36920
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • whiteskull
    Honnan rendelted? Most ahogy néztem, már a HP shop-ból is lehet.
  • repvez

1:23:46 - Showing external model

1:25:33 - Showing various elements of the pilot and copilot cockpits

1:46:38 - Hind takes flight

1:47:18 - Rockets engagements

1:49:25 - Gun low rate of fire

1:51:42 - Gun high rate of fire

ha esetleg valaki érti az oroszt összefoglalhatná azt ami esetleg érdekes lehet és nem csak a mi24eshez kapcsolódik, gondolom arról is szó esik ennyi ideig.

Amúgy az első negyedévben , vagyis 2-3 hónapon belül, jön a 2.7es verzio, kihagyva a 2.6ost. megszűnik a win7es támogatás. És nagy valószínűséggel ebben már benne lesz az uj felhő és időjárás modul.
  • PhantomAss
    Majd te is írhatnál valami összehasonlítást, mert az FS2020 csoportban pont az ellenkezőjét mondták: sokan akiknek eddig G1 volt és váltottak G2-re, nincsenek vele megelégedve és visszaváltottak a régi Reverbre.
    Furcsa hogy valakinek sokkal jobban bejön és van aki szerint rosszabb, és mindegyiknek van összehasonlítási lapja.
  • sakkay
    Már itt van nálam egy hete :))
  • bunny
    Ja, nekem is van osztrák ismerős, ha ott lenne korrekt beszerzési forrás, engem is érdekelne.
  • PhantomAss
    Tudnál adni infót a beszerzésről privátban? Él kint ismerősöm, lehet meg tudnám oldani a vásárlást.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.01.13. 16:31:44
  • beci43
    Nekem szerencsém volt vele, nem kellett a fél vesémet eladni miatta. A labancoktól van, 3 év garival, ASUS TUF 3080 OC.
    Úgy érzem nem kevés a 10 GB, de az nVidia szerint is elég lesz egy darabig.
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.01.13. 16:07:20
  • PhantomAss
    Köszi! Azért ebből is látszik hogy mennyivel erősebb a 1080ti-nál. Már csak a 10gb vram zavar egy kicsit.
  • beci43
    FS 2020: Motionreprojection onra kapcsolva átlagban megvan a 45 fps. Párizs, New York felett repültem, ott azért benyalta a 25 fps-t, főleg New York felett.
    Igaz, minden high beállításokon ment.
    Megmondom őszintén, nekem annyira nem jön be, bár ízlések és pofonok. Azért azt látni, ha túl közel repülsz egy objektumhoz, bizony pixelesedik a kép. Az összhatás azért ott van, a felhők is gyönyörűek. Remélem a DCS is hamarosan megkapja, mint ahogy új robbanási és füst effekteket is ígértek.
    Az nVidia igérete szerint a DLSS technológiát hamarosan implementálják a VR felhasználóknak is, így ott is lehet egy 35-40 %-os javulásra számítani.
    (Bár ez nem általános, a játékfejlesztők együttműködése is kell hozzá. Edét nyaggatni kell, hogy tegye má' bele!)
    Utoljára szerkesztette: beci43, 2021.01.13. 16:03:56
  • bunny
    Vennék én, vennék, csak nincs :) Vagy ahol akad ott meg 1.5x áron, annyiért meg rohadjon rájuk.
  • PhantomAss
    Köszi a tesztet, a Fs2020-at is nézd majd meg ha tudod pls. Pl Párizs, grafika maxon, mennyi fps.
  • beci43
    Egy rövid beszámoló a 3080-al kapcsolatban. Az előző kártyám 1080 Ti volt, majd kölcsönbe egy 2080 Super.
    Az egyértelmű volt hogy az előző kártyák közel dupláját hozza teljesítményben, így nem is csodálkoztam hogy 4k alatt nagy lesz az előrelépés.
    Igaz ez a VR alatt nyújtott teljesítményre is, bár a DCS grafikus motorját tényleg ideje lenne végre csiszolni, értem ez alatt hogy idén ősszel (EDE szerint) végre megkapja a Vulkan támogatást.
    Kiprópáltam az összes mappal, drámai a teljesítmény növekedés. Városok felett nem lassul szinte semmit, viszont továbbra is vannak olyan "pontok" a terepen, ahol visszaesik 30 fps környékére.
    Bár gyanítom, ez nem a grafikus motorral áll összefüggésben, inkább CPU oldalon lehet valami bibi, gondolom a többszálúság támogatás hiánya okozza.
    7700 K van a gépemben, gondolom ideje lenne egy upgrade valami erősebbre, de ezt már nyár környékére hagyom.
    Érdekes, hogy a Supercarrieren továbbra is belassul a tíz darab pálcika emberkétől, de ezt továbbra sem a 3080 számlájára írnám.
    Nagyjából ennyi, ha tehetitek és 1080 Ti, 2080 szintű kártyátok van, mindenképp cseréljetek, nagy előre ugrás lesz.
    Érzésre is az egész sokkal simábban, gördülékenyebben fut, így nem lehet elmagyarázni, ezt meg kell tapasztalni.
  • whiteskull
    Már lehet kapni?
  • sakkay
    Ja srácok, aki tud vegyen G2őt, mert hihetetlenül jobb mint a Hp reverb g1-pedig az sem szar:)))
  • bunny
    Biztos láttátok (hacsak nem a fórum van direkt bookmarkolva):
    https://sg.hu/cikkek/tudomany/143965/hadrendbe-allt-a-sorozatgyartott-szu-57

