36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#20578 Urak,
a mig 21 magyar skin nem jelenik meg a játékban, nem tudom hogy miért
Ez lenne az:
skin
Minden más skin a miggel és más gépekkel is tökéletesen működik.
Nem tudja vki esetleg hogy mi lehet a gond? -
feca1229 #20577 gamestar
gamestar 2
Most már így látom, hogy lehetnek gondok, de már nem tudom vissza csinálni! Vagy egyáltalában lenne értelme valamit tennem, vagy marad a bizakodás, hogy hátha nem lesz semmi gond.
Én teljesen jóhiszeműen vásároltam!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.07.02. 09:49:32 -
feca1229 #20576 Hát most már nálam is így marad. -
wolfhgb #20575 Hát, valami stikli biztos van benne, az tuti, úgy voltam vele, egy probát berizikozok, bindelés müködött, nyelvezete megszokott és a müködése is rendben van eddig, csak maradjon is így! :) -
feca1229 #20574 Multiban még nem probéltam, eddig csak örömrepkedés volt, amugy sem szoktam igazán a dcs ben multizni. -
#20573 BoS serialt islehet venni 2500ft ért, de ott van magyarázat az olcsóbb árra, mert orosz kulcsokat árulnak többnyire ami 5 dollár normálisan is csak nyugatra adják 50ért.
Csak azt felejtik el mellé irni, ha ezt a kulcsot használod akkor lehet csak az orosz szerverekre enged fel vagy csak oroszul települ.
Ezeknél is lehet ilyen buktató is. -
feca1229 #20572 Hát pedig én már megvettem, eddig müködik rendesen.
Viszont nem szivesen használnám azt a cuccot amit mástól loptak el, ugyan ugy ahogy lopott biciklivelsem szivesen bringáznék mikor tudom, hogy a másé. Remélem semmi gond nem lesz vele. -
#20571 Jaja. Én is mindig azt mondom, hogy csodák nincsenek. :) -
#20570 Hát... van, ahol egyenesen azt olvasom ezekről (G2A, Kinguin), hogy lopott hitelkártyákkal vásárolnak szeriálokat és azt adják el.
Az Ubi pedig már tiltott ki ilyen cuccokat.
Ami viszont tuti, hogy ez nem teljesen tiszta üzlet.
Csak gondolkodjatok kicsit. Hogy adhat egy ilyen "cég" haszonnal tovább valamit 6000,- Ft-ért, amikor hivatalosan mondjuk 15000,- Ft az ára. Ilyen a világon nincs. -
#20569 Érdekes, a 777 egyik levelében volt erről szó:
2. BUYING & SELLING GAME ACCOUNTS
Account salespeople advertise advanced accounts, and bait players eager to progress in gameplay with tantalizing and unrealistic promises.
The risks surrounding account sales are:
The seller may take your money and never give you the account
You cannot be sure that the seller won’t continue using the account
They may be selling the same account to multiple people
The account status is unknown; it could already be poised for permanent ban
The account will never be secure; the Operator cannot provide support for compromised accounts
If you choose to spend money on the account, it will still never actually belong to you
Én is gondolkodtam, hogy így megvegyem a BoS-t, de letettem róla... pl mi van akkor, ha az eladó az eladás után benyögi itt pl a 777 felé, hogy ő bizony valamiért nem fér hozzá az acc-jához? A vásárlást tudja igazolni...
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.07.02. 08:44:21 -
#20568 Ha hasonló módszerekkel dolgoznak mint a G2A, akkor én nem szívesen vennék tőlük se kulcsot. -
#20567 Azért szerintem kockázata is van a dolognak... -
feca1229 #20566 Köszi sikerült megvan az alba! -
wolfhgb #20565 Megvásárolhatók még a következő modulok a gazellán kivül:
mig 15=4500ft
mig 21=5900ft
alba=5700ft
p 51d=4000ft
egyszóval, nem épp elhanyagolható az árkülömbség, az ed s árakhoz viszonyítva. -
wolfhgb #20564 Mivel steam es, a saját world jük alatt is használható, tehát egyszóval, mindkét verzionál felrakható! -
wolfhgb #20563 steam es kulcsokat árulnak. Én kifizettem, miután reggeltem az oldalon és a vásárlást követően, az oldalon, a fiokomba helyezte a modult, ott volt a kulcs is. Ezt követően bindeltem a kulcsot az ed profilomhoz, majd a játék indulása után rakta is fel a gizellát, az ed-s world om alá és patentül is müködik, 10 aktiválási lehetőséggel, mint akármelyik másik modul. -
feca1229 #20562 Szia! Ez, hogy működik, megveszem és elküldik a kódot emailben aztán aktiválom? Steames vagy Ed -en tudom használni? Csak hogy ne basszak el hat rugót fölöslegesen! :-)
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2016.07.01. 21:33:19 -
#20561 Steames?
-
wolfhgb #20560 Igen, közben én is megvettem a gizellát 6800 pénzért, jol szuperál, van fent még néhány modul igencsak jó áron, ajánlom mindenkinek!!!!!!!! -
#20559 Egyik kedvenc "rendszerem" volt a Finn:
-
#20558 Igen! Fain! -
wolfhgb #20557 Már máshol is hallottam rola, müködik az alba rendesen, amit ott vettél? Elfogadta a bindeléskor a serialt?
-
#20556 HuAF Alba skins: -
#20555 Megvettem az Albát! -
#20554 Hahó mindenkinek!
Tud valaki erről az oldalról?
Mert akkor ma vásárlás!!! -
#20553 Ó igen. Gyönyörűek! -
#20552 Ez sem lesz rossz: -
#20551 HuAF Mig-21Bis skins: -
#20550 HUNAF - nyílt facebook csoport ITT és a banner alatt is.
Leccc go. -
#20549 A terep színű 21 skin honnét van? Linket please! :D -
#20548 -
-
#20546 Igazán nincs mit! Örülök, hogy megoldódott! -
#20545 Most sikerült,hogy teljes képernyőt kivettem egy pillanatra
Köszi! -
#20544 Próbáld meg azt, hogy lejjebb veszed a felbontást és ablak módban futtatod.
Hátha dob valami hibát, csak nem látod a telejs képernyős mód miatt. -
#20543 -
#20542 Hmm.. nekem semmi probléma vele és hiába kerestem rá guglival, nem posztoltak még ilyen hibát -
#20541 Ja, de neked a felirattal van gáz, ugye?
Na mindjárt rápillantok. -
#20540 ITT van három kokpit mod, angol nyelvűek. Ha máshogy nem megy, tedd fel valamelyiket. -
#20539 Van egy problémám a DCS 1.5 nél,ha változtatni akarom az Avionics Language-t angolra,fekete lesz a képernyőm és nem csinál semmit a DCS!
Tud valaki segíteni?