Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oh<#wow2>..nagyon köszi!
Habár nem ez kell. MIndenesetre érdekes.
Mennyi kütyü van a dagiban<#alien>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.07.01. 22:21:51

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Nézegetem a minyó radió navigációját. Az ARC-9 működik, pittyeg is rendesen, de az UD nem kapcsol be, és az óra sem áll irányba...mi lehet a gond!?

Szívesen.
Gondoltam, hogy érdekli az itt fórumozókat is a beszélgetés.
Ezen azért meglepődtem. Olyan hiperkorrektek, hogy simán berakják a nem kicsit kritikus riportot az öreggel. Tényleg le a kalappal!

VO101Tom
Érdekes interjú, köszi a linket!

www.pumaszallas.hu

repvez
Az lehet, mert én nem is feltételeztem, hogy felszálláshoz egyáltalán a féket használná mint iránytartás.
Szerintem félreérted. Azt, hogy sosem használta a féket felszálláskor, arra mondja, hogy elég volt az iránytartáshoz az oldalkormány. Azt lépte, hogy egyenesben tartsa felszállásnál a gépet.

A másik sztori meg másik helyzetre vonatkozik, amikor a felszállási úthosszt kellett rövidíteniük a mezőn. De akkor nem iránytartáshoz használta a féket felszállás közben.
Mindenki megnézte már, csak én nem... 😊

(Még csak belehallgattam, nem volt időm teljesen végignézni. Németül figyelném, de az eleje nagyon rosszul hallható sajna, remélem a hang azért jó lesz zömében.)

Nem mai gyerek már... 😊 1923.06.02 ha jól látom.

Erich Brunotte FW190D9 Livery

Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.07.01. 16:56:29
Nesuten
Felszállás fékkel a rövid mezőről történt ,egyébként a reptéren nem használtak féket és a DCS egy kaki az eredetihez képest mert egy vicc a túlkombinált cucc ...
A másik ,hogy nem nézte a hengerfejnyomás mérő műszert a leszállás közben mert ment a teljesítmény hallásról mert amit nézett az a sebesség kopása volt ...
köszönöm a figyelmet ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

PhantomAss
de azt szerintem csak a mezőre szálláshoz mondta, hogy azzal nyert pár métert
akárhogy is, régen volt, lehet ő sem emlékszik már annyira
mindenesetre szeretem az ilyen videókat

GOOBY, pls

Nesuten
Jó kis videó az öreggel ...
( ezt a történetet a mezőn leszállással valahonnan ismerem ,de ott valami sör is volt a történetben meg egy lány aki miatt leszállt )
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2015.07.01. 13:29:07

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

repvez
Bár én egy kicsit furcsáltam, mert egyik mondatával mintha ütné a másikat.
MErt mondta, hogy sose használták a féket felszálláshoz, a következöben meg azzal storizgatott, hogy teljes fék mellett ráadta a gázt és fék kiengedés után meglódult a gép és igy 50-80m -t is nyert a felszállási uthoszban.

Illetve, hogy hallás alapján szabályozta a motort és nem nézte az ATA müszert csak a sebesség mérőt
PhantomAss
Számomra érdekes dolgokat mondott az öregúr, pl. mindig 3 pontra szálltak le és ha nem így volt akkor büntetést is kaphattak érte. Vagy hogy a me 109-nél a felszállásnál sosem használtak féket csakis full jobb rudder, és azzal játszottak. meg hogy pl. a fordulatszámot sosem nézték csak a nyomást, 0.9-1.2 ata között kellett lennie.
Ja és érdekes volt hogy a fókában a full gázt sem használta, csak felszálláskor.
Jó videó, köszi a megosztást!

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.07.01. 12:59:30

GOOBY, pls

krisztian005
Sziasztok.
A munkám miatt kellett vegyek egy jobb laptopot és kiváncsiságból feltettem a DCS-t, elég türhetően megy, és arra lenék kiváncsi hogy ha az asztali gépen is fentvan és a laptopra is feltenném a modulokat lenne bármiféle gond, pl nem tiltanák le hogy egyszer fizettem de két gépen van, vagy esetleg korlátozás pl nem enged neten játszani? A rendes gépről nem törölném, mert az csak erősebb, nagyobb monitor, de mostanában elég sokat vagyok távol, és néha a szabadidőmben repkednék egy kicsit.

Mivel lehet előhozni a frekvencia kódokat? Mármint a repterek "kódjait"?
Töszi..

PhantomAss
egyetértek, szerintem sem néz ki rosszul. De azér a Witcherrel összehasonlítani...<#ejnye1>

GOOBY, pls

molnibalage83
Nagyon nem értek egyet. A DCS 2.0 az pont úgy néz ki, mint a csúcskat játékok 2015-ben. Próbáljd meg a Witchert ilyen felbontásban futtatni csak közép felbontáson. Good luch with that...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nem kimondottan. A DCS graf szintje pár évvel le van maradva, folyamatosan. A 2.0 csökkenti a rést, de nem éri utol az új játékokat... Ezt sima ügy kirakni 4k-ra, főleg mivel a CPU limit miatt a felbontást olcsó növelni.

shaken, not stirred

molnibalage83
Nem értem, hogy miért gondolja azt bárki, hogy OR működni fok ezzel. Teljesíményt nem lehet a semmiből varázsolni. Egy szerverfarm alatt mi mozgátná meg ezt megfelelő felbontásban? Egyáltalán bármilyen játékot mi...? Ma kb. 500k-1M között lehet egy olyan gép, ami talán tud valamit kezdeni a problémával.

