36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#20859 Multi crew? Erre kiváncsi leszek... -
#20858 SA342
- Added multi crew feature
- Added SA342Mistral model featuring Mistral anti aircraft short range IR missile
-
#20857 Küld át a képet, és feltöltöm pumaszállásra. -
#20856 sajnos majd ez lesz a sorsa a sok felhős tárhellyel is, most mindenki mindent oda tölt fel, majd x év mulva meg eltünik vagy elveszik a belépési jelszó évek mülva mikor rendszert telepit az ember és máris nem fér hozzá -
#20855 Így van.
A telekom tárhelyén volt a cucc. Ez nekem már évek óta (még axeleró volt a telekomos net) megvolt, az előfizetéshez jár egy ftp tárhely.
Nos nem túl régen azt vettem észre, hogy eltűnt mindenem. Sajnos pótolhatatlan cuccok is voltak és huss... valami barom letörölte.
Aztán már hozzá sem fértem a tárhelyhez. Megreklamáltam egyrészt a törlést másrészt azt, hogy nem férek hozzá.
Próbálták visszaállítani a cuccot nagyon kevés sikerrel. A könyvtárszerkezetet sikerült és egy mappát is. A többit nem tudtam megnyitni sem. Megjegyzem amibe be tudtam lépni, ott is minden második vagy harmadik fájl volt jó. A többi ott volt, méretre is stimmelt de hibás volt.
Megint megreklamáltam... erre az is eltűnt megint, amit sikerült kicsit visszaállítani.
Egyelőre itt tartunk :) -
#20854 Ahogy nézem a tárhellyel lehet valami gebasz ahol a kép van/volt. -
#20853 A Slaw Device amit linkeltem az alu tudtommal, az azért kerül 500+ dodóba, az MFG-nél annyit írnak hogy kompozit, hogy ez mit takar az passz, de a CNC gép foglalását nekik is ki kell tudni fizetni és ez a nem olcsó része a történetnek, meg persze kell hogy legyen rajta némi haszna, mire kitermeli az előállítási költségeket, kifizeti a weboldalt, az esetleges reklámot, adót, stb. ami külföldön van az ilyen vállalkozásokra összejön szépen az összeg. Nem a mi pénztárcánknak van ez kitalálva és a vásárló réteg se túl nagy így sose lesz ezekből tömegtermék amit olcsóért lehet a kínaiakkal csináltatni egy tál rizsért.
Hasonlításképpen az orosz VKB Fat Mamba se egy olcsó történet, pedig csak egy joy, az a pár kapcsoló nem egy drága összeg ami bele van rakva, a mechanikus része se bonyolult, még is 100+ HUF a történet. Pedig ha 1 darab kell és van ismerős azt is meg lehet úszni sokkal kevesebből. -
gsg16 #20852 egy kérdés.hová lett a kép fentről?nem tudom volt-e már szó erről,azért kérdem -
#20851 tudom, hogy nem olcsó, de azért ez igy huzos annak tudatában, hogy OSB lapokből van kivágva. Nem egy preciziós öntvény .
PErsze mindent anyniért lehet eladni amenyiért megveszik, lehet én is ezt tenném, csak érdekes . -
#20850 Abból hogy legyárttatod az alkatrészeit. Ezeket nem otthon csinálja a Pista a kis kézi szerszámával hanem elviszi egy szerszámkészítőhöz akinek megvan a megfelelő eszköze a darabok legyártásához úgy hogy azok egyformák is legyenek. Ez bizony költséges, mert pl hiába van ismerősöd ekkora tételben az se fogja ingyen csinálni vagy egy üveg pálinkáért cserébe.
Önzáró anyákat használ minden csavarhoz azok meg nem lazulnak fel azért egykönnyen, ezek a cuccok sokkal maszívabbak mint a műanyag logi vagy saitek. -
#20849 egyébként egy pedál legyártása nem olyan nehéz feladat, "csak" egy forgáspont kell a pedálokkal.
Ezt meg lehet oldani nagyon egyszerüen és nagyon bonyolultan is, mint a linken lévőn, mert több csavarral van összerakva mint egy alkatrész bolt raktárkészlete.
minden egyes csavar egy hiba forrás.ÉS tényleg én sem értem az árakat , az elektroika nincs 4k összesen akkor a maradék majd 100k költsége miből jön ki? -
#20848 A két érték aránya a lényeg. Ha a pedál szűk, de hosszan kell belépni, azzal ugyanannyira pontosan lehet pedálozni, ha a pedál széles, de kicsit kevesebb a szögelfordulás. Ennél alapból szélesek a pedálok, ráadásul -spec szerint- 36 fokos a középső tengely elfordulása egy irányba, az nagyon jó érték. -
#20847 :) Engem pont ez zavar. Egy A10-nél vagy ilyesminél valóban mindegy.
