36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    Ah, ertem, na ezt kiproszalom majd, kosziiiii! :)
    Ha jol tudom te is vr el hasznalod, oculusnal lehet valahogy fenyerot kontrasztot allitani a kijelzoin?
  • priluki
    a numerikus 5-el nem a játékba tesz középre hanem a hed tracking-hez kéopest, én pl a 10 el közelebb dőlök és "num5" és akkor lesz jo a játékban.. nem nehéz beállitani,lehet van jobb megoldás de én kezdetektől igy használom..
  • wolfhgb
    Igen, ha nem hasznal az ember semmijen fejmozgas koveto eszkozt, akkor ezek a gombok vezerlik, de ezek nem mukodnek mikor head tracking van.
  • macleody
    Ha jól rémlik numerikus / meg a * cibálta előre-hátra a kamerát, nem tudom ez nálad működik-e.
  • wolfhgb
    Az osszes modulban tokeletes a pozicio, de az a10 nel szinte rajta ul az ember a boton, hatrebb kellene csusztatni a helyzetet. Probalgatom meg, a num5 nem a kozephelyzetre rak? Mert pont azt kene valtoztatnom, de ugyebar oculusnal nem mukodik a nezet, mert az eszkoz szabajozza.
  • priluki
    alapból a numerikus 5 -el tudod változtatni a poziciót .
  • wolfhgb
    Van kozottunk olyan, aki vagja az oculus beallitasait a dcs alatt? Pl hogyan tudom az alap helyzetemet valtoztatni a kabinban, mert mindig tulzottan kozeltesz a muszerfalhoz alapbol, kisse hatrebb kene helyeznem magam, a hud kijelzoje meg nagyobb az uveg lapnal, azt pedig kicsinyitenem kellene valami okos modon.
  • PhantomAss
    Ennek az elődje volt vagy három, ugyanígy hívták és egy picit máshogy nézett ki. Gondolom belül kb ugyanaz lehet. Nincs jó véleményem róla, hamar kikopik a közepe és akkor akár fél centit is lötyöghet. Akár egy -két hónap alatt kikophat...amíg rendben van a mechanika addig szuper, de biztos vagyok benne hogy hamar tönkremegy.
  • LeonSilver
    Még nekem se, de ez nem számít. Paszmek..
  • gsg16
    nekem sosem volt,ha ez számít
  • LeonSilver
    Srácok.
    Volt vagy van valakinek LOGITECH WINGMAN FORCE 3D PRO joya?
    Milyen ez a cucc? Volt nekem lógitek joyom már (G940 meg Wingman Force 3D) és hát ... nem voltam marára elégedett velük.
    Viszont az már igaz, hogy az FFB egy élmény.
  • LeonSilver
    Hát... nálam jó, ez tuti :D
  • Hefti
    Válaszolt a DCS support a trim problémára azt írták tudnak a hibáról és folyamatban van a javítás készítése.
  • Hefti
    Azt szoktam nézni eddig jó volt, most csak pedálnál működik és a 1.5.4 telepítése óta rossz.Passz.
    Csak az a baj így játszhatatlan annyira figyelni kell.
  • LeonSilver
    De hát ha elszúrtak volna valamit, akkor nálam sem működne.
    A jobb ctrl+enterrel kapcsold be azt a bizbaszt, ami mutatja a irányító cuccok helyzetét és nézd meg mi történik ha trimmelsz
  • Hefti
    Ismét próba irányítás beáll. alapra ffb ki. trim be csak a pedálnál működik!Szerintem valamit elszúrtak, már unistall reinstall is volt.
    Eddig működött.
  • macleody
    Igen, de ha lenéz az ember a "gépben" a ciklikusra, tud korrigálni. Én mindig úgy manővereztem, hogy közben nyomva tartottam a trim gombot. Meg gyakran használtam a trim resetet is. Szivesen kipróbálnék egyszer egy FFB-s joyt, biztos tök más élmény, mint ahogy egy FFB-s kormánnyal is sokkal jobb vezetni.
  • LeonSilver
    Működni működik a trimm, csak éppen kicsit meg lesz keveredve. Csak gondold végig.
  • macleody
    Az rendben van, de sose volt FFB-s joyom, mégis működött.
  • LeonSilver
    Azért van így, mert az FFB-s joy ott marad, ahová trimmelted a sima meg nem.
  • macleody
    Már csak így működik? Nekem sose volt bepipálva. Most meg nem tudom megnézni, mert nincs feltelepítve a BS1.
  • LeonSilver
    Ha nem FFB-s a joyod, akkor mindenképpen így kell lennie.

