Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: whiteskull, 2020.11.05. 20:37:58
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
08-19-2020, 02:24 PM
DCS Supercarrier by ED
Super carrier figures only render in one eye in VR and the encyclopedia - fixed.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
VR-külső nézet-a jobb oldali kijelzőn vannak parasztok, a bal oldalin nincsenek. Mivel az agyad a jobb és a bal szemed által látottakból állítja elő a 3 dimenziós képet, így qrva zavaró, hogy a két szemed nem ugyabn azt látja némi eltolással.
A jobb szemeddel a jobb oldali kijelzőn minden fasza, míg a bal szemeddel a bal oldali kijelzőn (a VR kijelzőjén) ezt látod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Ha külső nézetben nézem őket, akkor a bal kijelzőn meghint nincsenek az emberek, csak az árnyékuk 😄
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2020.11.02. 16:17:09
Ka-50
Bocsi a hülye kérdésért, de a A10C II, F16 és F18 modul közül melyik a legkiforottabb? Mind a három megvan, megvettem. Az alap A10C-t már elég jól ismerem, de a II kiadással még nem nyomtam. F16 és F18 részt még nem próbáltam.
1 éve nem játszottam a DCS-el, újra elővenném. Melyikkel érdemes próbálkozni?
Köszönöm,
M
--
Ma láttam hirdetést(céges), Asus 3090 ~810 000,- pénz...
www.pumaszallas.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2020.10.31. 17:11:57
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.10.21. 17:00:20
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.10.21. 15:20:39
hogy tudom resetelni a steerpointot ccrp utan Viper-ben? (NEM tgp) maverick-nal ugyanez a problema: hogy elmasznak a steerpointok, ha hasznalom a kurzort(szinten tgp-nelkul).. a net-en csak tgp-s dolgot talaltam(tgp-t nem fuggesztek, csak lgb-hez)
Utoljára szerkesztette: leonforce, 2020.10.21. 15:03:35
Seven-Four-Seven--Heavy
most tul képp melyik Reverb típus van közhasználatban? Reverb (vagy az már kihalt?), Reverb Pro vagy netán a G2?
Köszi
Jobb felül My profile, Customize my settings alatt tudsz gombokat, szegélyeket külön színezgetni is, de azzal én nem foglalkoztam.
Hogy a postok sorrendiségét hol lehet megfordítani, azt nem tudom.
www.pumaszallas.hu

Köszi
www.pumaszallas.hu
Amúgy szerintem is szarul néz ki!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/