De helikopternél szerintem nem mindegy. Ugye mivel hosszabb a pedál út, ezért finomabban lehet pedálozni.
-
#20846 Nem tudom, engem ez a része pont nem zavar, a pedálok mérete és egymástól való távolsága viszont annál inkább :/ -
#20845 Ez a cucc, amit először linkeltél, ez állítólag qrvajó (TF-ben 1-2 gyereknek van ilyen), a pedálja ránézésre sokkal szélesebb, mint a G940-é, ami szerintem annak a legnagyobb problémája. -
#20844 Hát... megnétem, nem tetszik. A G940 pedáljában is rohadtul utáltam, hogy ilyen kicsit mozog csak.
-
#20843 Még az "olcsóbbak" közzül való :D
A Slaw Device cuccok még drágábbak, mondjuk szerintem jobb konstrukció. Volt BF109 copy pedál is, de abból kb egy hónapja csinálta az utolsót, elvileg az már nem kapható. -
#20842 De hát 320€? Nem sokk egy kicsit? -
#20841 Egy házi barkács pedál kinőtte magát és elkezdték árulni és sorozatban gyártani. kb mint a cougarhoz az FSSB mód. -
#20840 Most EZ má' megint mi? -
#20839 Sziasztok!
Eladnám, vagy cserélném Fw-190 modulomat (Nem steames), Steames egyéb modulra -
#20838 Sziasztok! Kerestem választ de nem leltem eddig. Segítsen valami guru légyszi!
Amikor csatlakozni szeretnék BÁRMILYEN szerverhez akkor nem jut el még a gép választó képernyőig sem.
Csak tölt és tölt vadul. Látom a háttérképet de nem tölt be tovább.
Gép megfelelő még a 2-höz is, portok nyitva vannak..
Minden segítséget elfogadok!
Köszi előre is! -
#20837 Ja , trekket már egy jó ideje nem lehet készíteni mert totál mást játszik vissza. Ez már kb egy éve nem működik nálam. -
#20836 Ez a trekk izé kábé akkora vicc, mint a talaj alatt hullámzó óceán. Én már nem is próbálkozom vele, pedig régen jó volt.
Most meg... helikopterrel repültem faszán. A trekkben meg 5 másodperc után lezuhant a gép és a további időben a roncs volt látható.
Elmehet EDe a picsába. nahát. -
#20835 Nem hallottam még, de nem csodálkoznék rajta, ha lenne ilyen. A DCS olyat is csinált, hogy track visszajátszásnál az egyik gépet hozzácsapta a betonhoz (a track felvételkor nem volt baleset), és a track további részében már csak egy gép "kötelékezett" -
#20834 Az igaz hogy ha nem elég erős a gépünk és nincs meg a kellő fps, akkor a DCS hibásan számolja az aerodinamikai dolgokat? Pl. helikoptereknél.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2016.08.06. 21:24:52 -
sakkay #20833 Köszi. Csak az a baj, hogy ami már megérné az 70 ft, nemtudom dobna e annyit. De köszi azért. Ami biztos a gtx 1070. -
wolfhgb #20832 Ertem a lenyeget, koszi. -
#20831 Általánosságban tudom csak mondani, nem ismerem a 27-est, de a TWS-nél több adatot lát a gépekről, a mozgásukról, viszont kevesebb célt lát egy időben a radaron (a jel nem azonnal a kijelzőre megy, hanem számítógép dolgozza fel, el is tárolja, a változásokból csomó mindent számol és jelez). RWS meg szimplán csak távolsági információt ad a radarjel mellé. RWS-t akkor használjuk, ha célt keresünk, ha megvannak, akkor meg TWS-t. -
wolfhgb #20830 Tudom, h alap dolog, regen vagtam is a dolgot, de hat oregszunk, de mi a kulombseg es mikor melyik modjat illik hasznalni a su-27 radarjanak rws/tws modjai kozul? Az ok, h az rws range while scan, tehat valami tavolsagi pasztazas, a tws pedig track while scan, ami viszont mar nem igazan tiszta. :) Szoval, ha valamelyik radar guru szaktars kiokitana a temaban 5-10 sorban, akkor biztos nem qva anyaznek tovabb magamban!!! :-D -
wolfhgb #20829 Max, ha kicsit meg javitani akarsz a teljesitmenyen, kicsereled a procit egy alaplapodba meg rakhato plafon i7 re, javulhat tole, viszonylag kis befektetes mellett.
