Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Én meg semmennyire nem értek hozzá. Egyszerűen azt látom, hogy kb. 6-8-10 éves játékokat talán lehet 90FPS-sel futtani ma egy 250k-s konfigon. Egy AAA csúcsgraf játékot nem. Egyáltalán ahhoz, hogy az OR működjön a játékot külön trenírozni kell erre? Úgy értem, hogy úgy kell kódolni? Tehát az OR visszafelé semmivel sem lesz kompatbiliis? Vagy az OR maga képes lesz kiszámolni azt, hogy visszadja a valódi 3D-s élményt? Akár a Quake első részével is működne?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

PhantomAss
Így van, akkor az oculus beépített monitorját használod. És nincs olyan vas ami ezt tudná manapság megfelelő sebességgel.
Én csak arra gondolok hogy az oculusnak van egy ajánlott minimum gépigénye (pl. gtx 970 gpu, 8gb ram, stb), ami manapság elég erős vasnak számít, de nem a maximum.
Ez az ajánlott minimum szerintem arra vonatkozik, hogy a támogatott játékokat (mindegy h melyiket) élvezhetően futtassa az oculus. Itt persze vannak okosságok mint az aszinkron compute meg hasonlók, mivel nyers erővel nem lehet ezt a felbontást így futtatni ma, semmilyen géppel sem. Tehát az Oculus gépigénye-ha így vesszük- egyenlő az adott játék gépigényével. Nyilván minél magasabb a felbontás és fps szám, annál nagyobb a gépigény
De majd jön Solt úr és megmondja a tutit :) Én annyira nem értek hozzá csak olvasgatom a híreket..
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.09.28. 13:31:31

GOOBY, pls

molnibalage83
Amikor az OR-t használod, akkor godolom a monitoron nem jelenik meg semmi. Viszont milyen olyan konfig van, ami képes futtatni szitne minden körülmények között 90 FPS-sel a DCS-t vagy bármelyik repszimet...? A full HD felbontsban nem képes erre a gépem. Az OR-nél meg a két szem képét egyáltalán egy renderből nyeri, vagy valjóában a 2160x1200-at az kétszer kell? Vagy ez már a két szem összesen?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

PhantomAss
Ezt nem egészen értem. Az Oculus egy kijelző aminek megvannak a paraméterei. (2160x1200 -90hz)
pl. a DCS is támogatja az oculust, tehát ahhoz hogy az oculus futtassa ezt a játékot ilyen felbontásban és képfrissítéssel, durva gpu kell.
Szóval nem ugyanarról beszélünk? A játékhoz kell a vas=az oculushoz kell a vas?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.09.28. 13:17:49

GOOBY, pls

molnibalage83
Nem az OR ára lesz a húzos, hanem ahhoz a játékhoz, amihez kéne olyan vas kell, hogy talán olyat nem is igazán kapsz ma vagy 500k+ árban van...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.09.28. 12:42:09

Eh és akkor hogy is képzelik hogy pénzt kapjanak a néptől? Komolytalan az egész csinálsz néhány képet meg összefércelsz egy két vidit és kész a hír . Majd ekkor meg akkor meg ez lesz meg az lesz de csak pár kép meg videó és kész. ugyan....
Hol olvastad?Sehol nem találok a DCS fórumon erre hivatkozást.

Ka-50

és meddig halasztják?jövő szeptember?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ki hitte volna...

<#falbav>

Félhivatalosan most halasztották el az 1.5-öt... Állítólag hétfőn jön a bejelentés róla... -.-'
AZért itt lehet találni nem egy szebb képet mint a lenti. De legalább ugyanolyat. És ez működik...legalábbis van róla videó<#alien><#alien>

molnibalage83
Volt ingame videó, ahol látszott ez a részletesség, de textúra nélkül.

krisztian005
Ha jól tudom mikor ez a Fighter Ops kép megjelent már kezdett gyanús lenni az egész, és lehet hogy csak egy 3d szerkesztővel renderelt kép és nem a játék enginjével készült, ezért nem is csoda ha jobb. Én is nagyon vártam, sajnos nagy csalódás is lett.

