36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#20819 Nem, a monitor nyújtotta látványát felejtsd el a CV1-ben is. Még a CV1 felbontásban tálalt videók sem adják vissza mennyire lehet látni a lencséken keresztül. (rosszabbul)
A távol lévő dolgokra szerintem VR-ben használni kell a "model enlargement" opciót, hogy lásd van ott valami. (paca)
A lencse miatt csak középre látsz élesen (élesebben), így középen kell ránézned a dolgokra hogy jobban lásd, különben elmosódottabbak. A szemgolyóval nézelődés még mindig nem megoldott. -
#20818 én úgy jellemezném a DK2 és a CV1 közötti különbséget, hogy a Szu-27-nek a DK2-vel a hud-ját is körülményes volt olvasni, még a CV1-el simán olvasható minden rajta. Amúgy tényleg, szükség lesz még nagyobb felbontásra mert a CV1-é még mindig nem elég.
A-10C-t nem láttam, de szerintem a Ka-50 térkép MFD-je jól olvasható (mondjuk úgy hogy ha nem is élesen de elég gyorsan ki tudod venni mi van odaírva).
A pixelközök tényleg látszanak, de ha nem arra koncentrálsz nem zavaró. Engem a lencse miatti "screen door effect" zavar jobban, főleg sötét árnyalatoknál lehet látni, hogy a világos részek egy ilyen "beszűrődő napsugár" látványt produkálnak pl Elite Dangerous-ban.
Hogy érdemes e DK2-ről CV1-re váltani? Érdemes. Hogy ki akarsz e adni annyi pénzt a CV1 váltásra mikor már a jobb felbontású verzióról beszélnek? Ezt már neked kell eldönteni. -
sakkay #20817 Köszi. A távol létő dolgokat felismered úgy mint monitoron? Vagy , hogy egyáltalán ott van valami? Ja és milyen konfigon fut? -
wolfhgb #20816 Dk2 nalam kimaradt a probalt eszkozok listajabol, igy nem tudom megmondani, h erdemes e arrol valtanod. Amiket tapasztalok, az az, h meg mindig latszanak a pixelek, legiharcra, murepulesre kivaloan hasznalhato, amire viszont korulmenyesen, az mondjuk az A-10 nel az mfcd kepernyoin celpontot jelolni a tgp vel, na arra tuti ramegy nemi ido. Szerintem a dk2 es tulaj, ha nem penzt lapatol a pinceben ejjelenkent, akkor varja meg a kovetkezo verziot. -
sakkay #20815 Érdemes megvenni? Főleg szimekhez. Látsz messzebb is? Dk2 használok, de nem venném meg, mert kevés a pixel. Mennyivel jobb a végleges? -HAVERÉ. -
wolfhgb #20814 Igen? -
sakkay #20813 Srácok van itt valakinek oculusa? Mármint a rendes verzió. -
wolfhgb #20812 Igen, az volt a ludas, koszonom. -
asw27 #20811 gantus68 írta jól. -
gantus68 #20810 Options-System-Depth of Field = off -
asw27 #20809 Options-Misc.-F2 view effect :=none -
wolfhgb #20808 Tudja valaki, h melyik grafikai beallitas okozza a kulso nezetben az elmosodott kepi megjelenitest? Ezalatt azt ertem, h f2 v f3 as nezetben a taj total elmosott formaban kerul megjelenitesre. -
#20807 Ha úgy egyébként a légi harcot, BVR, BFM taktikákat ismered, akkor a DCS-el sem lesz sok problémád, de kifejezetten DCS-hez készült tankönyvről, vagy tankönyv szerű gyűjteményről én nem tudok. ED fórumon, youtube-on viszont rengeteg anyag van fent, amik kifejezetten a DCS-ről szólnak. Vannak dolgok, amik jobban eltérnek a valóságtól, vagy más szimulátoroktól, van ami kevésbé. A Keress rá fórumokon, yt-on arra, ami érdekel. -
k53ta #20806 Köszönöm az információt, ezek szerint a virtuális térre kifejlesztett taktikai eljárások a mérvadók. Mármint a virtuális századok is kidolgoznak lehetséges A és B taktikai eljárást a küldetések elött? Ezekről készített valaki leírást, lehet ezekről valahol olvasni?
-
sakkay #20805 Fuu ennek nagyon örülök. Már elég komoly elvonási tüneteim vannak. Nagyon kíváncsi leszek, hogy hány 100 százalékkal növeli meg pusztán a fák fizikai léte a helik hatékonyságát. -
#20804 Üdv. Az WRW és a SzPO is sokkal pontosabban működik DCS-ben, mint a valóságban. Ezeket nem tudják normálisan lemodellezni, mert nagyon sok körülmény befolyásolhatja, hogy mit mikor és hogyan látnak. Sok része titkos is, hasonlóan ahogy az IFF-re sincs a mai napig megoldás (nem csak DCS-ben, máshol sem). A DCS amúgy is sok mindent egyszerűsít, a besugárzásjelzőtől sem kell csodát várni :)
Amit Vári Gyula említett manővert, a "notch"-olás is sokkal hatékonyabb a játékban, még az Amraam rakéták ellen is hatásos, pedig a valóságban az ilyen manőver csak pár fokos tartományban, rövid időre és rohadt nagy szerencsével alkalmazható (ez összecseng azzal, amit mond, még a 29-es radarja sem dobta el a célt, pedig az finoman szólva sem modern konstrukció), míg DCS-ben egy egész jól működő, gyakran használt védekezési forma. -
gantus68 #20803 #20795
Szerintem jó, de hogy mennyire, az relatív. Nekem bejön, a MIG21-eshez hasonlít.