• Hefti
    Már próbáltam azzal is, úgy se működött.
  • LeonSilver
    Teljesen jól működik. Ha normál, nem FFB-s joyod van, akkor a central position trimmer mode ki van pippppálva?
  • LeonSilver
    Mindjárt rápillantok.
  • Hefti
    Bocs én írtam félre a ciklikuson nem működik.Frissítés előtt működött rendesen,Egyszer már volt ilyen de akkor a fríssítés után a ForceFeed back beállítás be jelölődött,azért nem működött,most viszont bármit állítok nem működik csak a pedálokon.
  • Sidewinder
    A srác csinálta az X-Plane-9-hez a Kamov Ka-26 modot, ami sokkal jobb,élethűbb mint az FS-hez való,persze nem DCS szint, de jóval közelebb van hozzá, mint az FS-hez való Ka-26 mod.A srácot nem ismerem személyesen, de közös ismerőseink vannak. A neve Mészáros Gergely, ő a Blues Company együttes szólógitárosa. A nagyapja Mészáros Géza, Kamov Ka-26-oson repült mezőgazdasági pilótaként, és oktató is volt a típuson.
  • Sidewinder
    A kollektívnél soha nem is volt trimm tudomásom szerint. A trimm csak a pedálokra, és a ciklikusra hat alapból is. A kollektívet lehet bizonyos pontokon rögzíteni(mint a kéziféket az autónál), a szimulátorban pedig, ha a HOTAS rendszer gázkarát állítod be kollektívnek akkor, ahol hagyod, ott marad. A Ka-26-osnál ismerem igaziból is, ott a kollektív gázmarkolatánál van egy kis kallantyú, amit ha felengedsz, akkor bizonyos pontokon rögzíteni tudod a kollektívet. Ha a kis kallantyút újra megnyomod, akkor oldod a rögzítést, és szabadon tudod mozgatni a kollektívet.
  • Papirzacsi
    A video elején írja hogy X-plane 9.
  • wolfhgb
    Akkor viszont dicséret nekik és egy kiadós vállveregetés érte.
  • PhantomAss
    :D
    ja, ha benne lenne a joy is akko már rendelném is meg...

Az a kamov amúgy az FSX 9 hez van, de elég egyszerű (nem akarom persze leszólni), nyilván nem veheti fel a versenyt pl. a DCS minőségével. Magyarok csinálták
    link
  • LeonSilver
    Ez meg valami Ka-26 szimulátor. Mi lehet ez? FSX? A srácot nem ismeri valaki?

• LeonSilver
    paszmek.. és tényleg
    Én sem olvastam el először a leírást. Hát ennyiért meg dugják fel maguknak.
  • feca1229
    :-)
  • macleody
    Tényleg, most nézem csak a leírást.
  • PhantomAss
    De te konkrétan egy ülést linkeltél 300 dollárért.
    Vagy a komplett szettet akarod a kollektívvel és a botkormánnyal?L Az több ezer dollár... Szerintem egyik sem olcsó.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.07.10. 10:36:54
  • macleody
    Nem, elköltöttem a pénzt. Csóri havernak vettem meg a Divisiont. De ha nem fog vele játszani, elmegyek hozzá és eltöröm az összes ujját.
  • LeonSilver
    Nem igazán az "ülésen" van a hangsúly bakker :D
  • PhantomAss
    Egy ülésért 100k? Hát szerintem drága.
    Otthon harmad annyiból is össze lehet dobni hasonlót.
  • feca1229
    Na mi a helyzet, megvetted a gazellát?