Borisz80
Nem azért írtam. Felőlem aztán beszélhetünk róla századjára is.
Amúgy kísértetiesen hasonlítanak a táj renderelések a DCS nevada és Fighter Ops nevada között.
DCS
Fighter ops meg az előző képben.
Sőt a FO-é még talán részletesebb is.
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.09.26. 08:49:12

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

LeonSilver
Kitárgyaltuk, nem egyszer. De látod, Tom nem is tudott róla. Meg jó néha kicsit nosztalgiázni.
Amúgy nem örülök, hogy nem lett belőle semmi, mert az elképzelés valóban nagyszerű volt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ember!!!!ne adj nekik ötleteket!!!<#csodalk>

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Borisz80
A szimulátor történelem legnagyobb átverése a Fighter Ops (KÉP)
Az elképzelésük jó volt. Hardcore szimulátor, kiképzés, vizsga, gyönyörű dinamikus táj, fényefektek, repülőgép modulok Nagyon bíztam bennük. De azt hiszem ezt már párszor kitárgyaltuk vagy itt vagy a falcon oldalon.

Mindenesetre a bukásukból kiindulva engem már semmilyen meglepetés nem ér DCS-jék részéről. Az se lepne meg ha egyszer csak kitalálnának egy olyat hogy "fighter management". A géped virtuális alkatrészei romlanak minden repüléskor, a virtuális kerozin fogy, te meg csengess ha üzemben akarod tartani a gépparkodat :D Pay to play.

Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X

LeonSilver
Persze! Sőt! Én szívesen fizetnék most is 25$-t, ha mondjuk a Razbam vagy a Belsimtek azt mondaná, hogy "oké. kicsengetsz most 25$-t és egy év múlva olyan Harriert vagy Tornadot kapsz, hogy leteszed a hajadat". Természetesen nem a 25$-ért és még csak azt se kérném, hogy számítsák bele a vételárba. A Fighter ops-on is csak így, utólag röhögünk, hogy menyire lehúzták a népet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Hát, az nem sok pénz ha mondjuk tényleg jó, belsős infókat kapsz érte, ma ennek többszörösét fizetjük ki mindenféle szarokra.

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
25$ volt egy év tagság. És volt, aki több évig fizette :)
Bucser kolléga 4 évig.

VO101Tom
Akkoriban nem igazán követtem a modern szimulátoros témákat, erről nem tudtam :)

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Jaja, az az!

LeonSilver
Nem is tudod Tom?? Bizonyos információkat (hát.. ilyen csinált képeket) csak a VIP tagok láthattak. Azért pedig fizetni kellett :D
És fővesztés terhe mellett nem volt szabad megosztani az ottani cuccokat. Persze mindig szivárgott ki ez-az, csorgott a nyál rendesen.
A faszik meg közben a mit tudom én hol nyaraltak :D

VO101Tom
fizetni... fórumozásért?

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Fighter Ops. A szimulátor történelemben két helyen is említettem. A Falcon 4.0 OIF azért nem jelent meg, mert erre mozdult rá a kiadó. :)

Szerintem az F-35 :D
LeonSilver
Úúúúú, srácok. Mi is volt az a szar, amire pénzeket gyűjtöttek, mindenféle képeket jelentettek meg, még a fórumért is fizetni kellett. Aztán annyi lett, hogy a manusok elmentek nyaralni, telelni meg mit tudom én mit csináltak. Mondjuk jól éltek a beszedett zsetonból... :D
Még "innen" is volt, aki csengetett nekik.

LeonSilver
Balázs baszki. Felnőtt ember vagy. Te elhitted EDének, hogy szeptemberben kiadja az 1.5-öt vagy bármi mást?
Tudom, hogy nem nagyon DCS-zel, de azért benne vagy a szimes világban és ismerhetnéd őket annyira, hogy tudd: az sem igaz, amit kérdeznek! Soha nem is volt az.
Vagy jelentkezzen az, akit meglep, hogy nem jön az 1.5. A 2-ről meg jövő ilyenkor is csak beszélgetni fogunk baszki :D
A DCS DukeNukem 4everi szintekre tör! :D

Szemét buzik ezek. Már bocsánat. De a köcsögöknek még van öt napjuk. AZTÁN...tovább várunk, hogy rohadnának meg.
Szar dolog a monopólium...ebben az esetben és ránk nézve.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.09.25. 21:07:06

Van még 5 napjuk ;)
molnibalage83
De DCS 1.5 sehol...

