Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

//www.youtube.com/embed/AtyRmzuCNaM

LeonSilver
:D Jó az összesben - most még :D :D

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

sure
Azt hittem, g3c1 voltam a #35009 és #35011 -el, de ezexerint csak realista :D

Lássuk csak, mely nézetekben látszódhatnak még a szerencsétlenek. F3, F4, F5, F9. Szóval mostantól még minimum 4 hotfixben ez benne lesz (hacsak valamelyik korábbi javított nézet megin el nem aszódik)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Never ending story ...

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

LeonSilver
Akkor ismét javítják - meddig? :D :D

DCS Supercarrier by ED
Crew only in one eye in VR in F2 view - fixed.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#wink>

whiteskull
Köszönöm a meghívást! Feltétlen élek vele. <#worship>
Bár már a G1 is meggyőzött.

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
<#worship>
Majd eljössz, és kipróbálod :)

whiteskull
Én meg rád. Ha nem küldöd vissza, akkor jöhet nekem is. :)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
Ja, hát én ezeket nem is tudom. Nem igazán érdekel :) Rád támaszkodom VR ügyben, oszt' jó napot

Nem csak ennyi Papa, hanem ezzel együtt komplett kábel és belső csati csere is lett, ezért működnek ezek-és minden régi verzió pedig feladta 2 hónap után.

Mellesleg kezdenek készletre kerülni az új vga-k, én inkább abba feccelnék pénz - már ha nem kéne komplett gépet cserélnem :D RTX3080

Én is kb úgy látom amit mond. Ha a G1-et be tudod lőni magadnak, akkor kár váltani. Ha nem, vagy nem G1-ed van, akkor nem kérdés, hogy venni kell egy G2-t. Az én pechem, hogy nyár elején vettem a G1-et, utána jelentették be a G2-t. Ha tudom, hogy jön és mit tud, valószínűleg megtartom a CV1-et, mert azt most eladva még mindig kisebb a bukó mint a 1.5 év garis G1-ről a G2 váltás. A kontrollert nem használom szinte soha, szóval leszarom. A követés ... az igen, az néha meghülyül, de mivel gyorsgombon a center hát egy pillanat alatt helyrerakom. A sweetspot az határeset, mozgatni kell a fejelem hogy tökéletes legyen, és pl. ha egy picit távolabb tudnám rakni az szuper lenne mert úgy élesebb amúgy a gép.
De, és itt a de, hogy igazából ha a G1-el jól érzed magad a G2-re váltás a jelenlegi eladási árakat tekintve nem igazán ár/teljesítménybarát. Nyilván a G2 jobb, nem kérdés. De hogy váltani érdemes-e ez pénztárca kérdés szerintem a G1-ről.
Legalábbis ezt mondogatom magamnak, hogy ne érezzem szarul magam, amiért visszamondtam a preordert :)
Utoljára szerkesztette: bunny, 2020.11.11. 15:43:34

LeonSilver
//www.youtube.com/embed/e0hWBfmdri8

LeonSilver
Nem mondom, hogy nincs igazad, sőt :) de... én erről semmit sem tudok.
El voltam foglalva a Rifttel :)
Amikor sakkay mondta, hogy fasza, akkor vettem egyet, oszt' jó napot. Persze közben még befigyel másfél hétre a kozmosz, de azt inkább felejtsük el :D :D

Én úgy tudom ennél komolyabb változások is voltak, nem csak a műanyag bizbasz de most nem fogok kitúrni a netről. Voltak komoly gyermekbetegségei a reverbnek, emlékezz csak az első félévre, a megjelenés utáni azonnali visszavonásra stb.

PhantomAss
Urak, kb egy éve nem indítottam el a DCS-t, most megtttem hogy megmutassam egy ismerősömnek, de valahogy a grafika nem az igazi. Legalábbis vr-ban, a gamma túl sok, és annyira világos minden hogy szinte semmit sem lehet látni . Hiába állítgatom, ha a pilótafülkében beállítom úgy hogy láthatóak legyenek a műszerek akkor szinte ki sem látok az ablakon annyira világos van, ha beállítom hogy kívül a környezet okés legyen akkor meg annyira sötét van a fülkében hogy még a műszereket sem lehet látni. Szórakoztam vele vagy egy órát hogy beállítsam de feladtam.
Ez valami új bug, másnál is ilyen, vagy van erre vmi plusz beállítás?

GOOBY, pls

LeonSilver
Sorozatszámról nem tudok nyilatkozni - szerintem más sem ;)
A lényeg, hogy az újabb G1-hez van egy műanyag bizbasz, amivel a HDMI csatlakozót össze lehet fogatni a headsetnél.
A korábbi verziókhoz ezt nem adták és a panasz az volt, hogy könnyen szétcsúszott a csati. Szóval szó sincs ráncfelvarrásról, csak egy műanyag szarról. Én ennyit tudok róla.

