Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Ezt nem is tudtam. Melyikük?

www.pumaszallas.hu

Reaper
Egyébként az egyik fejlesztő MiG-21-est repül a szerb légierőben! 😉

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Off

Érdekes, nem is tudtam, hogy a házigazda effektíven csak eltünteti a hozzászólást, nem pedig törli... 😮

On
LeonSilver
Köszi! Erre gondoltam én is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

a moderálás bölcs lépés volt.sok felesleges szardobálás lett vele megelőzve.<#eljen><#eljen>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

És még tetézed ezzel a "Szóval, "Reaper" néven fogok találni egy csomó MiG-21 "repteljesítményt"...?".
Szóval, erre volt a válaszom: "Vannak repteljesítmény diagramok, amivel lehet ellenőrizni ezt-azt..."
Mire gondolt a kolléga, hol kéne az adott témában kutakodnom, hogy kellő tisztelettel emelhessem meg a kalapom? 😊
(Gondolom, ez nem tartozik az alapműveltséghez).

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

LeonSilver
Szó sincs róla. Meg lehet kérdezni. De mivel semmit nem tudsz róla (sem) csak annyit, hogy 35 éves, így javaslom a kellő tiszteletet.
Márpedig a "Hű! Mikor vezettél igazi MiG 21-et?" eléggé hogy is mondjam?.. provokatív ilyen formában.
És még tetézed ezzel a "Szóval, "Reaper" néven fogok találni egy csomó MiG-21 "repteljesítményt"...?".

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jó. Értem.

VO101Tom
Elárulok egy megdöbbentő titkot, még a DCS modul készítői sem repültek 21-essel... egyikük sem... <#ijedt>

www.pumaszallas.hu

repvez
Tudod , attól, hogy nem repülnek már x éve ezek a tipusok attól még azok az emberek akik repülték és szerelték őket még nem felejtették el, hogy mi hogyan müködött és a fiatalabb ismerőseiknek ez el tudják mondani vagy akár ök is kipróbálhatják a játékban és elmondják róla a véleményüket.
Ez ilyen egyszerű.
Szóval, "Reaper" néven fogok találni egy csomó MiG-21 "repteljesítményt"...? <#bee1>

molnibalage83
Vannak repteljesítmény diagramok, amivel lehet ellenőrizni ezt-azt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Miért, nem lehet megkérdezni? <#confused>
Lehet, hogy rosszul tudom, de kb. 15 éve nem repülnek itthon a MiG 21 -esek.
Mivel a kolléga 35 éves, ezért kérdeztem. Lehet, hogy külföldi(?) légierőnél repkedett vele?

LeonSilver
Hát.. eléggé 😄 De majd rájön

Nem baj van ilyen<#awink>
Eléggé rossz helyre<#alien>

Ez szerintem rossz helyre ment.....<#nezze>

De majd rájössz. 😉
😄
Hű! Mikor vezettél igazi MiG 21-et?

Reaper
A 21-es nagyjából jó.

PhantomAss
Igen, valszeg elkerüli valami a figyelmemet. Csak ugye nem akarom hogy multiban röpködve emiatt leálljon a motor amikor a legnagyobb harcban van az ember.
Na majd figyelek és csinálok trekket 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.08.25. 10:41:58

GOOBY, pls

VO101Tom
Azért volna jó a trekk, mert azon lehetne látni, hogy valami elkerülte-e a figyelmed vagy sem. Ha véletlen hibák nincsenek bekapcsolva, nem hajtod túl, és mindent ugyanúgy csinálsz, akkor erre tényleg nincs ötlet, hogy mi lehet.

www.pumaszallas.hu

Borisz80
MiG-21 rep.tulajdonságairól milyen visszajelzéseket kaptál?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

PhantomAss
Colos, Pogi,
köszi a tippeket majd megnézem. Igazából figyelek h ne hajtsam túl a motort, 3/4 gázon van max, 300 körüli sebességen, épp hogy felszállok, még egy iskolakört sem tudok csinálni és beáll. De tényleg ritkán jön elő. Csak fura h mindent ugyanúgy csinálok és néha beáll.
Arra gondoltam még hogy a véletlenszerű meghibásodás be van kapcsolva, de nincs.

GOOBY, pls

Zpogi
Nem lehet, hogy összeakad a légcsavar állásszög állító gomb valamivel a controls-ban? Pl.: behúzod az ívelőt, egyúttal letekeredik az állásszög is és ezért nem húz a motor.

Reaper
Túl könnyű vezetni, túl nagy szögsebességeket lehet vele elérni és jó pár repülési rezsimben nem úgy viselkedik, ahogy az igazi (kezdve a felszállással).