Borisz forumtarsnak: A zold keresztes kalibracio a szemtavolsag allitasara szolgal, sajna mivel a kereszt ezert a latoter kozepen helyezkedik el, a periferia elesiteset csak teljes kepernyos alkalmazasnal lehet jol beloni, ahol tele a latoter vizualis tampontokkal. A feljebb csusztatast sok felhasznalo irta az eszkoznel, gyanitom a gyarto valami degeneralt fejformaju egyenrol vette a mintat a kialakitaskor, ezert kell sok embernek a normal kenyelmi helyzethez kepest picit feljebb tolnia, ami nem azt jelenti, h kenyelmetlenne valna a viselete, csak ez az elso nehany felvetelnel nem tunik rogton fel, hanem inkabb veletlen szituba jon ra az egyen, mikor veletlenul feljebb tolja a sisakot, h jeee, igy sokkal jobb az elesseg. -
#20828 Megvan. -
#20827 Persze így is be volt állítva. Használtam a zöld keresztes kalibrációt vagy mit.
Megvettem a Mi-8-at.
Készített már hozzá valaki magyar skin-t? -
sakkay #20826 Bár a procim csak egy i5 3570k-viszont 4300-ra húzva..nemtom elég lesz-e. -
sakkay #20825 Nagyon köszi srácok. Szeptemberben a gtx 1070 aztán utána valamikor a rift. -
wolfhgb #20824 Egy picit feljebb kell csusztatni a fejeden az eszkozt, mint a normal pozicio kivanna es utana rogziteni a felso tepozarat, mert olyankor lesz eles a teljes latott kep, erre celoztam, az egyszeri helyes beallitassal. -
#20823 Ahamm. Gods ray. Mint mondtam inkább az Elite-be láttam jobban.
Nem tudom mit hogy kellett volna beállítani a rift-en (szem távolság kivételével) mert nekem a szélei felé torzulnak, homályosulnak a látottak.
Lencse minőségi gondok lennének? -
wolfhgb #20822 Ja, a konfiggal kapcsolatban nem valaszoltam, mindenkepp egy 980ti, v 1080 videokari javallott a megfelelo es elvezheto megjeleniteshez, persze a kartyat kellokeppen kiszolgalo cpu val parositva, sot maga a progi ingabb cpu ehes, tehat abbol is egy 6700k t javasolnek felpockolve kicsit. Ram 16gb. -
wolfhgb #20821 En szemely szerint lattam mar mindket vegleges hmd t, dcs ben, a tapasztalatom az, h mindketto jol hasznalhato, ha szimulator parti elkepzeleseid vannak inkabb az eszkozzel, akkor inkabb a riftet ajanlanam, a tavoli dologok epp a pixelhiany miatt nehezen kivehetok, erre jol hasznalhato a radar, azzal viszont nem ertek egyet, h a rift nel eletlen lenne a kep szelen levo terulet, ha egyszer jol beallitja az ember a fejere az eszkozt, a teljes latott kepen erzekelhetok a pixelek, ami a vive al ellentetben szerintem nagy elony, mivel ott valoban az altalad leirt optikai jelenseg tapasztalhato. A screen door effekt a pixelesseg lathato jelensege tudtommal, amirol te beszelsz, az a godrays effekt, de ez a jelenseg csak sotet, nagy kontrasztu kepeknel lathato a rift lencsei miatt, csak ejjszakai repuleseknel vettem eszre, nappali kuldeteseknel nem lathato, engem nem zavart, sokkal jobban orulok, h a teljes lathato kep eles az eszkoznel a vive al ellentetben. Mindenkepp ajanlom azoknak, akik esetleg hezitalnak meg rajta, fantasztikus elmenyt ad hozza a repuleshez. -
#20820 A Telekomnál Pesten ingyen kipróbálhatod a vive-ot, esetleg nézd meg, ugyan az mint a rift kb. Abból már látni fogod mire számíthatsz. Bár gondolom szim nincs náluk csak a sima vr játékok.