36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #20779 Honnan és mivel szemezgetsz? -
gsg16 #20778 én,de már vagy 10 éve
-
#20777 Sziasztok!
Vásárolt már közületek valaki az Amazon-on? -
#20776 Sajnos nem. Ez csak egy mod, de legalább lehet vele "carrier ops"-ozni amerikai oldalon is.( csak kell hozzá egy anyahajó mod is)
Bár egy éve talán a Razbam bejelentette hogy csinál A7-est a DCS-be, de nem tudom azzal mi van. -
Sidewinder #20775 Hasonlóan csinálom én is. Nem használom a center trim mode-ot, csak néha lenézek. Nagyon figyelni kell arra, hogy mit lát az ember. Kabinkeret állása, golyó, mert ugye érezni sem seggel nem lehet(mivel nem full flight sim mozgó kabinnal),de kézzel sem,mert nincs ffb joystickom. Néha érdemes lenézni ellenőrzés céljából a sebességmérőre is, ha csak "örömrepülök", akkor se robot, se flight director, se semmi, még a hud-ot sem kapcsolom fel.A trim resetet nem szoktam használni, mert egy a valóságban nem létező funkció. A trimmgombot nem tartom mindig nyomva,mert túlvezérli. Az igazi helikoptereken szintén nem divat ez az állandóan nyomom a trimmgombot eljárás. Ha szükséges akkor sem folyamatosan nyomják,hanem "kattogtatnak" párat, egyébként pedig nem nyúlnak hozzá,csak ott tartják az ujjukat a gomb közelében,vagy rajta(Ka-26). Találtam egy klassz videót, egy igazi Ka-50-es bemutatórepüléséről. A pilóta Vlagyimir Lavrov,a Kamov cég berepülőpilótája. A jobb alsó képen kiválóan látszik mit csinál a pilóta( 2:58-ig rá sem teszi az ujját a trimmgombra),látszik az összes fontos műszer, az "obsij ság"-ot jelző is, amiből azt lehet látni,hogy mennyire használja a kollektívet.
-
Fürtös #20774 Nem követem mostanában a fejlesztést de ebből a képből következtethetek arra,hogy valaki csinálja a Corsairt vagy az Intrudert?
Mert akkor örülünk Vincent! -
#20773 Mindenképp nézd meg, lehet, hogy azért nincs sok infó erről google-n, mert pofonegyszerűen hozzáadod targetben azt' jónapot :) Nekem fel van téve az MFD-k miatt, de azokat nem HOTAS-ként kezeli, nem is állítható semmi, csak a ledek fényereje. Nem tudom, hogy joynál milyen opciók vannak. -
wolfhgb #20772 Most agyalok, h a warthog nak is van egy target nevu profilszerkeszto szoftvere, csak sosem hasznaltam, eljott az ideje! -
wolfhgb #20771 Meg a vegen ujra barkacsolhatok valami extrat a joy om ra, Egergombokat es egy gorgot! :) -
#20770 passz... -
wolfhgb #20769 warthogot. A dcs ben nem lehet valahol hozzárendelni? -
#20768 Milyen joyt használsz? Nekeg G940-hez a Logitech SST progi bármelyik joy gombhoz egy klikkel hozzárendeli akármelyik egér gombot... -
wolfhgb #20767 Na, most szépen a látotér közepén van a kurzor, már csak arra kéne rájönni, h hogyan tudnám a bal egérgombot a joy egyik gombjára allítani, h ne kelljen a kezem levenni a joyról, h klikkeljek rajta. Mert ha már rá kell nyulnom az egérre miatta, megette a fene az egészet, a joy on meg épp van egy fölös gombom. Valakinek ötlet? -
#20766 Valaki nem tapasztalt még olyan hibát, hogy ha elinditok egy freeflight szu-25T-vel steames mai frissitéssel, akkor csak a hud feliratai láthatóak, sem a kabin többi része sem külső nézetből a gép nem látszik.
Minden más rendben van, csak a gép modelje hiányzik . -
wolfhgb #20765 némileg talán kontrasztosabb, de inkább maradok a high beállításoknán, többet dob a látványon szerintem. -
#20764 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20763 DK2-ön észrevehetően élesebb a kép, az meg hogy minden max-on legyen eleve reménytelen, főleg Mi-8-al. Az új VR főképernyő viszont már legalább jó lett.
