Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.10.07. 22:48:27
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2020.10.07. 19:51:03
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
BTW zseniális az összehasonlító oldaluk, ahol meg lehet(ne) nézni, mi a különbség a 2 kiadás között 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.10.07. 19:31:18
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Xbox Game Pass for PC
Ha megvennéd, akkor is érdemes erre az időre előfizetni, a Premium pl 40e helyett 32e ha game passod van a vásárlás pillanatában.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.10.07. 18:57:59
www.pumaszallas.hu
Jól látom, hogy ezt meg kell táplálni a PCIe kártya foglalat mellett pluszban egy SATA táppal?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.10.04. 19:45:37
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azt érdemes nézni, hogy ha több vezérlő van a gépben (pl. usb3 és usb2) akkor külön vezérlőn legyen a cv1 és a kamera/rák. Nekem pl. emlékeim szerint a cv1 usb2-n volt, és a kamerák 3-ban. Az ajánlás szerint a szemüvegnek elég az usb2 is.
Aztán haver kölcsönadta az inatek-et, nem mondanám, hogy sokkal stabilabb lett. Néha bejött DCS alatt, hogy a tracking izé disconnect aztán connect és ennyi.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.10.03. 18:51:26
Ka-50
Próbáld ki másik portban, lehetőleg olyanban aminek a párjában nincs semmi más bedugva. Egyébként emlékeim szerint, nekem a 3.1 gen2-s portban ment maga a Rift és valamelyik 3.1 gen1-s portban meg a szenzor.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nincs vele túl nagy problémám, néha egy picit előfordul, hogy ugrál vagy nem tűnik pontosnak a tracking. Hozhat bármi javulást egy második szenzor, vagy attól nem lesz pontosabb?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.10.03. 10:08:15
www.pumaszallas.hu
Nem akarok vitát indítani 😄 😄 de az AMD-nek igen nagyon brutálisnak kellene lennie ahhoz, hogy kidobjam a i9700-at. Ha brutalika lesz, akkor váltok - ha nem, akkor nem 😉
Én úgy tervezem megvárom a 3080 és az új AMD ryzen-eket és azok stabilizálását, aztán kitalálom mi lenne egy üdvözítő váltás, mennyibe fájna és hogy nekem az ér-e ennyit. A csere mellett szól, hogy a mostani gép öreg, tehát bármikor jöhet egy crash ami nekem gáz, mert ez munkaeszköz is. Tehát biztonsági okból se ártana frissíteni.
DE annak örülök, hogy mostmár végre van valami, amire érdemes lehet váltani. A jelenlegi intel/AMD és a 2000-res nvidia nem ütötte meg az ingerküszöböt, talán az újabb vasak végre hoznak értelmes előrelépést.
Egy 20-as 3080 jó választás lehet, meglátjuk mit mondanak majd a népek.
Egyébként is ez a legjobb és legkényelmesebb - megvárjuk, amíg mások szépen letesztelik a cuccot 😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Mi az amihez a 3080-as nem lenne elég?
DCS... ?!?
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: whiteskull, 2020.10.02. 09:17:40
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Majd utána nézek de az egyhónap hosszú idő,
igy lesz rá alkalmam.
www.pumaszallas.hu
Meddig tart az akció? Valamiért nekem nem engedi a vásárlást, lehet túlléptem a napi limitet a kártyával.
Hogy idézem a videó legvégét:
"Reviewers got the Drivers before the AIBs"
Tehát, a VGA gyártók tesztelni sem tudták a kártyákat, mert nem kaptak hozzá drivert.... Ettől még egyébként maga a kártya nem rossz, sőt...
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2020.10.01. 11:18:36