benne vagy a leszállító adó kúpszögében.
Huh remélem érthető vagyok.... nem nagyon szokott menni a magyarázás <#fogmosas>#fogmosas>
kép
A mutatókból a kör-egyenes végűnél az egyenes az eleje.
A z egyenes-hegyes téglalap végűnél a téglalap az eleje.
A zöld/sárga nyílak a műszeres (RSzBN adóhoz viszonyított) iskolakör fordulópontjait jelzi. Leegyszerűsítve akkor kell megkezdeni a fordulót amikor az adó felé mutató mutató vége! eléri azt.
DCS MiG-21 manual 122.old. (+/- 1 oldal)
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.03.21. 16:11:49
Vissza az egész!
A hiba alapból a kérdésben volt, meg az én figyelmetlenségemben.
Jobban megnézve a képet és a műszereket. Útvonalazó üzemmódban repülsz. A vonal az nem az ILS-t mutatja hanem hogy a kijelölt útvonaltól merre van a géped.
Azt hittem hogy az a mutatók eleje amit kékkel jelöltem, de akkor a pirossal jelölt az eleje?
Azt esetleg megtudod mondani a zöldel jelölt számok pontosan mire jók?