36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • LeonSilver
    Ja, nagyon pöpec lesz :)
    Azé... észrevehető, hogy pilóta úr vezeti a szimet.
  • sakkay
    De állat!!! Először nem értettem mit kell nézni.
  • sakkay
    Igenis az
  • LeonSilver
    Gazelle Multicrew with Eagle_Rising a real helicopter pilot!

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2016.08.21. 16:14:24
  • LeonSilver
    Aha, arra :) Tök csalódás, nem ?
  • sakkay
    Ha arra gondolsz, hogy nem keveredik a füst vagy sehogy nem reagál-azt én is.
  • VO101Tom
    Jónak tűnik, valóban.
  • LeonSilver
    Hát nem tudom, de ha itt lenne is késő lenne :)

**--**

Fák meg minden kapcsán jutott eszembe.
    Nekem az qrva nagy csalódás már a kezdetektől, hogy kémény - kurva nagy füst - átrepülsz a füstön ésss.... semmi :D
    Ez nekem olyan izé... csalódás.
  • LeonSilver
    Nem rossz
  • Hecker007
    Erről a DLC-ről mi a véleményetek?
    Nekem Ralfi bemutatója alapján tetszik eddig, és talán a 10$ nem is sok érte.
  • gsg16
    bízom benne,hogy nem fognak átlátni a fákon,mert akkor bár mögülük nem fognak tudni kilőni majd,de ahogy kiemelkedsz,rögtön leszednek.
  • zoltang

Normandia, Spit. LF Mk IX.
  • sakkay
    Papa, azonnal mond meg mikor lesz mi-24 vagy Cobra
  • sakkay
    Ahogyan néztem az új képeket, jóval több a fa, meg a bokor. Egyrészt sokkal élethűbb és realisztikusabb a táj, másrészt még a szar kamovval is hatalmas irtást lehet majd csinálni így. Kíváncsi vagyok, átlátnak e az AI egységek az erdőn. Ha igen az sem nagyon nagy gáz-bár jobb lenne ha nem-de hülyén fog kinézni a sok robbanás az erdőszélén, meg az erdőben
  • LeonSilver
    Talán Snowfox tud válaszolni.
  • sakkay
    Sajnos ezeket nem vágom.
  • sakkay
    Igen, de én attól kapok igazán agyfaxt, amikor rakétát indít a 3 kilométeres erdőn keresztül, átszáguld az erdőn és péppé robbant. Mivel jelzés nincs-bizonyos rakétáknál-már csak külső nézeten értesülök a tényről
  • Borisz80
    A Mi-8-hoz a vészjeladó (lezuhant pilóta) lerakását akkor senki sem tudja hogyan kell, vagy hogy hogyan kell belerakni egy mission-be?
  • gsg16
    az biztos hogy kellenek.a halálom az,amikor elrontok egy manővert,besodródok az erdőbe,és nem történik semmi,vígan repül a gép tovább a fák között.
  • sakkay
    Annyira akarok már repülni, de amíg ez nincs meg addig nem. Kellenek a fák-akár egy harkály szimulátorba
  • LeonSilver
    A Gazella irányítása. A kollektív működik, de a joy már nem. És beállítani sem lehet.
    Minden más modul működik rendesen csak ezé nem.
    Valahol olvastam, hogy ki kell törölni innen a cuccot, újracsinálni mindent.... a faszom. Már elnézést)
    ( c:\Users\xyZ\Saved Games\DCS\Config\Input\SA342\joystick\)
  • Borisz80
    Mi nem megy most?
  • macleody
    Hát, ha az idén ültették azokat a fákat, akkor tuti nem :)
  • LeonSilver
    Szerintem igen. Csak az a kérdés, hogy melyik karácsonyig... :D
  • sakkay
    Szerinted kijön karácsonyig az élőfás dcs?
  • LeonSilver
    Komolyan mondom agyfaszt kapok már ettől a szartól, hogy jön egy frissítés, ami javít valamit meg elbasz huszonnnnnyyyóc másikat.
  • zoltang
    Igen picit csillogós és fakó...

• zoltang
    Ja és egy érdekes sor:
    " Get these modules now in preparation for the DCS: Normandy 1944 map and Spitfire coming later this year."
    :)
  • Solt
    Igen-igen! :) Mondjuk a fakóságtól eltekintve a kabin mintha még szebb is lenne, de a táj szinte ugyanaz... :)
  • VO101Tom
    De ez nem feltétlen probléma. Ami jó, az jó :)
  • Solt
    Tiszta CloD... :)
  • zoltang
    http://forums.eagle.ru

• Borisz80
    Ismét egy sarkalatos kérdés.
    Mi-8-ban van vészjeladó jelét vevő cucc. Hogyan kell ilyen vészjeladót csinálni a küldetés szerkesztőben?
  • Borisz80
    Végre sikerült értelmezni a flak mod lua scriptet. Ha valakinek kellene légvédelmi ágyú (flak) mod, mondjuk korea vagy vh2. missionhoz akkor szívesen leírom hogyan kell beüzemelni.
  • LeonSilver
    Hát remélem is.
    Mondom, kurva régóta megvan és pótolhatatlan cuccok voltak és vannak rajta.
    De most... lementettem mindent :D :D Biztos ami izé..
  • gsg16
    akkor ott még a vakolat is potyoghatott,miközben olvasták... .de most faszán néz ki,tényleg!
  • wolfhgb
    Így mennyivel szebb az oldal. :)
  • LeonSilver
    Aha. Épp most hívott a telekomtól valaki, hogy elhárították a hibát - és tényleg :D
    Hozzátartozik, hogy pénteken egy levélben... hát, hogy is mondjam? Csalódottságomnak adtam hangot :D
  • Ati810
    Látom visszaállították a tárhelyed.
  • LeonSilver
    Valahol volt egy videó róla, hogy csinálták. Méghozzá riftel. Teljesen jól működött.