Többet továbbra se tudok mondani, és igen, nekem 1080Ti van és megy vele szépen , persze 45FPS duplázva, VR shader és optimalizálással plusz nem a SuperCarrieren :)

Kb. melyik sorozatszámmal kezdődött a ráncfelvarrott verzió? Vagy mikor lát az ember egyet hirdetve, hogyan bizonyosodhat meg róla, hogy az már a ráncfelvarrott? Amit legutóbb írtál ugyanerre a kérdésemre,

"...amúgy apróságokból derül ki, sorozatszám vagy a kábelen egy műanyag bizbasz megléte, már szerintem az beszerezhető épp utólag is."

az elvet tartalmazta, csak konkrétumot nem. <#circling>

Egyébként egy 1080 Ti-vel is élvezhető az fps a Reverb Pro-n?
Utoljára szerkesztette: Razor18, 2020.11.11. 09:29:42

Mondjuk, de van nem pro is a G1-ből. Az az amit nem szabad megvenni :) A pro--ból is csak a frissített verziót.

Urak, a Reverb Profesional Edition az tul képp a G1?

Mert sok szart is árultak, és az átlagnak fingja nincs a v1-2 ről..

Jófogáson 100-ért adták, hwaprón 150-ért nem ment el amikor utoljára néztem, én ezért is mondtam vissza a G2 preordert végül. Begyávultam, hogy az a 60K lesz 100 is, nekem meg ennyit nem ér meg a ráncfelvarrás. Aztán lehet csak pár agyament szórta ki fillérekért, és beárazódik normálisan.

Szerintem elmegy simán 160-170 körül. Az korrekt ár, és hát igen elbukok így 60k, sok vagy kevés?! Ha belenézek az újba kiderül :))

Basszus, hogy nekem nincs egy ilyen nagyfaterom :D

LeonSilver
Nem tervezem eladni. Megy valamelyik unokámnak ;)

Nézted már, mennyiért lehet eladni a reverb-et? Szerintem annyit nem ér meg a kontroller, mint ami bukó a G1 eladás.

PhantomAss
A kontrollert tényleg sokan szidják, bár én egyszer használtam életemben, az Alyxhoz :) Azóta is ott van a dobozban, én csak repszimezek. Mondjuk nekem semmi gondom nem volt vele, szerencsére más kontroller nem volt még a kezemben és nincs mihez hasonlítanom :)

GOOBY, pls

LeonSilver
Én olyan kis nüanszok miatt csewrélem le elsősorban, mint például a kontroller.
Ennek a mostani reverbnek nagyon szar a kontrollere. Nem áll kézre sem maga az eszköz, sem a gombok.
A Rift kontrollere nagyon fasza volt, qrva sokat toltam a No man's-t. Ezzel nincs kedvem játszni. Vettem ugyan egy fasza xbox kontrollert, de én ilyen gémpad bizbasszal képtelen vagyok játszani. :)

PhantomAss
Ezek a videók nekem sajnos nem sokat mondanak.
Én megvárom amíg innen a fórumból megveszi egy repszimes akinek most is Reverbje van (mondjuk Te :), és összehasonlítás után megmondja hogy tényleg látható-e a különbség a régihez képest, vagy csak placebo.
Szerintem nem lesz nagyon látható a különbség, számomra a felbontás és a fov lenne az előrelépés, de az nem változik, az meg hogy a képminőség jobb, hát az eléggé megfoghatatlan dolog.

GOOBY, pls

Tavasszal meg kellene csinálnom (hivatalosan is) két szabadtüdős vizsgát-az meg nem kis pénz. Szóval csak VR csere lesz. Aztán max harmadik negyedévben meglátom.

LeonSilver
Ha összejön, akkor én szinte mindent lecserélek. Alaplap, proc, ram, vga, +G2

Én talán előbb is, a vidi kari váltás úgy látom még nem mostanában lesz.

<#banplz>

LeonSilver
Én tavasz-nyár körül tuti váltok :)

VO101Tom
Olyan furcsán írod a kijelentő mondatot <#alien>

www.pumaszallas.hu

Megvesszük Papa?

LeonSilver
//www.youtube.com/embed/Q0nP8bbggGw //www.youtube.com/embed/5_z0hGEhOs8

LeonSilver
#35011 :D :D Igen, ez lehet a megoldás :)

#35012 <#eljen>

Egyébként én pont ezt csináltam minap. Visszamentem a régi anyahajóra, no figures no problem, no lag :D

sure
Következő bugfix ez ügyben
Super carrier figures randomly render either in the left or the right eye in VR and the encyclopedia - fixed. (Encyclopedia removed)

LeonSilver
<#nyes> Igen, sokkal egyszerűbb lenne EDe élete... <#nyes>

sure
Bocsi magas labda, nem lehet kihagyni
Super carrier figures only render in one eye in VR and the encyclopedia - fixed. (Super carrier figures removed)
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.11.05. 21:39:23

LeonSilver
<#eljen><#worship> Ennyike :D

whiteskull
Vagy a jobbot, ha magányra vágysz! :D
Utoljára szerkesztette: whiteskull, 2020.11.05. 20:37:58

whiteskull
És ha becsukod a bal szemed? :)

LeonSilver
Egyrészt minyóban ültem ;) másrészt ez már volt egyszer bug, amit a múltkor javítottak.

08-19-2020, 02:24 PM
DCS Supercarrier by ED
Super carrier figures only render in one eye in VR and the encyclopedia - fixed.