A magyar átlagfizetéséket nézve felesleges erről is beszélni 5+ éven belül és akkor is megszállottak hobbija lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

repvez
Bocs hang nélkül néztem. Amugy amit most jobban megnéztem a tegnapi leirásom a hegyekről részben visszavonom,de ami megzavart az az, hogy a távolság fügvényébe lesz részletesebb és hamar egy fátyolos rész lesz elötte ami homályossá teszi az egészet és emitat tunik olyan mosottnak és tompányak.
Ugyan ez a házakra és a területre is igaz, a leszállásnál egy ideig nem volt semmi egyszercsak előbukkant egy egész város a semmiből és elég közel, hogy ez zavaró legyen.
egy kicsit laggolt földközelbe, kiváncsi vagyok, hogyan lesz ebből 90 hz az occuluson.

Egyébként a látványra nem lehet panasz, mert az eléggé meggyőző és a város is , márha elég alacsonyan vagyunk, hogy minden betöltődjön.

A közvetités már-már Molnit idézte, hogyha nincs mit látni akkor dobjunk pár flare-t, hogy feldobja a hangulatot 😛 ( bocsi )
Na nem mintha védeni akarnám, mert nem, de az elején szólt, hogy remélhetőleg hibák nélkül, de az előző streamet szeretné újra lepörgetni... Figyelni azt minek, fikázni azt megy.... 😄

Most mondja, a jövőhéten kicsit más lesz, térkép meg helikopterek, ilyesmi....

Legalább olyanba kötnétek bele, amiről nem szólt... -.-'
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.06.28. 21:03:17
molnibalage83
Ha gonosz akarok lennei, akkor mi másra képes a DCS? 😊

Sajnos úgy néz ki igen. A csili-vili ámítás a "fő történet". Most már az F-15 C-ben vagyunk... 😊
repvez
Most komolyan minden héten csak ez lesz , hogy felszáll a szu27-el és kondenz csikokra lövöldöz?
Nemsokára élő adás. (Vagy már megy is...)
http://www.twitch.tv/wagmatt
molnibalage83
Repvez, ezt már lezongoráztuk. A valódi terep ilyen... Most akkor a te kedvedért módosítsák a valóságot...?

dolgozott az erózió...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

repvez
Nézd meg a videót,és nézd a -hegyeket.Nem találsz köztük hegyes hegycsúcsot vagy hegygerincet vagy egy meredek szurdokot.
molnibalage83
Ezt a hegyekre vonatkozó részt nem értem.

Papa01
Ami azt illeti, nekem sem teszik ez a Nevada (így képekről, videókról)... Az árnyékok olyan furcsák. Nekem olyan pacának tűnik. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

repvez
Én is ezt néztem,de betudtam a YT minőségének,de nekem is olyan homályosnak tünnek a hegyek. a cikkben szereplő terület meg nem tünik olyan nagy fejlesztésnek, olyan mintha a mostani táj lenne csak , nem látszanak azok a természetes hegyvonulatok.

Remélem a vasárnapi video adások majd azért tartamlamasabbak lesznek és több infóval szolgálnak
Ebben nagyon is igazad van. Az egy órából kb fél perc volt, ami érdekes volt, a többi ugyanolyan szar és dögunalmas, mint Wags összes videója...Ráadásul ez a Nevada egy fos azzal a lekerekített hegyekkel.
Látványos és izgalmas matiné! Kis akcióval... 😊
molnibalage83
A bajom pont ez. Semmi kedven egy órás dögunalmas felvételt csak ezért megnézni...

Egyedül rakéták indítását láttam légi célokra, Szu-27 -el. Még a gépágyút nem használta tudtommal. F-15-el meg azt hiszem semmit...

Nézd meg a több mint egy órás felvételt.
molnibalage83
Én csak arra tudok gondolni, hogy esetleg belelőtt valahogy a fákba.

Igen úgy tudom, hogy ez lett a hivatalosan engedett összefoglaló. (Nem is értem a második linkelt videót, miért hagyták fent, míg az elsőt töröltették.)

Azt nem tudom. Az "élő adásban" nem láttam ilyet, hogy a fákkal "konfrontálódott" volna Matt.
Az lesz a második köszönöm.
repvez
hát 2 félét találni róla az egyik a repülök tesztelésénél a szárnyra helyezett kis szalagcsikokat hivják igy ami megmutatja vizuálisan is az áramlást , a másik meg a belépőélre felszerelt lap ami turbulens áramlást okoz a szárny körül.
első variáció
második lehetőség
molnibalage83
Ez erről lenne összefoglaló? Hol és hogyan mutatta ben, hogy a fákkal már össze lehet ütközni? Ezek szerint, akkor az MI még ha át is lát a fákon, akkor a légvédelem nem tud keresztüttlőni rajta, előbb szétlövi azokat?

Emberek segítség kéne mit jelent a stall strips jó magyarul?
Cancri55
Részletes cikk angolul a DCS 2.0 pre-alpháról.Itten-e.

Ka-50

én megyek szombaton tatára,de dolgozni! 😊

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ez mi Gabi?

Sziasztok! Hétvégén Víz, Zene, Virág fesztivál TATÁN esetleg ha valaki erre jár, akár találkozhatnánk is egy ital mellett és beszélhetünk a DCS_ről és a repülésről, meg amiről akarunk :-) Üdv, HUNter

GaBika6

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

LeonSilver
Jó zene (már akinek tecccik ugye), jó röpcsi.. mi kell még? 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"