csak azért hozom fel, mert ugye van Cubanace-nak egy SU-57 projectje DCS-re. Hátha valaki nem ismerné.
    https://www.facebook.com/CubanAceSimulations
  • beci43
    Még nem tudok beszámolót írni, mert ez a szar tegnap óta 20-30 Mbittel tölti le a frissítést, qrva lassan.
  • feca1229
    Ennek nézzetek utána mert ha minden igaz, akkor majd amíg nem jár le ez a három hónap akkor megint meglehet hosszabbítani havi 300 -forintért akár talán két évig is az előfizetést! Ez egy anomália amit meg lehet csinálni, de így kedvezőbb mintha lejár és utána hosszabbítasz.

Utoljára szerkesztette: feca1229, 2021.01.09. 22:24:58
  • macleody
    Az Ultimate csomag most 300 huf az első 3 hónapra.
  • LeonSilver
    Xbox Game Pass for PC
    ‪Microsoft Corporation‬
    PC, 1 havi-tagság.
  • Razor18
    Én is tegnap vettem azXBox Game Pass-t, de a 300 Ft-ért most három hónapot kapsz, jelzem...
  • PhantomAss
    Akkor mindenképpen írj majd egy rövid beszámolót pls, én is azt akarok majd venni, nem tudom mennyire lehet elég az fs2020-hoz.

@bunny:
    én a vesém már rég eladtam :)
  • beci43
    Megtaláltam, köszi! Legalább ki tudom prószálni a vadiúj 3080-amat!
  • bunny
    Welkámindekláb! Én már keresem a vevőt a vesémre :D
  • bunny
    Tudom, hogy én kezdtem az offolást, de amúgy van ám FS2020 fórum is :)
    Másrészt a OpenXR renderscale-val óvatosan, mert nekem torzult vele a kép. Elég csak az FS-ben állítani (bár az új peccset még nem láttam, ott lehet már nincs ez).
  • LeonSilver
    Áááá, én valami honlapon kerestem...
  • LeonSilver
    Valahol itt
    300 forint az első hónap, kipróbálni ennyit megér.
  • PhantomAss
    Igen, gondolom vannak ilyen elvakult fanok akik szerint ez a legjobb/legszebb :)
    Engem megvett kilóra amúgy, de azért látom a hibáit is. Mióta kijött a vr peccs azóta az Il2-t elő se vettem, ezzel repülgetem körbe a földet, nagyon hangulatos, és én nagyon élvezem. Bárcsak feljebb tudnám rakni a grafikát is, most kb minden low-on van hogy kipréseljek 30 fps-t.
  • PhantomAss
    A microsoftnál szokott lenni xbox game pass akció, ami 300 ft/hó, és adnak hozzá+3 hónapot, így 4 hónapig kipróbálhatod a játékot (amúgy 4e ft a havi előfizetés). Én is így vettem meg a játékot egyelőre.
    xbox game pass
    Az openxr-t pedig a windows store-ból lehet letölteni ingyen. Miután telepíted default-nak kell beállítani, és kb. ennyi, nagyon egyszerű a beállítása, és nem kell használni a steamvr-t ezután (ami sokkal több erőforrást zabál)
    Így pedig be lehet állítani a renderelési képet, ha erős a géped akkor mehet a 100%, nálam sajnos a 1080ti nem bírja.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2021.01.09. 11:45:56
  • whiteskull
    Szerintem ez a microsoftos pc Game Pass, amit letöltött.
  • beci43
    Papa, a 30 napos "bizbaszt" hol tudom letőteni? Mer' a sztímen nem elérhető.
  • LeonSilver
    Nem sztímes, hanem csak ez a 30 napos, 300 forintos bizbasz :)
    Néztem ezt az openxr-t, de nem leltem meg, hogy hol lehet letölteni. Vagy csak nem látok a szememtől.
    Egyébként nem rossz, nem csúnya, de... Engem azért annyira nem varázsolt el.
    Ja.. és ez a bing map, hát... valami kretén fasz az egyik fészbúkos csoportban (talán a DCS VR Aviators) linkelgeti a hülyeségeit és az egyik az, hogy mennyivel jobb a szír "map" fs2020-ban. Hát szerintem meg nem.
  • PhantomAss
    Ne offolj
    A data connection-nél minden online-ra van rakva?
    Igazából ez olyan mintha a google maps műhold layerét néznéd (csak ez a Bing mapot használja), és ugye csak annyit tud hogy merre vannak az utak, épületek, tavak, stb, de azt nem tudja hogy mondjuk ott egy emeletes ház van vagy egy putri.
    A kisebb települések persze nem olyan részletesek, de nézd meg pl. New Yorkot naplementében, leesik az állad.
    VR-hoz az előbb jött ki egy peccs, sokkal jobban fut mint eddig.
    A lényeg hogy openxr-t használj steamvr helyett, abban vedd le a resolution 70% körül, és a játékban is a renderinget 70-80 körül. Akkor még elfogadható a képminőség, és bírja is.
    Ha érdekel itt egy részletesebb leírás a vr beállításokhoz:
  • repvez
    2021 es roadmap
    Edééknél egy nap 50 oráig tart ezek szerint ami mindent csinálnak.
  • LeonSilver
    Kicsit offulok :D

