36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    gyorsan hazaugrottam, még mindig nem jött le
  • sakkay
    Na..úgy néz ki felismeri az összes-steamos és a náluk vett modulomat. Letöltöttem a DCS 2.0, (két óra) most pedig a Nevadát meg a moduljaimat..kb még egy óra. 17-től meg hivatalosan innom kell, úgyhogy nagy teszt nem lesz ma.
  • Frenky
    Sziasztok! Akit érdekel: Virtual AIR16 starts this Saturday 15:00GMT!
  • GaBika6
    Na??? ;)
  • sakkay
    29 dollár most..azért a sok kérdés
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.09.17. 10:28:13
  • bgabor911
    Csak kár hogy pofátlan 50 Eurót kérnek érte. Egy normális fejlesztőcsapat, aki fent akarja tartani az érdeklődést az egyébként nagyon problémás játéka iránt, ingyen adná.
  • sakkay
    Hm..na mindjárt kiderül megy-e.
  • sakkay
    Most nézem csak mit írtam..
  • krisztian005
    Nincs, mindent ED oldalán vettem.
  • sakkay
    Van steamos gébed? Megy nevadán?
  • krisztian005
    Végül megvettem a Nevada map-ot,erre pont most állt le az eggyik hütő ventilátorom, de azért közepes grafikán kipróbáltam. Eddig tetszik, a repterek nagyon szépek, végre éjszaka van világitás a parkolóhelyen, bár szerintem nem elég erős a fénye, az épületek is sokkal szebbek, részletesebbek, a talaj texturák volt ahol nekem homályosnak tünt, de ez lehet azért mert közepes grafikán volt.

LeonSilver a mission editor nálam is sokáig töltött, de a map options-ba, pár dolgot kikapcsoltam amikre nem volt szükségem és utána sokkal gyorsabban töltötte be, mégha ujrainditottam a szimet akkor is.

Video az F-14-ről.
  • GaBika6
    Majd mesélj milyen, mert viszket az ujjam a "billentyűzeten"...
  • sakkay
    Köszi. Szerintem megveszem.
  • krisztian005
    Kösz a válaszokat, minimum 8 gigát irnak, de az sokszor csak a beindul és nem a játszhatót jelenti.
  • Papa01 #21005
    Nekem 6 Gb RAM van a gépen és használható. :)
    @Leon: Na, csak beruháztál rá? :)
  • LeonSilver
    Hát... nekem 16giga van, de például az editort fél nap, mire betölti. Eccer... aztán már viszonylag jó. De nem tudom 8 gigával milyen lehet.
    Mi a minimum, amit mondanak rá?
  • LeonSilver
    Van, de nekem semmi dcs cuccom nem sztímes, szóval erről nem tudok nyalatkozni.
    Ménem írsz egy tiketet a szupportnak?
  • sakkay
    Ja és igen..a steamon lévő gépeimet tudom rajta repülni? Van egy kettő mondjuk amit eredetileg nem steamon vettem, de elfogadta...csak azért pörgök mert akciós:)
  • krisztian005
    Nevadat 8gb ram-al, érdemes megvenni, próbálta igy valaki?
  • sakkay
    Faxom..talán év vége...
    ha én most megveszem bétában, akkor ezt ha kijön rárakhatom a steamos többi dcs dolgomra?
    Leon neked megvan?!

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2016.09.16. 19:45:30
  • sakkay
    Van infó mikor lesz Steamos Nevada??
  • PhantomAss
    Megnéztem , tényleg a fotogéppuska, ki be kapcsolható. Köszi !
  • PhantomAss
    ÁÁá, köszi szépen.
    Akkor nálam azért kerül oda mert minden kapcsolót felnyomok ami a fegyvertablón van :)
    Na ha hazaérek kipróbálom.
  • krisztian005
    Az a fotógépuska, vagyis egy fénzképezőgép ami fegyverhasználatkor készit képeket, a valóságban a földi személyzet szereli be vagy ki, a szimulátorban a bekapcsoló gombjával lehet ki-be szerelni, tudtommal nincs semilyen müködése a szimben, csak jól néz ki hogy ott van, a szálkeresztre nem kéne hatással lennie hogy ot van vagy nincs.

• PhantomAss
    Urak,
    a jelzett cucc mi a mig 21-ben és hogy kerül oda néha? Zavar a kilátásban és nem tudom mi értelme van, gondolom attól függ hogy milyen fegyverzetet választok:

A másik ami érdekes hogy ha ez a cucc ott van akkor nem tudom bekapcsolni a szálkeresztet.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.09.13. 10:00:38
  • gsg16
    jó lett újratelepítés után
  • gsg16
    köszönöm a választ,most újra telepítem az egészet
  • Ludowik
    Hmm nekem a gép magától lett win 10 anno egy éjszaka ,és meg se kottyant a dcs-nek. Szerintem rakd fel újra a dcs-t . Más játéknál (nem írom le melyik) az segített a win 10 szarozásán.
  • gsg16
    üdv!a napokban win10-re frissítettem a win8.1-et,mert ki akartam próbálni a battlefield1 nyílt próbaverzióját,viszont most nem indul a DCS.mi lehet a gond?
  • sakkay
  • gsg16
    OFF:

ON
  • LeonSilver
    Nemis... és különben is, az én apukámnak sokkal nagyobb szívlapátja van, bebebeeee :D
  • sakkay
    Pedig de...:)))
  • LeonSilver
    Nem..
  • LeonSilver
    Bocsi, teljes mértékben félreértettelek. Azt hittem, hogy nem tudsz egyáltalán röpcsizni A10C-vel a Nevada mapon.
    Gondolom a küldetések és egyebek akkor kerülnek bele, ha végleges lesz a cucc, az az soha napja után másfél órával :D
  • sakkay
    Igen..
  • wolfhgb
    Nalam ures minden konyvtar, ha a mission re megyek. Single, training, kampany, egyebek. Mit es hol valasszak?
  • VO101Tom
    Lehető leglomhábbra. És így is néha ideges kicsit...
  • sakkay
    Jó lett..de megint minden törlődött! Tom te hogyan állítod be a pedálok érzékenységét a clodban, mármint dead zone meg ilyesmi?
  • Lysandus
    Nem lehet, hogy valami átkapcsolódott, átkapcsolta inverzbe? Mert pont fordítva működik, mint ahogy kellene.