Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a nagy szimulátorokat illeti, próbáltam én is már pár fajtát, olyat is aminél egy félgömbben vetíti köréd a tájat, full kiépített kabinnal. Nagyon jók. Viszont nem 3D és nem látsz hátrafelé. Ezeket sokkal fontosabbnak érzem, mint a 180 fokos látómezőt.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.03.23. 19:08:33
www.pumaszallas.hu
És ezt még fejtegeted is úgy, hogy szoba körülményeket hasonlítasz a valódi repüléssel. Nincs több kérdésem...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
RoF-ban például nekem a minden 55% vált be úgy, hogy a középre húzás nincs bepipálva... :) Ráadásul a középre húzás szerintem felesleges... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.23. 17:31:48
www.smart-bus.hu
Ki van. Azért csak feltűnt volna , hogy nem húz középre.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.23. 17:23:30
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Másészt a Falconhoz nincs HD textúra vagy nem annak hívják. Igaz, hogy magasabb felbontásúak, de a 3rd party helyszíneknél egy rakás GE alapú textúra van, a generális tile-setnél meg a felbontás és eleve az egész kinézettel játszanak. Egy helyszín van, amit korea HD-nak hív a készítő, de ez csak utal arra, hogy jobb és szebb dolgok vannak benne.
Tehát akkor ez a DCS féle HD textúra is valójában HD + teljesen eltérő absztakció a valóságra?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ez a DTAC terrain talajtextúra mod, ami a gyári talajtextúrát cseréli le 4096-ra. Plusz a fentebb amit írtam. Én is ezeket használom.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.23. 13:07:25
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ez is kötelező mod Borisz!: Mustang's DCS World environments shaders
Mikor repülünk 21? <#awink>#awink> Készítem a módom és úgy néz ki hamarosan kész, utána közzé teszem. Akit érdekel kipróbálhatja, használhatja! A szerintem legjobb módokat gyűjtöttem össze és figyeltem rá, hogy ne okozzon fps vesztést. Persze ez azokra vonatkozik, akiknek eddig is futott a játék valamelyest! Nálam jelenleg most így néz ki 40-50 fps hoz...

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Tegnapi nap bőven volt lehetőségem tesztelni, mivel 80-as évek szintű bevetés volt. Nato vs Orosz.
Su-25A csapásmérő repülőgépeken S-8OFP2 és S-13 nem irányított rakéták használata mellett becsapódáskor és robbanáskor sem esett le számottevően az FPS, ami így 35 fölött maradt nekem! Volt olyan rácsapás egy fagyban ragadt járműoszlopra 4db B-20-as konténert teljesen kitáraztam és semmi gond nem volt. Ez az adott fájlok kitörlése előtt 20PFS alá is leesett.
Köszi a tippet!
Utoljára szerkesztette: wittman, 2015.03.23. 11:22:31
Rue East #14566: Nekem volt szerencsém vitorlázni, ez nyilván a közelébe nem jön, ez 100%! Viszont a szobában adható élmények közül, nekem ez tűnik a legjobbnak.
Cancri55 #14567: Na most ezt a hozzászólást nem nagyon értem... ha a linkelt videón látottakat gyerekjátéknak nevezed, akkor milyen jelző illeti azt, amikor egy íróasztal előtt tekergetjük a joyt, és közben egy 24"-s monitort bámulunk?
Egy Oculus VR-l párosítva (mint ahogy írtam is) az a kütyü új dimenziót nyithat az otthoni szimulátorozásban...
www.smart-bus.hu
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
legalább a kabint össze kellene heggeszteni fizikálisan még ha a panoráma nézet nem is lesz térhatású.
A kivetített kép körülötted tényleg nyerő lenne, ha hátra, és felfele nézve is meg lenne jelenítve a környezet, és Tom-ot javítva, ez a csöveseknél sem elég, hogy előre és oldalra látsz csak.
Ezért várom már én is az Oculus-t, mert jelen ismeretek és vélemények alapján nagyon jó az ár-élmény arány.
Kérni kell valami ék kiszedést-de akkor eddig miért nem kellett, meg azért gurulni tud simán.?
Vagy mi a faxom ez?<#fejvakaras>#fejvakaras> Máá megint. Utálom a repülőket amin nincs propeller. De nyomjanak ki bármely helikopátert azt megszűnnek a gondjaim.
@repvez: Az a 10x gyorsulás a deep learning-re vonatkozik, és az NV szerint is durva becslés.
"A fenti módosításokkal a Pascal architektúra négyszeres előnyt szerez a Maxwell architektúrához viszonyítva 16 bites lebegőpontos és 8 bites fixpontos feldolgozás mellett egy CUDA magra levetítve, ami tökéletes a deep learninghez. Az NVIDIA tízszeres előrelépést vár, amiről a vállalat persze kihangsúlyozta, hogy nagyon durva becslés, de a vegyes pontosság, a HBM memória, valamint az NVLink együttes hatása, illetve a célirányosan deep learningre kigyúrt működés hozhat ennyit."
LINK
www.smart-bus.hu
Lassan csődbe mennek a nagy előremutatásukkal:)
Ugy, hogy a tier1-es szint is mérföldekkel tulmutat azon amit most tudnak és a tier 3ast még egy 7850es is tudja, míg a legujabb NV még csak a 2est.
www.smart-bus.hu
Na meg mi van a veresekkel,azt olvasom,hogy mégse megy olyan jól a szekér,pedig előre mutattak vagy mi ,tudod ahogy szoktak:))
www.smart-bus.hu