Akció a steamon..

z0ty4
thrustmaster hotas-al szemezek még
itt már csak egy 10es.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Nagyon szép. A fenti meg brutál.

PhantomAss
//www.youtube.com/embed/cJCsomGwdk0

GOOBY, pls

PhantomAss
//www.youtube.com/embed/6te-3Mz2FlY

GOOBY, pls

Loca
Sziasztok, nagyon tetszik az L-39-es, és olvastam hogy két verzió lessz, az L-39C ami ha jól tudom csak oktatásra alkalmas, és az L-39ZA ami már könnyü harci gépként is használható. Nem tudok jól angolul és az nem világos számomra hogy ha most megvenném a C tipust akkor ingyen megkapom a ZA tipust is, vagy azért külön kellene fizetni?
PhantomAss
Én a helyedben lecsapnék erre ha egy jó ffb-s joyt akarsz:
link

GOOBY, pls

Szerintem ennyiért jó ár, ha tényleg olyan jó állapotban van. Arra figyelj oda, hogy force szenzoros, a bot egyáltalán nem mozog, a kormányok annak függvényében térnek ki, hogy mekkora erővel húzod, nyomod, csűröd a joyt. Illetve arra, hogy minden gomb működik-e rajta, neten utóbbira volt aki panaszkodott.
LeonSilver
Mivel repülsz?

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

sure
Hopphopp, ezt nem tudtam, hogy a MiG-15 az SFM jelenleg...annak viszont elég jó! <#idiota>

Isten nem bottal, hanem VMware.

molnibalage83
Tehát Nevadához fizetős campaign lesz? Nem semmi...

- 2:30 -ig arról magyaráz, hogy fogja beállítani a célzókészüléket rakétákhoz, bombákhoz
- 2 nagy hír: Előrendelhető a Nevada meg a Mirage 2000C

Nevada:
- Public Alpha valamikor november közepe után (és igen kiemelte hogy 2015 november :D )
- Ha előrendeled október 1. előtt, kapsz 2 Red Flag kampányt ingyé' (F-15C + A-10C)
- Október 1. után a public alpha megjelenésig előrendelve csak 1 kampány jár - választható
- Megjelenés előtt mindenképp jár 20% kedvezmény
- A megjelenés után ha lesz nagy bug, kijavítják és megy steamre is
- Ütközési modelleket adtak a térképhez meg módosították a színeket (vöröset és barnát hangsúlyosabbá tették)
- Animálták az approach fényeket

Mirage 2000C:
- 20% kedvezmény előrendelőknek
- FSX -re épül az egész
- A-10C szintű repmodellt és rendszer modellezést kap

L-39:
- Bugokat javítanak
- Fícsöröket adnak hozzá (új skinek, készülnek az open beta -ra)

DCS 1.5:
- Stabilitás gondok vannak, jó pár nagy bug még mindig jelen van - dolgoznak rajta
- A cél még mindig szeptember vége (remélik)

Q&A részt ami L-39 -hez kötődik, már nem hallgattam végig...
Körülbelül 6-8 percig beszél. Mi mikor jelenik majd meg stb. (Mirage, Nevada stb.) Nem vagyok angolos... Várom a szakszerű hozzászólásokat, összefoglalót. :)
Mond valami érdekeset?

repvez
mondott valami érdemlegeset is? most nincs energiám végig hallgatni,de miért nem lehet vizuálisan is bemutatni a változásokat? sokkal több értelme lenne mint, hogy röpködni az albával aztán közbe meg teljesen másról beszél mint ami látszik.
Az effecteket a repmodellt a grafikát hangokat stb.. rengeteg mindent lehetne mutogatni addig is mig vár a jónép arra , hogy megjelenjen
//www.youtube.com/embed/jV-4JoAiBXQ
DCS World Video News and Q&A for September 20th, 2015