Szóval letöltöttem ezt az FS csodát - meglehetősen vegyesek az érzéseim.
    Szép darab és biztos vannak helyek, amik qrva jól vannak megcsinálva. A szombathelyi kis reteret próbáltam ki és magával a röptérrel nincs is gond, de sem a környék, sem Szombathely nem ilyen. Qrva sok fa van ott, ahol nincs és ennyi nagyfesz a világon nincs, amit idebasztak.
    A városra meg sose ismernék rá.
    Arról nem is beszélek, hogy VR-ben az Isten gépe sem elég neki.
  • bunny
    Ez tök normális a DCS-ben sajnos , az elnevezések a tapasztalatom alapján meglehetősen hektikusak, főleg gépek között, az egyiknél így a másiknál úgy hívják ua a funkciót, vagy egyikben kiírják a másikban rövidítik. Az normális egyébként, hogy egy funkciót elérhetsz ígyis, úgyis. Pl. a féket ugye lehet tengelyen is és akkor analóg, de gombra is rárakható ha nincs megfelelő ruddered. Persze az, hogy az elnevezések nincsenek összhangban már megint szívás. Gyanítom itt a több ember egységes koncepció nélkül fejleszt hatása látható.
  • domotec
    Közben megtaláltam hibát. Illetve nem is hiba. MFD range = display zoom.... ugyan az a kettő csak más-más kategóriában és néven.
    Tehát MFD Range -> Axis controls, Display zoom in-out -> Sensors. Kicsit megtévesztő de így már logikus miért nem sikerült. Csak tudnám miért hívják másként....
  • Razor18
    Segítene a segítséghez, ha leírnád először is, milyen joy-od van. Vagy ez is a feladat része?
  • domotec
    De. Nagyon is ez volt a probléma. Azért is írtam :) Ez már megoldódott. A kérdés az, hogy az MFD range-et hogyan állíthatnám billentyűzetre. Mert jelenleg csak az axis controlsban elérhető
  • PhantomAss
    Azér a grafika odab@sz. Jó lesz ez vr-ban :) B17+B24, te jó ég, nem is tudom mióta várok erre.
  • bunny
    Ezt csak úgy itt hagyom. Ja, egy mondatot azért kiemelek: "The Mighty Eighth will be a VR-first project"
    A legendás Microprose ÉS VR first? Engem megvettek kilóra.

https://www.microprose.com/games/the-mighty-eighth

Utoljára szerkesztette: bunny, 2021.01.06. 00:13:51