Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Körülbelül 6-8 percig beszél. Mi mikor jelenik majd meg stb. (Mirage, Nevada stb.) Nem vagyok angolos... Várom a szakszerű hozzászólásokat, összefoglalót. 😊
Mond valami érdekeset?

repvez
mondott valami érdemlegeset is? most nincs energiám végig hallgatni,de miért nem lehet vizuálisan is bemutatni a változásokat? sokkal több értelme lenne mint, hogy röpködni az albával aztán közbe meg teljesen másról beszél mint ami látszik.
Az effecteket a repmodellt a grafikát hangokat stb.. rengeteg mindent lehetne mutogatni addig is mig vár a jónép arra , hogy megjelenjen

DCS World Video News and Q&A for September 20th, 2015
Nagyon tudom ajánlani a kistesóját, a Flight Stick X-et. Nem hotas, de jóval olcsóbb, és sima potis bot kategóriában best buy.
<#eljen>

molnibalage83
Sajnos a DCS még mindig csak egy nagy ígéret, de még egy kis hitem azért van. A Hornet valódi multirole gép, új lendületet adhat a DCS-nek ráadásul nemcsakhogy multirole, de hajófedélzeti. Nem F-16C, de nekem bőven jó.

Viszont az F-15C csapásmérő képességének modellezését illene megcsinálni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

LeonSilver

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.09.18. 21:48:48

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Az arckönyvön van pár új pikcsör a készülő 18-as kabinjáról. Hát... nem sámedli lesz, az tuti..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na most jöttem haza pár nap után, de ez igazán kellemes meglepi volt. Nem érdekelnek ugyan a csöves gépek, de látom nagyon mocorog valami a DCS paplanja alatt<#alien>..igen jól néz ki. Pár snittnél simán olyan mint a valóságban.

én anno 8000Ft-ért vettem a tescoban,karácsony környékén,akkoriban a legolcsóbb helyen,is,ahonnan lehetett volna rendelni,18000Ft volt,az enyém utolsó darabként árválkodott a polcon.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Adam Jonas
Jah köszi, egyik haveromnak is ilyen van, csak még joy-al nem próbáltam a játékot, így meg nem akarok egyből egy 15 ezer Ft-os eszközt venni. 😊

molnibalage83
Kár, hogy csak egyfeladatos ASF. Attól független, ha valaha komolyan repkedek majd újra, akkor erre be fogok ruházni. Az fix.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

repvez
végre azt a gagyi rakéta láng és füstöt modositották amitől felállt a hajam , hogy az inditáskor 120 fokos szögben ég majd ahogy gyorsult egyre csökkent a szög. még akkor is ha a repülö 700km/h val mennt.
Néhány snitt a valósággal megtévesztő , remélem a 29es is hasonló minőséget képvisel majd vagy az f18-as.
VO101Tom
Király ez a video <#eljen>

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
12 ropi elővételben a mirázs... hát a szekér 😄

én most egy Thrustmaster TFlight HOTAS X -et használok,míg nem jön össze a pénz egy ennél jobbra.bár mostanság ritkábban repkedem,elég is ahhoz.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver

VO101Tom
Nem hiszem, hogy itt sokan használnának olyat, de egy 3000 Ft-os joystikkal szemben - azon kívül, hogy funkcionálisan működjön a joy potmétere meg a kapcsolók - sok elvárást nem szabad támasztani 😊 Ha olyan joy kell, ami pontos és sok használattal sem megy tönkre (nem potméteres, hanem hall-szenzoros), azok közül a Thrustmaster T16000 a legolcsóbb. Ezt egyébként többen használják, és nincs gond vele.

www.pumaszallas.hu

Adam Jonas
Hali!

Valakinek van tapasztalata a Genius Maxfighter F17 joystick-kal kapcsolatosan?

Borisz80
Valami tönkrevágta a grafikai beállításaimat. Hiába húzok fel minden max-ra a fák, épületek stb csak közel rajzolódnak ki. Sőt, úgy látom a föld részletessége is csak közel bontakozik ki, messzebbre még a folyók sincsennek kirajzolva, a talaj meg egy zöldes paca.
Ötletek?

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

Amúgy a limitált FPS 1080-ban asszem HMDI 1.4a kábel sávszél/hardware probléma, valami olyasmit láttam hogy dual DVI (?!) kábellel megoldható.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Nah, kicsit utánanéztem, AMD-s cuccoknál egy HD3D-nek nevezett open source megoldás van erre, amit vagy natív támogat néhány játék vagy egy middlewarrel (TriDef driver) lehet életre kelteni és onnan indítani. Viszonylag rugalmasnak tűnik a cucc, a DCS forumon mintha néhány emberkének már sikerült volna életre kelteni (+ami nagy öröm hogy támogat olyanokat, mint az Arma, Company of Heroes2), úgyhogy este lehet megpróbálom kicsit. 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

FC3, A-10C, CA, MiG-21bis, MiG-15bis
LeonSilver
Melyik modulok vannak fent neked?

Probálom reprodukálni a hibát, de nálam ok.
Lődd ki a Maverickeket és nem fog látszani... 😊

Ka-50

LeonSilver
Nem csak AI.. 😞 qrvára idegesít már ez a szarság.
Direkt lelövettem magam...