-
wolfhgb #20762 Őszintén szólva, médium beállítás mellett feltoltam 1 ről maxra a pixel sürüséget, de számottevő külcsinyváltozást nem tapasztaltam. Ezzel szemben 1 es értéken minden mehetett ujra maxra, az viszont láthato is volt. -
wolfhgb #20761 En ma raktam a legujabb frissitest, bekapcsolhato az eger, nekem mukodik is, a sisak is tetszett volna, de csak akkor, ha a látotér közepén maradt volna a kulzor, de ahogy oldalra fordultam, egyre jobban a kép szélére ment a kurzor, ha pl az a10 nél teljesen oldalra fordulok mondjuk a rádio panelekhez, a kurzor már ki is megy balra a látomezőből, igy használhatatlan. -
priluki #20760 vaaa ezt nem tudtam köszi :) -
#20759 Optionsban van egy új VR fül, ott át tudod állítani. És a pixel sűrűséget is fel lehet tolni, ha bírja a géped.
Utoljára szerkesztette: 2Pete, 2016.07.17. 19:05:44 -
priluki #20758 hát most az utolsó frissítés óta csak a "sisakkal" tudom ami sztm sokkal nehezebb.. remélem vissza teszik mert ugy tökéletes volt,hogy az egérrel kapcsolgattam.. -
wolfhgb #20757 vr el te hogyan használod a klikkelhető kabinokat? Egerrel vezérled a kurzort, vagy a sisakkal? -
#20756 És tényleg :D Tiszta windows xp... -
#20755 Most nekem is jó a Fóka gázkar. Lehet, hogy egy újraindítás kellett neki miután újra hozzáadtam a tengelyeket...? -
#20754 Na, megnéztem, nem volt feltelepítve az X52, gyorsan felnyomtam. Nálam működik, nem állítgattam semmit. -
#20753 Sejtettem, hogy nem volt benne sok hidraulika, csak annyira nem vagyok jártas a régi gépekben, hogy biztosra tudjam. Inkább a helik az én világom. -
#20752 Nem ramp start. -
#20751 Indításnál át kell kapcsolni, hogy mozgatni lehessen (Engine beállításoknál a "Throttle Idle" meg a "Throttle Start" kapcsolókkal lehet ki/be kapcsolni), de utána sem működik. Hidraulika csak a futómű behúzáshoz, fékekhez volt a 2vh-s német gépekben. Prop pitch állítás elektromos volt, kormányzás az sima tolórudas-huzalos megoldás. -
#20750 Papa, nem a Doranál van az, hogy ki kell valami pöcköt akasztani ami rögzíti a gázkart? -
#20749 Ja. Nekem sem működik a fóka gázkar. -
#20748 Tehát kb. neked is hasonló dolgokat produkál, mint korábban nekem. Gondolom neked nincs olyan gondod, hogy pl. nem menne a hidraulika, s azért nem tudnád mozgatni (már ha a Dora így működik egyáltalán)?
Korábban ment rendesen, s a mostani frissítéssel romlott el? -
#20747 Ja. És amikor beállítom, ott faszán működik. -
#20746 DCS -
#20745 DCS-en belül állítod be, vagy az X-55 profilerben? -
#20744 Nekem viszont a Dora szar. Hiába állítom be a gázkart, nem csinál semmit.. -
#20743 No, közben megoldottam.
Annyi volt a gond, hogy először amikor teszteltem pl. a kollektívet, akkor nem volt beindítva a heli, s egy idő után gondoltam is, hogy biztos azért nem tudom mozgatni, mert nem működik a hidraulika, így indítottam is gyorsan egy auto startot. Ugyanakkor ez mindig félbeszakadt, mert amikor a hajtóműindításhoz ért, akkor mondta, hogy le kell nyomnom teljesen a kollektívet, de mivel én meg nem tudtam mozgatni, ezért gondoltam, hogy továbbra is valami gond van...
Erre pár perce elkezdtem magamtól beindítani, melynek során kiderült, hogy nem volt semmivel semmi gond, csak a mélyen tisztelt AI úgy akarta velem mozgatni a dolgokat, hogy előtte nem kapcsolja be a hidraulikát.
Amit én követtem leírás, ott meg korábban be lett ez kapcsolva, így az első hajtómű indításánál már mozgott minden úgy ahogy kell. -
#20742 Még jó, hogy elő se szedtem az X52-t. Pedig már kezdett néha viszketni :) -
#20741 Nekem a Dora gázkar nem működik csak billentyűzettel.... Valamit nagyon elkúrtak. Már megint.. -
feca1229 #20740 A legutóbbi patch óta nálam is eltünt pár billentyűzet kiosztás, bár még a heliken nem próbáltam, de más mint volt!