Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shaken, not stirred
Amúgy nekem ezzel a törléssel nem csak a joy, de az FFB is működik.<#eljen>#eljen>
It says:
"Try this when logged in to account, where it it crashes:
With regedit, browse to key:
HKEY_CURRENT_USER
System
CurrentControlSet
Control
MediaProperties
PrivateProperties
Joystick
OEM
and delete all keys starting "VID_06A3". Of course you can backup (export) these keys before you delete them... "
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
mátol én is FC3 boldog tulaj vagyok, azaz lennék, mert amikor a Saitek Cyborg Evo Force joy-omat szeretném kalibrálni a játékhoz kifagy.
Valakinek valami ötlet? Billenytyűzettel próbálkoztam, de az olyan, mint sajtreszelővel..., hogy egy kalsszikust idézzek. :)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Lock On
Ezen az oldalon sok oktató videó van, de ez is nagyon régi sokminden változott azóta és biztos a youtubon már hasznosabb videók, de talán hasznát veszed, angol nyelvü:
Flanker Training
Ez nem szimulátor de ha esetleg nem ismered a fegyvereket talán ebből is tanulsz egy két dolgot:
Fegyverek
Ha a világháborús gépek is érdekelnek a Fw 190 D-9 Dora-hoz van magyar nyelvü kézikönyv, Vogel-nek köszönhetően:
Kézikönyv
Ezt bár a Falkonhoz irta Molnibalage de ha még nem olvastad biztos sok hasznos dolgot találsz benne:
Haditechnikai összefoglaló
most csatlakoztam a közösséghez, miután beszereztem az FC3 at az akciókor. Elötte már egy ideje ügyeskedtem az a10c vel. Tudnátok abban segíteni, h van e az fc3 hoz a training videokon kívül, oktató pálya? Ahogy mondjuk szu25 hoz is van, mert igy idegennyelvtudás hiányában sok segítség lenne. Továbbá van e esetleg valami magyar leírás a gépek rendszereiről, mi mire való, h kell használni egyebek, mert nemileg konyitok a harci repülésben ehhez ahhoz, de lenne hová fejlődnöm. :) Más. Esetleg léteznek az fc3 hoz más letölthető térségek a fekete tengerin kívül? az a10 es is ott repül és nem tudom, h van e más hadszintér is esetleg. Jobban mondva olvastam valami Nevadai oktatópályáról, h készül world 2.0 verzioban és hogy jobb lesz a grafikai támogatása, mert ez a verzió nem igazán amd párti, nekem egy 7990 szörnyem van, de többet vártam a játékban a teljesítményétől megjelenésben és gyorsaságban. Tudja valaki, h ez a nevada map mikor lesz elérhető a felhasználóknak? Sokat kérdeztem egyszerre, de sajnos jelenleg csak kérdések kavarognak a fejemben, a játékélmény helyett, aki esetleg valamélyik kérdésemben tud nekem válasszal vagy linkel segíteni, megköszönöm. További jo repülést mindenkinek.
shaken, not stirred
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: gsg16, 2015.06.11. 20:50:34
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Szépek a MiG-15/Sabre roncs modellek, ~200 km/h sebességgel egymásba rongyolás, majd percekig égés után. Egy Sabre meg egy MiG-15 pilóta is katapultált, de közben meg bent is ülnek a kiégett gépekben.
18+ - a pilóta lassú kínhalállal múlik ki....<#idiota>#idiota>
(SIngle player, az első MiG-15 -> MiG-15 AI-ba belerongyolás után ALT+J-vel a Sabre-ekbe ugrással)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Itt lehet hozzárendelni billentyűzet-kombót:
Nem tudja valaki, hogy a Hawk T1-esnél hogyan lehet előhozni a toronnyal való kommunikációs menüt?? A szokásos "ű" gombra nem akar megjelenni, (pedig az options-ban is az van beállítva), a műszerfalon pedig már az összes létező rádiós gombot próbáltam kapcsolgatni, de nem jön össze.
Csak mert marha jó lenne néha feltöltést vagy javítást kérni.
Előre is köszi!
mert valamit még mond, mielőtt leesnek.
Hát épp csak egy "хуй" -ra maradt ideje....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
*A G képkeresője annyira szar, hogy egy idő után F-15-re is Szu-27 képed ad be és hasonló, mert a kép oldalán levő kommentek és szöveg alapján is berak képeket. A FLIR-re beírkával gyakorlatialg mindenféle IR képet, kamárt, de még UV-ben készült képeket is találhatsz szerintem...
A kritikát meg tessék tűrni, ha már ekkorát tévedsz. A szezont keverted össze a fazonnal.
De pródáld ki a következőt. Vegyél egy digigépet, állíts be 20-szoros zoomra és mozgó autóval próbáj egy adott embert megtalálni ismeretlen terepen. Na kb. ez lenne az, hogy TGP-vel manpad emberre vadászni. Gyakorlatialg lehetetlen, csak a vakszerecsnével találnál meg bármit.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.07. 17:44:52
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A FLIR önmagában egy tág fogalom. Az LANTIRN rendszer TFR-t tartalmazó konténerében is volt FLIR. Na, nézd meg annak felbontását... Magának a LANTIRN TGP-nek sem nagy.
Te abból indulsz ki, hogy milyen fantasztikus zoom képessége van egy 3. gen Sniper vagy Litening TGP upgradnek, de azoka nem kereső és pásztázó rendszerekek, ezért külön kategória az IRST, még ha az is képalkotós.
A FLIR és MAWS dettó ugyanez...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.07. 17:40:42
A FLIR-rel manpados fickót keresni az olyan, mint nagyítóval egy bizonyos hangyát keresni a szobában radnom módon. Lehetetlen.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.07. 17:35:40
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.06.07. 15:14:47
www.pumaszallas.hu
Az L-166V-1E Iszpanka az újabb MANPAD-ok ellen semmit csak szinte sem ér a működési elvéből kifolyólag.
Az apache-nál is ha valaki elbújik egy fal mögött, ugyanúgy fenékbe lehet lőni hőkövető rakétával, mert az nem bocsájt ki semmit ami miatt láthatnád.
Amelyiknek van MAWS és DIRCM azt nem annyira könnyen. Irak és Afganisztánban tucatszám vágtág haza a rakétákat.