-
k53ta #20802 Azt szeretném megkérdezni, hogy az orosz típusok SZPO besugárzás jelzője mennyire van jól modellezve? Tudom, ez nem a valóság, ez szimulált környezet, de mégis. És, hogy mire is gondolok, egy idézet Vári Gyula egykori pilótától.
"Az ellenfelet játszó MiG—29 már régen pontosan látott bennünket, amikor a mi 29eseünk SzPO besugárzásjelző még csak nem is jelzett. A befogást is jó 5–10 másodperc múlva mutatta, és hiába fordult a Puma 2 mindkétszer a 90 fokos lámpa kigyulladásához jó irányba, nem dobta el a támadó gép lokátora a célt.
A gyakorlás megmutatta, hogy ez a műszer még a MiG—29 lokátora ellen sem használható"
Aki kipróbálta, az mit tapasztalt, F5E-nek mennyire jó repülési modellje? -
wolfhgb #20801 Biztos terveznek a mezogazdasagi kamov modullal is a jovoben. :) -
Lysandus #20800 Az a szép ződ gyep, csak az hiányzik nekik, mint Poldi bácsinak! :-D -
#20799 "egy nyüves képet posztoltak a fűről.."
Paszmek!!!! Mindent értek!!! EDe fűnyíró-szimulátort készít... ;) -
#20798 Egyébként lejött egy 400 megás frissítés (egy hete nem voltam gépközelben szal lehet ez már régi), és sokkal jobbak lettek az fps számok nálam.
A mig 21 eddig sokat droppolt de most szinte eltűnt minden akadás, csak ha belezoomolok akkor jön elő. -
#20797 Szerintem jól néz ki, viszont az a 2016 amit ígértek a végén lesz vagy 2026 ahogy őket ismerem:)
A Normandia térkép is vagy 5 éve készül...és a múlt héten egy nyüves képet posztoltak a fűről.. -
#20796 facebookon az ED posztolta, hogy az új Kaukázus térképet 2016 vége felé szeretnék kiadni, ami a Nevada map standardra lesz alakítva (Sakkay: új fák! :) ). Főleg a textúrák és a térkép elemei lesznek átdolgozva, maga a térkép 3D modelljét nem ígérik biztosra. Mivel ez DCS World alap térképe, mindenkinek ingyenes lesz a frissítés.
Bővebben (+galériával) itt:
https://www.facebook.com/eagle.dynamics/posts/10157257177800341
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.07.24. 01:56:48 -
gantus68 #20795 F5E - az első benyomásaim pozitívak :).
Belsimtek minőség, repülni vele nem egy tréning fokozat, ennek ellenére nagyon könnyen familiarizálódik benne az ember, ha ismeri az F86/F15/A10C valamelyikét. Ajánlom annak, aki fighter-kedik, mert elfogó vadásznak sem utolsó! Kicsi a szárnya, az aerodinamikája MIG21-esre hasonlít, nagyon jó a kilátás a kabinból. Van horog rajta, így carrier ops ready. Fékernyő, TACAN, utánégető működik, ILS nincs. A gépágyú effektek nagyon látványosak lettek. -
wolfhgb #20794 Legalább van valami repképes dolog is pápán, az egy szem kutato és mentő mi 8 ason kívül. Bocsánat, ez túlzás volt, hisz az ország összes repképes mi 8 a ott állomásozik, ha helyesek az infólm, mert még a honvédelmi miniszter air force one ja is onnan csattog mindig érte. :) A két büszkeségünk, a teljes gárda. -
gantus68 #20793 -
#20792 Colorado-i Nemzeti Gárda F-16-ai vannak itt!
Sliac-on meg A-10C-k Aug.8.-ig -
#20791 Bp felett is repültek, asszem Pápán állomásoznak pár napig. Hadgyakorlat van. -
#20790 Jó reggelt mindenkinek!
Pár napja otthon voltam egy kicsit Ajkán. (Pápától délre.)
Asszem szerdán kb 11:00 óra körül egy F-16 -os telerakva póttartállyal húzot el felettünk. Elég alacsonyan volt. Én még nem láttam sólymot repülni, kicsit le is döbbentem. Ez a madárka még mindig iszonyat szép!
Esetleg tud valaki valami infót?? -
#20789 -
Paladin #20788 Maradjunk annyiban, hogy egy huszonkét éve működő webes áruház, ami sima könyváruházból sok mindent forgalmazó, hardvert, és sorozatokat is gyártó óriássá nőtte ki magát - biztos, hogy nem a cipőd árát fogja lenyúlni. :) -
gsg16 #20787 megbízható volt akkoriban.bár akkortájt kicsit lassúak voltak,vártam vagy 3 hetet a cuccra. -
#20786 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már úgyis eltértünk a topik kérdés lényegétől -
Ma a tornapapucs, holnap a világ????
-
#20785 Megbízható az Amazon? -
gsg16 #20784 mire lennél kíváncsi? -
#20783 Úgy,hogy amit akarok venni,olyanom van,csak a színe lesz más.
Kicsit eltértünk a kérdés lényegétől. -
gsg16 #20782 lehet hogy ajándék lesz majd -
#20781 Na, ezt sose értettem, hogy lehet cipőt venni úgy, hogy nem próbálja fel az ember :) -
#20780 Cipőt akarok vásárolni