VO101Tom
Ja ja, nvidia kártya alapból tudja. fps esést nem okoz, legalábbis érezhetőt nem.
A passzív szemüvegeknél az a gond - PC-s szemmel nézve-, hogy van minimum távolság is, ahonnan a szemüveg jó. És az olyan 2-3m.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.09.15. 15:28:57

www.pumaszallas.hu

Köszi Tom!

Lévén AMD/LG vonalon mozgok, nekem valamennyire más lesz akkor gondolom, de a lényeg akkor is lejött hogy nem kell hekkelni semmit, driver beállításokból megoldható (az LG passziv 3d-t használ, ott valszeg nem lesz az említett felbontási probléma, mert asszem interlace elven alapul)

Értem, köszönöm!
Szia!

Ez a repmodel még közel sem a végleges, mert ez SFM. Béta verzió még a DCS: MiG-15bis, a véglegest sokkal nehezebb lesz repülni, mert az elvileg PFM lesz. Reméljük egyszer ki is jön a végleges.
Meglehet ez valami szingli bug lesz és ahogy látom csak az AI esetén. Multiban ilyen hibát nem tapasztalunk. Tehát lehet erősen így DCS bug is.
Sziasztok! Tekergeti mostanában közületek valaki a MIG 15 bis-t? Csak mostanában vettem a fáradságot hogy kipróbáljam. Az hogy nem tudok hajtóművet indítani az az én hülyeségem...... (21-es, minyó indult elsőre pedig hónapok óta nem nyúltam hozzájuk) A repmodell nincs egy kicsit felhasználó barátra készítve? Mit gondoltok róla? (Nehezebben tudom átejteni,dugóba vinni mint a valóságban a Ka 7 et vagy a nyolcast.) Nekem nagy csalódás eddig. Semmi jelét nem mutatja annak amit a típusról korábban elmeséltek. (lebillenési hajlam, lapos dugó hajlam) komolyan mondom a modell 15-ösöm nagyobb odafigyelést igényel reptetéskor ezerszer mint amit a programban tapasztalok.(1.2m 2.4kg nagy a felületi terhelése)
Utoljára szerkesztette: GálTomi, 2015.09.15. 08:34:13
VO101Tom
nVidia control panelen van olyan menü, hogy 3D, ott pipa, hogy engedélyezed, és kb ennyi. A beállított gombbal (asszem F11 alapból) bárhol bármikor ki és bekapcsolhatod. Meg kell adni, hogy mi a kijelző típusa, még ilyen vörös-cián szemüveget is beállíthatsz neki, nem csak az aktív 3D cuccokat. Sőt, 3D vision szemüveggel még 3D TV sem kellene hozzá, bármilyen monitoron valós 3D képet látsz vele (képfrissítési freki a fele lesz, ezért 60 Hz-es monitoron nem érdemes használni).

Amivel nálam volt a probléma, hogy a samsung TV szemüvegéhez kellett egy külön program, ami a 3D vision helyett a Samsung aktív szemüveget társította a kártyával. Filmek, képek alatt semmi gond nem volt vele, viszont ez játékokban 1080p helyett csak 720p-t engedett (vagy 1080i-t, 25 Hz-en, köszi), de ezen a felbontáson a kabin műszerei már olvashatatlanok voltak.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.09.14. 21:18:53

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ez AI. De a lényeg nem ez. Lelőttem. A szárny leszakadt de a két AIM-9M továbbra is ott figyel és megy a zuhanó géppel együtt, mintha a szárny a helyén lenne. És nem az az A-10C ilyen. Odavertem az aszfalthoz a 21-est rendesen és ugyan ez történt. A cucc jött velem, mintha misem történt volna..

macleody
De ez most micsoda? Lelőttek? Vagy AI? Vagy ezmiezez?
Papa01
Nálam évek óta ilyen, semmilyen mod-ot nem használok...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Na kérem.
Uninstall DCS. Kézzel kitöröltem a maradékot a telepítési helyről is és a Saved Games-ből is.
Újraraktam a DCS-t, semmi mod. Itt az eredmény... most akkó' mi van?

Néha nagyon megopat a kamovval.

molnibalage83
A Sztrela-10 IR vagy az Sztrela-1-hez hasonlóan optikai célkövetéssel rendlekezik. A járművön van kereső radar, de annak használata opcionális a rávezetést mindig is passzív úton történik.

LeonSilver
Körülvizuáltam abban a mappában. Nincs semmi olyan fájl, ami ezt okozhatná. Illetve nem találtam olyant. <#fejvakaras>

LeonSilver
Ááá, és tényleg 😄 Nem is gondoltam rá hajnalban ..
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2015.09.14. 17:34:00

Tessék csak olvasni! Ha végeztél, érteni fogod, miért nem csak lézeres...

Strela-10(SA-13 "GOPHER"😉

A SA-13 most (akár)nem is lézeresen keresi a célt hanem válthat olyanra is, hogy nem is jelzi a(lézeres) besugárzásjelző??

A backup DCS world-öd is a C meghajtón tárolt Saved Games mappában tárolt DCS mappát használja, szerintem igen és abban a lesz a hiba. Teszteltem az én DCS-mel de ilyet nem csinál.
Tom, 3d tévére hogy raktad ki? Egyátalán hogy lehet átállítani, gondolom eleve olyan forrásjel kell neki?

Ez szerintem már régóta ilyen. Alapból. Nekem is gyakran csinálja ezt, pedig egy deka mod sem volt még felrakva.

shaken, not stirred