Nem lehet, hogy túlhajtod? Párszor jártam úgy én is, hogy jók voltak a hőmérsékletek, mégis kinyírtam szerencsétlent. Aztán rájöttem, hogy durvulás előtt várni kell vele, míg rendesen bemelegszik, mert szerintem bugos a hőmérő benne <#vigyor>
PhantomAss
mindig én indítom a motort, cold startot csinálok. A leállás csak ritkán jön elő, de nem tudok rájönni mitől van. Eskü csinálok egy tracket ha lesz legközelebb..

GOOBY, pls

Pedig valamiért leáll, csak nem áll be, mint pl. egy túlpörgésnél, azért forog a propeller.

Akkor csinálja ezt, ha a motort is te indítod, vagy akkor, ha a kifutóról meleg motorral indulsz?
PhantomAss
A me 109-nél előjön néha hogy felszállok, és pár perc múlva leáll a motor. A műszerek szerint minden rendben, a légcsavar forog, de csak alapjáraton, nem reagál a gázadásra. Üzemanyag rendben, hűtő rendben, mw 50 kikapcsolva.
Ötlet vkinek hogy mitől lehet?
Sajnos track nincs, ha lesz legközelebb felveszem.

GOOBY, pls

Borisz80
Mi gondok vannak vele?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Reaper
Van még mit csinálni vele, mert a FM nem az igazi egyelőre.

Borisz80
-MiG-15 használóktól kérdezném, hogy hogy sikerült a repcsi?
-A mission editor térképet -az egér görgetőn kívül- lehet még valahogy nagyítani és kicsinyíteni?

molnibalage83
Egyik sem steames.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LeonSilver
Kár.. 😞

LeonSilver
A kérdés csak az, hogy melyik jövőre...

Akár az is lehetett a gond, azért ne felejtsük el, hogy a DCS -ről beszélünk itt bármimegtörténhet, de tényleg bármi...
Nálam az volt a gond, hogy a modulok egy része gyári lemez volt, volt pár modul a STEAMből és pár a DCS modulból állt, a hiba akkor kezdődött mikor mindent átraktam a DCSbe, és nem minden STEAMes modul látta, olyan volt mintha nem lett volna meg! Akkor Tom tanácsolta, hogy, töltsem le újra a DCS-t és arra rakjam vissza a megvásárolt modulokat, és ez valóban működött! Ami lényeges, hogy a STEAMes cuccot todod aktiválni a DCSben, de a DCS modulokat nem tudod átvinni a STEAMes verzióra! Szerintem pár órát meg ér várni ha nem sikerül megcsinálnod másképp! Addig elmész sörözni vagy dolgozni, vagy este mikor alszol, addig meg frissitgeti magát.

Sajnos valószínűleg neked van igazad, de én vagyok olyan hülye, hogy ha hónapot írnak, mindig elhiszem.

Szerintem jó, ha Karácsonyra meglesz a feles, majd jövőre, valamikor a 2-es. 😊
This version will be the much the same as described above for DCS World 2 but will NOT include the ability to use new maps and several of the new map features. <#fejvakaras>Szóval nem ír részleteket. Reménykedek, habár nem látok rá sok esélyt.

Egyszer meg akarom nézni a sok rómait-mivel azok a kedvenceim-de ez nem az az év.

Azt láttam, viszont azt is írja, hogy sok dolog már az 1.5-ben is van, de nem teljes a lista.

DCS World 2
...
- More detailed tree models with collision for new maps
...

A felesnél nincs ilyen a listában.
LeonSilver
Itt is mekkkkérdem srácok, hogy jön valaki a Savaria karnyiválra??

Ezt pedig azoknak sok-sok szeretettel, akik pofátlanul nem jönnek ....

Szerintetek lehetséges, hogy már itt van fa sérülés modellezés? Vagy inkább hitboxnak mondom.

Nekem 6 óra volt 2 napja.

DCS World 1.5 and 2 Discussion
Utoljára szerkesztette: zoltang, 2015.08.23. 19:59:53
molnibalage83
Lehet, hogy az a baj, hogy oda telepítettem vissza, ahol egyszer már volt? A telepítgetéssel az a bajom, hogy mindig nekiáll frissíteni az alap DCS-t, ami a mostani szar netem mellett eltart egy ideig...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.08.23. 19:53:59

és ha újra telepíted az egészet, nekem az már segített. Valahogy nekem is elfelejtette egyszer, hogy miket vásároltam, aztán újra raktam az egészet és azóta működik!