Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem, meg meg lehet azt a kompromisszumos pontot találni, ahol minden maradhat.
Érdekes módon nálam a 4850essel (ami nem mai gyerek) játszadozok az ARMA3, DCS,BMS,CLod játékokkal. Nem multiban az igaz,de az árnyékok mindenhol bekapcsoltak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Sőt én ha ED helyében lennék akkor inkább beválalnék, még 1 év csúszást, hogy az uj EDGE motor már DX12 támogatással jöjjön ki, minthogy egy elavult rendszerrel keljen még 5 évet szenvedni , mire ujra egy uj rendszert hoznak össze.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Nálam valami zabálja az FPS-t nagyon durván, úgyhogy újrarakom inkább az egészet és megvárom a modpackodat <#vigyor>#vigyor>
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Kiemelném, hogy az SSD a töltési idő lerövidülésén túl a játék "viszonylag" zökkenőmentes, majdnem akadás nélküli futásához is nagy mértékben hozzá járul. Nem gondoltam volna korábban hogy ennyit számít!
<#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Utoljára szerkesztette: gsg16, 2015.03.24. 20:43:47
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Aztán próbáltam egy autós szimet oculussal, bedőlésekkel, mozgó üléssel, és 2 perc múlva majdnem elhánytam magam. Katasztrófa, nem lehet bírni, ebben a formában hülyeségnek tartom. Ismerősöm konkrétan fél óráig rosszul volt utána.
Nekem nem hiányzik a mozgás az oculus mellé.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.24. 08:45:59
GOOBY, pls
www.smart-bus.hu
Csak kíváncsi vagyok hányan vitáznak itt olyanok akik még nem próbálták<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.23. 21:46:56
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.23. 21:42:27
www.smart-bus.hu
Neki tetszik az a fajta érzékszervi becsapás még ha hiányos is,neked meg nem. Nos akkor ő használja te meg nem.Pl én se fogom mert nem tudok sörözni közben Ez a 3. szempont😊
Szép estét!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.23. 21:26:33
www.smart-bus.hu
Autószimet próbáltam így... ha gázt adtam hanyatt esett, ha fékeztem, akkor meg orra... 5 perc után kiszálltam belőle, annyira idegesítő volt.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.23. 21:17:12
www.smart-bus.hu
Elmondom a tutit.
Leültök a fotelba ,székbe kinek mi van csak úgy parasztosan Tr meg monitor,egy liter HP -t magatok mellé vesztek amit 10-15 perc alatt magatokba öntötök.Még 10 perc és lesz G erő ,meg dőlés ,meg amit akartok,, és ocon😊
Ja és 3D is mert ugye nem ritka a kettős látás se ilyenkor.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.23. 21:15:03
www.smart-bus.hu
És amikor vészhelyzetet szimulálnak, akkor mi van? Most komolyan ezen fogunk rágódni? Lehet, hogy gyors fordulónál nem reális, de akkor ennyi erővel a lassú fordulóknál meg igen. Mi a jobb, a semmi, vagy az, hogy valami nem mindig tökéletes? Nem vagyunk egyformák... ha neked az jön be, hogy dekkolsz az íróasztal előtt... tőlem...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.23. 21:07:54
www.smart-bus.hu
A hullámvasút szimulációban konkrétan az sem reális, hogy lefele menet előre dől a test a szerkezethez képest, mivel a valóságban nagy sebességgel gyorsul a szerkezet, ültem már hullámvasúton. Az utasszállító szimulátorral meg megint melléfogtál, mert a valóságban sincs olyan durva manőver ami jelentős, vagy egyáltalán számot tevő G erőt produkálna, éppen ezért közel van a realitáshoz az alkalmazása... nem tudom érzékeled e a különbséget...
Tökéletes szimuláció sosem lesz, de amolyan látványos, lényegében a repüléshez nem kapcsolható eszközök számomra semlegesek, én elfogadom, hogy neked ettől leesik az állad, de számomra inkább a nulla, mint az ellentétes fizika.
Ezzel lehet, vagy amikor focipályányi területen mozgatnak autókat... de egy egy helyben álló fülkével, hogy szimulálsz G erőt?
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.23. 20:57:29
www.smart-bus.hu
Pedig ezekkel a gyorsulásokat szimulálják, nem a térbeli pozíciót.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.03.23. 20:47:49
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amikor ülsz a monitor előtt, akkor nem vonsz le következtetéseket a valósághoz képest? Mondjuk amikor egy fordulót csinálsz, virtuálisan fejjel lefelé vagy, miközben a valóságban meg ülsz? Az nem zavar, ha nem történik semmi, csak az, ha valami "ellentétes"?
Értem, hogy mit akarsz mondani, csak az agyad nem így dolgozik... VR sisakkal a fejeden az agyad nem a G erőket fogja hiányolni, hanem azt érzékeli majd, hogy mondjuk balra dőlsz, és ehhez társulni fog egy balra dőlő mozgás is. Ha megnézed a VR videókat, akkor a hullámvasutas videóknál pont ez történik... amikor "előredől" a hullámvasút, akkor mindenki előredől, és orra akar esni... Az utasszállító gépek több millió dolláros szimulátorai sem szimulálnak G erőket, mégis fontosnak tartják a több irányú mozgást... gondolom ez sem véletlen.
macleody #14602: Ha nagyon akarja, üsse kavics! 😊)
www.smart-bus.hu
Lehet hogy már ezerszer leírtad, de úgy pörög a topik, hogy lehet meg se találnám ezért megkérdezem sokadjára, hogy milyen konfigon, milyen beállításokkal produkál nálad így 40-50FPS-t?
Solt, szánj egy kis időt arra, és gondold végig, hogy ha benne ülnél abban a "csodás szimulációs" szerkezetben, ott milyen erők hatnak, és szerintem még repülni sem kell ahhoz, hogy fizikai alapon következtetéseket vonj le a valósághoz képest. A legtöbb esetben ellentétes irányú erőket fogsz kapni, mint ami a valóság lenne.... ha ez így van, akkor minek????? Attól nem esek le a székről, mert egy szerkezet megpörget a tengelyem körül, vagy a fejembe száll a vér, amikor pont, hogy nem kellene.... Az más kérdés, és tapasztalatom, lövésem sincs, hogy az Oculus mellé ez a szerkezet valóban tud e adni olyan pluszt, amiről Tom beszél. Ha ad is élményt, ami sok esetben hamis, akkorát biztos nem nyújt, hogy valakinek megérné egy otthoni beruházásra. A sikoltozás szerintem nagyon nagy részben az oculus miatt lenne....